-
Εγω παντως τα πηρα πολυ ασχημα οταν δεν εδωσε το πεναλτυ. Αλλωστε 1-1 θα γινοταν και θα ετρωγε τα μπαλακια της μετα η ομαδα της Μotoroil.
Εγω ομως το λεω. Ο Γκουμας εχει κανει 2 πεναλτυ και κανεις δεν λεει τιποτα. Ο Παπαδοπουλος εχει κερδισει 2 μουφα πεναλτυ και κανεις δεν λεει τιποτα. Ο Τσιριλο κανει καρατιες και πεναλτυ και κανεις δεν λεει τιποτα.
Ο Γκονζαλες δερνει και βριζει και κανεις δεν λεει τιποτα.
Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.
ΕΓΩ
Δεν θα αφησω να πεσει τιποτα κατω. Θα απανταω στα ψεμματα σας -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λοιπόν, τιμωρία!1.Δε θα ξαναμπω στο φορουμ όταν παίζει η ΟΜΑΔΑ!
2.Δε θα ξαναμπω στο φορουμ όταν παίζει η ΟΜΑΔΑ!
3.Δε θα ξαναμπω στο φορουμ όταν παίζει η ΟΜΑΔΑ!
4.Δε θα ξαναμπω στο φορουμ όταν παίζει η ΟΜΑΔΑ!
.
.
.
.
.
100.(ουφ!!)Δε θα ξαναμπω στο φορουμ όταν παίζει η ΟΜΑΔΑ!Αμάρτησα και πλήρωσα!!!
Αλήθεια οι τελικές προσπάθειες του οσφπ πόσες ήταν;;;!! καμια 50ριά;;!
Τι ειναι τούτο πάλι;;!!!;;;
Ο Χατζηχρηστος με φόντο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ..Απλά κάνει τον επιστάτη!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω παντως τα πηρα πολυ ασχημα οταν δεν εδωσε το πεναλτυ. Αλλωστε 1-1 θα γινοταν και θα ετρωγε τα μπαλακια της μετα η ομαδα της Μotoroil.
Εγω ομως το λεω. Ο Γκουμας εχει κανει 2 πεναλτυ και κανεις δεν λεει τιποτα. Ο Παπαδοπουλος εχει κερδισει 2 μουφα πεναλτυ και κανεις δεν λεει τιποτα. Ο Τσιριλο κανει καρατιες και πεναλτυ και κανεις δεν λεει τιποτα.
Ο Γκονζαλες δερνει και βριζει και κανεις δεν λεει τιποτα.
Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.
ΕΓΩ
Δεν θα αφησω να πεσει τιποτα κατω. Θα απανταω στα ψεμματα σαςΕτσιιιιιιι ξαναβρες την φορμα σου παιχταρα μου.........
Ησουν ντεφορμε τις προηγουμενες ημερες.....
Ανοιξε μας τα ματια και καθοδηγησε μας
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Εγώ πάλι λέω να μη σχολιάσω...Πέναλτυ...οφ σαϊντ...κωλοδάχτυλα...κλασσικός γαύρος με λίγα λόγια! Ωχ...σχολίασα ε;Sorry pasxos!Ενδιαφέρον είχαν οι αποδοκιμασίες στον Κυργιάκο...Ε ρε τρελλή γαργάρα που πρόκειται να κάνετε μόλις έρθει στον γαύροοοο!!!!! Η κωλοτούμπα του αιώνα θα είναι!Όχι φίλε balo,είπα εγώ να μην σχολιάσεις;;!!!!Κάθε άλλο!Σε προέτρεψα πιο πριν χαριτολογώντας! Η αλήθεια είναι ότι σε 10 μέρες θα δούμε ποδόσφαιρο και όχι κλωτσοσκούφι..!! Γιατί να κάτσουμε να βλέπουμε την ΠΑΡΑΓΚΑ του τζίγγερ...;;;!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγώ πάλι λέω να μη σχολιάσω...Πέναλτυ...οφ σαϊντ...κωλοδάχτυλα...κλασσικός γαύρος με λίγα λόγια! Ωχ...σχολίασα ε;Sorry pasxos!Ενδιαφέρον είχαν οι αποδοκιμασίες στον Κυργιάκο...Ε ρε τρελλή γαργάρα που πρόκειται να κάνετε μόλις έρθει στον γαύροοοο!!!!! Η κωλοτούμπα του αιώνα θα είναι!
Όχι φίλε balo,είπα εγώ να μην σχολιάσεις;;!!!!Κάθε άλλο!Σε προέτρεψα πιο πριν χαριτολογώντας! Η αλήθεια είναι ότι σε 10 μέρες θα δούμε ποδόσφαιρο και όχι κλωτσοσκούφι..!! Γιατί να κάτσουμε να βλέπουμε την ΠΑΡΑΓΚΑ του τζίγγερ...;;;!!!
Καλό!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αντε καντε καμμια γαργαρα με το πεναλτυ της Καλλιθεας κ μετα ελατε να τα πουμε....Κατα τα αλλα μιλαμε για σουπερ λιγκες και λοιπα φαιδρα....
ΒΡΕ ΟΥΣΤ.
Μια ζωη τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου....
Βαγγέλη είσαι λάθος. Ψυχραιμία.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Eγω το ειδα το πεναλτυ του Τσιριλο στο Αιγαλεω,εσυ το ειδες το πεναλτυ του παικτη του Αιγαλεω μια ωρα πριν????
Ειδες το πεναλτυ της Καλλιθεας????
Ειδες το κωλοδαχτυλο του Γεωργατου οταν εβαλε το γκολ???Ειδες το αντικειμενο που επεσε(παγκοσμια πρωτοτυπια να παιρνει κιτρινη καρτα ο τερματοφυλακας της αντιπαλης ομαδας επειδη εδειξε το αντικειμενο που εριξαν οι οπαδοι της αλλης ομαδας)Ειδες την ασυλια που εχουν οι παικτες του Ολυμπιακου στα μαρκαρισματα ??? Ο Ανατολακης(ελεος ο πιο αταλαντος παικτης) την βγαζει καθε χρονο με 2 μετα βιας 3 καρτες)
και θα μου πεις να παω να δω το πεναλτυ και να μιλησω υστερα ????
ΧΑΧΑΧΑΧ...Ελεος.
Τί είν τούτο;;;;;;;;;;;;;;;;
Σοβαρό μήνυμα στον ρεντ άρμυ;;;;;;;;;;;;Πέναλτυ;
Κάρτες;
Ανατολάκης;
Διαιτησία;Ευτυχώς που το επανέφερε μετά ο ρεντ άρμυ..
ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΟΝΤΟΥΣ.....Bagus μετά από 7 χρόνια με τον καρκίνο πλέον το έχουμε αποδεχτεί το αναπόφευκτο.Παίρνουμε τα χάπια μας κάθε κυριακή και περιμένουμε το μοιραίο
-
Δυτστυχως ετσι ειναι ωρες ωρες.....
Και οχι Στελιο δεν ειμαι λαθος...Αλλα θα τα πουμε απο κοντα αυτα σε μια παϊδακοκατανυξη....
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αντε καντε καμμια γαργαρα με το πεναλτυ της Καλλιθεας κ μετα ελατε να τα πουμε....
Κατα τα αλλα μιλαμε για σουπερ λιγκες και λοιπα φαιδρα....
ΒΡΕ ΟΥΣΤ.
εντάξει, η διαιτησία ήταν αισχρή ρε παιδιά, σύμφωνοι..
αλλά η ουσία είναι άλλη για μένα στο παιχνίδι.
ο Ολυμπιακός έπαιζε μονότερμα και του άξιζε η νίκη.-
στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα δεν κατέβηκε στο άλλο μισό..
όλες οι μπαλιές χτυπάγανε στα σώματα γιατί ήταν 11 της Καλλιθέας μέσα στην περιοχή..
ο τερματοφύλακας έπιασε τα απίστευτα..
η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν χαώδης.
Ο Στολτίδης ήταν καλός, ο Καστίγιο κινητικός, ο Κάψης, ο Μπουλούτ κ ο Μαυρογενίδης χέσε μέσα πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι
αυτά -
Oι αιωνιοι κλαψιαρηδες(αεκ-παο) παντα θα διαμαρτυρονται. Ακομα και οταν ο Παο τερματιζε 5ος και ειχε 25 βαθμους διαφορα απο τον Ολυμπιακο διαμαρτυρονταν.
Η Αεκ τα ιδια. ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ.
Πολλοι θα γελασουν με αυτο που θα πω.
Σε λιγο καιρο που θα παρουμε το c.l θα σταματησετε να μιλατε. ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και οι traveller-bagus-GTI_ και λοιποι θα μεταναστευσουν στην Κινα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αντε καντε καμμια γαργαρα με το πεναλτυ της Καλλιθεας κ μετα ελατε να τα πουμε....
ΒΡΕ ΟΥΣΤ.
ο Ολυμπιακός έπαιζε μονότερμα και του άξιζε η νίκη.-
στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα δεν κατέβηκε στο άλλο μισό..
όλες οι μπαλιές χτυπάγανε στα σώματα γιατί ήταν 11 της Καλλιθέας μέσα στην περιοχή..
ο τερματοφύλακας έπιασε τα απίστευτα..
η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν χαώδης.
Ο Στολτίδης ήταν καλός, ο Καστίγιο κινητικός, ο Κάψης, ο Μπουλούτ κ ο Μαυρογενίδης χέσε μέσα πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοιαυτάΓι' αυτο και, οπως καταλαβαίνεις, το καλοκαιράκι αντε γεια....
Τωρα, περι διαιτησιας, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ουδεις δικαιούται δια να ομιλεί. Ειδικα αν το κανουν ΠΑΟ και ΑΕΚ ειναι, εως, ανεκδοτο. Κατα την ταπεινη μου αποψη επρεπε να φερουν διαιτητες απ' εξω για 2-3 αγωνιστικες να γελάσουμε
Ασχετο: το εστησε το ματσακι η Μπαρτσα;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΒΡΕ ΟΥΣΤ.
ο Ολυμπιακός έπαιζε μονότερμα και του άξιζε η νίκη.-Διακοσμητική δηλαδή η διαιτησία έτσι;;;;
Βασικά την ίδια άποψη έχω κι εγώ.Το θέμα είναι γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζει μονότερμα ο Ολυμπιακός..
Μηπώς επειδή ισχύει το πρώτο που είπες;;;;;;Αλλά αλλού είναι η ουσία.. -
αντε να την σπρώξουμε και αυτή τη σελίδα και 300ρισαμε
-
Μέρος της ουσίας είναι και σ'αυτό:
Ο χρήστης www.sport24.gr έγραψε:
Ο κορυφαίος:
Ο Ιεροκλής Στολτίδης έκανε για ακόμη μία φορά ένα φανταστικό παιχνίδι που αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς πως έπαιζε χωρίς παρτενέρ στον αμυντικό τομέα της μεσαίας γραμμής. Έκοψε τις περισσότερες φάσεις των φιλοξενουμένων πριν αυτές δημιουργηθούν, μοίρασε ην μπάλα όταν έπρεπε και όπου έπρεπε και κάλυψε κάθε μήκος και πλάτος του Φαληρικού γηπέδου. Ο 'Ιέρο' όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Επιχείρησε να χριστεί σκόρερ με τον Μπαρτζώκα να του λέει δύο φορές 'όχι' και όταν χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά ανέβηκε στην μεγάλη περιοχή προσπαθώντας να δημιουργήσει προβλήματα με ατομικές ενέργειες αποδεικνύοντας πως πρόκειται μάλλον για... βιονικό άνθρωπο.
Aυτός πότε θα πάει στην Εθνική;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μέρος της ουσίας είναι και σ'αυτό:Ο κορυφαίος:
Ο Ιεροκλής Στολτίδης έκανε για ακόμη μία φορά ένα φανταστικό παιχνίδι που αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς πως έπαιζε χωρίς παρτενέρ στον αμυντικό τομέα της μεσαίας γραμμής. Έκοψε τις περισσότερες φάσεις των φιλοξενουμένων πριν αυτές δημιουργηθούν, μοίρασε ην μπάλα όταν έπρεπε και όπου έπρεπε και κάλυψε κάθε μήκος και πλάτος του Φαληρικού γηπέδου. Ο 'Ιέρο' όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Επιχείρησε να χριστεί σκόρερ με τον Μπαρτζώκα να του λέει δύο φορές 'όχι' και όταν χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά ανέβηκε στην μεγάλη περιοχή προσπαθώντας να δημιουργήσει προβλήματα με ατομικές ενέργειες αποδεικνύοντας πως πρόκειται μάλλον για... βιονικό άνθρωπο.
όταν θα πάρετε το c.l.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μέρος της ουσίας είναι και σ'αυτό:Ο κορυφαίος:
Ποτέ. Μιλιουνια καλυτερα αμυντικα χαφ εχει η Ελλάδα.......
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΒΡΕ ΟΥΣΤ.
ο Ολυμπιακός έπαιζε μονότερμα και του άξιζε η νίκη.-Διακοσμητική δηλαδή η διαιτησία έτσι;;;;
Βασικά την ίδια άποψη έχω κι εγώ.Το θέμα είναι γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζει μονότερμα ο Ολυμπιακός..
Μηπώς επειδή ισχύει το πρώτο που είπες;;;;;;Αλλά αλλού είναι η ουσία..Άποψή μου είναι, επειδή έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Πρόσεξε. Δε λέω ότι έχει καλή ομάδα, λέω ότι έχει καλύτερη απ'τους άλλους. Έχει κάποια παιχτάκια που κάνουν τη διαφορά νομίζω. Οι μεγάλες ομάδες σχεδόν πάντα ευνοούνται απ'τη διαιτησία.
Όσον αφορά τις 'μικρές'; κάθε φτωχός και η μοίρα του που λένε..
Είναι δυνατόν ρε gti να αναρωτιέσαι γιατί ο Ολυμπιακός παίζει μονότερμα την Καλλιθέα; Δες το budget της μιας ομάδας και της άλλης, δες τους παίχτες της μίας ομάδας και της άλλης.. μόνον ο Σιλά ήξερε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από δαυτους.Τωρα, περι διαιτησιας, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ουδεις δικαιούται δια να ομιλεί. Ειδικα αν το κανουν ΠΑΟ και ΑΕΚ ειναι, εως, ανεκδοτο.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μέρος της ουσίας είναι και σ'αυτό:
Ο κορυφαίος:
όταν θα πάρετε το c.l.
Δηλαδή μ'εχρι το επόμενο euro θα έχει φορέσει το εθνόσημο ε;!Καλά είναι..!Πάντως το παληκάρι είναι τρελό...ό,τι ήθελε έκανε..και η κούραση ήταν διπλή αφού δεν είχε τη στήριξη του τουρέ..Σε αντίθεση με πέρσυ και άλλες χρονιές από φυσική κατάσταση έχουμε βελτιωθεί λιγάκι!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δηλαδή μ'εχρι το επόμενο euro θα έχει φορέσει το εθνόσημο ε;!Καλά είναι..!
[snip]Τι να σου πω, δεν ξέρω! Ρώτα τον red (σε λίγο καιρό λέει)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δηλαδή μ'εχρι το επόμενο euro θα έχει φορέσει το εθνόσημο ε;!Καλά είναι..!
[snip]Τι να σου πω, δεν ξέρω! Ρώτα τον red (σε λίγο καιρό λέει)
Δεν χρειαζόμαστε μωρέ τσαμπιονς λιγκ και κουραφέξαλα..!!Η ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός ξεπερνά τα στενά όρια κάποιων όρων όπως αυτός!Για μας τσάμπιονς λιγκ είναι να νικάμε τον βάζελο και τα χανούμια!!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]