-
Εδω ειναι ντερμπυ......
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Ήρθα κι εγώ !!!!!!!Megane Coupe 1,4 16V
Βρε βρε καλώστηνααα
Τι κάνεις Στελλίτσα? πάντα πρωτοτυπείς ε?
Πρώτα σε φαγοπότι των 4ΤΦ κ μετά ενεργοποιήθηκες ως μέλος ε?Χεχε έτσι έεετσιιιι
Καλά ποσταρίσματα!
-
Το μικρό Ρενό μου με τη μεγάλη καρδιά!
Παιδιά, όταν λέμε ότι το αγαπάω το γμμνο...το εννοώ! Από τη στιγμή που το είδα λαβωμένο την πρώτη φορά και μετά, έπαθα σοκ...Τη δεύτερη φορά, έπαθα ταράκουλο (και δεν έβγαζα λέξη)...
Με έχει αποζημιώσει εκατοντάδες φορές. Κυνήγια, μοναχικές αργές βόλτες, 'ειδικές' διαδρομές σε Θεσσαλονίκη (περιφερειακή, Φιλίππειο, Πανόραμα, Πυλαία κλπ.), Πιερία (Λιτόχωρο, Βαρικό, φέτος και Λήβυθρα οπωσδήποτε), Χαλκιδική, Λάρισα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη (εκείνα τα τελευταία χιλιόμετρα πριν την είσοδο...αχχχ...), κάτι παρκαρίσματα μάννα εξ ουρανού...
Αξέχαστα:
- Ένα τρελό Φιλίππειο...Δρόμος από Περιφερειακή προς Ασβεστοχώρι, δρόμος με στροφές παντός τύπου -S ανοιχτά, S σφιχτά, γωνίες των 50 Km/h χωρίς ορατότητα, κατά βάση σφιχτή, με μικρές αλλά απαιτητικές υψομετρικές διαφορές, κίνηση ελάχιστη σε μερικές ώρες και οδόστρωμα πολύ άγριο στη μέση της διαδρομής, ενώ στην αρχή και στο τέλος γυαλί. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τα πόδια μου έτρεμαν, το μυαλό είχε αδειάσει, παρά το γεγονός ότι έκανα και 2-3 λεπτά οδήγηση σε ρυθμούς πολύ χαλαρούς. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα αυτό που λέμε 'ένα με το αυτοκίνητο'. Ποτέ ξανά δεν πήγα έτσι...
Soundtrack: Stockholm Syndrome, των Muse, το οποίο και σιγοτραγουδούσα...άντε να πάω σιγά μετά...
- Διοικητήριο=> Συκιές=> Επταπύργιο=> Φιλίππειο=> Ασβεστοχώρι=> Εξοχή=> Πανόραμα=> Πυλαία με ένα toyotoφιλο συμφοιτητή μου (ο οποίος οδηγάει Hi-Lux, L200 και terrano II) όπου άλλαξε γνώμη για τα γαλλικά και από τότε φωνάζει το Clio 'σφαίρα'...Το τζάμι του συνοδηγού είχε θολώσει, αλλά μου είπε μετά ότι μου είχε εμπιστοσύνη γιατί λέει 'ήμουν δοσμένος εκεί', ενώ εγώ στην πραγματικότητα ακολουθούσα τις οδηγίες που μου έβγαζε στο παρμπρίζ το αυτοκίνητο: 'Στρίψε, στρίψε, μην αφήνεις, πάτα, πάτα, ΠΑΤΑ!, γυρνάω ουρά, θα γυρίσω ίσα για να τοποθετηθώ, γυρνάω, γυρνά, ξαναΠΑΤΑ!' και ούτω καθεξής...
Soundtrack: Renault Clio K4J τα tracks από 2.500 μέχρι 6.200 σ.α.λ.
-
Μια κόντρα identical cars έξω στο δρόμο από τελευταίο φανάρι με ένα Clio II 1.4 16V 3θυρο με δυο άτομα, ίδιες ζάντες, κοντινές πινακίδες...αλλά έναν οδηγό που άργησε στην αλλαγή 2α προς 3η...Τα δυο άτιμα Cliάκια, πώς πιάσανε 130...Η πιο αντρίκεια κόντρα που έχω δει...
-
Η πρώτη στιγμή που είδα στο κοντέρ 210+ στην περιφερειακή ένα mid-summer midnight...Φανάρι Νεάπολης μέχρι Φανάρι Κων/πολίτες σε εξωπραγματικό χρόνο...
-
ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι φορές που οδηγούσα χαλαρός στην Κασσάνδρα και στη Σιθωνία και καταλάβαινα τι θα πει εμπειρία οδήγησης...τοπία, απαλές κινήσεις στο τιμόνι, χαλαρή κουβεντούλα...και ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι φορές που φώναζα 'Κωλοστροφή, κωλοστροφή!' και ένιωθα την τοποθέτηση της ουράς...
Αυτά από μένα...πάω να κοιμηθώ ήρεμος...τι θυμήθηκα πάλι...
Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ και τη λογοδιάρροια...
-
-
σωστόοοος
δεν πειράζει που είναι μεγάλο είχαμε υλικό σήμερα που λόγω χιονιού είμαστε '3 κ ο κούκος' στην εταιρία χεχε!
-
Απορία... Το megane F1 τι μέρος του λόγου είναι?
-
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια!
Εμπειρίες και εντυπώσεις από Renault Clio 1.4 16V!Megane F1; Ι ντον'τ νόου δις γουόρντ!
-
Ειναι μια εκδοση για να γιορτασει η ΡΕνω το τιτλο στη F1......
Στο GRC υπαρχουν μερικες φωτο,οποτε θα τις περασω κ εδω σε λιγο...
-
Εννοείται αυτό που έχουν βγάλει στις αντιπροσωπείες με τα χρώματα της Renault F1;
-
-
Διάβασα το evo και έπαθα πλάκα με τα δυο Renault. Εξαιρετικά σχόλια, δεν περίμενα από άγγλους να πούνε τόσο καλά λόγια...ένα clio trophy που θα βρούμε για να αγοράσουμε δυο, να βάλουμε το ένα στη ναφθαλίνη και να το βγάλουμε όταν τα φτύσει το πρώτο;
-
γαματο το μεγκαν βαγγε...δικο σου ειναι?
funky να κανεις οικονομια να το αγορασεις...αλλα δε πιστευω να μπορεις να το οδηγησεις...
-
Το trophy παιδες σορρυ που θα σας απογοητευσω αλλα βγαινει μονο στην Αγγλια και σε καμμια αλλη χωρα...Το τελευταιο κομματι(βγηκαν μονο 500 αν δεν κανω λαθος) πουληθηκε πριν 1+ μηνα....
Μηχανικα δεν εχει διαφορες με το cup που πουλανε εδω...Εχει αλλες ζαντες,καθισματα και μου φαινεται αναρτηση....
-
Sachs αγωνιστικά αμορτισέρ με ξεχωριστό ρεζερβουάρ...μόνο αυτό λένε ότι είναι αρκετό...
Adis4gr, γκόου του χελ ρε! Του χελ!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Ήρθα κι εγώ !!!!!!!
Megane Coupe 1,4 16V
Βρε βρε καλώστηνααα
Τι κάνεις Στελλίτσα? πάντα πρωτοτυπείς ε?
Πρώτα σε φαγοπότι των 4ΤΦ κ μετά ενεργοποιήθηκες ως μέλος ε?Χεχε έτσι έεετσιιιι
Καλά ποσταρίσματα!
Αφού είχε καλό φαγητό αποφάσισα να μείνω ....
-
Είχα κλείσει ραντεβού σήμερα στις 8:00 στην Mobility Πειραιώς για το δωρεάν σέρβις των '15 σημείων', μετά από τη σχετική επιστολή που έλαβα κατά την περίοδο των εορτών. Όντως, το σέρβις πραγματοποιήθηκε γρήγορα, η εν γένει συμπεριφορά όλων ήταν άψογη, με κέρασαν καφεδάκι και πήγα στην ευχή της Παναγίας (μάλλον στη δουλειά μου) ευχαριστημένος και στην ώρα μου...
Αφού πάρκαρα όμως τ' αυτοκίνητο και ενώ απομακρυνόμουν απ' αυτό, παρατήρησα ότι είχαν βγάλει την πίσω πινακίδα και είχαν βάλει ένα πλαστικό πλαίσιο με τα στοιχεία της εταιρείας τους πριν την ξανατοποθετήσουν, ενώ επιπλέον μου είχαν κολλήσει και ένα αυτοκόλλητο με την επωνυμία τους στο κάτω αριστερό μέρος της πίσω πόρτας και όλ' αυτά βέβαια χωρίς να ερωτηθώ ποτέ!!! Έφυγα 'σφαίρα' προς την Mobility και πάλι στα όρια του εγκεφαλικού!! Στη ρεσεψιόν ζήτησα να μου βγάλει κάποιος πάραυτα ό,τι μου 'χε κολλήσει. Έσπευσαν δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας έβγαλε το πλαίσιο και ο άλλος προσπαθούσε με τα νύχια ν' αφαιρέσει το αυτοκόλλητο, τ' οποίο έπρεπε να βγει γράμμα-γράμμα. Κρατήθηκα για μην τους βρίσω άσχημα, όταν μου διέτειναν ως 'δικαιολογία' πως ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που μπαίνουν στο συνεργείο, φεύγουν με πλαίσια και αυτοκόλλητα και ρώτησα ποιος είχε δώσει αυτήν την ανεκδιήγητη εντολή: ο κύριος Κοντομηνάς μου είπαν (ο διευθυντής του 'μαγαζιού'). Ζήτησα λοιπόν να τον δω και να του διαμαρτυρηθώ, διότι ενώ έπρεπε να 'μαι στη δουλειά μου, καθόμουν και ασχολιόμουν με την παράνομη δραστηριότητα που απέρεε της εντολής του. Κατάφερα να δω την γραμματέα του τελικά, η οποία (στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων) μου ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη και μου υποσχέθηκε να 'διαβιβάσει το παράπονό μου στον κύριο Κοντομηνά'. Εγώ απ' την πλευρά μου θα καταγγείλω το περιστατικό στο Ινστιτούτο Καταναλωτών (και αν ξέρετε, πείτε μου πού αλλού), ενώ (όπως τους δήλωσα, ενώ με κοιτούσαν σαν U.F.O.) δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στο 'μαγαζί' τους. Κρίμα, γιατί νόμιζα πως είχα βρει επιτέλους 'εξουσιοδοτημένο' της προκοπής... -
μη με παρεξηγήσεις αλλά...
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ???
εδω είμαστε Ελλάδα, η χώρα της δημοκρατίας, η χώρα που κάνεις ότι θές όποτε σου ρθει...
μα γιατί κατηγορείς τα παιδιά τώρα...? τσ τσ τσ....
μου θυμίζει ομηρικούς καυγάδες που έχω ρίξει στα ρημαδοκάραβα κατα καιρούς για να μην καταντήσει το αμάξι μου κινητή διαφήμιση 4 ναυτιλιακών μετά από κάθε μου ταξίδι...
-
υπάρχουν κ χειρότερα....
στην παλιά αντιπροσωπεία Renault στην Πάτρα δεν τα κόλαγαν ΑΛΛΑ άνοιγαν 2 τρύπες κ πριτσίνωναν τσίγκινο ταμπελάκι με την ονομασία της αντιπροσωπείαςΌταν το είχα δει τους είπα ότι αν κάνουν κάτι τέτοιο στο service θα απαιτήσω ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κ πληρωμένα όλα τα έξοδα! κ αυτό στην ιδιοκτήτρια.... παρουσία άλλων!
Ευτυχώς την γλύτωσα... όχι όμως κ όλοιΠλέον μου έχει γίνει μάθημα κ το ζητάω πάντα να μην κολήσουν τίποτα γιατί θα έχουμε μπελάδες κ μυνήσεις κ αποζημείωση γιατί πλέον θα είμαι κινητή διαφήμηση τους....
Βέβαια στο ΙΙ που αγοράστηκε από την τωρινή αντιπροσωπεία Renault στην Πάτρα κόλησαν αυτοκόλητο ενώ του είχα πει όχι κ μετά μου είπαν ότι δεν μπορούν να το βγάλουν γιατί θα χάλαγε το χρώμα
Εκεί έγινε το 'ποιός είδε τον Θεό κ δεν τον φοβήθηκε...' τελικά με πιστολάκι ζέσταναν ένα ένα τα γράμματα κ τα ξεκολούσαν προσεκτικά προσεκτικά 3/4 κ με την απειλή ότι αν δω γρατζουνιά ΔΕΝ παραλαμβάνω το αυτοκίνητο κ ΑΠΑΙΤΩ καινουργιο....Ο τύπος που έκανε την δουλειά επί 3/4 ψέλιζε κ κατέβαζε ότι καντήλια μπορούσε ΑΛΛΑ το καθάρισε! κ το γυάλισε από πάνω!
ΑΜΑΝ πια με τον κοροϊδία..... κ το χειρότερο ότι μετά είχα πάρα πολλά παράπονα με όλες τι δουλειές που έκαναν κ ότι 'έφαγαν' από το αυτοκίνητο ή δεν πέρασαν εγγύηση κ όλο τσακωνόμασταν!
Ευτυχώς έχω τα 2 'άγια' συνεργεί για Renault στην Πάτρα κ όλα καλά!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
υ
Βέβαια στο ΙΙ που αγοράστηκε από την τωρινή αντιπροσωπεία Renault στην Πάτρα κόλησαν αυτοκόλητο ενώ του είχα πει όχι κ μετά μου είπαν ότι δεν μπορούν να το βγάλουν γιατί θα χάλαγε το χρώμα
Εκεί έγινε το 'ποιός είδε τον Θεό κ δεν τον φοβήθηκε...' τελικά με πιστολάκι ζέσταναν ένα ένα τα γράμματα κ τα ξεκολούσαν προσεκτικά προσεκτικά 3/4 κ με την απειλή ότι αν δω γρατζουνιά ΔΕΝ παραλαμβάνω το αυτοκίνητο κ ΑΠΑΙΤΩ καινουργιο....Ο τύπος που έκανε την δουλειά επί 3/4 ψέλιζε κ κατέβαζε ότι καντήλια μπορούσε ΑΛΛΑ το καθάρισε! κ το γυάλισε από πάνω!
Σωστόοοοος!
Καλά να πάθουν, οι άθλιοι!
-
Ποσα κιλα εισαι μπορεις να μου πεις Govus?
RENAULT FORUM