-
- opterios
- lefos
- msamaro
- Νick the greek
- Kid
- htanso21 (ίσως)
- Krus (ίσως στις 20:30)
- avel (αν προλάβει το focus του να έρθει από το service)
- gvala (αν το θυμηθώ!). Πάντως μάλλον θα βρέχει!
- nexis (ίσως)
11.Bagus(ισως) - taurus (αν δεν παίζουν και καποιες υποχρεώσεις των ημερών, αλλιώς θα έρθω με τον saxoυρα παρέα!!! )
- το τυχερο, Sokos (αν ξεπίξω εγκαίρως)
- sjx
- panark
-
- opterios
- lefos
- msamaro
- Νick the greek
- Kid
- htanso21 (ίσως)
- nexis (ίσως)
11.Bagus(ισως) - taurus (αν δεν παίζουν και καποιες υποχρεώσεις των ημερών, αλλιώς θα έρθω με τον saxoυρα παρέα!!! )
- sjx
- panark
- A-Viper7 (ίσως!)
-
επειδη δεν μου αρέσει το 'Nick the Greek' που εγραψα, μηπως μπορειτε να το αλλαξετε όλοι σας στα posts σας, σε 'Nikos_bugs' ??
(πλάκα κανω)Διαλέγω πρώτος καρτ (προλαβα! )
-
- opterios
- lefos
- msamaro
- Νick the greek
- Kid
- htanso21 (ίσως)
- nexis (ίσως)
- sjx
- panark
- A-Viper7 (ίσως!)
- manosm3 κατα 70% μεσα.
ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΚΑΒΑΤΖΩΝΩ ΤΟ #30 ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!!!
-
Δεν σας λέω τίποτα άλλο... μην τυχών και δεν έρθει κάποιος με το κανονικό του αυτοκίνητο σας έφαγα!
Αφού δεν θα κάνω καρτ, τότε την ώρα που θα κάνετε εσείς κάτι πρέπει να χαζεύω...
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Διαλέγω πρώτος καρτ (προλαβα! )Δε φτάνει που ξέρεις την πίστα σαν την παλάμη σου θες να πάρεις και πρώτος καρτ??
Πάντως αυτή την φορά δεν θα ανεχτώ να φάω πάλι 3' στο γύρο από τον Νίκο, θα πάω από αύριο μου φαίνεται για προπόνηση! Πλάκα κάνω. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν σας λέω τίποτα άλλο... μην τυχών και δεν έρθει κάποιος με το κανονικό του αυτοκίνητο σας έφαγα!Αφού δεν θα κάνω καρτ, τότε την ώρα που θα κάνετε εσείς κάτι πρέπει να χαζεύω...
αα καλα.. Εγώ επειδη μαλλον δεν θα ερθω με το 106 μου (δεν εχει καθισματα ουτε εμπρος ) θα φέρω κατι να χαζεψεις... Πηραμε καινουργιο jimny
Μπορει να σ'αφησω να μπεις και μεσα αμα πεις καλα λογιαΠέρα παο την πλακα, γιατι δε θα κανεισ καρτ?
msamaro.. Προπονηση προλαβαινεις να κανεις. Δεν ξερω ομως αν προλαβαινεις να κανεις δίαιτα (δε θυμαμαι αν εισαι.. ευσωμος, αλλα 67 κιλα αποκλείεται να είσαι )
-
Δεν ξερω ομως αν προλαβαινεις να κανεις δίαιτα (δε θυμαμαι αν εισαι.. ευσωμος, αλλα 67 κιλα αποκλείεται να είσαι )67 κιλάααα??? ρε σεις τόσα ήμουν στο Γυμνάσιο... αυτός κλέβει...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ξερω ομως αν προλαβαινεις να κανεις δίαιτα (δε θυμαμαι αν εισαι.. ευσωμος, αλλα 67 κιλα αποκλείεται να είσαι )
67 κιλάααα??? ρε σεις τόσα ήμουν στο Γυμνάσιο... αυτός κλέβει...
Εγω τοσα ημουν στο δημοτικο ομως....
Πρεπει να χωριστουμε σε κατηγοριες...
Εγω θα ειμαι στην ΧΧL.....
-
Και έλεγα στη μάνα μου να μη βάλει γέμιση στη γαλοπούλα...Τώρα η ζυγαριά ήρθε να εισπράξει φόρους...Όλα εδώ πληρώνονται
-
Ζυγαρια ποιος θα φερει ??????
-
Θα μαι και εγώ εκεί!!!
- opterios
- lefos
- msamaro
- Νick the greek
- Kid
- htanso21 (ίσως)
- nexis (ίσως)
- sjx
- panark
- A-Viper7 (ίσως!)
- manosm3 κατα 70% μεσα.
- grc πανος
-
(δε θυμαμαι αν εισαι.. ευσωμος, αλλα 67 κιλα αποκλείεται να είσαι )Είμαι 68, νομίζω ότι αν κάνω κανά μισάωρο παραπάνω για να μάθω λίγο καλύτερα την πίστα, θα έχεις ανταγωνιστή..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
(δε θυμαμαι αν εισαι.. ευσωμος, αλλα 67 κιλα αποκλείεται να είσαι )
Είμαι 68, νομίζω ότι αν κάνω κανά μισάωρο παραπάνω για να μάθω λίγο καλύτερα την πίστα, θα έχεις ανταγωνιστή..
Προβλέπεται μάχη! (το βραδυ έχει παράνομες δοκιμές )
-
- opterios
- lefos
- msamaro
- Νick the greek
- Kid
- htanso21 (ίσως)
- nexis (ίσως)
- sjx
- panark
- A-Viper7 (ίσως!)
- manosm3 κατα 70% μεσα.
- grc πανος
- GeorgeTabs - μόνο αν φτιάξει ο καιρός...
Πήγα και κοιμήθηκα σε δωμάτιο που έμπαζε, ξεσκεπάστηκα ως βλάξ, και να ο πονόλαιμος... Αν δε φτιάξει ο καιρός δεν το κουνάω ρούπι!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
- opterios
- lefos
- msamaro
- Νick the greek
- Kid
- htanso21 (ίσως)
- nexis (ίσως)
- sjx
- panark
- A-Viper7 (ίσως!)
- manosm3 κατα 70% μεσα.
- grc πανος
- GeorgeTabs - μόνο αν φτιάξει ο καιρός...
20.ANGEL 13(pou pate xoris emena)
Πήγα και κοιμήθηκα σε δωμάτιο που έμπαζε, ξεσκεπάστηκα ως βλάξ, και να ο πονόλαιμος... Αν δε φτιάξει ο καιρός δεν το κουνάω ρούπι!!!
-
(δε θυμαμαι αν εισαι.. ευσωμος, αλλα 67 κιλα αποκλείεται να είσαι )
Είμαι 68, νομίζω ότι αν κάνω κανά μισάωρο παραπάνω για να μάθω λίγο καλύτερα την πίστα, θα έχεις ανταγωνιστή..
Προβλέπεται μάχη! (το βραδυ έχει παράνομες δοκιμές )
Πάμε?
-
Δεν σας λέω τίποτα άλλο... μην τυχών και δεν έρθει κάποιος με το κανονικό του αυτοκίνητο σας έφαγα!
Αφού δεν θα κάνω καρτ, τότε την ώρα που θα κάνετε εσείς κάτι πρέπει να χαζεύω...
αα καλα.. Εγώ επειδη μαλλον δεν θα ερθω με το 106 μου (δεν εχει καθισματα ουτε εμπρος ) θα φέρω κατι να χαζεψεις... Πηραμε καινουργιο jimny
Μπορει να σ'αφησω να μπεις και μεσα αμα πεις καλα λογιαΠέρα παο την πλακα, γιατι δε θα κανεισ καρτ?
msamaro.. Προπονηση προλαβαινεις να κανεις. Δεν ξερω ομως αν προλαβαινεις να κανεις δίαιτα (δε θυμαμαι αν εισαι.. ευσωμος, αλλα 67 κιλα αποκλείεται να είσαι )
Δεν έχω μπει ποτέ σε καρτ, αλλά παίζει και κάποιο πρόβλημα, όπου θα το αναφέρω απο κοντά.
-
Παράνομες δοκιμές?φερραρόφιλοι όλοι βλέπω .
Επειδή βλέπω τραγικές διαφορές σε κιλά(εμένα στους προς τα πάνω) δεν χωριζόμαστε σε 2 κατηγορίες? για να μην φάμε πολυ ξύλο ρε παιδιά
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Παράνομες δοκιμές?φερραρόφιλοι όλοι βλέπω .Επειδή βλέπω τραγικές διαφορές σε κιλά(εμένα στους προς τα πάνω) δεν χωριζόμαστε σε 2 κατηγορίες? για να μην φάμε πολυ ξύλο ρε παιδιά
Δε σου έφτασε το προσπέρασμα της Δευτέρας; Θέλεις κι άλλο...
(Αν δούλευε ο γ#!@#!@ ο συμπλέκτης θα περνούσαμε ΠΟΛΥ καλά. Νext time...)
Kartland Meeting στις 29/12