-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ε, ναι ένα σχετικό κράξιμο το σηκώνεις τώρα...Μαλακία μου Χρήστο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
@__'greo'__ το καλό που σου θέλω αυτή που είναι αμέσως αριστερά από τον προπονητή να είναι 5δάτη!
Eπειδη ο προπονητης δεν ειναι στη φωτο ποιον εννοεις; Τον μεγαλυτερο με τη φορμα ή τον νεο με τα μουσια;
Παντως και οι δυο ειναι πενταδατες αυτη με το γαλαζιο ειναι και προπονητρια στις κορασιδες.
-
σημερα τη παλεψαμε εστω και στο τελος με μακεδονικο...τωρα πως γινεται να πεφτουμε εμεις και ο μακεδονικος να ειναι στη μεση με αυτη την ομαδα, μη με ρωτατε...
εφυγε ο μαρει και πηραμε σιμοντς...
να ναι καλα ο γκαγκαλουδης...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
@__'greo'__ το καλό που σου θέλω αυτή που είναι αμέσως αριστερά από τον προπονητή να είναι 5δάτη!
Eπειδη ο προπονητης δεν ειναι στη φωτο ποιον εννοεις; Τον μεγαλυτερο με τη φορμα ή τον νεο με τα μουσια;
Παντως και οι δυο ειναι πενταδατες αυτη με το γαλαζιο ειναι και προπονητρια στις κορασιδες.
Δεν είναι ε;;
Από την πρώτη σειρά των καθημένων, αυτή που στη φόρμα της είναι το '11' λέω -
Για ακου να σου πω GTI_
Μια φορα ακομα να κορoιδεψεις τον ΣΟΦΟΚΛΗ
Θα σε cazzo cazzo cazzo
-
ευρηματικο!
-
Το κοντέρ του Κόμπε Μπράιαντ σταμάτησε στους 81 πόντους. Οι Λέικερς πέτυχαν μεγάλη νίκη κόντρα στο Τορόντο με 122-104, με τον 27χρονο άσο να κάνει πράγματα και θαύματα. Η επίδοση του Μπράιαντ είναι η δεύτερη καλύτερη ατομική στην ιστορία του NBA. Ο παίκτης των Λέικερς σημείωσε τους 55 πόντους από τους 81 στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχε 28/46 σουτ και 18/20 βολές. Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Σόνικς επί των Σανς σε ένα ματς στο οποίο σημειώθηκαν συνολικά 301 πόντοι.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το κοντέρ του Κόμπε Μπράιαντ σταμάτησε στους 81 πόντους. Οι Λέικερς πέτυχαν μεγάλη νίκη κόντρα στο Τορόντο με 122-104, με τον 27χρονο άσο να κάνει πράγματα και θαύματα. Η επίδοση του Μπράιαντ είναι η δεύτερη καλύτερη ατομική στην ιστορία του NBA. Ο παίκτης των Λέικερς σημείωσε τους 55 πόντους από τους 81 στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχε 28/46 σουτ και 18/20 βολές. Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Σόνικς επί των Σανς σε ένα ματς στο οποίο σημειώθηκαν συνολικά 301 πόντοι.Eβλεπε το καλαθι σαν την λιμνη των Ιωαννινων!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το κοντέρ του Κόμπε Μπράιαντ σταμάτησε στους 81 πόντους. Οι Λέικερς πέτυχαν μεγάλη νίκη κόντρα στο Τορόντο με 122-104, με τον 27χρονο άσο να κάνει πράγματα και θαύματα. Η επίδοση του Μπράιαντ είναι η δεύτερη καλύτερη ατομική στην ιστορία του NBA. Ο παίκτης των Λέικερς σημείωσε τους 55 πόντους από τους 81 στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχε 28/46 σουτ και 18/20 βολές. Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Σόνικς επί των Σανς σε ένα ματς στο οποίο σημειώθηκαν συνολικά 301 πόντοι.τρελη επιδοση απο τον κομπι...πολυ προσωπικα το χει παρει αυτη τη χρονια...
-
Βασικα τα τελευταια χρονια το ΝΒΑ εχει γινει one man show κ δεν με ενθουσιαζει πολυ.....
Οι Jazz να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πα'να .......
-
Δεν είναι ε;;
Από την πρώτη σειρά των καθημένων, αυτή που στη φόρμα της είναι το '11' λέωToν εισαγγελεα γρηγορα!!! Μην ανησυχεις, παιζει και ειναι τριποντού.
Αυτος που περασες για προπονητη παντως ειναι ο γιος του προεδρου και υπευθυνος του τμηματος.Πως σου φανηκαμε στο ζωντανο; Ή δεν πηγες;
-
Δεν είναι ε;;
Από την πρώτη σειρά των καθημένων, αυτή που στη φόρμα της είναι το '11' λέωΑ... δεν πάμε καλά. Εμεις θα μαλώσουμε μου φαίνεται
Εμενα μου αρεσει κι αυτη που προσπαθει να χωσει τη φατσούλα της πισω από αυτήν με το κοκκινο σκουφί δεξιά του 11!
greo πες μου οτι φοραει το '6'.
Εξι, εξι τα μπουτια σου τα σεξιΥΓ Τωρα που τις ξανακοιτάω, μερικες θα μπορούσαν να παιζουν και στο αντρικό
-
Να σου πω την αληθεια Ασιμοφ δεν ξερω πληροφοριες
Στο παιχνιδι με τον Αρη ομως αν το δω με το γυναικειο παλι θα σου εχω πληρη αναφοραΟυτε εσυ παντως γλιτωνεις τον εισαγγελεα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να σου πω την αληθεια Ασιμοφ δεν ξερω πληροφοριες
Στο παιχνιδι με τον Αρη ομως αν το δω με το γυναικειο παλι θα σου εχω πληρη αναφοραΟυτε εσυ παντως γλιτωνεις τον εισαγγελεα
Δεν πειραζει, θα εχω μαζί στο κρατητηριο τον φιλο μου τον TRAVELLER
(και τον Τριανταφυλλόπουλο να με διαπομπεύει στο πανελλήνιο )Περιμένω με αγωνία
-
kalά έχουμε ξεφυγει εντελώς μου φαίνεται
@greo, δεν πήγα φιλε. Δεν ήμουν Αθήνα.
Και 181 να βάλει ο Μπράιαντ φέτος οι Λέικερς εχουν τα χάλια τους τα μαύρα. Με το ζόρι μπαίνουν στα πλέι-οφς. Είναι σχεδόν στα ίδια με τους Χόρνετς που μέχρι στιγμής μπαίνουν τελευταίοι από τη Δυτική Περιφέρεια.
Πάντως πρόκειται για παιχτούρα, τι να λέμε τώρα -
:lol: kalά έχουμε ξεφυγει εντελώς μου φαίνεται@greo, δεν πήγα φιλε. Δεν ήμουν Αθήνα.
Και 181 να βάλει ο Μπράιαντ φέτος οι Λέικερς εχουν τα χάλια τους τα μαύρα. Με το ζόρι μπαίνουν στα πλέι-οφς. Είναι σχεδόν στα ίδια με τους Χόρνετς που μέχρι στιγμής μπαίνουν τελευταίοι από τη Δυτική Περιφέρεια.
Πάντως πρόκειται για παιχτούρα, τι να λέμε τώραΕίδες τί κανει η τεxνολογία και το marketing;
-
Οι δέκα καλύτερες «παραστάσεις» στην ιστορία του ΝΒΑ
100 – Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Φιλαδέλφεια (εναντίον της Νέας Υόρκης στις 2 Μαρετίου 1962)
81 – Κόμπι Μπράιαντ, Λος Αντζελες (εναντίον του Τορόντο στις 22 Ιανουαρίου 2006)
78 – Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Φιλαδέλφεια (εναντίον του Λος Αντζελες στις 8 Δεκεμβρίου 1961)
73 Ντέιβιντ Τόμπσον, Ντένβερ (εναντίον του Ντιτρόιτ στις 9 Απριλίου 1978)
73 – Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Σαν Φρανσίσκο (εναντίον της Νέας Υόρκης στις 16 Νοεμβρίου 1962)
73 – Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Φιλαδέλφεια (εναντίον του Σικάγο στις 13 Ιανουαρίου 1962)
72 – Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Σαν Φρανσίσκο (εναντίον του Λος Αντζελες στις 3 Νοεμβρίου 1962)
71 – Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Σαν Αντόνιο (εναντίον των Κλίπερς στις 24 απριλίου 1994)
71 – Ελτζιν Μπέιλορ, Λος Αντζελες (εναντίον της Νέας Υόρκης στις 15 Νοεμβρίου 1960)
70 – Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Σαν Φρανσίσκο (εναντίον Σίρακιουζ στις 10 μαρτίου 1963) -
Αναστολή λειτουργίας του οδοντωτού,λόγω χιονόπτωσης
-
Αναστολή λειτουργίας του οδοντωτού,λόγω χιονόπτωσης
Κι εμεις εκτροχιαστηκαμε καπου στην Πολωνία
Θα γίνω redarmy:
ΛΙΘΟΥΑΝΕ ΦΥΓΕ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα γίνω redarmy:ΟΧΙΙΙΙΙΙ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........