-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Προσωπικά θα επέλεγα την BMW.
Ο λόγος ότι η Alfa είναι Alfa και αν ναι μεν είναι αξιόπιστη όσο η 156 δεν μιλάω καθόλου, αλλά με τον ιταλό να τα περιμένεις όλα και απο την άλλη θα την πάρει για μια ακόμα φορά και η κουτσή μαρία 1600 άλλοι για φιγούρα (ΟΚ είναι κούκλα), άλλοι επειδή είναι αλφίστι.H 159 δεν θα βγει σε 1600.
Το Honda το εχω δει και απο κοντα και ομολογώ ότι είναι πολύ καλοφτιαγμένο , αλλά δεν δίνω τόσα χρήματα για ένα Honda (ΟΚ ένα Type R ίσως το έπερνα για να μην φάω και ξύλο απο τους Honda-κιδες), αφού άλλωστε η BMW είναι σίγουρα πιο καλοφτιαγμένη απο αυτό. Στα συν του δίνω σίγουρα την πρωτότυπη εμφάνιση κάτι που στην κατηγορία μετράει αφού 2-3 μοντέλα πουλάνε εκεί καλά και τα υπόλοιπα ένα στην Κρήτη και ένα στον Έβρο.
Τα Ηοnda είναι πολύ παρεξηγημένα αυτοκίνητα εδώ στην Ελλάδα. Πάντως στην Αμερική θεωρούνται premium.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στην BMW το πρώτο που θα κοιτάνε είναι αν θα γραφει 316 πίσωExω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές να το κάνει... ...η πλάκα είναι όσες καινούριες Ε90 έχω δει είναι 2λιτρες. Αλλαξε μυαλά ο έλληνας;
-
Ποιος έχει βγάλει αυτή τη φήμη περι αξιόπιστίας τον νέου accord? Γνωστός μου (από Αγγλία )το πουλάει όσο όσο γιατι δεν μαζεύεται από τα πόλλα προβλήματα. Οπότε αξιοπιστία=>ΒΜW
Ομορφιά=>AR -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην BMW το πρώτο που θα κοιτάνε είναι αν θα γραφει 316 πίσω
Exω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές να το κάνει... ...η πλάκα είναι όσες καινούριες Ε90 έχω δει είναι 2λιτρες. Αλλαξε μυαλά ο έλληνας;
όχι, απλώς η 316 ξεκίνησε από Νοέμβριο
-
Ακου ρε Ελτεο... ο πατερας σου περασε τα 70?
εαν ΟΧΙ, τοτε γιατι μιλαμε για Honda?????????????????????
ΗΜΑΡΤΟΝ! Honda: the car with the 70+ rating...με συνοπτικοτατες διαδικασιες... ετσι απλα AR 1-5-9 (μεταξυ μας τωρα, αλλα θα μπορεις να του ριχνεις και συ καμια βολτα να γουσταρεις λιγο )
Η BMW παντως.... ουτε κρυο ουτε ζεστη... παγερα αδιαφορο με αφηνει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ακου ρε Ελτεο... ο πατερας σου περασε τα 70?εαν ΟΧΙ, τοτε γιατι μιλαμε για Honda?????????????????????
ΗΜΑΡΤΟΝ! Honda: the car with the 70+ rating...παππουδίστικο κι αυτό; όπως το Type R;
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Ο λόγος ότι η Alfa είναι Alfa και αν ναι μεν είναι αξιόπιστη όσο η 156 δεν μιλάω καθόλου, αλλά με τον ιταλό να τα περιμένεις όλα και απο την άλλη θα την πάρει για μια ακόμα φορά και η κουτσή μαρία 1600 άλλοι για φιγούρα (ΟΚ είναι κούκλα), άλλοι επειδή είναι αλφίστι.Το μικρότερο μοτέρ στην 159 είναι 1,9
ΗΜΑΡΤΟΝ! Honda: the car with the 70+ rating...με συνοπτικοτατες διαδικασιες... ετσι απλα AR 1-5-9 (μεταξυ μας τωρα, αλλα θα μπορεις να του ριχνεις και συ καμια βολτα να γουσταρεις λιγο )
Έχεις οδηγήσει το δίλιτρο Accord?
70+ rating τα Honda ε? Όπως το TypeR ας πούμε? Το CRX? Το παλιό Civic v-tec? Το NSX? To Prelude? To Integra? Καλό είναι να έχουμε ο καθένας την άποψή του, αλλά να προσέχουμε και τι λέμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το αυτοκίνητο θα πληρωθεί μετρητοίς. Αν ζητήσω θα κάνουν κάποια έκπτωση ή κάποιο καλό δωράκι;παρε BMW,ο πατερας σου ειναι 51 οπως ειπες,δεν ειναι μεγαλος
οτι πρεπει του ειναι,αφου εχει και τα λεφτα ο ανθρωπος,προτινο
BMW,οσο για το αν κανει καποιο δωρακι... εμ, εγω ενα φιλο (γιατρο)
που ξερει τον σπανο και εαν του πει μπορει να σου κανει πολλα δωρακια
οπως θα κανει και σε εμενα (συναγερμο,αισθητηρες,φωτα ξενον,)
παντως επειδη γνωριζω τον σπανο του λεω ειναι απατη τα 34.000 στην
comfort το αμαξι του λεω κανει γυρο στα 30.000, του λεω πεταμενα
λεφτα τι, 10.000 το κρατος 10.000 οι γερμανοι και 10.000 εσυ του λεω
τα αλλα 4.000 τι ειναι? για πεταμα του λεω,μου το εχουν πει και οι υπαλληλοι του,ειναι ακριβο το αμαξι,παντως πες του πατερας σου να το διαπραγματευτη,να του πει οπως εγω κυριε η BMW η 320 δεν εχει πωλησεις
το πασατ την περναει,επεισης η mercedes η c200k κανει 38.000 θα τον
απυλησει και θα του πει η μερσεντες κανει 38.000 και η BMW η dynamic 38.000 αν δεν κανετε 2.000 εκπτωση παω για MERCEDES οπως ο φιλος μου
τον παρακαλαει ο σπανος να παρει BMW,γιατι ο φιλος μου εχει την παλια 316
και τωρα θελει mercedes και ο σπανος προσπαθει να τον πεισει να παρει
την 320,γι αυτο σου λεω διαπραγματευσου θα βγεις νικητης οπως
θα βγω και εγω,ξερεις με απειλες αυτοι για να μην χασουν τα λεφτα στην κανουν,ακου που σου λεω γιατι σου λεει ο σπανος εχω που δεν εχω πωλησεις να χασω και τους ενδιαφερομενους.... -
Ο χρήστης BMWSEDAN έγραψε:
παρε BMW,ο πατερας σου ειναι 51 οπως ειπες,δεν ειναι μεγαλος
οτι πρεπει του ειναι,αφου εχει και τα λεφτα ο ανθρωπος,προτινο
BMW,οσο για το αν κανει καποιο δωρακι... εμ, εγω ενα φιλο (γιατρο)
που ξερει τον σπανο και εαν του πει μπορει να σου κανει πολλα δωρακια
οπως θα κανει και σε εμενα (συναγερμο,αισθητηρες,φωτα ξενον,)
παντως επειδη γνωριζω τον σπανο του λεω ειναι απατη τα 34.000 στην
comfort το αμαξι του λεω κανει γυρο στα 30.000, του λεω πεταμενα
λεφτα τι, 10.000 το κρατος 10.000 οι γερμανοι και 10.000 εσυ του λεω
τα αλλα 4.000 τι ειναι? για πεταμα του λεω,μου το εχουν πει και οι υπαλληλοι του,ειναι ακριβο το αμαξι,παντως πες του πατερας σου να το διαπραγματευτη,να του πει οπως εγω κυριε η BMW η 320 δεν εχει πωλησεις
το πασατ την περναει,επεισης η mercedes η c200k κανει 38.000 θα τον
απυλησει και θα του πει η μερσεντες κανει 38.000 και η BMW η dynamic 38.000 αν δεν κανετε 2.000 εκπτωση παω για MERCEDES οπως ο φιλος μου
τον παρακαλαει ο σπανος να παρει BMW,γιατι ο φιλος μου εχει την παλια 316
και τωρα θελει mercedes και ο σπανος προσπαθει να τον πεισει να παρει
την 320,γι αυτο σου λεω διαπραγματευσου θα βγεις νικητης οπως
θα βγω και εγω,ξερεις με απειλες αυτοι για να μην χασουν τα λεφτα στην κανουν,ακου που σου λεω γιατι σου λεει ο σπανος εχω που δεν εχω πωλησεις να χασω και τους ενδιαφερομενους....Όταν πάρω BMW θα το δοκιμάσω ρε φίλε!!!
Πάρε τη Bmw... Είναι το μόνο από τα 3 που δεν θα το μετανιώσεις ούτε στιγμή ότι το πήρες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο λόγος ότι η Alfa είναι Alfa και αν ναι μεν είναι αξιόπιστη όσο η 156 δεν μιλάω καθόλου, αλλά με τον ιταλό να τα περιμένεις όλα και απο την άλλη θα την πάρει για μια ακόμα φορά και η κουτσή μαρία 1600 άλλοι για φιγούρα (ΟΚ είναι κούκλα), άλλοι επειδή είναι αλφίστι.Το μικρότερο μοτέρ στην 159 είναι 1,9
Έχεις οδηγήσει το δίλιτρο Accord?
70+ rating τα Honda ε? Όπως το TypeR ας πούμε? Το CRX? Το παλιό Civic v-tec? Το NSX? To Prelude? To Integra? Καλό είναι να έχουμε ο καθένας την άποψή του, αλλά να προσέχουμε και τι λέμε...
Με εξαιρεση το προηγουμενο Civic Type R και το τωρινο CIVIC (το space edition) τα αλλα ναι..... 70+ rating.... εεεε δεν σε προκαλουν τιποτα, νιωθεις μεγαλυτερος... Τι και αν ειναι τουμπανα?
Γι αυτο μια Alfa, να χαιρεται ο ανθρωπος... Να βλεπει και να καμαρωνει.
-
πως θα γινει ενα ατομο που ειχε την 166 να μην παρει την 159?
για μενα παντως θα παιζε και η 320 αφου ειναι σε καλα κυβικα και γενικα το αυτοκινητο ειναι σχεδον πληρες...
αλλα νομιζω πρεπει να διαλεξεις χρωμα για την 159...
-
Το accord για μένα είναι φθινό αλλά υστερεί σε:
- Οδική συμπεριφορά
- Επιδόσεις(από την 2.2)
- Ποιότητα
- Σχετικά παλίό
- Αντιπροσωπία
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό σε αυτά τα 4 απλά ότι υστερει από 310-159.
Αντίθετα υπερτερεί σε Εγγύηση, και χώρους.
Ναι μεν φθινότερο Το accord αλλά και χειρότερο ταυτόχρονα.
Αν ο πατέρας σου θέλει το καλύτερο τότε η επιλογή είναι 320 vs 159 και το καλύτερο είναι καθαρά προσωπικό.
Η 159 είναι γρηγορότερη σε ευθείες, πίστα, μικτή διαδρομή, φρενάρισμα και σε όλα τα τεστ ενεργητικής ασφάλειας ενώ η 320 είναι πιο παιχνιδιάρα λόγω κίνησης στο πίσω.
Η 159 'ίσως' υπερτερεί λόγω πλαισίου σε ποιότητα-κύλισης, παθητηκή ασφάλεια ενώ η BMW υπερτερεί σε χώρους.
η 159 είναι κόσμημα μέσα έξω ανώ η 320 κρατάει πιο εύκολα την αξία της σε περίπτωση μεταπώλησης.
η 159 είναι πιο εξοπλισμένη ενώ η 320 είναι πιο πουλ-μουράτη.
Αλήθεια γιατί λείπει το Passat TFSI από την σύγκριση
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Το accord για μένα είναι φθινό αλλά υστερεί σε:- Οδική συμπεριφορά
- Επιδόσεις(από την 2.2)
- Ποιότητα
- Σχετικά παλίό
- Αντιπροσωπία
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό σε αυτά τα 4 απλά ότι υστερει από 310-159.
Δηλ υπερτερεί ξεκάθαρα η 159 στο 3 και στο 5...; Ασε σου λέω είχαμε την 166 πριν...
Αλήθεια γιατί λείπει το Passat TFSI από την σύγκριση
Εάν διάβαζες το θέμα θα έβλεπες και την απάντηση. Το ξαναλέω, δεν του αρέσουν τα γερμανικά πλην της BMW επειδή έχει σπορ χαρακτήρα.
Και επίσης δεν είναι 70 αλλά 51 ο πατέρας μου. Θα διαβάσει μετά αυτά που γράφουμε (εκτυπωμένα) και θα μας συχτηρίσει.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
310-159Τι είναι αυτό το τηλέφωνο, ρε Babbi;
Το 'αχ νίκο αχ' πάντως μην το διαλέξεις, φίλε elteo! Το καλοκαίρι που πήγα εκεί, δεν ενθουσιάστηκα κιόλας!
...α, έχουμε και θέμα; Την 159 να την τυλίξω για δώρο ή θα την πάρετε από την αντιπροσωπεία κατ'ευθείαν;
Η επιλογή μου έγινε αυστηρά και μόνο επειδή είχατε την 166. Είμαι σίγουρος ότι η 310 θα είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, όπως και το Accord (...τι συντελεστή αεροδυναμικής έχει είπαμε;;; 0,26 ), αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν θα σας κάνουν 'κλικ'.
Υ.Γ. Αυτός είναι πατέρας ρε...Με υιοθετεί; Είμαι καλός, καταναλώνω λίγο, είμαι ευκαιρία!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υ.Γ. Αυτός είναι πατέρας ρε...Με υιοθετεί; Είμαι καλός, καταναλώνω λίγο, είμαι ευκαιρία!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
μάλλον τα κινητά του elteo έβαλες στο μάτι
-
Χωρίς πλάκα, σεβασμός σε άνθρωπο που έχει (ή τουλάχιστον επέλεξε) 166!
...no pun intended!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οπότε Μerc (πολύ ακριβές είπαμε αστέρι αλλά όχι κι έτσι...), VW, Audi και λοιπά...σβου!
Η 'ΚΟΥΦΗ' Α4 δεν του αρέσει;
Koυφή;
Το Αudi είπαμε δεν του αρέσει...
Ξέρεις τί σημαίνει Audi στα λατινικά αυτοκινητόφιλε της απόσυρσης;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Οπότε Μerc (πολύ ακριβές είπαμε αστέρι αλλά όχι κι έτσι...), VW, Audi και λοιπά...σβου!
Η 'ΚΟΥΦΗ' Α4 δεν του αρέσει;
Koυφή;
Το Αudi είπαμε δεν του αρέσει...
Ξέρεις τί σημαίνει Audi στα λατινικά αυτοκινητόφιλε της απόσυρσης;
Όχι άλλο κάρβουνο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα Ηοnda είναι πολύ παρεξηγημένα αυτοκίνητα εδώ στην Ελλάδα. Πάντως στην Αμερική θεωρούνται premium.
Τα μοντέλλα της Αcura(θυγατρική της Ηοnda) ναι,της Honda όχι.Συγκεκριμένα πάντως το Accord που κυκλοφορεί στην Eυρώπη είναι το μοντέλλο ΤSX της Acura.To Αccord στην Αμερική είναι άλλο αυτοκίνητο.
Acura TSX
Honda Accord
Αλλαγή φρουράς - Ποιό προτείνετε;