-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ετσι οπως τον βλεπω δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω εχει ενας Ροναλντινιο ή γιατι ειναι καλυτερος ο Βιειρα.
Ουτε εγω πραγματικα.Για την ακριβεια να σου πω την αληθεια οταν παιζω 5x5 αναρωτιεμαι και αν ολοι αυτοι ειναι καλυτεροι απο μενα.Τσαμπα χαραμιζομαι.Αν θες ελα να δεις και μενα να μου πεις την αποψη σου.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Τελος ο Κονσεϊσαο απο τον Παο....(ποιητης ειμαι)
Με τι κόστος;
Noμίζω ότι του πληρώσαμε ολόκληρη την χρονιά, που σημαίνει 1.600.000 euros!! Το κακό είναι ότι το ίδιο είχε κάνει και στις δύο προϊγούμενες ομάδες που είχε πάει ο Κονσεϊσάο!
Tρίτωσε... ...δεν έχει άλλο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελος ο Κονσεϊσαο απο τον Παο....(ποιητης ειμαι)
Με τι κόστος;
Noμίζω ότι του πληρώσαμε ολόκληρη την χρονιά, που σημαίνει 1.600.000 euros!! Το κακό είναι ότι το ίδιο είχε κάνει και στις δύο προϊγούμενες ομάδες που είχε πάει ο Κονσεϊσάο!
Tρίτωσε... ...δεν έχει άλλο!
ε που να παει, 1,6εκΧ3 ειναι μια χαρα μπαζα για καποιον που παιζει 3 μηνες το χρονο!!!!!
-
Εξαιρετικό γκολ, μπορώ να πω...
-
Eντάξει ρε βασιλάκη,μέχρι τώρα η τύχη όμως είχε κατασκηνώσει έξω από την πόρτα σας...Κάποτε θα ρθει και η στραβή..βέβαια,μέχρι το 89' έχουμε χρόνο οπότε που ξέρεις,μπορεί να σωθείτε πάλι..
-
Τουλάχιστον τα βάζουμε εμείς και όχι λακκούβες...
-
Τώρα είμαστε εντάξει...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Τώρα είμαστε εντάξει...Όλα τα λεφτά η προσπάθεια του Γεωργιάδη, ο οποίος πάντως δεν ήταν αυτός που ήταν κάποτε... είναι δυνατόν να ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ 3 αμυντικοί να κάνει τη σέντρα του???
-
3!
-
Βαγγέλη....χάσαμε!!!!
-
4
-
Εξαιρετικοί οι παίκτες του Ηρακλέους.
-
Κλείστε τις τηλεοράσεις...!!!! Τί ώρα είναι;;Μπα κάτι μου λέει ότι είναι μετά τις 12 οπότε το ΕΣΡ δεν θα το διακόψει..!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εξαιρετικοί οι παίκτες του Ηρακλέους.Εξαιρετική η δουλειά του Κωφιδη μάλλον... ομολογώ πως ειναι η πρώτη φορά που βλέπω Ηρακλή φέτος, δεν τον θυμάμαι στο προσφατο παρελθόν να κυκλοφορεί έτσι άνετα την μπάλα, καλοστημένες αντεπιθέσεις, μου αρέσει πολύ ο Λαγός, καλά παίζουν σήμερα και οι παππούδες Γεωργιάδης και Πουρσανίδης.
-
Έχει κανένα δεξί/αριστερό μπακ μέσα η ΑΕΚ;
-
Εγω το εχω πει πολυ καιρο τωρα για τον Ηρακλη οτι παιζει καλη μπαλα και οτι θα βγει ουεφα...Ο Greo μπορει να το πιστοποιησει...
Παμε στα του αγωνα τωρα....Απο το τυχερο(βασικα κωλοφαρδο ηταν αλλα τεσπα) γκολ του Λαγου και μετα η ΑΕΚ ηταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και ο Ηρακλης καταπληκτικος...
Σε κανενα σημειο του αγωνα δεν καταφεραμε να κανουμε ιχνος ευκαιριας και ο διασυρμος γιατι περι αυτου προκειται ηρθε ετσι ευκολα...
Μην νομιζετε οτι εχει κριθει το πρωταθλημα ακομα,γιατι εχει πολυ ψωμι....Απο το Καυτατζογλειο δεν θα περασουν ουτε ο Παο ουτε ο Οσφπ ευκολα και εδω θα ειμαστε κ θα το δουμε....
Η ΑΕΚ οσα γκολ ειχε φαει στα εκτος εδρας ματς(1) τα εφαγε επι 4 σημερα....
Κεφαλια μεσα κ τωρα κ οπωσδηποτε ενα μπακ γιατι με Μαλμπασες,Κοντηδες και Γεωργεες οσο φιλοτιμοι και να ειναι δεν πας πουθενα(οχι Ελλαδα βεβαια,Ευρωπη)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εξαιρετική η δουλειά του Κωφιδη μάλλον... ομολογώ πως ειναι η πρώτη φορά που βλέπω Ηρακλή φέτος, δεν τον θυμάμαι στο προσφατο παρελθόν να κυκλοφορεί έτσι άνετα την μπάλα, καλοστημένες αντεπιθέσεις, μου αρέσει πολύ ο Λαγός, καλά παίζουν σήμερα και οι παππούδες Γεωργιάδης και Πουρσανίδης.Άντε να τον πάρουμε κι αυτόν όπως ακούγεται..όντως πολύ καλός φαίνεται..Από την άλλη ο γεωργιάδης φαίνεται πως έχει ακόμα πρόβλημα με το κοντρόλ...! Προσωπικά νομίζω ότι ήταν λάθος να ρίξει ο σάντος στο παιχνίδι τον έμερσον..είναι ακόμα νωρίς και φάνηκε..
-
Στιγμές σαν αυτές θα ήθελα πολύ να είμαι ελλάδα,να χω δει την ΗΡΑΚΛΑΡΑAA να ταπεινώνει έτσι την AEK και να γουστάρω...Ως ηρακληδείς δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιες νίκες-εμφανίσεις τα τελευταία χρονια..γίαυτό ίσως τis χαιρόμαστε και πιο έντονα.
Κερδίσαμε και τον Aρη χθες...crazy weekendps.Μακάρι να μην καταλήξει (και) ο Λαγος στον γαύρο...
Αν είναι να φύγει(πολύ πιθανόν)ας φύγει για τα καλά,στο εξωτερικό, μακριά από το θλιβερό και μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο. -
'νταξ..
όπως πάντα έχωσε 4 γκολάκια κ έγινε ρεαλ..
καλή ομαδούλα ρε παίδες, αλλά της έκατσε και το παιχνίδι..
μην τρελαθούμε δηλαδή τώρα.
η ΑΕΚ ήταν χώμα, δεν το συζητώ..'νταξ μωρέ.. πλάκα είχε
-
α-γριο σεξ
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]