-
ΕΠΕΙΓΟΝ
Ψάχνω έμπιστο συνεργείο για ΣΚΟΝΤΑ ΦΑΜΠΙΑ για αλλαγή κρεμαγιέρας .
Στην αντιπροσωπία ζητάνε 1400 ευρώ
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! -
ΕΠΕΙΓΟΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! -
ΕΠΕΙΓΟΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! -
Δεν έβαλα περιοχή
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ -
Τι πρόβλημα έχεις; Δεν μπορείς να κάνεις ανακατασκευή;
-
Κώστα, τηλεφώνησε μου, κάτι θα βρούμε
-
Τι πρόβλημα σου έβγαλε;
Μπορείς να πας σε κάποια μάντρα ανταλλακτικών και να βρείς μεταχειρισμένη...
Που είναι ο Petran?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τι πρόβλημα έχεις; Δεν μπορείς να κάνεις ανακατασκευή;Τώρα θα κάνω μεταφορά απο τα λεγόμενα του ενδιαφερόμενου προσώπου.
Είχε μια αστάθεια το τιμόνι και αυτό που κάνανε μέχρι τώρα ήταν συμπλήρωμα υγρών, μέχρι να βγεί το αυτοκίνητο απο την εγγύηση και μόλις συνέβη αυτό της σκάσανε το παραμύθι με τα 1400 ευρώπουλα.
Μπορεί να γίνει ανακατεσκευή κρεμαγιέρας? -
ελα κωστακη!
συνερτζι, πειραιως, 4838852ζητας τον κ. αντωνη χλετσο (boss), κανονιζεις ραντεβου, ελεγχουνε το αυτοκινητο σου τι εχει, συζητας και κανονιζεις με αυτον τα παντα.
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Τώρα θα κάνω μεταφορά απο τα λεγόμενα του ενδιαφερόμενου προσώπου.
Είχε μια αστάθεια το τιμόνι και αυτό που κάνανε μέχρι τώρα ήταν συμπλήρωμα υγρών, μέχρι να βγεί το αυτοκίνητο απο την εγγύηση και μόλις συνέβη αυτό της σκάσανε το παραμύθι με τα 1400 ευρώπουλα.
Μπορεί να γίνει ανακατεσκευή κρεμαγιέρας?πλέον όχι, απλώς υπάρχουν ανακατασκευής κρεμαγέρες σε χαμηλότερη τιμή. Την είχα αλλάξει κι εγώ μετά από διακοπές (και καρόδρομους ) αλλά ήταν αρκετά πιο φτηνή
-
Πως δε γίνεται; Εμείς σε Lancia k που έχανε λίγο από την τσιμούχα τη δώσαμε για ανακατασκευή και δουλεύει μια χαρά τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια οι πιέσεις στις κρεμαγιέρες έχουν ανέβει αρκετά, έως και 140-150bar.
-
Υπήρχε(μπορεί ακόμα και τώρα)κάποιος Παπαδόπουλος στην αρχή της Συγγρού δεξιά,που επισκεύαζε κρεμαγιέρες.
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
ΕΠΕΙΓΟΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!Ελπίζω να μην άργησα,
Έχω ένα Skoda Felicia από το '95, μετά από το απαράδεκτο servis που αναγκαζόμουν λόγω εγγύησης να έχω στην Skoda στην Πειραιώς, ευτυχώς βρήκα μέσω γνωστού αυτό το συνεργείο Skoda στην Καλλιθέα και μετά το '98 πάω με κλειστά τα μάτια εκεί για ότι και να συμβεί.
Κανελλόπουλος Αντώνης, 2109237305, Φραγκούδη 17 Καλλιθέα (Πίσω από την Πάντειο, χονδρικά).
ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΚΟΝΤΑ