-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
παιδια ξερετε κανα site να ανεβασω ενα αρχειο ηχου 1.19mb ? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν δεν κάνει sync δεν βολεύει...Είδες που τελικά, αργά ή γρήγορα, όλοι επιστρέφουν στη... μισητή Microsoft;
-
Για χρήστες IE/Maxthon/Avant, το παρακάτω tip επιταχύνει σημαντικά την περιήγησή σας στο Ίντερνετ:
How can you speed up Internet Explorer?
Προσοχή: προϋποθέτει αλλαγή στο μητρώο των Windows (registry).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αντιγράφω από άλλο site:**Bγήκε νέα εκδοση IE 7 Beta 2 preview (7.0.5299.0)
Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδω. (1)
Οποιος εχει αυθεντικά windows τον εγκαθιστα με τις οδηγίες του nfo που υπάρχει μέσα στο rar.
Όποιος δεν εχει αυθεντικά κατεβάζει και αυτό.(2)
- Unrar τα αρχεία του rar no1.
- Install το certificate του rar no1.
- Extract τα αρχεία του .exe του rar no1.
- Aντικατάσταση με το dll που υπάρχει στο rar no2, του αντίστοιχου dll που υπάρχει στο φάκελο update στα αρχεια που προέκυψαν από το βήμα 3.
- Τρεχετε το update.exe στο ιδιο φάκελο και γινεται η εγκατασταση.
Θεικό το εικονίδιο με τη κιτρινη γραμμή.
Kαι εχει και αρκετες αλλαγές σε σχέση με τον beta1.**Oσοι θέλετε δοκιμάζετε!
Μέχρι στιγμής εμφανίζεται το να μην μπορείς να αλλάξεις γλώσσα στα ελληνικά με το alt+shift.Τον δοκίμασα...καλός είναι κ σταθερός για beta. Την γλώσσα την αλλάζω μέσω του mouse στην taskbar.
Sceenshot
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τον δοκίμασα...καλός είναι κ σταθερός για beta. Την γλώσσα την αλλάζω μέσω του mouse στην taskbar.
Μενού δεν έχει;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τον δοκίμασα...καλός είναι κ σταθερός για beta. Την γλώσσα την αλλάζω μέσω του mouse στην taskbar.
Μενού δεν έχει;
ρε παιδια αφηστα τα αυτα και κοιταξστε στα ανεκδωτα να με πειτε αν ακουγεται , ασχετος ειμαι μπορει να βαλα λαθος λινκ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μενού δεν έχει;
Εχει...εγώ το έβγαλα. Α και είναι ταχύτατος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μενού δεν έχει;
Εχει...εγώ το έβγαλα. Α και είναι ταχύτατος!
Για πες, τελικά ενσωματώσανε λειτουργίες του Maxthon;
(είδα ήδη στο screenshot το αστεράκι με τα links). -
Μενού δεν έχει;
ρε παιδια αφηστα τα αυτα και κοιταξστε στα ανεκδωτα να με πειτε αν ακουγεται , ασχετος ειμαι μπορει να βαλα λαθος λινκ
Κατά πρώτον... παρακαλώ για το link.
Κατά δεύτερον, ακούγεται μια χαρά! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μενού δεν έχει;
Κατά πρώτον... παρακαλώ για το link.
Κατά δεύτερον, ακούγεται μια χαρά!κατα 1ον ευχαριστω
κατα 2ον ωραια -
κατα 1ον ευχαριστω
[snip] -
Προτείνετε μου ένα καλό βιβλίο στα ελληνικά για εκμάθηση Access. Εχω αυτήν που έχει το Οffice XP.
Bρήκα εδώ...
Εάν είναι δυνατόν από ελληνικό οnline shop και να μην στοιχίζει 100Ε...το βιβλίο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προτείνετε μου ένα καλό βιβλίο στα ελληνικά για εκμάθηση Access. Εχω αυτήν που έχει το Οffice XP.Bρήκα εδώ...
Εάν είναι δυνατόν από ελληνικό οnline shop και να μην στοιχίζει 100Ε...το βιβλίο.
Ωχ, κι εσύ θες να ξεκινήσεις Access; Άστα Σάββα, μεγάλο πακέτο η Access. Έχω δυο ebooks (ένα που μου έστειλε ο Νάσος κι ένα που βρήκα εγώ στο Net) και τα έχω βρει μπαστούνια. Η αλήθεια είναι πως θέλω να κάνω δύσκολα πράγματα, αλλά και πάλι.
Εν πάσει περιπτώσει, όταν λές 'καλό' τι ακριβώς εννοείς: πλήρης κάλυψη ή εύκολοδιάβαστο; Αν εννοείς πλήρες, τότε κοίτα το 900σέλιδο βιβλίο του Γκιούρδα για την Access2002 (€45,0 το βρήκα, αλλά δεν το πήρα γιατί το ήθελα αγγλικό και δεν υπάρχει). Αλλιώς κοίτα το ελληνικό βιβλίο της Microsoft για την Access 2003.
ΥΓ. Τελικά έχουν ενσωματώσει λειτουργίες του Maxthon στον IE7 ή όχι;;;;;;
-
Eίναι καταπληκτικός! Εγινε default! Κοίτα είναι βετα και κάθεται πάνω στον 6.
Από ότι έχω δει μέχρι τώρα έχει Αntiphising & popup blocker tools.Eχουν αλλάξει πολλά στα μενού αλλά και στα λογότυπα.
Δοκίμασέ τον βρε δεν δαγκώνει!
**[edit] **μακρυά! Μου τα μάμησε όλα. Ευτυχώς έφερα το σύστημα στην προηγούμενη κατάστασή του με την Επαναφορά.
Κόλλησε και δεν ξεκίναγε τίποτα, ούτε έκλεινε με το Alt-Ctr-Del...
-
Ωραία και σκεφτόμουν να τον κατεβάσω, αλλά τώρα δεν παίζει. Beta είναι τι περίμενες
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Για χρήστες IE/Maxthon/Avant, το παρακάτω tip επιταχύνει σημαντικά την περιήγησή σας στο Ίντερνετ:How can you speed up Internet Explorer?
Κοινώς, ΜΑΚΡΙΑ!
Ωραία και σκεφτόμουν να τον κατεβάσω, αλλά τώρα δεν παίζει. Beta είναι τι περίμενες
ΙΕ είναι, τι περιμενες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για χρήστες IE/Maxthon/Avant, το παρακάτω tip επιταχύνει σημαντικά την περιήγησή σας στο Ίντερνετ:
Κοινώς, ΜΑΚΡΙΑ!
ΙΕ είναι, τι περιμενες?
ΙΕ σε συνδυασμό με beta ο συνδυασμός που σκοτώνει ( το PC σας )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κοινώς, ΜΑΚΡΙΑ!
Μια χαρά μου πάει εμένα Σπύρο. Σφαίρα!
(βασικά μεγαλώνεις τα streams του πρωτόκολλου HTTP 1.1 από 2 σε 6, και πετάει !!!) -
Επειδή είμαι σε φάση για άμεση αγοράς οθόνης TFT 19' με DVI, τι πρέπει να προσέξω? Μάξιμουμ όριο βάζω τα 472
-
Παιδες για προτεινετε κανεναν καλο Download manager για τον Firefox εαν ειναι δυνατον freeware
Ευχαριστω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]