Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ερώτηση για μπροστινή πινακίδα
    1. Home
    2. Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    3. Ερώτηση για μπροστινή πινακίδα
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    18
    31
    2740
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lekkos last edited by

Από την άλλη πλευρά και εφόσον οι μαρκαδόροι θα κάνουν το αποτέλεσμα χειρότερο, μπορείς να κάνεις το εξής...Περνάς με κάποια διάφανη ταινία όλη τη πινακίδα σου , μετά προσεχτικά ξεκολάς με μαχαιράκι ή σουγιά τη ταινία που βρίσκεται σε αριθμούς, λωρίδες που πρέπει να βαφτούν και μετά 2, 3 στρώματα μαύρο σπρέυ, Στέγνωμα, βγάζεις και τις υπόλοιπες ταινίες και..σαν καινούρια Δοκιμασμένο σε δύο αυτοκίνητα πριν από λίγο καιρό

Υ.Γ Θέλει τέχνη να πετύχεις τη σφραγίδα της Ελλ. Δημοκρατίας και να μην βάψεις τα κενά

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        bebes last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:

Έχω δει καταστήματα που πουλάνε/φτιάχνουν πινακίδες, αλλά δεν ξέρω αν τις φτιάχνουν όπως τις αυθεντικές.

Τις φτιάχνουν ολόϊδιες, αλλά δεν έχουν σφραγίδα.
        Μου είπαν οτι αν έχεις την γνήσια κάπου μέσα στο αυτοκίνητο σου δεν θα έχεις πρόβλημα

• A
          anemos231 last edited by

Ο χρήστης nidosan έγραψε:

Πιο απλό για όλους θα ήταν να άφηνες τις τσαλακωμένες πινακίδες επάνω και όταν με το καλό ήταν έτοιμες οι καινούριες με το ΙΔΙΟ νούμερο να πήγαινες να τις ανταλλάξεις με τις παλιές (χέρι με χέρι).

Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου άποψη. Το να εμπλακείς σε ένα ατύχημα και να γίνει χάλια η πινακίδα σου είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Θα μπορούσαν λοιπόν από το υπουργείο σε μια τέτοια περίπτωση να παραγγέλνουν στον προμηθευτή τους μια νέα πινακίδα, με τον ίδιο όμως αριθμό κυκλοφορίας, και όταν θα ήταν έτοιμη να σου την παραδίδουν, κρατώντας από σένα την παλιά.
          Τώρα θα μου πεις ότι αν ο καθένας με την παραμικρή φθορά στην πινακίδα έτρεχε για αντικατάσταση στο υπουργείο, θα έπρεπε να δημιουργήσουν ειδικό τμήμα με 100 υπαλλήλους για αντικατάσταση παλιών πινακίδων! Αλλά κι αυτό νομίζω θα λυνόταν αν το κόστος ήταν αρκετά υψηλό ώστε να μην σπεύδει ο καθένας για ψύλλου πήδημα, παρά μόνο αν η πινακίδα είχε γίνει @#!$*...

• A
            anemos231 last edited by

Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
            Από την άλλη πλευρά και εφόσον οι μαρκαδόροι θα κάνουν το αποτέλεσμα χειρότερο, μπορείς να κάνεις το εξής...Περνάς με κάποια διάφανη ταινία όλη τη πινακίδα σου , μετά προσεχτικά ξεκολάς με μαχαιράκι ή σουγιά τη ταινία που βρίσκεται σε αριθμούς, λωρίδες που πρέπει να βαφτούν και μετά 2, 3 στρώματα μαύρο σπρέυ, Στέγνωμα, βγάζεις και τις υπόλοιπες ταινίες και..σαν καινούρια Δοκιμασμένο σε δύο αυτοκίνητα πριν από λίγο καιρό

Υ.Γ Θέλει τέχνη να πετύχεις τη σφραγίδα της Ελλ. Δημοκρατίας και να μην βάψεις τα κενά

Μάλλον είσαι ο άνθρωπός μου!!
            Αν είχες την καλή διάθεση να παρουσιάσεις σε ένα σεμινάριο την τεχνική σου, θα χαιρόμουν να την παρακολουθήσω!!

• G
              georgetabs last edited by

Ο χρήστης bebes έγραψε:

Έχω δει καταστήματα που πουλάνε/φτιάχνουν πινακίδες, αλλά δεν ξέρω αν τις φτιάχνουν όπως τις αυθεντικές.

Τις φτιάχνουν ολόϊδιες, αλλά δεν έχουν σφραγίδα.
              Μου είπαν οτι αν έχεις την γνήσια κάπου μέσα στο αυτοκίνητο σου δεν θα έχεις πρόβλημα

Αν είναι έτσι να βγάλω τέτοιες και να παρκάρω ΟΠΟΥ θέλω.

Τι είπατε; Αφαίρεση πινακίδων για 3 βδομάδες;;; Στην άλλη ζωή, εγώ θα κυκλοφορώ πλέον με τις γνήσιες...

Για τον παραπάνω λόγο το κόβω αδύνατον να ισχύει αυτό... Μάλλον παπάτζα σου είπαν, πιθανώς προερχόμενη απο αυτούς που κατασκευάζουν πινακίδες...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • B
                bebes last edited by

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:

Αν είναι έτσι να βγάλω τέτοιες και να παρκάρω ΟΠΟΥ θέλω.

Τι είπατε; Αφαίρεση πινακίδων για 3 βδομάδες;;; Στην άλλη ζωή, εγώ θα κυκλοφορώ πλέον με τις γνήσιες...

Για τον παραπάνω λόγο το κόβω αδύνατον να ισχύει αυτό... Μάλλον παπάτζα σου είπαν, πιθανώς προερχόμενη απο αυτούς που κατασκευάζουν πινακίδες...

Δεν ισχύει αυτό που λές γιατί, αν πχ την πινακίδα την έχεις μέσα απο το τζάμι, ή για κάποιον λόγο δεν μπορέσουν να την πάρουν, στην κλήση λέει οτι 'σ'ενα χ χρονικό διάστημα πρέπει να πας να καταθέσεις Άδεια, δίπλωμα και πιθανών την πινακίδα που περίσεψε'.
                Οπότε και να έχεις την πινακίδα δεν έχεις άδεια...
                Εκτός αυτού, οι πινακίδες που κατασκευάζουν είναι ίδιες με τις πραγματικές . Σιγά μην καταλάβει τίποτε το όργανο

• D
                  dont_panic last edited by

Δεν την ξιλονεις τελειως... 32-33 ευρο ειναι να σου δοσουν καινουριες...32-33 ειναι αμα εχεις φιμε τζαμακι (για να μην φαινονται και τα ξεβαψιματα) 32-33 ειναι και αμα την εχεις μεσα στο αμαξι...αλλα οχι εξω...μπορει να γλυτοσεις και καμια κληση υπερβολικης ταχυτητας....ασε που διχνει και πιο ωραιο χωρις το τεραααστιο ασπρο πλαισιο μπροστα
                  Περα απο την πλακα...μιας και εχεις καινουριο αμαξι...δεν βλεπω τον λογο που δεν θες να τις αλλαξεις μιας που δεν θα το προσεξει κανεις (ιδια γραμματα-ιδια εποχη) μονο που δεν ξερω αν αναγραφετε στην νεα αδεια οτι εχεις αλαξει τις πινακιδες.

Εκτός αυτού, οι πινακίδες που κατασκευάζουν είναι ίδιες με τις πραγματικές . Σιγά μην καταλάβει τίποτε το όργανο

Επισης ααααμα, που δεν παιζει αλλα λεμε αααααμα 1 στο εκατομυριο, το οργανο ειναι βιολι...δλδ περιορισμενης...και θελει να το κανει...μπορει να σε μινισει για παραποιηση δημοσιου εγγραφου.
                  οι πινακιδες οι μαιμου παιζουν μονο στα μικρου κιβισμου μηχανακια που δεν εχουν κρατικη σφραγιδα οι πινακιδες τους. αν και νομιζω οτι ακομα και αυτο εχει αλαξει τωρα
                  (σορυ για τους τονους...που δεν εβαλα)

• L
                    lekkos last edited by

Άνεμος δυστυχώς δεν έχω φώτο να στείλω να δεις καρέ καρέ τη διαδικασία.Δεν χρειάζεται σεμινάριο, μεράκι και αυτοσχεδιασμό μόνο Την ακολούθησα σε δύο αυτοκίνητα και μέχρι στιγμής πρόβλημα κανένα. Αμφότερες οι πινακίδες είχαν τσαλακωθεί από μικροσύγκρουση, με τη βοήθεια φανοποιού τις φέραμε όσο πιο ίσα γινόταν και έμενε το ξεβαμμένο χρώμα. Λοιπόν θα γίνω πιο παραστατικός...
                    -Αγοράζεις από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου χαρτοταινία που χρησιμοποιούν κυρίως οι φαναρτζήδες για να απομονώνουν επιφάνειες που δεν θέλουν να βάψουν, καθώς και ένα σπρέυ χρώματος μαύρου.

-Κολλάς τη χαρτοταινία σε όλη την επιφάνεια της πινακίδας σου ώστε να καλύψεις πλήρως κενά, γράμματα και αριθμούς.

-Με ένα σουγιαδάκι κόβεις τη ταινία στα γράμματα και τους αριθμούς καθώς και στο σήμα της δημοκρατίας( ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ να το κόψεις, χαρακώνοντας ίσα ίσα τις διαγραμμίσεις γραμμάτων και αριθμών). Βγάζεις τη ταινία που έκοψες. Η υπόλοιπη επιφάνεια παραμένει με χαρτοταινία για να μην βαφεί.

-Βάζεις τη πινακίδα σου πάνω σε μια σταθερή επιφάνεια που δεν καίγεσαι και να βαφτεί και αρχίζεις να περνάς με το σπρέυ( από απόσταση) τα κομμένα νούμερα και αριθμούς. Όταν περνας με το σπρέυ πάνω από το σήμα της δημοκρατίας, προσπάθησε να βάφεις και να φεύγεις αστραπιάια για να μην βάψεις τα κενά. Επανέλαβε τη διαδικασία άλλες δύο το πολύ φορές. Αφού βεβαιωθείς πως στέγνωσε βγάζεις με τα χέρια και την υπόλοιπη προστατευτική χαρτοταινία που έχει βαφτεί μάυρη και είσαι έτοιμος...Ελπίζω να βοήθησα [/b]

• K
                      kavoyras last edited by

Μιας και η ερώτηση αφορά τις μπροστινές πινακίδες έχω μια μεγάλη απορία:Η εμπρός πινακίδα είναι υποχρεωτικό να βρίσκεται τρυπημένη πάνω στο αμάξι;Προφανώς όσοι έχετε δει Porsche,Ferrari ή άλλα σπορ αυτοκίνητα,δεν έχουν εμπρός πινακίδα.Α!και σε κάποιον που νοικιάζαμε ένα παρκινγκ (Lotus 111s και μετά πήρε 111R) δεν είχε βάλει εμπρός πινακίδες.

• M
                        manosk last edited by

Ναι, είναι υποχρεωτικό. Αν δεν την βάλεις κινδυνεύεις με πρόστιμο.

• M
                          ma_baker last edited by

Βαλε λιγο χρωμα απανω σιγα μη σου πουν τπτ.Χαμπαρι δε θα παρουν.Ουτε να περιμενεις 1μηνα ουτε τπτ

• T
                            tazio last edited by

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
                            Μιας και η ερώτηση αφορά τις μπροστινές πινακίδες έχω μια μεγάλη απορία:Η εμπρός πινακίδα είναι υποχρεωτικό να βρίσκεται τρυπημένη πάνω στο αμάξι;**Προφανώς όσοι έχετε δει Porsche,Ferrari ή άλλα σπορ αυτοκίνητα,δεν έχουν εμπρός πινακίδα.**Α!και σε κάποιον που νοικιάζαμε ένα παρκινγκ (Lotus 111s και μετά πήρε 111R) δεν είχε βάλει εμπρός πινακίδες.

Ο Έλληνας αστυνομικός που θα γράψει οδηγό Porche ή Ferrari επειδή δεν έχει την μπροστινή πινακίδα δεν έχει βγεί ακόμα από τη σχολή και δε 'προβλέπεται' να βγεί μέσα στα επόμενα Χ χρόνια.

• First post
                              Last post
                            • 1
                            • 2
                            • 2 / 2
                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                              • ΕΛΛΑΔΑ
                              • ΚΟΣΜΟΣ
                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ