-
ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΧΤΑΠΟΔΙ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ;
-
ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΧΤΑΠΟΔΙ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ;
-
-
Υποθέτω ότι χρειάζεσαι μια απάντηση στο ερώτημά σου από κάποιον ή κάποιους που γνωρίζει/ουν αυτό το θέμα. Η ψηφοφορία τι ρόλο παίζει;
-
Δε νομιζω να δημιουργει προβλημα το χταποδι στο καταλυτη , αλλωστε αν ηταν ετσι δε θα εβαζε και η nissan στa challenge .
-
Το χταπόδι δε δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία του καταλύτη.
-
Δεν τίθεται θέμα από το χταπόδι.
-
KANENA PROBLHMA DEN DHMIOURGEI TO XTAPODI SE ENA KATALYTH.
KALO 8A EINAI TO XTAPODI NA EINAI EPWNYMO(PX.SUPERSPRINT)..ETSI WSTE NA EXEI SXEDIASTEI EIDIKA GIA TO EKASTOTE MONTELO.. -
Φιλε εχω ενα Seicento Sporting Abarth και το εχω φτιαξει 75 αλογα.Εχει
φιλτροχοανη,χταποδι,πλανισμα καπακιου,ροικη εξελιξη αυλων εισαγωγης και εξαγωγης,εκκεντροφορο novitec και ολη την εξατμιση εκτος
του καταλυτη, που μαλλον θα αλαχτει και αυτος για περισσοτερα αλογα.Δεν μου εχει παρουσιασει το αυτοκινητο κανενα προβλημα για αυτα τα 33.538 χλμ που εχει κανει μεχρι τωρα και για τον καταλυτη ουτε λογος για προβλημα!!! -
υπαρχουν αυτοκινητα οπως το astra g με κωδικο κινητηρα Z που ειναι αδυνατη η τοποθετηση χταποδιου γιατι εχει δυο καταλυτες ο ενας απο αυτους επανω στο χταποδι.
εκτος και αν καποιος που ειδικευεται σε βελτιωσεις opel...... ξενος φυσικα κατασκευαστης εχει ηδη κατι σχετικα και εγω δεν το γνωριζω.
αληθεια ή ψηφοφορια τι χρειαζοταν;;;;;; μια απλη ερωτηση νομιζω ηταν αρκετη.
ΧΤΑΠΟΔΙ