-
αααα, ξεχασα
στο Aspire αλλαξαν και CPU -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ενδιαφερομαι για μια τηλεοραση γυρω στις 40'' αλλα δεν εχω ιδεα
αλλοι μου λενε για TFT LSD αλλοι μου λενε για πλασμα κ αλλοι (λιγοι βεβαια) για οπισθιας προβολης αλλα της νεας τεχνολογιας
DΘα μου επιτρέψεις μια μικρή (αλλά σημαντική) διόρθωση, με LSD όλες οι οθόνες θα σου φαίνονται μιαααααααα χαράαααααα.
Με προλαβες
Αυτο πρεπει να μπει στα funniest posts
-
@ Krus
μην μασας ομως απ αυτα που λεω
Οι περισσοτεροι λενε τα καλυτερα για τους Acer
Μαλλον ετυχε με εμενα
Παντως ΜΑΚΡΥΑ απο το σερβις σου ευχομαι
-
ΟΚ, το εμπέδωσα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ!!!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
αλλοι μου λενε για TFT LSD αλλοι μου λενε για πλασμα κ αλλοι (λιγοι βεβαια) για οπισθιας προβολης αλλα της νεας τεχνολογιας
DΘα μου επιτρέψεις μια μικρή (αλλά σημαντική) διόρθωση, με LSD όλες οι οθόνες θα σου φαίνονται μιαααααααα χαράαααααα.
Με προλαβες
Αυτο πρεπει να μπει στα funniest posts
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
για βοηθατε βρε παιδια μπας κ καταληξω καπου
πειτε μου κ συγκεκριμενη μαρκα κ μοντελο
αααααα μεχρι 2500 Ε
Θα μου επιτρέψεις μια μικρή (αλλά σημαντική) διόρθωση, με LSD όλες οι οθόνες θα σου φαίνονται μιαααααααα χαράαααααα. Το σωστό είναι LCD.
Μεταξύ plasma και TFT οι απόψεις διίστανται. Θα πρέπει να δεις από κοντά τις οθόνες και να καταλάβεις από μόνος σου ποια σου κάνει.
Αν μοπρείς κάνε υπομονή μέχρι αύριο-μεθαύριο για να φτιάξω μια απάντηση, επειδή ψάχνω στην ίδια κατηγορία για ένα φίλο. Εκτός βέβαια κι αν κάποιος απαντήσει μέχρι τότε.
OK tnx θα αναμενω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωχ μη μου λέτε τέτοια ρε!!!Aαα δεν τα ξέρεις πουλάκι μου..; ...άντε μην σε γρουσουζεύω.
Πάντως τα Acer δεν είναι και ο ορισμός της αξιοπιστίας. -
ΟΚ, το εμπέδωσα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ!!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωχ μη μου λέτε τέτοια ρε!!!
Aαα δεν τα ξέρεις πουλάκι μου..; ...άντε μην σε γρουσουζεύω.
Πάντως τα Acer δεν είναι και ο ορισμός της αξιοπιστίας.Είπαμε, το εμπέδωσα
-
Ωχ μη μου λέτε τέτοια ρε!!!
Aαα δεν τα ξέρεις πουλάκι μου..; ...άντε μην σε γρουσουζεύω.
Πάντως τα Acer δεν είναι και ο ορισμός της αξιοπιστίας.Είπαμε, το εμπέδωσα
Γιατί στραβώνεις;
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Παιδια εφτασε η ωρα και η στιγμη να ζητησω και τη δικια σας βοηθεια.Πριν κανα 3μηνο ειχα ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Συγκεκριμενα καηκε η οθονη και περασε τοσο ρευμα απο μεσα της (μου ειπαν) και εκαψε και τις μνημες. Τελοςπαντων το προβλημα λυθικε αλλα απο τοτε τα Παραθυρια ΧΡ δεν πανε καθολου καλα. Στα καλα καθουμενα κανουν επανακιννηση και οταν το ρυθμισα να ΜΗΝ κανουν μονα τους , μου βγαζουν μπλε οθονες.
Το θεμα ειναι οτι ΚΑΙ στι Λινουξ ορισμενες φορες κολλαει το ΠιΣι αλλα πολυ πιο σπανια απο τα Παραθυρια. Σκεφτομαι μηπως ειναι καποιο προβλημα της μητρικης..δεν ξερω.. η μπλε οθονη με λεει κατι για Memory? και με 'συμβουλευει' να κλεισω απο το BIOS to Overshadowing kai to Cache Memory
Any IDEAS?
Μάλλον μνήμες (άλλαξέ τες)!
-
Ηarry κάτι άλλο, έχω τo Win32file heuristic enable στο high.
Μου λές τι κάνει αυτό; -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδια εφτασε η ωρα και η στιγμη να ζητησω και τη δικια σας βοηθεια.
Πριν κανα 3μηνο ειχα ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Συγκεκριμενα καηκε η οθονη και περασε τοσο ρευμα απο μεσα της (μου ειπαν) και εκαψε και τις μνημες. Τελοςπαντων το προβλημα λυθικε αλλα απο τοτε τα Παραθυρια ΧΡ δεν πανε καθολου καλα. Στα καλα καθουμενα κανουν επανακιννηση και οταν το ρυθμισα να ΜΗΝ κανουν μονα τους , μου βγαζουν μπλε οθονες.
Το θεμα ειναι οτι ΚΑΙ στι Λινουξ ορισμενες φορες κολλαει το ΠιΣι αλλα πολυ πιο σπανια απο τα Παραθυρια. Σκεφτομαι μηπως ειναι καποιο προβλημα της μητρικης..δεν ξερω.. η μπλε οθονη με λεει κατι για Memory? και με 'συμβουλευει' να κλεισω απο το BIOS to Overshadowing kai to Cache Memory
Any IDEAS?
Μάλλον μνήμες (άλλαξέ τες)!
απο τις 2 μνημες καηκε η 1 την οποια μου αντικατεστησαν τζαμπε
-
[quote='Krusenstern'][quote='Asimov'][quote='Krusenstern']Centrino @ 1,8
1GB DDR2 RAM
ATi Radeon Χ700 PCI express με 256ΜΒ μνημη
80GB HD
DVD +R Dual Layer, slot loading
Οθόνη crystalbrite 15,4'και βέβαια bluetooth, wireless LAN, card reader 5 in 1, 3x USB, σειριακή θύρα κλπ κλπ κλπ.
Αρχική τιμή από Mediamarkt
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
απο τις 2 μνημες καηκε η 1 την οποια μου αντικατεστησαν τζαμπε
Άλλαξέ τες ξανά (ή τουλάχιστον την... άλλη)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ηarry κάτι άλλο, έχω τo Win32file heuristic enable στο high.
Μου λές τι κάνει αυτό;Θωερητικά ψάχνει καλύτερα!
-
Ευτυχής κάτοχος ενός Acer Αspire 1690ΠΕΤΑΕΙ το μηχάνημα
έχει περασμένα ελληνικα ΧΡ ωστόσοΑφού έχεις άδεια για τα ΧΡ, δεν μπορείς να περάσεις πειρατικά εγγλέζικα;
Μεγειά και με ρέγουλα τα Κένζινκτον!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Γνωρίζετε κανά καλό βιβλίο για Access (κατά προτίμηση αγγλικό);Χτες που ήμουν στο γνωστό βιβλιοπωλείο της Στουρνάρα είχε ένα ράφι αφιερωμένο στην access. Πάντως προχτές κατέβασα από το bearshare 4 .pdf (από 2,5 μέχρι 16 ΜΒ) με θέμα την εκμάθηση access αν θέλεις μπορώ να σου στείλω κάποιο (αλλά όχι όλα έχω PSTN!!!)
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
ενδιαφερομαι για μια τηλεοραση γυρω στις 40'' αλλα δεν εχω ιδεααλλοι μου λενε για TFT LSD αλλοι μου λενε για πλασμα κ αλλοι (λιγοι βεβαια) για οπισθιας προβολης αλλα της νεας τεχνολογιας
Προτίμησε βιντεοπροβολέα. Μικρότερο κόστος αγοράς, υπερδιπλάσιο μέγεθος οθόνης, εξαφανίζεται μέσα στο χώρο.
Στο μείον του είναι ότι μια τηλεόραση (μικρότερη από 40' εννοείται) χρειάζεται (κρατάς αυτή που ήδη έχεις) για να μη χαλάς τις ώρες της λάμπας σου για να βλέπεις διαφημίσεις.Δε θέλω να σε μπλέξω αλλά, ψάξε καλά και θα δείς ότι όταν οι γνωστοί σου βλέπουν σε 40' εσύ θα βλέπεις σε 80 - 100' + .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Προτίμησε βιντεοπροβολέα. Μικρότερο κόστος αγοράς, υπερδιπλάσιο μέγεθος οθόνης, εξαφανίζεται μέσα στο χώρο.
Στο μείον του είναι ότι μια τηλεόραση (μικρότερη από 40' εννοείται) χρειάζεται (κρατάς αυτή που ήδη έχεις) για να μη χαλάς τις ώρες της λάμπας σου για να βλέπεις διαφημίσεις.Δε θέλω να σε μπλέξω αλλά, ψάξε καλά και θα δείς ότι όταν οι γνωστοί σου βλέπουν σε 40' εσύ θα βλέπεις **σε 80 - 100' + **.
Tι δωμάτιο θέλεις για να παρακολουθείς...τα village cinemas;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]