-
Ο μαυροκόκκινος συνδυασμός (στη μέση) θα είναι μούρλια για αγωνιστικό!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
http://www.anydaygiftbaskets.com/images/components/toblerone.jpgΟ μαυροκόκκινος συνδυασμός (στη μέση) θα είναι μούρλια για αγωνιστικό!
Σωστοοοος
-
Ψήφισα το κλασσικά βαμμένο SUBARU.Αμέσως μετά και επειδή μου αρέσουν τα λευκά αυτοκίνητα προτιμώ το FOCUS.Μάλλον όμως κολακευόταν περισσότερο από τα χρώματα της MARTINI.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ψήφισα το κλασσικά βαμμένο SUBARU.Αμέσως μετά και επειδή μου αρέσουν τα λευκά αυτοκίνητα προτιμώ το FOCUS.Μάλλον όμως κολακευόταν περισσότερο από τα χρώματα της MARTINI.Θόδωρε, φέτος θα έλεγα ότι ισχύει 'το μη χείρον, βέλτιστον'. Με αυτή τη λογική ψήφισα και εγώ το Subaru, που έχει έναν απλό συνδυασμό, που έχει γίνει όπως είπες κλασσικός. Είπαμε, αν 'έτρεχε' η Martini δεν θα χρειαζόταν ψηφοφορία για να αποφανθούμε για το ομορφότερο!
-
Το καλυτερο ηταν το Subaru αλλα μου αρεσε και το Focus γιατι ηταν απλο και επιθετικο.Το ωραιοτερο αυτοκινητο που ετρεξε στο Μοντε ηταν το κιτρινο Punto του Ligato στο JWRC
(http://www.jwrc.com/index.php)
(http://www.toprunracing.net) -
SUBARU μακραν!!!!!!!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Όσο το μπλε με τα κίτρινα αστέρια θα διατηρείται στις πόρτες της Subaru, θα έχει και το πιο ομορφοβαμένο αυτοκίνητο.
sumfono apolytos den yparxei pio omorfo sto protathlima
Το χειρότερο η Citroen!!!Πώς είναι δυνατόν, αυτό το κουκλί...
να το μετατρέψουν σε αυτό το 'μπάλωμα';
Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ και το Peugeot στα κόκκινα, αλλά υποθέτω ότι η ψήφος αυτή δε μετράει λόγω... προκατάληψης!
-
Ψηφιζω Φοκους.ενω ηταν πολυ απλο σου καθοταν πολυ καλα στο ματι.Και κλασσικα πλεον Σουμπ.Παντως διαφωνω σε σχεση με το κατα ποσο ηταν κουκλι η περυσινη Ξαρα...(αν και περι ορεξως τα χουμε ξαναπει..).Καλα δε συζηταω για τη φετινη αρτι εξελθεισα απο φανοποιειο Ξαρα που ειναι...
Η πιο ωραια Ξαρα ηταν το κιτ καρ οταν δεν ειχε γινει και το αμφιβολου αισθητικης facelift!!! -
ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ FOCUS...
ΤΟ SUBARU ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ FOCUS...
ΤΟ SUBARU ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ...ΟΧΙ ΡΕ HARRY...EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ!
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΈΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΧΡΥΣΑΦΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ!!
-
Θα συμφωνησω με thvarveris. Αφου εφυγε η Martini το wrc εχασε λιγο το 'χρωμα' του. Αλλα ακόμα τα Focus ειναι πολυ ωραια αυτοκινητα και αυτοκολλητα ωραια ειχαν. Η Subaru εδω και 10 χρονια εχει τα ιδια χρωματα. Κλασσικα μεν, κορεσμενα δε. Γι αυτο θα κανω την εκπληξη και ψηφιζω το 206 του Robert!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
...Γι αυτο θα κανω την εκπληξη και ψηφιζω το 206 του Robert!xaxaxa!! Wraios !!!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ο μαυροκόκκινος συνδυασμός (στη μέση) θα είναι μούρλια για αγωνιστικό!
Το πρώην 206-Bozian του Παπαδημητρίου. Σαν...ταραντούλα ήταν...
-
Πράγματι το 206 του Παπαδημητρίου με τα χρώματα της Havoline ήταν πολύ όμορφο!Πάντως από τα WRC μακράν Subaru (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) και το δεύτερο το Focus.Πολύ όμορφο Focus ήταν το μπλε σκούρο περσινό του Martin με τα άσπρα RS γράμματα.Το πιο άσχημο είναι το Xsara με τους ξεκάρφωτους προφυλακτήρες...Το Peugeot ασχήμυνε σδε σχέση με πέρσι...Το Hyundai μπορώ να πω ότι μάλλον μ'αρέσει...Αν κάτσει και η συμφωνία με τη Shell και πάρει τα δικά της κόκκινα-κίτρινα...Τέλος απλά αδιάφορα τα Skoda...Αυτά μου έμειναν από το Μόντε τουλάχιστο...Σημειώνω και το εντυπωσιακό MG ZR Junior WRC με γκρι-πράσινο πέρυσι.
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Πράγαμτι το 206 του Παπαδημητρίου με τα χρώματα της Valvoline ήταν πολύ όμορφο!Ο χορηγος του Παπαδημητριου ηταν η TEXACO-HAVOLINE και οχι η Valvoline.
-
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ SUBARU ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ FORD ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΠΛΕ RS ΧΡΩΜΑΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ XSARA ΜΕ ΤΟΥΣ 'ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ' ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΧΑΛΙΑ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ (ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ) SAINZ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ.
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Πράγματι το 206 του Παπαδημητρίου με τα χρώματα της Valvoline ήταν πολύ όμορφο!
Ο χορηγος του Παπαδημητριου ηταν η TEXACO-HAVOLINE και οχι η Valvoline.
ΠΩΠΠΩΩΩΩ ΤΙ ΠΕΤΑΞΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Συγγνώμη,κεκτημένη ταχύτητα,καμία σχέση η Valvoline,απλά μοιάζουν τα ονόματα και...κααλαβαίνετε! -
Εγώ ψηφίζω Citroen παρόλο που το μπλε χρώμα στους προφιλακτήρες το χαλάει λίγο.
-
Aναμείνατε το Focus από Σουηδία και μετά. Xορηγός της Ford θα είναι πλέον η Puma! Eλπίζω να μην μοιάζει με παπούτσι (εκτός και αν ειναι Sparco).
-
Ο χρήστης temper έγραψε:
Aναμείνατε το Focus από Σουηδία και μετά. Xορηγός της Ford θα είναι πλέον η Puma! Eλπίζω να μην μοιάζει με παπούτσι (εκτός και αν ειναι Sparco).Άκη, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει χρώμα με τον σπόνσορα...
http://a324.g.akamai.net/f/324/3595/1d/www.rally-live.com/photos/2003/suede/diapoa_014.jpg -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Aναμείνατε το Focus από Σουηδία και μετά. Xορηγός της Ford θα είναι πλέον η Puma! Eλπίζω να μην μοιάζει με παπούτσι (εκτός και αν ειναι Sparco).
Άκη, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει χρώμα με τον σπόνσορα...
http://a324.g.akamai.net/f/324/3595/1d/www.rally-live.com/photos/2003/suede/diapoa_014.jpgΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ PUMA ΚΑΙ ΣΤΑ FOCUS...
ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΒΑΜΜΕΝΟ WRC ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ?