-
Πρίν 2 εβδομάδες είχα την πρώτη σοβαρή πτώση απο το μηχανάκι (Honda CB500). Εγώ τη γλίτωσα με ένα γρατσουνισμένο γόνατο και αγκώνα και το μηχανάκι με μερικές γρατσουνιές στα πλαστικά, ελαφρώς στραβωμένη μανέτα συμπλέκτη και ξεβιδωμένο καθρέφτη.
Πέρα απο τα πλαστικά, το μηχανάκι δέν έχει κάποιο πρόβλημα, πχ δεν φαινεται να έχει πάρει το πλαίσιο, δέν 'τραβάει' αριστερά-δεξια ούτε ο κινητήρας έχει πτώση απόδοσης. Παρόλα αυτά, ο ήχος του έχει τώρα μία τραχύτητα που δέν την είχε πρίν. Ειδικά όταν πατάω-αφήνω τον συμπλέκτη με νεκρά κάνει έναν ελαφρύ θόρυβο που είμαι σίγουρος οτι δεν έκανε πρίν (πώς κάνουν τα ξηροκάμπανα? ένα τέτοιο ήχο κάνει αλλά πολύ ανεπαίσθητα).
Η στάθμη του λαδιού και των άλλων υγρών είναι εντάξει και δεν υπάρχει πουθενά διαρροή. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι το μηχανάκι απο την πτώση?
-
Πρίν 2 εβδομάδες είχα την πρώτη σοβαρή πτώση απο το μηχανάκι (Honda CB500). Εγώ τη γλίτωσα με ένα γρατσουνισμένο γόνατο και αγκώνα και το μηχανάκι με μερικές γρατσουνιές στα πλαστικά, ελαφρώς στραβωμένη μανέτα συμπλέκτη και ξεβιδωμένο καθρέφτη.
Πέρα απο τα πλαστικά, το μηχανάκι δέν έχει κάποιο πρόβλημα, πχ δεν φαινεται να έχει πάρει το πλαίσιο, δέν 'τραβάει' αριστερά-δεξια ούτε ο κινητήρας έχει πτώση απόδοσης. Παρόλα αυτά, ο ήχος του έχει τώρα μία τραχύτητα που δέν την είχε πρίν. Ειδικά όταν πατάω-αφήνω τον συμπλέκτη με νεκρά κάνει έναν ελαφρύ θόρυβο που είμαι σίγουρος οτι δεν έκανε πρίν (πώς κάνουν τα ξηροκάμπανα? ένα τέτοιο ήχο κάνει αλλά πολύ ανεπαίσθητα).
Η στάθμη του λαδιού και των άλλων υγρών είναι εντάξει και δεν υπάρχει πουθενά διαρροή. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι το μηχανάκι απο την πτώση?
-
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πρίν 2 εβδομάδες είχα την πρώτη σοβαρή πτώση απο το μηχανάκι (Honda CB500). Εγώ τη γλίτωσα με ένα γρατσουνισμένο γόνατο και αγκώνα και το μηχανάκι με μερικές γρατσουνιές στα πλαστικά, ελαφρώς στραβωμένη μανέτα συμπλέκτη και ξεβιδωμένο καθρέφτη.Πέρα απο τα πλαστικά, το μηχανάκι δέν έχει κάποιο πρόβλημα, πχ δεν φαινεται να έχει πάρει το πλαίσιο, δέν 'τραβάει' αριστερά-δεξια ούτε ο κινητήρας έχει πτώση απόδοσης. Παρόλα αυτά, ο ήχος του έχει τώρα μία τραχύτητα που δέν την είχε πρίν. Ειδικά όταν πατάω-αφήνω τον συμπλέκτη με νεκρά κάνει έναν ελαφρύ θόρυβο που είμαι σίγουρος οτι δεν έκανε πρίν (πώς κάνουν τα ξηροκάμπανα? ένα τέτοιο ήχο κάνει αλλά πολύ ανεπαίσθητα).
Καλή Χρονιά.
Δεν πρέπει να επαθε ζημιά αλλά καλα είναι να το παρακολουθησεις λίγο.
Νά είσαι καλά και καλά χλμ.Και εγώ κοίτα τι έπαθα επειδή δεν πρόλαβα να φρενάρω
Ζημιές μετά απο πτώση