Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 6 / 7
    Ελληνικοί Αγώνες
    48
    128
    235
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tazio last edited by

Ο χρήστης glf έγραψε:

και άσχετο αλλά.. ειδική το λέτε αυτό ?????

Τι ακριβώς εννοείς;

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • S
        s3 last edited by

Προφανως εννοει οτι προκειται για μια πολυ γρηγορη και ανουσια ειδικη απο θεμα τεχνικης.
        Εκει θα πρεπει να βγηκαν οι μεγαλες μεσες ωριαιες.
        Οντως απαραδεκτη ειδικη.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • S
          sebastien-loeb last edited by

Ο χρήστης S3 έγραψε:

Εκει θα πρεπει να βγηκαν οι μεγαλες μεσες ωριαιες.
          .

NAI ωντος ο ελ-εμ ειχε πει οτι εβγαλαν 2 φορες 200+κλμ .
          πατημενη ειδηκη ,ολο σανιδα και σανιδα ειναι .

• ?
            A Former User last edited by

Το κομμάτι που φαίνεται στο βιντεο είναι το πιο πατημένο του Αγ.Κων/νου.
            Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Συμφωνώ ότι είναι επικίνδυνο αλλά πιο πριν και πιο μετά έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
            Οι μεγάλες μέσες ωριαίες δε βγήκαν εκεί πάντως.
            Η Κερατέα ήταν η πιο γρήγορη, εκεί βγήκαν οι 200αρες.

• M
              msamaro last edited by

Όντως πολύ τρομακτικό βίντεο! Όχι μόνο την ώρα του ατυχήματος αλλά και από πιο πριν... Πάλι καλά που τα παιδιά είναι καλά.

• F
                fabiawrc last edited by

αν αναλογιστουμε κιολας οτι η in-camera κοβει πολυ την αισθηση της ταχυτητας παει τεζα το τσινκουε!

• A
                  amaxopoulos last edited by

Eιστε απιστευτοι ,που λετε για τα σχολια μου!
                  Απλα ειπα αυτο που ειδα.(υπερβολικος στις κινησεις του)Οταν στην εισοδο στροφης κανεις τιμονια(και ας εχεις 4 στροφες,ειχα και εγω σειτσεντο,παλι τιμονιά ειναι)και μετα δεν το απλωνεις ,αλλα μονιμα πιεζεις να μεινει μεσα και εν συνεχεια(αφου εχουν 'ξεφουσκωσει' οι πλευρικες δυναμεις) το απλωνεις,τοτε ειναι αποτομη οδηγηση,ακομη και με τσινκουε.Και οπως ειπα ηταν ωραιο το κομματι που δειχνει,δηλαδη πηγαιναν τερμα και μπραβο τους!
                  Και ας διαβαζουν φορουμ,φανταζομαι οτι και αυτοι τωρα που το ξαναβλεπουν περα απο την στεναχωρια που τους ετυχε αυτο,θα ειναι πολυ ευχαριστημενοι που πιασανε τετοιο γρηγορο ρυθμο!!
                  (Αλλωστε αν δεν θελαν να το θυμαται κανεις δεν θα το δειχναν,μην τρελλαθουμε!!!!)
                  maleleni,ναι ξερεις οδηγο-συνοδηγο,αλλα αν δεις το βιντεο θα δεις αυτο που λεω,οτι μονιμα κραταει το αμαξι μεσα και το απλωνει μονο αφου εχει ξενερισει μονο του(η μονη στροφη που παιρνει απολυτα ηρεμα ειναι η δεξια διαρκειας για αριστερη)Αυτο λεγεται αποτομο και υπερβολικο.
                  Δηλαδη να μην λεμε ουτε μια λεξη που να ειναι αντικειμενικη,επειδη γνωριζουμε καποιον η ειναι φιλος μας η γραφει στο φορουμ να χρησιμοποιουμε τις καλυτερες λεξεις????
                  Φυσικα και μπραβο στα παιδια και να ειναι καλα ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ, να ξαναδιασκεδασουν συντομα!!!
                  Μου αρεσει που λες και για μενα να δω χρονους ,που ειμαι απο τους πρωτους που πρωτα αναγνωριζουν την αξια του ανθρωπου, απο αυτη του αυτοκινητου!!!

• A

Το κομματι που δειχνει το βιντεο ειναι απο τα πιο γρηγορα της ειδικης(ειδικα η αλλιλουχια στροφων πριν βγει και μεχρι την εξοδο)
                    Γενικα ομως ειναι παρα πολυ τεχνικη,στενη με μεγαλυτερο μειονεκτημα της(τουλαχιστον εντονοτερο κατα το παρελθον)τα πολλα χωματα.Φετος ομως ηταν πιο καθαρα.
                    Απο τις ειδικες που ευνοουν τα μικρα αυτοκινητα με 3-4η σχεση στο κιβωτιο!
                    Η μεγαλυτερη διαφορα απο την 'επικινδυνη' μαυροσουβαλα ας πουμε ειναι οτι στα 'περιξ' της ειδικης εχει σημεια οπως εκει που βγηκαν τα παιδια,ενω στη μαυροσουβαλα ειχε διαφορες πιο επικινδυνες καταληξεις(χαραδρες,στυλους δεη σε κορυφες στροφων,κ.α.)

• ?

Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
                      Eιστε απιστευτοι ,που λετε για τα σχολια μου!
                      Απλα ειπα αυτο που ειδα.(υπερβολικος στις κινησεις του)Οταν στην εισοδο στροφης κανεις τιμονια(και ας εχεις 4 στροφες,ειχα και εγω σειτσεντο,παλι τιμονιά ειναι)και μετα δεν το απλωνεις ,αλλα μονιμα πιεζεις να μεινει μεσα και εν συνεχεια(αφου εχουν 'ξεφουσκωσει' οι πλευρικες δυναμεις) το απλωνεις,τοτε ειναι αποτομη οδηγηση,ακομη και με τσινκουε.Και οπως ειπα ηταν ωραιο το κομματι που δειχνει,δηλαδη πηγαιναν τερμα και μπραβο τους!
                      Και ας διαβαζουν φορουμ,φανταζομαι οτι και αυτοι τωρα που το ξαναβλεπουν περα απο την στεναχωρια που τους ετυχε αυτο,θα ειναι πολυ ευχαριστημενοι που πιασανε τετοιο γρηγορο ρυθμο!!
                      (Αλλωστε αν δεν θελαν να το θυμαται κανεις δεν θα το δειχναν,μην τρελλαθουμε!!!!)
                      maleleni,ναι ξερεις οδηγο-συνοδηγο,αλλα αν δεις το βιντεο θα δεις αυτο που λεω,οτι μονιμα κραταει το αμαξι μεσα και το απλωνει μονο αφου εχει ξενερισει μονο του(η μονη στροφη που παιρνει απολυτα ηρεμα ειναι η δεξια διαρκειας για αριστερη)Αυτο λεγεται αποτομο και υπερβολικο.
                      Δηλαδη να μην λεμε ουτε μια λεξη που να ειναι αντικειμενικη,επειδη γνωριζουμε καποιον η ειναι φιλος μας η γραφει στο φορουμ να χρησιμοποιουμε τις καλυτερες λεξεις????
                      Φυσικα και μπραβο στα παιδια και να ειναι καλα ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ, να ξαναδιασκεδασουν συντομα!!!
                      Μου αρεσει που λες και για μενα να δω χρονους ,που ειμαι απο τους πρωτους που πρωτα αναγνωριζουν την αξια του ανθρωπου, απο αυτη του αυτοκινητου!!!

Είναι απίστευτο ότι σχολιάζεις και αναλύεις κάτι που 'απλά είδες'. Αλλά βέβαια, αφού εκτίθενται στο net δεν έχουν πρόβλημα ! Μπορεί και να θέλουν να δει ο κόσμος ότι βγήκαν.

Τί θέλω και γράφω, ώρες-ώρες ...

• A

Γιατι,ΕΔΩ στο τοπικ του 'παλλαδιου' ,σε καποιους που 'δειχνουν' το βιντεο ινκαρ! την εξοδο τους και ΕΙΔΑ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΑ (μηπως ειναι το αναποδο του 'ακουσα οτι βγηκαν' η κατι τετοιο αυτο που λες? )δεν επρεπε να το σχολιασω?
                        Που επρεπε να το κανω?
                        Η μηπως δεν πρεπει να σχολιαζουμε αυτα που βλεπουμε?
                        Μονο κους κους πισω απο την πλατη πρεπει να κανουμε?
                        Απλα ειδα?Τι αλλο επρεπε να κανω?
                        Να ειμαι μεσα? Η να το κανω αναπαρασταση?
                        Βρε παιδια?....
                        Για αυτο δεν ειναι το φορουμ?Και κατ επεκταση το ιντερνετ και κατ επεκταση το βιντεο που δημοσιευθηκε?

maleleni εγραψε:
                        '....ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ (ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΥΒΙΚΑ - ΑΛΟΓΑ).....'
                        δεν το εγραψα εγω το δευτερο σκελος.Εκει και στην εξοδο κανω το σχολιο....

Δεν εχω προβλημα,δεν ξανακανω σχολιο σε επιδοσεις(εντος,εκτος δρομου...) αν δεν θελετε......
                        Παντως ετσι κανεις δεν κερδιζει και κανεις δεν βγαζει συμπερασμα περα απο του εαυτου του...

ΥΓ. Χριστο,καλα εκανες αρχικα και εγραψες τη γνωμη σου να μην σχολιαζουμε(το 'κακο' ηταν οτι ηδη ειχα σχολιασει,οποτε και να ηθελα να σε ακουσω δεν γινοταν)Αλλα οπως σωστα σχολιαζεις ,αφου το βαλανε και αυτοι στο νετ,μια απο τις συνεπειες ειναι ο σχολιασμος,εδω η αλλου,απο εμενα η απο αλλον.
                        Η συνεχεια ομως των σχολιων(μετα απο αυτα που εγραψα) με ενοχλησε,οτι και καλα 'προσβαλλω' τα παιδια η καπως ετσι!....

• ?

Γιατι,ΕΔΩ στο τοπικ του 'παλλαδιου' ,σε καποιους που 'δειχνουν' το βιντεο ινκαρ! την εξοδο τους και ΕΙΔΑ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΑ (μηπως ειναι το αναποδο του 'ακουσα οτι βγηκαν' η κατι τετοιο αυτο που λες? )δεν επρεπε να το σχολιασω?
                          Που επρεπε να το κανω?
                          Η μηπως δεν πρεπει να σχολιαζουμε αυτα που βλεπουμε?
                          Μονο κους κους πισω απο την πλατη πρεπει να κανουμε?
                          Απλα ειδα?Τι αλλο επρεπε να κανω?
                          Να ειμαι μεσα? Η να το κανω αναπαρασταση?
                          Βρε παιδια?....
                          Για αυτο δεν ειναι το φορουμ?Και κατ επεκταση το ιντερνετ και κατ επεκταση το βιντεο που δημοσιευθηκε?

maleleni εγραψε:
                          '....ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ (ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΥΒΙΚΑ - ΑΛΟΓΑ).....'
                          δεν το εγραψα εγω το δευτερο σκελος.Εκει και στην εξοδο κανω το σχολιο....

Δεν εχω προβλημα,δεν ξανακανω σχολιο σε επιδοσεις(εντος,εκτος δρομου...) αν δεν θελετε......
                          Παντως ετσι κανεις δεν κερδιζει και κανεις δεν βγαζει συμπερασμα περα απο του εαυτου του...

Καταρχήν, ζητώ συγγνώμη γιατί έχουμε κάνει το θέμα για το Παλάδιο χάλια.

Ποιος είπε ότι ΓΕΝΙΚΑ δεν πρέπει να σχολιάζουμε ? Ποιος μίλησε για κους κους ? Σχολίασε κάποιος τα άπειρα άλλα περάσματα που έχει το ίδιο site και του είπε κανείς τίποτα ?
                          Είναι όλα στο ίδιο σακί ? Δηλαδή τι να αναλύσουμε τώρα ? Ότι δεν είναι όλα ίσα κι όμοια ?
                          Το είπα πιο πάνω, ότι δεν πρέπει να συζητήσουμε για δεοντολογία ! Να καταλήξουμε εκεί ?
                          Δηλαδή πάω θεατής να δω έναν αγώνα. Στήνομαι σε μια στροφή και περνάει ένα αυτοκίνητο και δε μου αρέσει το πέρασμα του, καθόλου. Αυτός για να τρέχει, πάει να πει ότι δεν τον νοιάζει να τον βλέπουν, σωστά ? Εγώ μπορώ να σχολιάσω, σωστά ? Μπορώ να τον μουτζώσω κιόλας, σωστά ?
                          Εγώ είμαι σωστός ?

Διϋλίζουμε τον κώνωπα και δε λέει.

edit : και εγώ τώρα είδα το υστερόγραφό σου. Πάμε παρακάτω.

• A
                            apr last edited by

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ( ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ) ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ ΠΟΝΗΡΟΥΛΙΔΕΣ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ !

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΠΙΣΤΑ , ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ

• M
                              maleleni last edited by

Μάλλον παρεξήγηση έγινε!!!!
                              Ίσως ο τρόπος μου ήταν λάθος!!!!
                              Απλά ήθελα να πω ότι απότομη οδήγηση την βλέπεις εσύ (και εγώ ίσως που δεν τρέχω τόσο πολύ και που δεν έχω και τόσα άντερα) αλλά μέχρι εκείνη την στιγμή όμως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έχουν κάνει το απίστευτο πέρασμα!!!O ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ! Επίσης οφείλω να πω ότι εγώ που έχω δει και πλάνα από άλλα 2 αυτοκίνητα μέχρι εκείνο το σημείο δεν νομίζω ότι βγαίνει ο τόσο καλός χρόνος (μέχρι εκεί) με άλλη οδήγηση. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα πουθενά πιο πριν παρά τις τιμονιές όπως λες.
                              Συγνώμη και πάλι.
                              Όσο για το ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ (ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΥΒΙΚΑ - ΑΛΟΓΑ).....'

Γι’ Αυτό το λόγω το έβαλαν. Μόνιμα που πάτε με τους τενεκέδες ακούμε!!!!

• A

Οκ,maleleni!! (Καλα τωρα δεν θα ρωταμε που πατε με τους τενεκεδες,εχουμε την απαντηση )
                                Kυριε Χριστο,αυτο θα ηταν το καλυτερο(παρεμπιπτωντος,ποιος εχει τελειο βιντεο?Πρακτικα κανεις,ΠΑΝΤΑ υπαρχει κατι καλυτερο να κανεις,ακομα και στο φαινομενικα τελειο περασμα)
                                Και να τα βλεπαμε και να επισημαιναμε τα λαθη και τις τυχων λυσεις....
                                Ιν καρ και απεξω(εγω παντως εχω πολυ λιγα ινκαρ πλανα στη ...συλλογη μου)
                                Παντως αυτο μου αρεσει πολυ.Να βλεπω και να αναλυω-συγκρινω περασματα...

...βρε μανια με την πιστα....
                                Μετοχος ειστε?
                                (αλλοι τρεχουν χρονια και σε πιστα και εκτος πιστας και εχω δει απο τετοιους τραγικα πραγματα σε γραμμες,αλλα δεν ειναι της στιγμης)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • A
                                  apr last edited by

Μετοχος ειστε?
                                  (αλλοι τρεχουν χρονια και σε πιστα και εκτος πιστας και εχω δει απο τετοιους τραγικα πραγματα σε γραμμες,αλλα δεν ειναι της στιγμης)

ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ , ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ  ΜΕ ΤΡΙΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΑΛΟΓΑ     

ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΣΧΕΤΟΙ , ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ . ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ .

• G
                                    georgetabs last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:

Μετοχος ειστε?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ , ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΑΛΟΓΑ
                                    ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΣΧΕΤΟΙ , ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ . ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ .

Μα ΔΕΝ πάει το ρημάδι!!!

• G
                                      gogonatios last edited by

Η συγκεκριμενη στροφη που βγηκαν τα παιδια με το τσιγκο ητανε χαρακτηρισμενη σανιδα δεξια. αν κρινω και απο τον τροπο που γραφουνε,θα ελεγα οτι την υπερεκτιμησανε.

διοτι ερχομενος απο ενα πολυ πατημενο κομματι φτανεις στην συγκεκριμενη στροφη που βρισκεται μετα απο χασιμο και εχει αναποδη κλιση. Αν κλειστης νωρις χωρις ασε πριν, εχεις το αποτελεσμα των παιδιων. ειναι μουτρα μεσα στο δευτερο θαμνο.

μεχρι εκεινο το σημειο μια χαρα οδηγουσανε, μπραβο τους.

• M
                                        moya_junior last edited by

Θα πω και εγώ τη γνώμη μου τώρα που το είδα.... 1) ο συνοδηγός του είναι μάλλον πάρα πολύ ενθουσιώδης,όχι κακό αλλά ούτε και καλό... και 2)πιστεύω ότι είχε λάθος γραμμή.Η στροφή είναι ''σανίδα''.Επίσης μια παρατήρηση...το παιδί στρίβει μια στροφή 10 φορές,από τιμονιά σε τιμονιά το πάει... αυτα!

• M
                                          msamaro last edited by

Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
                                          Θα πω και εγώ τη γνώμη μου τώρα που το είδα.... 1) ο συνοδηγός του είναι μάλλον πάρα πολύ ενθουσιώδης,όχι κακό αλλά ούτε και καλό...

Θα συμφωνήσω και εγώ σ'αυτό. Προσωπικά ο τρόπος με τον οποίο φωνάζει ο συνοδηγός θα με τρόμαζε όταν οδηγούσα αλλά αν τον έχει συνηθίσει ο οδηγός no problem. Επίσης αλήθεια είναι ότι ο οδηγός έκανε περιττές τιμονιές. Βέβαια από τον καναπέ ποτέ δεν κρίνει αντικειμενικά οπότε, ποτέ δεν ξέρεις!
                                          Το σίγουρο είναι ότι παιδιά πήγαιναν με ένα ρυθμό που χρειάζεται ψυχή και τρέλα και γι'αυτό τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και τους εύχομαι να ξανατρέξουν σύντομα.

• G
                                            glf last edited by

Ιν καρ και απεξω(εγω παντως εχω πολυ λιγα ινκαρ πλανα στη ...συλλογη μου)
                                            Παντως αυτο μου αρεσει πολυ.Να βλεπω και να αναλυω-συγκρινω περασματα...

αμαξό πέρνα από μένα, είμαι τίγκα σε incar και εξωτερικά πλάνα, κυρίως βέβαια από το 2004.

φέτος δεν έχω μετατροπέα αναλογικού video και δεν έχω Incar στο site..

και δυστυχώς δεν έχω τα καλά (που λεει και ο APR) περάσματα από τις Σέρρες που θα ήταν πολύ καλά να τα βάλω μιας και δεν εχω δει (στο internet) ελληνικό incar video από Σερρες.

φέτος ευτυχώς που είδαμε στο 106sportclub πολλές αναβάσεις μέσα από το 106 του Παπαχριστόπουλου

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 6 / 7
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ