-
Μονο από την εφορία. Εμένα μου ήρθε χτές, μαλλον είναι η τελευταία παρτίδα
-
τελικά σήμερα μου ήρθε το ένα από τα δύο κ αναπτερώθηκε το ηθικό μου!!! ελπίζω το θαύμα να συνεχιστεί κ με το άλλο αυτοκίνητο.... ίδωμεν!!!
Ο ταχυδρόμος πάντως είπε ότι πολλοί τον ρωτάνε φέτος γιατί ακόμα δεν έχουν έρθει!
Α! σημειώστε ότι αυτό που ήρθε σήμερα έχει ημερομηνία για την προμήθεια του σήματος 20-27/12/2005
Μάλλον το παραξεφτύλισαν φέτος....
-
Αν χάσεις την προθεσμία που γράφει στο ειδοποιητήριο για κατάθεση στην τράπεζα (ως 09/12 ήταν), πρέπει να πας στην εφορία;
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Α! σημειώστε ότι αυτό που ήρθε σήμερα έχει ημερομηνία για την προμήθεια του σήματος 20-27/12/2005
Μάλλον το παραξεφτύλισαν φέτος....Μια από τα ίδια και το δικό μου.
Δε βιάζομαι πάντως ν'αποχαιρετήσω τα 372 ευρουδάκια μου οπότε δε με χαλάει να τα 'τοκίσω' (με αέρα κοπανιστό φυσικά.. ) λίγο ακόμα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν χάσεις την προθεσμία που γράφει στο ειδοποιητήριο για κατάθεση στην τράπεζα (ως 09/12 ήταν), πρέπει να πας στην εφορία;ΟΧΙ... αυτη την βαζουν απλα για να κατανειμουν τον κοσμο σε διαφορες ημερομηνιες ΔΕΝ ειναι δεσμευτικη.
Αν δεν πας μεχρι 31/12/2005 ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ πας εφορια και πληρωνεις επι 2.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αν χάσεις την προθεσμία που γράφει στο ειδοποιητήριο για κατάθεση στην τράπεζα (ως 09/12 ήταν), πρέπει να πας στην εφορία;
ΟΧΙ... αυτη την βαζουν απλα για να κατανειμουν τον κοσμο σε διαφορες ημερομηνιες ΔΕΝ ειναι δεσμευτικη.
Αν δεν πας μεχρι 31/12/2005 ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ πας εφορια και πληρωνεις επι 2.
Νομίζω δίνουν και 15 μέρες παράταση απο το Γενάρη;;; Παντως το δικό μου το πήρα εδώ και καμια 10αριά μέρες και έτρεξα και τα εσκασα.!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Δεν θα αποφύγω τα 168, αλλά μπορεί να μου τα κάνουν δώρο οι γονείς -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν θα αποφύγω τα 168, αλλά μπορεί να μου τα κάνουν δώρο οι γονείς
Μου τα κάνανε δώρο, τελικά!!!
-
$^Υ#^%$&^$$#
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Kλασσική μεσογειακή οικογένεια... ...αρωγή από τους γονείς μέχρι να φτάσουν τα παιδιά τα 40...(λέμε τώρα)
-
Στην πολυκατοικία μας δεν ήρθε ΚΑΝΕΝΑ σήμα για αυτοκίνητο (9 τουτού συνολικά). Τελικά χθες πήγα στην εφορία και το πήρα.
Τελικά, μπας και θα είναι απλούστερο να χρεώσουν 5 λεπτά παραπάνω στα καύσιμα και να καταργήσουν τα τέλη; Πόσο κοστίζει ο μηχανισμός έκδοσης και είσπραξης στο δημόσιο;
-
Και σε μενα τελικα δεν ηρθε μεχρι χτες και αναγκαστηκα και πηγα να το παρω απο την εφορια. Και νομιζα στην αρχη οτι αργησε λογω αλλαγης της ΔΟΥ μου αλλα ειναι γενικο το κακο βλεπω
-
Εγω περιμενα ως τις 18, δεν ηρθε, πηγα στην εφορια το πηρα και την επομενη
εφερε το ειδοποιητηριο ο ταχυδρόμος.
Τωρα μαλλον αγνοω το ειδοποιητηριο ετσι δεν ειναι;;; -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Τωρα μαλλον αγνοω το ειδοποιητηριο ετσι δεν ειναι;;;Nαι άλλωστε αυτοί βλέπουν εάν το έχεις πάρει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τωρα μαλλον αγνοω το ειδοποιητηριο ετσι δεν ειναι;;;Nαι άλλωστε αυτοί βλέπουν εάν το έχεις πάρει.
Μην είσαι τόσο σίγουρος για τη ταχύτητα των υπηρεσιών αυτών.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτο σκεφθηκα και εγω. Δεν βλεπω κανενα νοημα να το κρατησω, στο computer με φακελωσαν οτι το πηρα οποτε αιντε στα σκουπιδια.
-
Χθες περιμενα στην ουρα στην εφορια για να το αγορασω ,σημερα μου ηρθε η ειδοποιηση με ημερομηνια προμηθειας σηματος απο 20-12-05 εως 27-12-05 .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χθες περιμενα στην ουρα στην εφορια για να το αγορασω ,σημερα μου ηρθε η ειδοποιηση με ημερομηνια προμηθειας σηματος απο 20-12-05 εως 27-12-05 .Welcome to the club
-
Γιατί άργησαν φέτος τόσο;
Από την στιγμή που έχεις την απόδειξη άστους να χτυπιούνται...τι φοβάσαι μην σε τρέχουν; Το έκαναν μία φορά (αγοράζοντάς το από την εφορία με ουρά και τα συναφή) ...πήρες το κολάϊ τώρα.
Σήμα Τελών Κυκλοφορίας