-
Αν η 147 είναι προ-facelift τότε σίγουρα 147 (η FL δεν μου ερέσει τόσο).
Οδηγικά είναι έτσι κι αλλιώς πιο ενδιαφέρουσα, οπότε μένει ο παράγοντας αξιοπιστία και ομορφιά.
Στο δεύτερο πιστεύω ότι το ιταλικό είναι καλύτερο. Όσο για το πρώτο μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει να πωλείται αυτοκίνητο 8 μηνών παρά 2.5 - 3 χρόνων άρα κι εκεί 147.Ότι πάντως και να επιλέξεις να προσέξεις να γίνει πολύ καλός έλεγχος στο αυτοκίνητο από μηχανικό που εμπιστεύεσαι.
-
OPEL ASTRA,μην κανεις καμια τρελα και παρεις αλφα..
τα ιταλικα βγαζουν προβληματα... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εδώ σας λένε ότι πουλάνε Alfa Romeo σχεδόν 3ετίας και ένα 8μηνίτικο GTC και πάλι προτιμάτε Alfa. OK, θα ήθελα να δω τι θα κάνατε αν ήταν να βγάζατε τα δικά σας λεφτά από την τσέπη!Φίλε, εγώ δεν θα σου πω τι να πάρεις. Απλώς γνώριζε ότι άλλος φορουμίστας με 147 120hp έχει βαρεθεί να πληρώνει τον βενζινά (πραγματική κατανάλωση 13-14 λίτρα στην πόλη). Κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.
(είδατε; δεν μίλησα καθόλου για αξιοπιστία )
Εγω πάντως και 10 ετών να ήταν η Αλφα και του κουτιού το οπελ πάλι Άλφα θα διάλεγα.
Και εγω ξέρω κάποιον άλλον που ο θείος του, της γυναίκας του, ο πρώτος ξάδελφος που στο χωριό κατουρούσε τα σταφίλια του παππού (Κατάλαβες ποιον λέω έτσι; ) έχει οπελ αστρα gtc και του καίει 30 λίτρα το χλμ....
-
Ο χρήστης BMWSEDAN έγραψε:
OPEL ASTRA,μην κανεις καμια τρελα και παρεις αλφα..
τα ιταλικα βγαζουν προβληματα...Πες τα μεγάλε! Ξέχασες οτι σκουριάζουν!
-
Εγω το astra θα επερνα.....και πιο καινουργιο μοντελο ειναι και καλυτερη εγγυηση εχει και ομορφο ειναι και πιο οικονομικο στο κοστος χρησης.
Και πιο ευκολα θα το πουλησεις μετα.. αν θελησεις.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Και εγω ξέρω κάποιον άλλον που ο θείος του, της γυναίκας του, ο πρώτος ξάδελφος που στο χωριό κατουρούσε τα σταφίλια του παππού (Κατάλαβες ποιον λέω έτσι; ) έχει οπελ αστρα gtc και του καίει 30 λίτρα το χλμ....http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 718#426718
Οι medos και alfista γράφουν:
'Κολλητος με τον βενζινα εχω γινει.'
'Αυτό για την κατανάλωση ξαναπέστο. Ειδικά μέσα στην πόλη σκοτώνει!'
'13αρια με 14σαρια καταναλωση στην πολη.
Επαρχιακος και Ε.Ο. απο 8 μεχρι 9
Τα βυ@@α του καιει. ' (:lol: ) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και εγω ξέρω κάποιον άλλον που ο θείος του, της γυναίκας του, ο πρώτος ξάδελφος που στο χωριό κατουρούσε τα σταφίλια του παππού (Κατάλαβες ποιον λέω έτσι; ) έχει οπελ αστρα gtc και του καίει 30 λίτρα το χλμ....
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 718#426718
Τα βυ@@α του καιει. ' (:lol: )Τι ψαχνεις τωρα...... η ΑR ειναι προστατευομενο ειδος στο 4TF....
-
Η κατανάλωση όσο είναι θέμα αυτοκινήτου άλλο τόσο είναι και θέμα οδηγού.
Πάντως είναι τέτοια και η διαφορά στις επιδόσεις που δικαιολογείται. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα βυ@@α του καιει. ' (:lol: )Ε ναι λοιπον !!!! Καιει κατι παραπανω!!!!
Αν θελετε ομως οικονομια>παρτε ματιζ
-
Ο sado το αρνήθηκε.
Ίσως αυτές οι πληροφορίες είναι κρίσιμες για τον θεματοθέτη, ίσως και όχι. Ας τις έχει όμως διαθέσιμες. -
Αstra με κλειστά μάτια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο sado το αρνήθηκε.
Ίσως αυτές οι πληροφορίες είναι κρίσιμες για τον θεματοθέτη, ίσως και όχι. Ας τις έχει όμως διαθέσιμες.Εμένα πάντως η GT 2.0 καιει 11λτ στην πόλη και 8 με 9λτ σε ταξίδι....
Και εγώ λέω να πάρει το όπελ! Πάντως αν του βγει καλό να πάει να γράψει ένα λόττο για να μην χάσει την ρέντα!!
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Αstra με κλειστά μάτια... και με ανοιχτές τις τσέπες!..
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Αstra με κλειστά μάτιαΜονο ετσι μπορεις να το αγορασεις,αμα δεν το βλεπεις!!!
-
@ Fellea & Sado.
Etsi mas thymizoun oti oloi oi Alfisti den einai idioi
-
Νικόλα χαβαλές να γίνεται...
-
Filaraki etsi einai
Dystyxos kapioi alloi den to blepoun etsi kai exoun katastrepsei polla topic.
Pistepse me, twra pou eimoun Salonika kai bgika 2 fores me tous symforoumistes, to onoma Alfisti synodeuotan apo gnwsti elliniki brisia.
Exoun barethei na blepoun to idio kolimeno attitude apo merikous 'Alfisti'Sorry gia to off topic by the way.
Pantos einai asteio pou merikoi akoma nomizoun, oti oi Alfa xalane, skouriazoun, trwne ladia...
Eno ta Opel den striboun, einai ta pio ksenerota stin katigoria tous kai paei legontas.
Some things never changeP.S. Pote tha anebeis ksana UK?
Kai o Timos elege tha erthei arxes tou xronou.
Anebeite allios tha po se olous ta problimata pou bgazoun oi Alfa sas -
Φίλτατε εγώ δεν θα κάτσω να σκάσω ούτε για τα Alfa Romeo ούτε για τα Saab ούτε για καμία άλλη εταιρεία που δεν είναι δικιά μου.
Το τι λέει ο καθένας είναι δικό του πρόβλημα και εγώ δεν θα ασχοληθώ με το πρόβλημα του.Εξάλλου αν όποιος θέλει να πάρει να αγοράσει αυτοκίνητο δεν θα δώσει βάση αυτά που γράφουμε αλλά παρά μόνο τα πιστεύω του.
Εδώ απλώς κάνουμε τον χαβαλέ μας, πειράζουμε ο ένας τον άλλον και γενικά κάνουμε πλάκα, τώρα αν μερικοί το παίρνουν πατριωτικά πωρώνονται και το κάνουν παναθηναικός ολυμπιακός απλώς συμπάσχω.
Αγγλία μόλις βρω χρόνο φίλε θα ανέβω! Σήμερα ήρθα απο Σουηδία!
-
Swstos
-
Opel κι από'μένα!
Λόγω ηλικίας και κυρίως εγγύησης. Τώρα γιατί λεν μερικοί ότι δε βλέπεται... δεν καταλαβαίνω!
Φυσικά, καλός έλεγχος ό,τι κι αν πάρεις...
opel astra gtc ή alfa romeo 147?