-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.mp3-central.com/modules.php?name=Amazon&asin=B00019068Gκαλά κατάλαβα?
μια χαρα καταλαβες απλα διαβασα πολλες γνωμες οτι εχουνε προβληματα μα τα fm..
Απ'οτι φαινεται η σωστοτερη λυση ειναι να συνδεθει οποιαδηποτε εξωτερικη πηγη στο cd του jazz cd ειναι να συνδεθει στην εξοδο για το cd changer.
καπου διαβασα οτι το τιμονι ειναι λιγο γλυστερο, ειναι? χρειαζεται δερματινο τιμονι?
-
ναι γλυστράει (εχω συνηθίσει με το αστρα που εχει δερματινο)
είδα και αυτό στο rainbow.gr
http://www.rainbow.gr/apple/hardware/ip ... ories.html
-
Ο πιο ευκολος τροπος που υπαρχει στο εξωτερικο βεβαια(εδω ουτε που το ξερουν)ειναι να βγαλεις το ρ/κ και να βαλεις στην θεση του μια κονσολα και εκει οτι r/c θελεις.Βεβαια αυτα εξω,Εδω ο Σαρακακης τιποτα.
Οσο για το jazz εγω ημουνα απο τους πρωτους που το πηρα.Το εχω 3 χρονια και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο.Ο κινητηρας του τραβαει πολυ καλα και ακομα και σε ταξιδια κινεισαι ανετα.
Απο χωρους δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο οχι μονο στην κατηγορια του αλλα και σε πιο μεγαλη.Εγω ειμαι 1.95 και καθομαι ανετα πισω.
Χωρος αποσκευων επισης τεραστιος.
Και φυσικα το ονομα HONDA.
Χαρηκα που υπαρχουν και αλλοι jazzakiδες στο φορουμ και θα μπορουμε να ανταλλασουμε αποψεις. -
Ο χρήστης transporter έγραψε:
Ο πιο ευκολος τροπος που υπαρχει στο εξωτερικο βεβαια(εδω ουτε που το ξερουν)ειναι να βγαλεις το ρ/κ και να βαλεις στην θεση του μια κονσολα και εκει οτι r/c θελεις.εχεις φωτο από αυτό που λές? Γιατί φαντόζομαι ότι θα είναι λιγότερο όμορφο από την τωρινή (μπορεί να είναι σίγουρα με καλύτερο ήχο)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ο πιο ευκολος τροπος που υπαρχει στο εξωτερικο βεβαια(εδω ουτε που το ξερουν)ειναι να βγαλεις το ρ/κ και να βαλεις στην θεση του μια κονσολα και εκει οτι r/c θελεις.
εχεις φωτο από αυτό που λές? Γιατί φαντόζομαι ότι θα είναι λιγότερο όμορφο από την τωρινή (μπορεί να είναι σίγουρα με καλύτερο ήχο)
Ειχα ρωτησει σε ενα καταστημα της Ηοντα και ετσι οπως μου το περιγραψανε θα ειχε διαφορα κενα γυρω γυρω, δεν ακουγοτανε ομορφο...ασε δε που θα εχεις ενα καρο προβληματα με τον συνδυασμο του τιμονιου.
μπηκα εχθες στο honda.co.jp , εκει το jazz ειναι fit και τι ωραιo site....κριμα που δεν εχει μεταφραση στα αγγλικα
-
ξέρετε γιατι δε το λένε fit στην Ευρώπη? έτσι?
Οποιος τα είχε με Σκαδιναβή ξέρει.
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
μπηκα εχθες στο honda.co.jp , εκει το jazz ειναι fit και τι ωραιo site....κριμα που δεν εχει μεταφραση στα αγγλικαEμένα γιατί μου φαίνεται πολύ ...γιαπωνέζικο. Θα μου πείς γιατί είναι. Σωστό κι αυτό,περί ορέξεως άλλωστε....
Προτιμώ το αγγλικό.Απλά άψογο. -
το ειχα βρει νομιζω στο αγγλικο site της honda.Μπαινει ακριβως και δεν αφηνει καθολου κενα.Χωριζεται η κονσολα σε 2 κομματια,στο επανω βαζεις το r/c και στο κατω οτι θελεις.Aυτο το εχει για τα προ facelift μοντελα.Τωρα για τα χειριστηρια στο τιμονι δεν ξερω αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα.
-
deleted post!
-
Δεν τα είχα ποτέ με σκανδιναβή, αλλά το να αρχίσουν οι εταιρείες να ονομάζουν Hyundai Muni και Mitsubishi Vizzi, το βρίσκω λίγο προκλητικό! Τι θα πεις στους δικούς σου: 'Αφήστε, θα πάρουμε το μ@@@ί από πίσω και θα βρούμε το σπίτι';
-
Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους...
Είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής ενός Jazz 1.4 CVT και έχω τις εξής απορίες:
- Ισχύει ότι το αυτόματο κιβώτιο έχει αυξημένο θόρυβο σε σχέση με το μηχανικό; Αν ναι, αυτός είναι σε ενοχλητικά επίπεδα;
- Τα σέρβις είναι κάθε 7.500km/6μήνες ή κάθε 7.500km/1χρόνος;
- Στις ενδείξεις του υπολογιστή ταξιδιού συμπεριλαμβάνεται και αυτή των εναπομεινάντων χιλιομέτρων με την υπάρχουσα βενζίνη;
Σας ευχαριστώ
-
Ο χρήστης konrous έγραψε:
Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους...Είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής ενός Jazz 1.4 CVT και έχω τις εξής απορίες:
- Ισχύει ότι το αυτόματο κιβώτιο έχει αυξημένο θόρυβο σε σχέση με το μηχανικό; Αν ναι, αυτός είναι σε ενοχλητικά επίπεδα;
- Στις ενδείξεις του υπολογιστή ταξιδιού συμπεριλαμβάνεται και αυτή των εναπομεινάντων χιλιομέτρων με την υπάρχουσα βενζίνη;
Σας ευχαριστώ
- Δεν εχω καταλάβει κάτι τέτοιο
- Δε θυμάμαι
- οχι αλλα αν κάνεις τις πράξεις θα ξέρεις πόσο έχεις ακόμη
Καλη χρονιά
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους...
Είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής ενός Jazz 1.4 CVT και έχω τις εξής απορίες:
Σας ευχαριστώ
- Δεν εχω καταλάβει κάτι τέτοιο
- Δε θυμάμαι
Καλη χρονιά
1)δεν κανει θορυβο
2)7.500km ή 6 μήνες -
Ανά 7500 χιλιόμετρα είναι τα λάδια και ανά 15000 το service.
-
Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί νωρίτερα, αλλά αυτά τα διαστήματα αλλαγής λαδιών είναι τα προτεινόμενα από το εργοστάσιο ή τα επιβαλλόμενα από τον Σαρακάκη; Μου φαίνονται εξωφρενικά μικρά για σύγχρονο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Υπάρχει δηλαδή κάποια ακριβής ένδειξη των εναπομείναντων λίτρων στο ρεζερβουάρ;
2)7.500km ή 6 μήνες
Τελικά το Jazz αποδεικνύεται μία πολύ ακριβή λύση αφού πέρα από την ήδη αυξημένη του τιμή, την μη ελκυστική χρηματοδότηση, τα ακριβά ανταλλακτικά έρχεται να προστεθεί και το αυξημένο κόστος συντήρησης. Κρίμα γιατί ήμουν κοντά στην αγορά του.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
-
Ο χρήστης konrous έγραψε:
Υπάρχει δηλαδή κάποια ακριβής ένδειξη των εναπομείναντων λίτρων στο ρεζερβουάρ;
2)7.500km ή 6 μήνες
Τελικά το Jazz αποδεικνύεται μία πολύ ακριβή λύση αφού πέρα από την ήδη αυξημένη του τιμή, την μη ελκυστική χρηματοδότηση, τα ακριβά ανταλλακτικά έρχεται να προστεθεί και το αυξημένο κόστος συντήρησης. Κρίμα γιατί ήμουν κοντά στην αγορά του.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Gia τα ακριβα ανταλακτικά από που βγαίνει... εννοεις αμα τρακάρεις? Για πηγαινε απο toyota πλευρα...
Εμένα στο ΟΠΕΛ με στελνανε καθε 5000 χλμ.... και τους εγραψα. -
εγω θα ελεγα να πας να ρωτησεις ποσο κανουν ολα αυτα. ακομα και εμεις δε ξερουμε τα παντα. ειναι νομιζω κατι αλλα παιδια εδω μεσα που μπορει να σου δωσουν ακριβεις τιμες για το σερβιες κλπ.... περιμενε το jazz club πρεπει να ειναι διακοπες
-
Αυτό τώρα από που προκύπτει;
Σου είπα κάθε 7500 χιλιόμετρα αλλάζεις λάδια τα οποία κοστίζουν στην αντιπροσωπεία 40κάτι ευρώ.
Αν πιστεύεις ότι τα λάδια πρέπει να αλλάζουν πιο αργά κάνεις λάθος εκτός κι αν βάζεις full συνθετικά τα οποία είναι για 10.000 χιλιόμετρα.
Κάθε 15.000 είναι το κυρίως service το οποίο μου κόστισε (μόλις έφτασα τα 15000 χιλιόμετρα) 120 ευρώ περίπου. Έτσι κι αλλιώς κάτω από 100 Ευρώ κύριο service δε θα βρεις πουθενά.Επίσης το καημένο το έχω συνέχεια στα κόκκινα και ο μετρητής του δε μου έχει βγάλει ποτέ ότι καίω πάνω από 9 λίτρα/100 χιλιόμετρα. Και αυτό επειδή του έχω βάλει ένα βαρελάκι BMC. Με τον εργοστασιακό παπά καίει ακόμα πιο λίγο. Σε νορμάλ οδήγηση μέσα στην πόλη είμαι περίπου στα 7 λίτρα και όταν βγω εθνική είμαι γύρω στα 5 ως 5.5 λίτρα/100 χιλιόμετρα.
Κάνε ότι θέλεις στην τελική αλλά όχι και αυξημένο κόστος συντήρησης το Jazz. Μην τρελαθούμε!
-
το αυτόματο καιει παραπάνω μεσα στην πόλη... 9-10 λιτρα στο κεντρο της αθηνας. Εννοειται ΠΙΤΑ ετσι?????
Αλλα πήγα στην Κηφησιά προχτές και γύρισα από τον Κηφισό.... 40 χλμ με μέσο όρο 5,2 λίτρα.... Εννοείται ότι δεν έτρεχα... 70-80
HONDA JAZZ