-
καλητερα τωρα η φωτο??
-
Τέλεια!
-
Το συγχωρεμένο
-
Γιατί; Τι έπαθε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί; Τι έπαθε;sold
-
Και τι έπεται;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και τι έπεται;stay tune.........
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και τι έπεται;Κάτι παρόμοιο με το δικό σου μάλλον .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και τι έπεται;
Κάτι παρόμοιο με το δικό σου μάλλον .
To σίγουρο είναι οτι θα υπερστρέφει με ισχύ....
-
Το καμάρι μου. Έκλεισε ένα χρόνο προχθές
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το καμάρι μου. Έκλεισε ένα χρόνο προχθέςΤρίζουν τα γερμανικά;
-
το συγκεκριμένο... μη συζητάς...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το καμάρι μου. Έκλεισε ένα χρόνο προχθές[img]http://img.photobucket.com/albums/v468/Excell79/Koukousplash21aa.j]
Η φωτογραφία είναι από τη βάφτιση;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν το είχα επιχειρήσει, μάλλον δε θα έγραφα τώρα στο φόρουμ ...Μην είσαι και τόσο σίγουρος... Έχουν δυνατότητες αυτά που μόνο αν ξεπεράσουμε τους φόβους μας μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε...
-
Δεν έχεις άδικο, αν και στο συγκεκριμένο, το μεγάλο πρόβλημα είναι τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης, τα οποία είναι τελείως ακατάλληλα για off road.
-
Επιστρέφοντας σήμερα στο σπίτι μετά το σχολείο, ο καιρός είναι τόσο καλός, που η οροφή έχει ξαπλώσει να ξεκουραστεί κι αυτή μετά το συνεχόμενο stretching των 4 ημερών. Και καθώς το ραδιόφωνο προσπαθεί να μας ενημερώσει για την επερχόμενη κακοκαιρία από την Κυριακή, λέω να μη φάω στο σπίτι μου αλλά να ζεστάνω το φαγητό και να πάω να το φάω σε μια παραλία, λιγότερο από 2 km από την οικεία. Το ίδιο είναι να βλέπεις τα ντουβάρια και το ίδιο να αγναντεύεις τη θάλασσα και να ακούς το κυματάκι; (το Miata βγάζει το ρομαντικό σου εαυτό )
Ιδού λοιπόν μερικές φωτογραφίες από το μεσημεριανό μου τραπέζι. Περιττό να σας πω πόσο διευκολύνει η συνέχεια της κεντρικής κονσόλας όταν θες να κάνεις πικ-νικ
Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καλές, τις τράβηξα με το κινητό μου . -
Auti einai zwh...
Oxi kathomaste emeis mesa sta ntoubaria mprosta se ena kolo monitor mexri na bradiasi.
Mpravo Dim wraios
Paizei kamia douleia sto nisi?
Paratao to London kai erxomai -
Πανέμορφες Δημήτρη. Μάλιστα, μετά από 15 λεπτά 'θέασης' του αυτοκινήτου των φωτογραφιών, εμφανίστηκε ξαφνικά κι ένα νησί στο φόντο!!
Μαγικό
-
Καλα περνας στο νησι,ε??
Οπου να ειναι θα το επισκεφτω,ανοιγει φιλος πιτσαρια και πρεπει να τον(την πιτσαρια βασικα )τιμησω!! -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Auti einai zwh...
Oxi kathomaste emeis mesa sta ntoubaria mprosta se ena kolo monitor mexri na bradiasi.
Mpravo Dim wraios
Paizei kamia douleia sto nisi?
Paratao to London kai erxomaiΜήπως θες να συγκρίνουμε τους μισθούς μας Νίκο; Θα άλλαζες την Elise με κάτι πολύ πιο ταπεινό (π.χ. ένα Panda);
Πανέμορφες Δημήτρη. Μάλιστα, μετά από 15 λεπτά 'θέασης' του αυτοκινήτου των φωτογραφιών, εμφανίστηκε ξαφνικά κι ένα νησί στο φόντο!!
Μαγικό
Είδες, το Miata είναι μαγικό ! Εγώ είμαι ο καμένος μετά...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!