Συμφωνω με τον kouk
Δεν χρειαζονται ειρωνιες και πολυ περισσοτερο βρισεις κλπ
Λογω υποχρεωσεων μου αυτο το διημερο σημερα διαβασα τις τελευταιες σελιδες του προηγουμενου κλειδωμενου τοπικ.
Διαβασα επισης και τις πρωτες 5 αυτου εδω:
1)Γιατί έπρεπε καποιοι να πεσουν τοσο χαμηλα με εκτοξευσεις προσβλητικων χαρακτηρισμων, ειρωνιες βρισιες και αλλα τετοια?
Δηλαδη μεχρι χθες καποιοι ηταν 'παιδακια' και δεν μπορουσαν να συζητησουν και σημερα μεγαλωσαν αποτομα αφου χρειασθηκε καποιος mod για να τους 'βαλει μυαλο'? ημαρτον ρε παιδια. προσβαλετε τοσο τη νοημοσυνη τη δικη σας οπως και ολους του υπολοιπους που συμμετειχαν στο τοπικ και δεν εφταιγαν σε τιποτα να βλεπουν χυδαιες εκφρασεις στην οθονη τους.
Κι εγω μπορει να βριζω στη καθημερινη μου ζωη πολυ χειροτερα μερικες φορες αλλα εδω μεσα....
2)Ανηκω σε αυτους που πιστευουν οτι τουλαχιστον οι 7/10 ταξιτζηδες ειναι ακαταλληλοι γι αυτο το επαγγελμα και τα πραγματα θα ηταν καλυτερα χωρις αυτους. Παρ ολα αυτα πιστευω οτι ο elteo θα επρεπε να ειχε εναν πιο 'χαλαρο' τιτλο στο συγκεκριμενο τοπικ, ωστε να αποφευχθει να το αντιμετωπισουν με καχυποψια οι εκαστοτε συμμετεχοντες που τυγχανει να εχουν διαφορετικη αποψη απο εμας
3)Δε προσπαθω να κανω μαθηματα δεοντολογιας στον οποιονδηποτε... Αν το πηρατε ετσι... λυπαμαι