-
Δεν είναι κακό... δεν είναι καθόλου κακό.
Απλά θα μπορώ σε αυτό να περάσω Jpeg φωτογραφίες; -
NOKIA 6680
Ολα τα λεφτα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
@ 'krus' γιατί δε πήγες στο Ν 70 ;
Πολλά τα λεφτά. Το 6680 το πήρα ελάχιστα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή, ήταν ευκαιρία. Επίσης, τα σειράς 'Ν', είναι multimedia κινητά, δεν νομίζω ότι θα χρειαζόμουν όλα όσα κάνει.
Μήπως τα χρειάζομαι εγώ ;
Δεν έχω επεξεργαστεί ακόμα το Ν70, αλλά από κάτι 'τυχαίες' δοκιμές,
ανακάλυψα οτι το κινητό μόνο κ@λ@τούμπες δεν κάνει. -
Εχω το jasjar της i-mate - ίδιο με το 9000 της Qtek - και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κατάφερα και ξεφορτώθηκα το laptop απο τα ταξίδια μου. Όπως είπατε και πίο πάνω χρειάζεται κι ένα bluetooth ακουστικό με αναγνώριση κλήσης κατα προτίμηση για να μην χρειάζετε να βγεί απο την τσέπη το τούβλο. Του έβαλα και μια κάρτα SD 1Gb και χωράει τα πάντα. Κι επειδή είναι και 3g σερφάρει και με απίστευτες ταχύτητες. Στα κατά του θα το προτιμούσα λίγο πιό γρήγορο και ίσως λίγο πιό μικρό αλλά τότε δεν θα με βόλευε τόσο το hardware πληκτρολόγιο.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Άλλαξα κινητό!
Εδώ και μια βδομάδα έχω το Κ750i και είναι φανταστικό!
Καταπληκτική οθόνη, 2 megapixels κάμερα που βγάζει τρομερές φωτογραφίες και πάρα πολλές δυνατότητες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!Αυτό θέλω να πάρω και εγώ. Πόσο σου πήγε?
Με το πρόγραμμα 240 της ΤΙΜ μου το άφησαν 190€ από 355€ που κάνει κανονικά. Καλή τιμή!
Thanks!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Απλά θα μπορώ σε αυτό να περάσω Jpeg φωτογραφίες;Ναι δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
-
Ο χρήστης amoust έγραψε:
Εχω το jasjar της i-mate - ίδιο με το 9000 της Qtek - και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κατάφερα και ξεφορτώθηκα το laptop απο τα ταξίδια μου. Όπως είπατε και πίο πάνω χρειάζεται κι ένα bluetooth ακουστικό με αναγνώριση κλήσης κατα προτίμηση για να μην χρειάζετε να βγεί απο την τσέπη το τούβλο. Του έβαλα και μια κάρτα SD 1Gb και χωράει τα πάντα. Κι επειδή είναι και 3g σερφάρει και με απίστευτες ταχύτητες. Στα κατά του θα το προτιμούσα λίγο πιό γρήγορο και ίσως λίγο πιό μικρό αλλά τότε δεν θα με βόλευε τόσο το hardware πληκτρολόγιο.Για bluetooth ακουστικό με αναγνώριση κλήσης, φωνητικές εντολές κ.λ.π. κοίτα το Jabra 800. Είναι πολύ καλό και με σχετικά καλή τιμή.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απλά θα μπορώ σε αυτό να περάσω Jpeg φωτογραφίες;Ναι δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Νά’σε καλά, σε ευχαριστώ.
-
Ούτε το νέο 6680 μου έχει υπέρυθρες. Θεωρούνται πλέον ξεπερασμένος (και ΑΡΓΟΣ) τρόπος μεταφοράς δεδομένων.
Μεγιές Σπύρο. Πόσο το πήρες; Γλυκοκοιτάω κι εγώ ένα μεταχείρο ή Ν70 καινούριο;
Τι μου προτείνεις; -
Παρεπιμπτόντως.....μου κάναν δώρο το bluetooth handsfree της Nokia (αυτό που έχει καλώδιο για το ακουστικό). Το όρισα σαν εξουσιοδοτημένη συσκευή στο 6600 αλλά δεν κάνει αυτόματα login!!
Χειροκίνητα όλα είναι μια χαρά!
Καμιά ιδέα?!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ούτε το νέο 6680 μου έχει υπέρυθρες. Θεωρούνται πλέον ξεπερασμένος (και ΑΡΓΟΣ) τρόπος μεταφοράς δεδομένων.
Τι μου προτείνεις;Το πήρα σκότωμα τιμή, από φίλο που του το είχαν χαρίσει και δεν το ήθελε (δες κλειδωμένη αγγελία μου).
Είναι ΠΟΛΥ δυνατό μηχάνημα, αλλά εσύ είχες πει δεν θα ξαναέμπλεκες με Symbian
(αστειεύομαι). Έχει το νέο Symbian 8.0 πάνω, είναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ (εν αντιθέσει με το 7.0 που τράβαγε τα rebootάκια του), έχει πολύ γερό επεξεργαστή (ακόμα και βαριές εφαρμογές, ΠΕΤΑΝΕ!), αλουμινένιο σκελετό, γρήγορη κάμερα (καμία σχέση με την υπερ-κάμερα του 750 σου βέβαια), είναι 3G, έχει πολύ βελτιωμένη οθόνη (262k), μπάρα με 5 shortcuts στην αρχική οθόνη και γενικά δικαιολογεί τον τίτλο 'ναυαρχίδα των επαγγελματικών series60' που του είχε δώσει το myphone όταν παρουσιάστηκε.
Το Ν70 είναι κτήνος επίσης + multiστρείδια ( ) δυνατότητες αλλά δεν ξέρω, μου φαίνονται πολλά τα λεφτά ρε γμτ.
Παρεπιμπτόντως.....μου κάναν δώρο το bluetooth handsfree της Nokia (αυτό που έχει καλώδιο για το ακουστικό). Το όρισα σαν εξουσιοδοτημένη συσκευή στο 6600 αλλά δεν κάνει αυτόματα login!!
Καμιά ιδέα?!!Not a clue!
-
Το Ν70 είναι κτήνος επίσης + multiστρείδια ( ) δυνατότητες αλλά δεν ξέρω, μου φαίνονται πολλά τα λεφτά ρε γμτ.
-
Τι μου προτείνεις;Το πήρα σκότωμα τιμή, από φίλο που του το είχαν χαρίσει και δεν το ήθελε (δες κλειδωμένη αγγελία μου).
Είναι ΠΟΛΥ δυνατό μηχάνημα, αλλά εσύ είχες πει δεν θα ξαναέμπλεκες με Symbian
(αστειεύομαι). Έχει το νέο Symbian 8.0 πάνω, είναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ (εν αντιθέσει με το 7.0 που τράβαγε τα rebootάκια του), έχει πολύ γερό επεξεργαστή (ακόμα και βαριές εφαρμογές, ΠΕΤΑΝΕ!), αλουμινένιο σκελετό, γρήγορη κάμερα (καμία σχέση με την υπερ-κάμερα του 750 σου βέβαια), είναι 3G, έχει πολύ βελτιωμένη οθόνη (262k), μπάρα με 5 shortcuts στην αρχική οθόνη και γενικά δικαιολογεί τον τίτλο 'ναυαρχίδα των επαγγελματικών series60' που του είχε δώσει το myphone όταν παρουσιάστηκε.
Καμιά ιδέα?!!Not a clue!
Είδες...ρε αμέσως να μου το χτυπήσεις!
Μάλλον για μεταχείρο 6680 με βλέπω...είδομεν. Το Κ750 δεν θα πουληθεί μιας και με 2 Gb καρτούλα που του έχω είναι ένα πρώτης τάξεως mp3 player. -
ποσο τη πηρες τη 2αρα καρτα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποσο τη πηρες τη 2αρα καρτα?85 ευρώ τρελή ευκαιρία από ebay...
-
Bρήκα 6680 με 330 euro...το χτύπησα!
-
τυχερε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bρήκα 6680 με 330 euro...το χτύπησα!Πώς κάνετε έτσι βρε για τα νέα κινητά ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bρήκα 6680 με 330 euro...το χτύπησα!πόνεσε;
ετοιμάσου
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Bρήκα 6680 με 330 euro...το χτύπησα!
Πώς κάνετε έτσι βρε για τα νέα κινητά ;
Eχω αλλάξει από το 1998 περίπου 60 συσκευές. Μιλάμε για τρέλα...ο Σπύρος με ξέρει.
Ιkar για τι να ετοιμαστώ; ...για πιτόγυρα;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]