-
Ύστερα από την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση (2005) του επάθλου της κατηγορίας Α0, με αγώνες μικρού κόστους και κάθε μορφής (σιρκουί, αναβάσεις, ραλλύ), εγκρίθηκε η προκύρηξη του επάθλου της Α0 και το 2006.
Το 2005 οι συμμετοχές στο έπαθλο της Α0 ξεπέρασαν σε αριθμό όλα τα προκυρηχθέντα Cup ακόμη και του Ενιαίου Πρωταθλήματος.
Σκοπός και φέτος του επάθλου της κατηγορίας Α0, είναι να συνεχιστεί το παρείστικο κλίμα που το διακρίνει μέσα από την πραγματοποίηση φθηνών αγώνων όλων των μορφών (Πίστα, Ράλλυ, Αναβάσεις), καθώς και η απόλυτη ευχαρίστηση των συμμετεχόντων οδηγών με τα «θηριάκια» της κατηγορίας Α0.
Το έπαθλο Α0, περιλαμβάνει εννέα ασφάλτινους αγώνες που θα διεξαχθούν καθ’όλη την διάρκεια του έτους με σωστή κατανομή αγώνα ανά μήνα. Στην τελική βαθμολογία θα προσμετρούν όλοι οι αγώνες.Το Αναλυτικό Πρόγραμμα του επάθλου της κατηγορίας Α0 είναι:
19/2/2006 ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
19/3/2006 ΜΕΓΑΡΑ
2/4/2006 ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ
7/5/2006 ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
21/5/2006 ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ
18/6/2006 ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ
24/9/2006 ΜΕΓΑΡΑ
29/10/2006 ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΙΚΩΝΑ
3/12/2006 ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣΥπενθυμίζουμε στους συμμετέχοντες της κατηγορίας Α0, ότι μπορούν να συμμετέχουν σε σιρκουί και αναβάσεις ανεξάρτητα του επάθλου Α0, αφού υπάρχει προκύρηξη για την συγκεκριμένη κλάση και προσμετρά στην κατάταξη των συγκεκριμένων αγώνων, εφόσον αυτή συμπληρωθεί.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι για το 2006, προβέπεται βοήθεια σε νέους πρωτοεμφανιζόμενους οδηγούς, καθώς και πριμ έκπληξη στον νικητή.Καλή Αγωνιστική Χρονιά!!!!!!!!!!!!!
Για πληροφορίες δεχόμαστε pm...
-
Ύστερα από την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση (2005) του επάθλου της κατηγορίας Α0, με αγώνες μικρού κόστους και κάθε μορφής (σιρκουί, αναβάσεις, ραλλύ), εγκρίθηκε η προκύρηξη του επάθλου της Α0 και το 2006.
Το 2005 οι συμμετοχές στο έπαθλο της Α0 ξεπέρασαν σε αριθμό όλα τα προκυρηχθέντα Cup ακόμη και του Ενιαίου Πρωταθλήματος.
Σκοπός και φέτος του επάθλου της κατηγορίας Α0, είναι να συνεχιστεί το παρείστικο κλίμα που το διακρίνει μέσα από την πραγματοποίηση φθηνών αγώνων όλων των μορφών (Πίστα, Ράλλυ, Αναβάσεις), καθώς και η απόλυτη ευχαρίστηση των συμμετεχόντων οδηγών με τα «θηριάκια» της κατηγορίας Α0.
Το έπαθλο Α0, περιλαμβάνει εννέα ασφάλτινους αγώνες που θα διεξαχθούν καθ’όλη την διάρκεια του έτους με σωστή κατανομή αγώνα ανά μήνα. Στην τελική βαθμολογία θα προσμετρούν όλοι οι αγώνες.Το Αναλυτικό Πρόγραμμα του επάθλου της κατηγορίας Α0 είναι:
19/3/2006 ΜΕΓΑΡΑ
21/5/2006 ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ
24/9/2006 ΜΕΓΑΡΑ
3/12/2006 ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣΥπενθυμίζουμε στους συμμετέχοντες της κατηγορίας Α0, ότι μπορούν να συμμετέχουν σε σιρκουί και αναβάσεις ανεξάρτητα του επάθλου Α0, αφού υπάρχει προκύρηξη για την συγκεκριμένη κλάση και προσμετρά στην κατάταξη των συγκεκριμένων αγώνων, εφόσον αυτή συμπληρωθεί.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι για το 2006, προβέπεται βοήθεια σε νέους πρωτοεμφανιζόμενους οδηγούς, καθώς και πριμ έκπληξη στον νικητή.Καλή Αγωνιστική Χρονιά!!!!!!!!!!!!!
-
19/3/2006 ΜΕΓΑΡΑ
21/5/2006 ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ
24/9/2006 ΜΕΓΑΡΑ
-
Καλη επιτυχια παιδες!!!
Με μια πρωτη ματια του προγραμματος μου αρεσε και εκανε φανερο οτι βγηκε και απο αγωνιζομενους!!!(χωρις να θελω να υποβιβασω κανεναν,απλα υπογραμμιζω τον τροπο σκεψης)Εντυπωσιαστηκα δε,απο την απουσια του ραλλυ Παλλαδιο και την προσμετρηση του σπριντ Αγ Κωσταντινου που δειχνει την καθε αλλο παρα πρωταθληματικη ταση του θεσμου,αλλα την διασκεδαση με το δυνατον λιγοτερα εξοδα,αλλα και με ταση να μην μεινουν στην Αττικη.
Καλα να περασετε το 2006!!
-
ΑΣΕ που για καλή μας τύχη ακόμα παραμένουμε μια μεγάλη παρέα και πάντα είμαστε όλοι μαζι ή έστω κοιτάμε να είμαστε μαζί.
-
Αυτό ΕΙΝΑΙ το καλύτερο!
Έεεεετσι έεεεεετσι.......
-
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ -ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ- ΝΙΟΤΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ. ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΦΑΜΗΔΕΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
Όπα, είπα, λέω
μέ τον Τσίγκο πως περνάω
τραγουδώ και προσπερνάω, λέω
Όπα, είπα, λέω
αναμμένη η μηχανή μου
ξαναμμένη η ψυχή μου, λέω
Όπα, είπα, λέω
πίσω από 'να τιμονάκι
γλέντι, φάση κυνηγάω, λέω
Όπα, είπα, λέω
Όπα, κοίτα με, γελώ
Είπα, κοίτα με, γελώ
Λέω, κοίτα με, γελώ δεν κλαίωΦρένο, γκάζι, μουσική
Τη ζωούλα μας φυλάει
η σωστή η τακτική
Όπα, είπα, λέω
Φρένο, γκάζι, μουσική
Με συστήματα ασφαλείας
μια ολόκληρη ζωήΌπα, είπα, λέω
τις καλύτερές μου μέρες
ξεπουλάω, λέω
Όπα, είπα, λέω
Μές το μπάκετ μου δεμένος
Στην αλφα-μηδέν συντονισμένος, λέω
Όπα, είπα, λέω
Βγάζω φλας, με όλα στρίβω
Τη ζωή μου προσπερνάω, λέω
Όπα, είπα, λέω -
Επειδή δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται?
Για τι αμάξια μιλάμε?
Προδιαγραφές?
Κόστος παράβολου?
Που να κοιτάξω?
-
Ο χρήστης NajaNaja έγραψε:
Επειδή δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται?Για τι αμάξια μιλάμε?
Προδιαγραφές?
Κόστος παράβολου?
Που να κοιτάξω?
Η κατηγορία περιλαμβάνει αυτοκίνητα Cinque και Sei, απο 900cc έως 1.100 cc. Το παράβολο συμμετοχής είναι μειωμένο (είναι και η πιο 'μικρή' κατηγορία) ανάλογα με τον αγώνα, την λέσχη....
Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.mcracingteam.gr/team.html
-
Ο χρήστης xeniap έγραψε:
Επειδή δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται?
Για τι αμάξια μιλάμε?
Προδιαγραφές?
Κόστος παράβολου?
Που να κοιτάξω?
**Η κατηγορία περιλαμβάνει αυτοκίνητα Cinque και Sei, απο 900cc έως 1.100 cc. **
Να συμπληρώσω πως στην κατηγορία μπορούν να συμμετάσχουν κ άλλα αυτοκίνητα εώς 1100cc εκτός από τα μικρά Fiat.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Να συμπληρώσω πως στην κατηγορία μπορούν να συμμετάσχουν κ άλλα αυτοκίνητα εώς 1100cc εκτός από τα μικρά Fiat.
Μικρά Fiat ή δαιμόνια όπως τα αποκαλούν ορισμένοι ............
-
8 συμμετοχές στο σπριντάκι του Αγ Κων/νου! Τ'ακούς KeisJ ;;;
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
8 συμμετοχές στο σπριντάκι του Αγ Κων/νου! Τ'ακούς KeisJ ;;;Γράφτες να τις δούμε...
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=9592
-
Kαλη επιτυχια σε ολους
-
Συγχαρητήρια στους Γιάννη – Μιχάλη – Ελένη για το 1-2-3 στην Α0 .
Ωραίος αγώνας παρά τις καθυστερήσεις με πάρα πολύ κόσμο ,κρίμα που δεν έγινε το β΄ σκέλος στα 1400cc.
-
Καλημέρα και απο εμένα,
ήθελα να ξεκινήσω με μια ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά, αλλά δυστυχώς για τον πρώτο αγώνα του 2006 τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά όπως όλοι γνωρίζουμε (δεν θα σταθώ όμως στα αρνητικά του αγώνα).
Παρόλα αυτά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Γιάννη Χεκιμιάν για τους χρόνους του και την 1η θέση στα 1.400 και 1.100 cc, στον Gigi Migali για την 3η στα 1.400 cc και 2η θέση στην Α0, και φυσικά στην οδηγό μου Ελένη Μαλακτάρη που στην πρώτη αγωνιστική μας προσπάθεια με ανέβασε στο βάθρο.Παρόλο το απίστευτο άγχος της (αυτό είναι 'προσωπικό εσωτερικό πρωτάθλημα')και το πρώτο σοκ με την έξοδο του Σωτήρη προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε τόσο ώστε να δοκιμαστούμε φυσικά και πάνω από όλα να ευχαριστηθούμε. Προσωπικά προσπάθησα να ζήσω όσο γινόταν την εμπειρία μου από το δεξί bucket σε ένα εργοστασιακό αγωνιστικό αυτοκίνητο με οδηγό.... ποιόν άλλο φυσικά, την Ελένη!!!
Άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα κουμπαριάζαμε.......
Τέλος να δώσω συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους του επάθλου και να καλωσορίσω το νέο πλήρωμα της Α0 Συρίγο – Αθανασίου!Σίγουρα δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω τον κ.Νίκο Χρυσάφη, που δίνει τόσα για αυτή την ομάδα!
Τα καλύτερα έρχονται!
-
Σειρά μου τωρα!
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στους Χεκιμιάν - Λαδογιάννη για την 1η θέση της Α5. Χρόνος εκπληκτικός που κέρδισε πολυ γρηγόροτερα αυτοκίνητα!
Μπράβο κ στους Αναστασόπουλο - Κόλλια για την 3η θέση στην Α5 κ 2η Α0 όπως κ άλλο ένα μπράβο στην Ελένη με την Ξένια για την 3η θέση Α0!
Κρίμα για τα πληρώματα των malsot κ Βαλαδάκη που δεν ολοκλήρωσαν!
Οπως κ για το γεγονός που δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το 2ο σκέλος.Πάντως με τον συνοδηγό μου Μάνο Κουτάτζη (τον οποίο κ ευχαριστώ ιδιαιτέρως) πέρασαμε πολύ όμορφα κ παρόλες τις αναποδιές κ τις καθυστερήσεις που έτυχαν καταευχαριστηθήκαμε την διαδρομή κ το 1ο σκέλος.
Γενικότερα συγχαρητήρια σ όλους της παρέας μας που προσπαθήσαμε να περάσουμε όσο πιο καλά γινόταν κ νομίζω οτί το καταφέραμε!
-
Τελικά, μου φαίνεται ότι οι μόνοι που ευχαριστιούνται αγώνες σε αυτή τη χώρα, είστε εσείς.
Μπράβο ρε παιδιά, πάντα έτσι
-
Eεεεε,κανονικα θα επρεπε να φχαριστιουνται και οι θεατες.....
ΕΠΑΘΛΟ Α0 2006