-
Καλοτάξιδο!
Τελικά το σποϊλεράκι το έχει; -
Το σποϊλερακι θα το βαλουν σε 10 ημερες περιπου οταν θα παρω και τις πινακιδες...
-
Bagus, καλοτάξιδο και από 'μένα !!
@GTI: είχα παραλάβει αντίστοιχο φάκελλο το καλοκαίρι και πήγα στην Mobility (Πειραιώς), όπου μου έκαναν έναν (βασικά) οπτικό έλεγχο σε κάποια σημεία που σήμερα δεν θυμάμαι ( ). Ήταν σχετικά καινούριο και το αυτοκίνητό μου βέβαια (μόλις 7 μηνών ), αλλά θεωρώ άξιζε τον κόπο. Αν μου 'στελναν και τώρα μια τέτοια προσφορά δεν θα με δυσαρεστούσε καθόλου ...
Υ.Γ. : αν και θα τα ξαναπούμε, καλές γιορτές σ' όλους!! -
Καλοτάξιδο!!!
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
(σε πιστα δεν ξερω ομως τι θα κανει)Να σου στείλω το επεισόδιο του top gear, όπου το οδηγεί ο stig, για να πάρεις μια ιδέα τι κάνει (και κυρίως πώς το κάνει) στην πίστα;
Βαγγέλη, καλοτάξιδο...
-
Με γειά το κουρδιστό πορτοκάλι!
Ωραίο και το χρωματάκι του! Είναι λίγο έντονο, αλλά είναι όμορφο και του πηγαίνει!
Καλά γκάζια και καλά στριψίματα!
-
-
Καλοτάξιδος, Βαγγέλη!!!
-
Thank youuuuuuuu Θεμης.....
-
Εμένα πολύ μ' αρέσουν τέτοια χρώματα σε 'ιδιαίτερες εκδόσεις.Να ξεχωρίζουν και λίγο βρε αδερφέ.
Καλοτάξιδο -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Thank youuuuuuuu Θεμης.....Πες του βρε 'και στα δικά σου' για να χαρεί το παιδί!
-
Καλοτάξιδο, αντε ρίξε ένα στρωσιματάκι 5-6 χιλιόμετρα και μετά ....ασπρο πάτο! (αλλα πάντα με προσοχή)
-
Νικο οπως ειπα: Italian tuning και ο Θεος βοηθος...
Θεμηηηη και στα δικα σου(Ζουμ ζουμ)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θεμηηηη και στα δικα σου(Ζουμ ζουμ) -
Bαγγέλη καλορίζικο εύχομε κ σε αυτό το φόρουμ με πολλά άκρως γρήγορα, ασφαλή, υπέροχα, διασκεδαστικά κ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα
Χθες που το είδα κ από κοντά, το χρώμα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! του πάει τρελλά, κ δεν υπήρξε άνθρωπος που να πέρασε κ να μην γύρισε να το κοιτάξει ενώ το μπλε (που προσωπικά μου αρέσει τρελά) που ήταν δίπλα δεν τράβαγε τόσο τα βλέματα
μεγειεεεεες
-
κουκλι ειναι!
προκλητικοτατο χρωμα! που να ξερανε τι κρυβει...
με γεια!
-
Καλοτάξιδο..
-
Καλοταξιδος.
Και επειδη ο καθεις με την τρελλα του. Τα νουμερακια σου, αν επιτρεπεται; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλοταξιδος.
Και επειδη ο καθεις με την τρελλα του. Τα νουμερακια σου, αν επιτρεπεται;ΔΟΚ-xxxx
RENAULT FORUM