-
Καλησπερα. Ξερει κανενας που μπορει να προμηθευτει καποιος προιοντα της εν λογω εταιρειας. Κατα προτιμηση ανατολικα προαστια, Γερακα Αγ παρασκευη κλπ. Η καποιο τροπο αδιαβροχοποιησης τεντας σοφτ τοπ για τζιπ. το προβλημα βεβαια ειναι οτι αποροφαει απο τις ραφες και σιγα σιγα το εσωτερικο της.
-
Καλησπερα. Ξερει κανενας που μπορει να προμηθευτει καποιος προιοντα της εν λογω εταιρειας. Κατα προτιμηση ανατολικα προαστια, Γερακα Αγ παρασκευη κλπ. Η καποιο τροπο αδιαβροχοποιησης τεντας σοφτ τοπ για τζιπ. το προβλημα βεβαια ειναι οτι αποροφαει απο τις ραφες και σιγα σιγα το εσωτερικο της.
-
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 45cbcadaf6
Σπύροοοοοοοοοοοοοοοο πελάτης.
-
δε θελω προιοντα γυαλισματος κλπ αλλα ψαχνω για καποιο προιον αδιαβροχοποιησης της sonax. εκτος αν εχασα κατι στο λινκ που εβαλες.
-
Ο χρήστης crawler έγραψε:
δε θελω προιοντα γυαλισματος κλπ αλλα ψαχνω για καποιο προιον αδιαβροχοποιησης της sonax. εκτος αν εχασα κατι στο λινκ που εβαλες.Αν θέλεις, κάνε έντιτ την αρχική δημοσίευση, κάνοντας λίγο πιο συγκεκριμένο τον τίτλο. Το θέμα, μεταφέρεται στα 'Τεχνικά θέματα-Βελτιώσεις'.
[moderator]
-
Τι θέλεις να αδιαβροχοποιήσεις, γάντια και ρούχα του σκι ή μπουζοκαλώδια;
-
θελω να αδιαβροχοποιησω μια τεντα σοφτ τοπ για τζιπ. το προβλημα βεβαια ειναι οτι αποροφαει απο τις ραφες και σιγα σιγα το εσωτερικο της.
-
σπρέι σιλικόνης έχεις δοκιμάσει?
-
Της sonax δεν το έχω δει αλλά παρόμοια για αυτοκίνητα (για το ηλεκτρικό σύστημα) αφήνουν μια επίστρωση σαν μεμβράνη διαφανή. Δεν νομίζω να κάνει για τέντες.
Αυτό για τα ρούχα του σκι είναι μικρό μπουκαλάκι, δύσκολο να το βρεις και στοιχίζει γύρω στα 15
-
εχω χρησιμοποιηση καποιο προιον για σκηνες εξωτερικα χωρις
ικανοποιιτικα αποτελεσματα. εσωτερικα τοπικα που το δοκιμασα ειχε
καλυτερα αποτελεσματα αλλα θελει μεγαλη ποσοτητα για να κανει
συνολικα τη τεντα, ειναι αρκετα ακριβο για ολη τη τεντα ενα της Μπισον με
13 ευρο το σπρει. Δυστηχως τα σπρει σιλικονης ειναι λιπαντικα με το
αποτελεσμα που ειπες, ισως να μυριζει και λιγο δε ξερω. Ενας τεντας ειπε για καθαρη σιλικονη απο την εξω πλευρα πανω στις ραφες
αλλα αμα αρχισει και ξεκολαει ειναι σαν πλατη
που εχει ξεφλουδισει απο καψιμο το καλοκαιρι -
Έτσι ξεφλουδίζει το μονωτικό από τα μπουζοκαλώδια μετά από ένα χρόνο.
Αν μούσκευες τη τέντα με λάδι; (κάτι άοσμο και άχρωμο για να μην αυτοκτονήσεις), άσπρο γράσο στη ραφή.
Δεν νομίζω να γίνει πολύ χειρότερη από το να σου αλείψει σιλικόνη τεντάς.
προιοντα sonax