Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΓΙΑΣΜΟΣ....4Χ4
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΑΓΙΑΣΜΟΣ....4Χ4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 4 / 8
    Αντίλογος
    24
    151
    525
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      alexastrag last edited by

Ο χρήστης titsataki έγραψε:
      [Ακριβως. Αρχισες να εχεις λιγακι γνωθο σαυτον (ειπα λιγακι ε.. )

Οταν ανοιγεις ενα θεμα σαν και αυτο που ανοιξες ειναι σαν να προκαλεις και να μας λες κοιτα εγω εχω ανακαλυψει αυτα που μυριαδες αλλοι ειναι ηλιθιοι και δεν το καταλαβαινουν. Η μαλλον προσπαθεις να μας αποδειξεις το αναποδεικτο (και δεν τα καταφερνεις ουτε με σφαιρες). Εγω δεν εχω να αποδειξω τιποτα το αν πιστευω το αν δεν πιστευω. Εσυ ανοιξες το θεμα που ειναι κομπλεξικο και καθυστερημενο. Γιατι εσυ ψαχνεις να αποδειξεις πρωτα στον εαυτο σου κατι. Δεν ξερω τι και ουτε με ενδιαφερει.

Εγω στο ειπα αν δεν θελεις να εχεις σχεση με την εκκλησια μαγκια σου και καμαρι σου. Αλλα μη μας πουλας σοφισμους και θεωριες του παραλογου.

Αυτα.

Ν.

και πιο απο τα ανωτερω δικαιολογει τον χαρακτηρισμο σου προς εμενα ως ''καθυστερημενο''.
      δεν πεταμε ετσι μια κουβεντα στον αερα και οποιον παρει ο χαρος....

φυσικα εαν εσυ νομιζεις οτι το θεμα ''αγιασμος...4Χ4 '' που ανοιξα και εξελισσεται σε μια ενδιαφερουσα συζητηση απο αλλους ''ειναι κομπλεξικο και καθυστερημενο'' τοτε γιατι πεταγεσαι ως ''ανδρικο μοριο'' με χαζοχαρουμενες ατακες του τυπου ''διαφωνω καθετως.υπαρχουν και πουρα.''
      εαν δεν εχεις να πεις κατι επι της ουσιας ........μπορεις να σιωπησεις και να αφησεις τους αλλους να πουν.

η συμμετοχη σε μια συζητηση......οποιαδηποτε συζητηση...... ειναι προαιρετικη και οχι υποχρεωτικη και σε οποιον δεν αρεσει καλο θα ηταν να μην ''πυροβολαει'' και μετα να εξαφανιζεται περιμενοντας ποτε θα απαντησει καποιος στα ''πυρα'' του για να ''αντεπιτεθει'' και παλι λειτουργωντας προβοκατορικα και εκτρεποντας την συζητηση σε ''μαχη χαρακωματων''.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • A

Ο χρήστης predator έγραψε:
        alexastrag
        χαιρομαι που μετα απο 4 σελιδες μπορει να ξεκινησει η κουβεντα
        νομιζω καταλαβα οτι ειμαστε στο 1 λοιπον και θα ηθελα να ξεκινησω με την ερωτηση,
        αν θεος ειναι ο ανθρωπος τοτε ποιος εφτιαξε τον κοσμο και γιατι ο ανθρωπος -με λογικα κριτηρια σκεφτομενοι- τον καταστρεφει
        να σου πω επισης ενα προσωπικο δεδομενο
        οι φιλοι μου εχουν αηδιασει απο την υπερβολικη λογικη μου
        γιαυτο μην φοβιθεις να αναπτυξεις μια ακολουθια λογικης οσο extreme κιαν φαινεται

κατι γενικο
        προφανως το αδυνατο σημειο ολων μας ειναι μην τυχον και μας αμφισβητησει κανενας τα ιδεολογικα μας
        ειναι λοιπον μια καλη ευκαιρια εδω να προπονηθουμε στην ανοχη προς τις αλλες ιδεολογιες
        γιαυτο μαζεψτε τους σουγιαδες που βγαλατε
        καλο βραδυ

η ''υπερβολικη λογικη'' σου πιθανον να μην ειναι οτι καλυτερο για την περιπτωση οχι γιατι δεν ταιριαζει με την ουσια του θεματος αλλα γιατι σε οποιαδηποτε συζητηση πιθανων και αν συμμετεχεις μη δινοντας συγκεκριμενες απαντησεις καπως περιεκτικες και σχετικα συντομες και με συνεχεις ερωτησεις επι των απαντησεων των αλλων δημιουργεις ενα κλιμα ασαφειας και θολουρας .

δεν μου κανει εντυπωση που οπως ο ιδιος παραδεχεσαι ''οι φιλοι σου εχουν αηδιασει με την λογικη σου'' γιατι πιθανων αυτος ο τροπος που εχεις επιλεξει για να συζητας ισως ειναι λιγο κουραστικος για τον συνομιλητη σου και ο ''αηδιασμος'' των αλλων δεν δημιουργειται για αυτο καθεαυτο το νοημα των λογων σου αλλα για την πολυπλοκη διεργασια που εχεις επιλεξει για να το εκφερεις. [το νοημα εννοω]

μην παρεις σαν μομφη αυτα που περιγραφω αλλα σαν διαπιστωση για αυτα που εως τωρα εχω διαβασει απο εσενα.

φιλικα

αλεξανδρος

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • K
          kouk last edited by

Οι πιο πολλοί απο εμάς είμαστε ηδη σχεδόν 1 χρόνο στο forum.Αυτο εχει επιτρέψει να είναι γνωστή -πάνω κάτω- η θέση του καθενός σε διάφορα θέματα.Αλλωστε εδω εχουν γίνει 'ομηρικές μάχες' ευτυχώς χωρίς θύματα.
          Για αυτό καλό είναι,πριν προχωρήσουμε σε συμπεράσματα,να διαβάζουμε και λίγο πίσω απο τις γραμμές.
          Ψυχραιμία!!
          Το θέμα είναι όντως καλό (για μένα).Μείνετε στα επιχειρήματα!!

• A

Ο χρήστης kouk έγραψε:
            Οι πιο πολλοί απο εμάς είμαστε ηδη σχεδόν 1 χρόνο στο forum.Αυτο εχει επιτρέψει να είναι γνωστή -πάνω κάτω- η θέση του καθενός σε διάφορα θέματα.Αλλωστε εδω εχουν γίνει 'ομηρικές μάχες' ευτυχώς χωρίς θύματα.
            Για αυτό καλό είναι,πριν προχωρήσουμε σε συμπεράσματα,να διαβάζουμε και λίγο πίσω απο τις γραμμές.
            Ψυχραιμία!!
            Το θέμα είναι όντως καλό (για μένα).Μείνετε στα επιχειρήματα!!

οριστε μια ψυχραιμη και προπαντως ''ψαγμενη'' επισημανση χωρις ασκοπους ''πυροβολισμους''.

εναι γεγονος και μαλλον γινεται απο τους περισσοτερους απο εμας μερικες φορες [ειδικα οταν ενα θεμα γιγαντωνεται απο συχνοτητα δημοσιευσεων μεσα σε λιγες ωρες ].....οτι αντι να προσπαθουμε να βγαλουμε νοημα απο τα επιχειρηματα των αλλων να τα διαβαζουμε τροχαδην ή και καθολου και να μην στεκομαστε οσο θα επρεπε για να κατανοησουμε τον συνομιλητη μας.

ετσι κινδυνευουμε να εχουμε μια ''διαστρεβλωμενη'' εικονα επι των επιχειρηματων των αλλων και να ανακυκλωνουμε το θεμα συνεχως.
            αυτο δημιουργει εναν φαυλο κυκλο συνεχων δημοσιευσεων και χανεται τελικα η ουσια της συζητησης για το θεμα που αφορα.

γιαυτο τον λογο θα παρακαλουσα οποιον φιλο εχει αποψη επι του συγκεκριμενου θεματος χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να μου ''αρεσει'' κιολας..... να την καταθεσει οταν και οποτε νομιζει οτι χρειαζεται η απλα να σιωπησει και να αφησει τους αλλους να συζητουν.

• P
              predator last edited by

λοιπον
              θα προσπαθησω να κανω μια προχειρη στατιστικη διοτι εχουν ηδη γραφτει πολλα και ψιλοχανομαστε

λοιπον εχουμε γραψει εδωπερα 17 ατομα
              τα οποια για ευκολια θα χωρισω σε 5 ομαδες

1. 6 οι οποιοι βριζουν (ο καθενας μπορει να βαλει εδω οποια λεξη θελει απλα εμενα μου ταιριαζει αυτη) οτι εχει σχεση με πιστη, θρησκεια,θεο,αγιασμους,πιστους και τα λοιπα εκ των οποιων οι τρεις βριζονται και με την ομαδα 2
              2. 2 οι οποιοι δεν βριζουν τα παραπανω αλλα βριζονται με τους παραπανω
              3. 4 ουδετεροι (ενας εχει τοποθετηθει επι του βρισιματος)
              4. 2 θετικοι σε σχεση με το θεμα
              5. 2 αρνητικοι σε σχεση με το θεμα (οι τελευταιοι 4 δεν καταφεραν να βρισουν κανενα )
                εμενα δε με βαζω, βαλτε με εσεις κατα βουληση

γιατι τα λεω αυτα
              διοτι απο εδω πηγαζει η προταση μου
              την οποια θα γραψω με μεγαλυτερα γραμματα ωστε οποιος θελει να την θεωρησει νεα αρχη στο θεμα

προταση
              1.γραφουμε αριθμημενες ερωτησεις απλες και ξεκαθαρες προς ολους η καποιον ξεχωριστα χωρις χαρακτηρισμους και επιθετα οποιουδηποτε ειδους(αλλιως η ερωτηση ειναι ρητορικη)
              2.απανταμε οπου θελουμε με χαρακτηρισμους και επιθετα τα οποια ομως δεν αφορουν τον ερωτησαντα
              3.δεν συμπεριλαμβανουμε στις απαντησεις πανω απο 2 (το ενα μεσα στο αλλο )ποστ
              4.σταματαει το βρισιδι

αυτα
              και καλη συνεχεια

• A

λοιπον
                .........................................1.γραφουμε αριθμημενες ερωτησεις απλες και ξεκαθαρες προς ολους η καποιον ξεχωριστα χωρις χαρακτηρισμους και επιθετα οποιουδηποτε ειδους(αλλιως η ερωτηση ειναι ρητορικη)
                2.απανταμε οπου θελουμε με χαρακτηρισμους και επιθετα τα οποια ομως δεν αφορουν τον ερωτησαντα
                3.δεν συμπεριλαμβανουμε στις απαντησεις πανω απο 2 (το ενα μεσα στο αλλο )ποστ
                4.σταματαει το βρισιδι[/size]

αυτα
                και καλη συνεχεια

περι στατιστικης ο λογος και οχι μονον.........

λοιπον κατ αρχας καλη η προσπαθεια να μπει μια ταξη σε αυτο το θεμα.

νεα αρχη να γινει ειναι αδυνατον γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να ξαναγραψω αυτα που προηγουμενα αναφερω σχετικα.

επαναλαμβανω οποιος θελει να συμμετασχει πρεπει να διαβασει τι προηγηθηκε οχι επιδερμικα αλλα να σταθει λιγο παραπανω στην αναλυση του θεματος ενθεν και ενθεν και καθολου στους διαπληκτισμους.

και μια και οπως φαινεται σου αρεσει η στατιστικη θα ηθελα να επισημανω οτι στις 63 δημοσιευσεις μεσα σε 40 περιπου ωρες που μας κανουν 5 γεματες σελιδες εχουμε 18 δικες μου δημοσιευσεις και 14 δικες σου.[ελπιζω να της μετρησα σωστα]

τωρα που θελω να καταληξω...........

εχω 1 δημοσιευση με την αρχικη μου τοποθετηση
                2 με σχετικο χιουμορ
                3 δημοσιευσεις ''γενικες'' θαλεγα [οπως και αυτη τωρα]
                5 με ''αψιμαχιες'' αμυνομενος ή επιτιθεμενος
                και 9 με αναλυσεις και απαντησεις σε ερωτησεις επι του θεματος.

εσυ φιλε μου εχεις σε 14 δημοσιευσεις μονο μια [1] τοποθετηση επι του θεματος με ελαχιστες λεξεις και αυτη ειναι ''οτι πιστευεις οτι υπαρχει καποιος θεος που φροντισε ή φροντιζει τελος παντων για την δημιουργια και την σωστη λειτουργια του συμπαντος'' ή καπως ετσι .........

λοιπον μετα απο αυτο και αφου οπως ξαναεγραψα νωριτερα ετσι εγω τουλαχιστον δεν μπορω να σε παρακολουθησω δεν βλεπω να οδηγειται καπου μαζι σου η συζητηση και θα σε παρακαλουσα αν θες πες κατι επι της ουσιας χωρις αλλες ερωτησεις γιατι ηδη εχεις κανει παρα πολλες χωρις να δινεις καμμια απαντηση.

φυσικα αν δεν θες δεν ειναι υποχρεωτικο ............. ας μην συνεχιστει αλλο ομως αυτη η φαυλοτητα γιατι θα μπορουσε να χαρακτηριστη μεχρι και προβοκατορικη.....

φιλικα

αλεξανδρος.

• H
                  hunter last edited by

ΝΑ ΠΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
                  ΕΠΕΙΔΗ(ΠΙΣΤΕΥΩ) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ) ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ.
                  Ο ΦΟΒΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ (ΑΓΝΩΣΤΗΣ)ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗΣ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΞΥΠΝΩΝ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ 'ΘΡΗΣΚΕΙΑ'.
                  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ.ΟΠΩΣ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ 'ΣΑΜΑΝΟΣ',Ο ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ,Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΣ,Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ 'ΜΑΓΟΣ',Κ.Λ.Π.,ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ (ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ)ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΣΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥ (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ)'ΘΕΟΥ'.
                  ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΥΤΟΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑ-ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗ , ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ(ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ )ΖΩΗ.
                  ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ 'ΚΑΤΕΧΟΥΝ'
                  ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

• H
                    hunter last edited by

ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
                    Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ(ΟΡΑΣΗ,ΑΚΟΗ,ΓΕΥΣΗ,ΑΦΗ ΚΑΙ ΟΣΜΗ).
                    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ (ΝΟΥ),ΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ(ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΩ (ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ(ΛΟΓΙΚΑ)ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ(ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ) ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.
                    ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ)ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΤΕ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ 'ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ'.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ 'ΘΕΟΥ',ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΛΛΑ (ΕΠΙΜΕΝΩ)ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Η ΦΥΣΗ.

ΑΥΤΑ.

• P
                      predator last edited by

alexastrag
                      στατιστικης συνεχεια...
                      θα μπορουσες αντι να γραψεις αυτες τις ~270 λεξεις να ξαναδιατυπωσεις μια ερωτηση 10 λεξεων στο παραπανω πνευμα αφου λογω αδυναμιας μου δεν τις εντωπιζω
                      ειδικα αφου βαριεσε

• P
                        predator last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                        ΝΑ ΠΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
                        ΕΠΕΙΔΗ(ΠΙΣΤΕΥΩ) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ) ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ.
                        Ο ΦΟΒΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ (ΑΓΝΩΣΤΗΣ)ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗΣ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΞΥΠΝΩΝ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ 'ΘΡΗΣΚΕΙΑ'.
                        ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ.ΟΠΩΣ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ 'ΣΑΜΑΝΟΣ',Ο ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ,Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΣ,Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ 'ΜΑΓΟΣ',Κ.Λ.Π.,ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ (ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ)ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΣΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥ (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ)'ΘΕΟΥ'.
                        ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΥΤΟΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑ-ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗ , ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ(ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ )ΖΩΗ.
                        ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ 'ΚΑΤΕΧΟΥΝ'
                        ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

δηλαδη θεωρεις οτι ολοι οι 'επαγελματικα' ασχολουμενοι με τη θρησκεια καλοπερνανε σε αυτη τη ζωη?
                        και αν ναι με ποια κριτηρια οριζεις την καλοπεραση?

• H
                          hunter last edited by

ΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΓΙΟΙ(ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥΣ).
                          ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ,ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ.
                          ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΩΝ ΗΜΕΡΑ.

• P
                            predator last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                            ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ (ΝΟΥ),ΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ(ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΩ (ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ(ΛΟΓΙΚΑ)ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ(ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ) ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.
                            ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ)ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΤΕ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ 'ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ'.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ 'ΘΕΟΥ',ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΛΛΑ (ΕΠΙΜΕΝΩ)ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Η ΦΥΣΗ.

ΑΥΤΑ.

δηλαδη εσυ δεν πιστευεις
                            -ουτε στα περι πλανητων
                            -ουτε στα περι ατομων
                            -ουτε περι ηλεκτρομαγνητικων κυματων
                            -ουτε περι μετατροπης μαζας σε ενεργεια και αντιθετα
                            -ουτε στην μιγαδικη αναλυση
                            -ουτε στην αγαπη
                            -την φιλια
                            ...
                            ????

θα μου πεις φυσικα οτι καποια απο αυτα λενε καποιοι αλλοι οτι τα εχουν δει κ.τ.λ. αλλα και για τον θεο καποιοι το λενε αρα μονο υποκειμενικα μπορεις να κρινεις και φυσικα τοτε δεν ισχυει αυτο που λες

• P
                              predator last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                              ΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΓΙΟΙ(ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥΣ).
                              ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΩΝ ΗΜΕΡΑ.

επιμενω
                              η ερωτηση μπορει να απαντηθει με ενα ναι η ενα οχι
                              και πιθανως μερικα κριτηρια

ειναι ολοι ετσι?

• H
                                hunter last edited by

ΑΥΤΑ.

δηλαδη εσυ δεν πιστευεις
                                -ουτε στα περι πλανητων
                                -ουτε στα περι ατομων
                                -ουτε περι ηλεκτρομαγνητικων κυματων
                                -ουτε περι μετατροπης μαζας σε ενεργεια και αντιθετα
                                -ουτε στην μιγαδικη αναλυση
                                -ουτε στην αγαπη
                                -την φιλια
                                ...
                                ????

θα μου πεις φυσικα οτι καποια απο αυτα λενε καποιοι αλλοι οτι τα εχουν δει κ.τ.λ. αλλα και για τον θεο καποιοι το λενε αρα μονο υποκειμενικα μπορεις να κρινεις και φυσικα τοτε δεν ισχυει αυτο που λες

ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΩΣ ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩΜΕΝΑ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ.
                                ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
                                ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ,ΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ.ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ?

• H
                                  hunter last edited by

επιμενω
                                  η ερωτηση μπορει να απαντηθει με ενα ναι η ενα οχι
                                  και πιθανως μερικα κριτηρια

ειναι ολοι ετσι?

ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ,ΤΙΣ ΜΙΝΙ 'ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ' ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
                                  ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ (ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ)'ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΝΕ'?

• P
                                    predator last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΩΣ ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩΜΕΝΑ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ.
                                    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ,ΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ.ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ?

λεω οτι εσυ δεν τα εχεις αποδειξει
                                    για να το κανεις πρεπει να εμβαθυνεις και μαλιστα ακολουθοντας συγκεκριμενη μεθοδο
                                    μηπως το ιδιο ισχυει και για το θεο?

• P
                                      predator last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ,ΤΙΣ ΜΙΝΙ 'ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ' ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
                                      ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ (ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ)'ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΝΕ'?

πολυ ωραια
                                      εχει αρχισει συζητηση
                                      το κακο ειναι οτι σε 10' φευγω

στο θεμα
                                      μεχρι εδω συμφωνουμε απολυτα
                                      εγω απλα δεν μπορω να τους βαλω ολους στο ιδιο καζανι
                                      και απο την στιγμη που υπαρχουν αυτοι οι λιγοι σημαινει οτι κατι καλο παιζει...
                                      εχεις λογο να διαφωνεις?

• H
                                        hunter last edited by

λεω οτι εσυ δεν τα εχεις αποδειξει
                                        για να το κανεις πρεπει να εμβαθυνεις και μαλιστα ακολουθοντας συγκεκριμενη μεθοδο
                                        μηπως το ιδιο ισχυει και για το θεο?

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ(ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ)ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ 'ΘΕΟΥ'
                                        ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 'ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ'ΑΘΕΙΣΤΗΣ,ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΙΧΙΩΔΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

• K
                                          kouk last edited by

Ξεκινήστε από τον ορισμό του τι είναι θεός!

• H
                                            hunter last edited by

πολυ ωραια
                                            εχει αρχισει συζητηση
                                            το κακο ειναι οτι σε 10' φευγω

στο θεμα
                                            μεχρι εδω συμφωνουμε απολυτα
                                            εγω απλα δεν μπορω να τους βαλω ολους στο ιδιο καζανι
                                            και απο την στιγμη που υπαρχουν αυτοι οι λιγοι σημαινει οτι κατι καλο παιζει...
                                            εχεις λογο να διαφωνεις?

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ 'ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ'?
                                            ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ)ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 4 / 8