-
τους γραφω ολους
συμφωνα με μενα εχουμεmichael sum 17.02.249 263km/h
pinifarina +14.772 259
sikrip +21.801 257
iron_gr +47.695 251
patrox +1.02.893 248
vasillis DQ 8/13αφου δεν εφαγα γυρο καλα τα πηγα και ειχα σταθεροτητα,τη μαχη μπροστα δεν την ειδα. κυνηγαγα τον iron_gr(ακουω και γω maiden) που ηταν 20sec μπροστα .
περισσοτερη φαση ηταν το 1 lap qualifying που δεν ειχα ξανακανει και εχει ενταση.
τα λεμε
-
Replay: http://www.mytempdir.com/419815
-
Θα κανω κι εγω φωτο-review απο αυτο τον εκπληκτικο αγωνα!
Lap 1: Εκκινηση - Υπερβολικα προσεκτικος στα φρενα, με περνουν σχεδον ολοι, ο Vasilakis στο βαθος το παρακανει!
Η Roggia τιγκα στις Ferrari!!! Ο Vasilakis εχει μικροεπαφη μαλλον με το sikrip και πεφτει 5ος.
Κυνηγωντας απεγνωσμενα τον ms, φευγω λιγο αριστερα στην Parabolica...
**Lap 3: **Τρενακι ms, εγω, Vasilis, sikrip στο βαθος
**Lap 4: **Ο ms εχει σπανια μικροεξοδο χανοντας το στα φρενα και περναω 1ος!!!
**Lap 5: **Αντεχω επι εναμισυ γυρο την ασφυκτικη πιεση και οδηγω τον αγωνα!!!
Κανω πατατα στην Ascari και ισα που γλιτωνω το ατυχημα με εντυπωσιακο αναποδο -προσεξτε που στριβει το κεφαλι και που το τιμονι -, πισω ο ms και ο Vasilis που εχει κανει το comeback καραδοκουν...
Lap 6: ...και το εκμεταλλευονται! Πλεον δε μας χωριζει τιποτα στην ευθεια.
**Lap 7: **Ομως αν και ειναι ταχυτεροι δεν τους αφηνω να ξεφυγουν!
**Lap 8: **Εχουν παρει μικρη διαφορα και βγαζουν τα ματια τους, ο Vasilis χρησιμοποιει ολο το πλατος της πιστας αλα Kimi!
**Lap 9: **Ο Vasilis επιχειρει θεαματικο ακροβατικο ισορροπιας στον ενα τροχο...
...και τελικα παιρνει...αναποδες!!! (DQ)
**Lap 10: **Τα δινω ολα για το θαυμα. Η διαφορα δεν αυξανεται, μαλιστα μαλλον μειωνεται κατα μερικα δεκατα!!!
Ομως αμεσως μετα ερχεται η σειρα μου... Μεσα στην πωρωση συνειδητα φρεναρω μετα την 100αρα στη Roggia, καθως δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα μεχρι τοτε. Αν και αγγιζω το εσωτερικο κερμπ, λογω της μεγαλης ταχυτητας και ισως του λιγου φτερου γλιστραω ελαχιστα προς τα δεξια.
Αρχιζω κανονικα να στριβω δεξια και να επιταχυνω, ωστε να μη χασω ταχυτητα και να μη με πεταξει αριστερα στην εξοδο. Ομως με το που παταω στο κερμπ, το πισω μερος αρχιζει να γλιστραει. Αν και συχνα στις δοκιμες καταφερνα να το ισιωσω με αναποδο, αυτη τη φορα ηταν αδυνατο. 3ος σερι αγωνας που κανω αργο τετακε. Η απονιά του παιχνιδιου φαινεται απο το οτι δεν εκοψα το s, οπως δειχνει και η φωτο:
Επιπλεον το τετακε ηταν τοσο υπουλο, που συρθηκα καμια πενηνταρια μετρα μεχρι να το παρει αποφαση...
MS does it again!!!
Οπως καταλαβαινετε για μενα ηταν απο τους πιο συναρπαστικους αγωνες της χρονιας, μαζι με Imola, Catalunya και Silverstone. Το low-downforce setup περιεργως δουλεψε ρολοι, και μου επετρεψε να γραψω τελειο γυρολογιο -εκτος απο την ατυχη στιγμη οπου αλλωστε δεν εκανα σοβαρο λαθος. Εξαλλου ολοκληροι Alonso και Kimi πιαστηκαν αδιαβαστοι στη συγκεκριμενη στροφη, εγω θα τη γλιτωνα? Κριμα που δεν ειχα την ευκαιρια να διεκδικησω κατι στο τελος, αν συνεχιζα την πιεση ποιος ξερει... Κριμα και για το Vasilaki που ηταν μαλλον παλι ο ταχυτερος, και μπραβο στον ms που αντεξε διαδοχικες επιθεσεις, οπως και στους 'νεους' που εκαναν αξιοπρεπη εμφανιση.
ΥΓ Με τις διαφορες κατι παιζει, αφου και στο επισημο replay η διαφορα μου απο τον ms ηταν 8 και οχι 14 δευτερολεπτα.
-
νομίζω ο pininfarina μας κάλυψε όλους λίγο πολύ, εγώ το μόνο που έχω να πω ήταν ότι το διασκέδασα αρκετά αφού ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Αυτή τη φορά είχε διάρκεια αφού κατάφερα να χαλαρώσω λίγο στο τέλος μετά το τετακε του Pininfarina αν και πάλεψα λίγο να κάνω fastest lap χωρίς να το καταφέρω. Φοβερή μάχη. Πάμε Κίνα!
-
Η κινα επειδη μ'αρεσει κιολας θα προσπαθησω να μην δουλεψω για να παιξω.Βλεπω οτι οι συμμετοχες πληθαινουν και πλεον το παιχνιδι δεν θα ειναι τοσο βαρετο για εμας που δεν ειμαστε τοσο καλοι.
-
Αααα φαινεται πολυ ενδιαφερον το ολο παχνιδι!! Τωρα που θα βάλω dsl (και αφου κανω ενα meeting με τον vas για τα βασικα ) θελω να παιξω κι εγωωωωω!
-
Καλα αν παιξουμε μια φορα ολοι μαζι και δεν μας τιναξει ολους στον αερα το παιχνιδι.....Εδω μπηκαμε την αλλη φορα 7 ατομα και ειχαμε lag φανταστειτε τωρα
-
ναι ίσως αλλά πλέον νομίζω λόγω ανταγωνισμού σε κάθε επίπεδο κάνει το παιχνίδι φανταστικό και πολλές φορές πιο ενδιαφέρον από τη πραγματική Φόρμουλα 1
-
Προκριματικά:
Επιτέλους, πήραμε και καμιά πολ-ποζίσιον αν και τον γυρό δεν τον ευχαριστήθηκα καθόλου (λίγο καθυστερημένο φρενάρισμα εκεί, νωρίς το γκάζι κλπ). Δεν είχε ευτυχώς μεγάλο λάθος.Αγώνας:
Η θέα της άδειας ευθείας μπροστά μου, ήταν αίσθημα πρωτόγνωρο, και σύναμα έπρεπε να αλλάξω ψυχολογία(αφού τόσο καιρό έπρεπε να κάνω επίθεση για κάλυψη θέσεων). Άρχισα να σκέφτομαι λοιπόν διάφορα-εκτιμήσεις και όλως περιέργως το τραγικό περιστατικό της Μόνζας 2000(στο οποίο όλοι έλεγαν για ατύχημα στο 1ο σικέην-το οποίο πρωτοεμφανίστηκε τότε και την πάθανε στο 2ο). Και όπως αποδείκτηκε αυτό έγινε...
Όλοι πλην εμού(για να ανοίξω απόσταση ασφαλείας μέχρι τo 2o σικέην) ήταν επιφυλακτικοί στο 1ο σικέην και στο 2ο σικέην θύμιζε επίθεση ταύρου στο υαλοπωλίο. Ο Πίνι(καθοδόν προς το 2ο σικέην) με ακουμπούσε βασανιστικά στο πίσω μέρος και άργησα να αλλάξω δύο σχέσεις , και στο φρενάρισμα ο MS έκανε επίθεση καμικάζι... Εγώ στην εσωτερική, αυτός στην εξωτερική, δεν είχε ελπίδα. Έλα που όμως έστριψε κατα πάνω μου με αποτέλεσμα να βγω ολόκληρος πάνω στο kurb(το 1ο) και να πάρω τελείως σκ@τ@ το σικέην. Έρχεται και ένα ΜΠΑΜ απο πίσω και έδεσε το γλυκό . 'Αν είναι δυνατόν, από την 1η θέση...!!!' μονολογούσα...
Πέμπτη θέση πλέον και από εκεί και μπρος, μπήκε mode 'ΔενΘαΚόψωΚαθόλουΓκάζιΚαιΑςΤουςΠάρωΣβάρναΌλουςΣτηνΠαραπολικα'...
Αποτέλεσμα......disqualified!!!
-
Welcome to the club Vasilaki!
Όσον αφορά το περιστατικό, είδα το replay και απλά θέλω να πω πως τα υπόλοιπα μονοθέσια τα είδα μόνο στην εκκίνηση. Στο συγκεκριμένο sikein δεν είχα ούτε καν ήχο οπότε και ήταν αναπόφευκτο. Ευτυχώς που δεν έχουμε damage ON. Λίγο πολύ όλοι έχουμε βρεθεί σε ανάλογες φάσεις. stay cool!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Welcome to the club Vasilaki! -
που χάθηκες εσύ?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
που χάθηκες εσύ?Αν είμουν και εγώ χθες, θα ήταν και κάποιος άλλος DQ
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Καλα αν παιξουμε μια φορα ολοι μαζι και δεν μας τιναξει ολους στον αερα το παιχνιδι.....Εδω μπηκαμε την αλλη φορα 7 ατομα και ειχαμε lag φανταστειτε τωραΤα'χω πει εγω αυτα...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Καλα αν παιξουμε μια φορα ολοι μαζι και δεν μας τιναξει ολους στον αερα το παιχνιδι.....Εδω μπηκαμε την αλλη φορα 7 ατομα και ειχαμε lag φανταστειτε τωρα
Τα'χω πει εγω αυτα...
Αν έχεις να προτείνεις κάτι για την βελτίωση του πρωταθλήματος μπορείς να το πεις
-
Αν υπηρχε λυση,να εισαι σιγουρος οτι θα την ειχα προτεινει εδω και καιρο...
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Καλα αν παιξουμε μια φορα ολοι μαζι και δεν μας τιναξει ολους στον αερα το παιχνιδι.....Εδω μπηκαμε την αλλη φορα 7 ατομα και ειχαμε lag φανταστειτε τωραΝάντο, τι να κάνουμε, αυτά έχουμε... Μόνο υπομονή και διάθεση χρειάζεται.
Και εγώ θα ήθελα να είμαστε καμιά 20αριά άτομα και να μην έχουμε αυτά τα προβληματάκια, αλλά δυστυχώς έχουμε περιορισμένες δυνατότητες να κάνουμε ένα παιχνίδι όσο πιο κοντά στην πραγματική Φ1.
Θα ήταν άδικο να μην αφήσουμε κάποιον να τρέξει εξαιτίας αυτού. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Νάντο, τι να κάνουμε, αυτά έχουμε... Μόνο υπομονή και διάθεση χρειάζεται.
Και εγώ θα ήθελα να είμαστε καμιά 20αριά άτομα και να μην έχουμε αυτά τα προβληματάκια, αλλά δυστυχώς έχουμε περιορισμένες δυνατότητες να κάνουμε ένα παιχνίδι όσο πιο κοντά στην πραγματική Φ1.
Θα ήταν άδικο να μην αφήσουμε κάποιον να τρέξει εξαιτίας αυτού.Ρε Βασιλη και ποιος δεν θα ηθελε ενα room με 20 ατομα μεσα περιπου...
Το θεμα ειναι,πως απο την στιγμη και επειτα που μαζευονται αρκετα ατομα μεσα,δεν μπορει καν να διεξαχθει ρεαλιστικο παιχνιδι και ετσι δεν μπορουμε καν να πλησιασουμε σε ρεαλιστικα επιπεδα την πραγματικη F1...
Kαι προς θεου,δεν πιστευω πως μπορει να μην θελει κανεις να τρεχουν αλλα ατομα... -
Συμφωνω με τον Φανη,δεν ειπα να μην παιξει καποιος απλα εκανα μια παρατηρηση.
-
κάθε παρατήρηση δεκτή! όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο εδώ!
15ος αγώνας F1C-2004 mode-MONZA Δευτέρα 30/1/06