-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Προσωπική μου άποψη είναι να έχει ΕΛΑΧΙΣΤΟ σέρβις και παρκ φερμέ από την μία μέρα στην άλλη, ώστε να ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ να ΜΗΝ έχουν 'άλλο αμάξι' την άλλη μέρα!!!
Δίκαιο δεν είναι;
Δεν περιορίζει το κόστος;Δικαιο ή οχι για τον θεατη η προοπτικη να δει τα ψηλα κατσικια του χωματος στην ασφαλτο σκετη απελπισια.
Δε θα πάει τέρμα κατσικάτος (ούτε στο χώμα), αλλιώς θα χάσει (ίσως καθοριστικούς) βαθμούς από τον του κυπέλλου ασφάλτου... Θα έχει μια χρυσή τομή.
Αλλά για 'ΕΝΑΝ' θεατή ( ) τελικά δεν αξίζει καν να το συζητάμε... Άσε που το χωμάτινα στημένο μπορεί και να είναι και πιο θεαματικό τελικά...
Που στην τελική αν πάνε κατσικάτοι οι φτωχοί μισοί και οι πλούσιοι μισοί κερδίζουν χωρίς να πιέσουν, είναι χειρότερο και για τον θεατή...
-
Σωστα αυτος ο ΕΝΑΣ ειναι, πως το ειχες πει να δεις, ο περιεργος με τα φουστανια;
-
Τι σας-μας κανει να πιστευουμε οτι καλως μπηκε αυτο το προγραμμα και οτι θα τα σκεφτουν ετσι σωστα τα πραγματα?
Τι σε κανει να πιστευεις Γιωργο, οτι δεν θα γινει περιπου αυτα που εγραψες στη δευτερη παραγραφο?
Απο που αντλουμε την ελπιδα??
Επειδη αλλαζει το ετος και ηρθαν τα Χριστουγεννα??
Πες μου εστω και μια καλη αφορμη ,ωστε να πιστεψω οτι ναι,ειμαστε τελικα σε καλο δρομο.......
Μας αιφνιδιασαν, ετσι?? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λαμπη καθ οσον με αφορα (κι ενδεχομενα οχι μονο εμενα) δεν εχεις δικηο. Θα σου δωσω τα προσωπικα μου στοιχεια και θα καταλαβεις:
Βρισκονται 2 ανθρωποι που στα ονειρα τους εχουν τους αγωνες. Βαζουν μισα-μισα κι αγοραζουν ενα FULL REbuilded Impreza N8 αντι 45000 Ε. Σκοπος τους η συμμετοχη παση θυσια στο Ακροπολις 2006 (τα χρονια περνανε, βιτσιο ειναι αυτο ) κι απο κει και περα η σποραδικη συμμετοχη σε μερικα χωματινα σπριντ . Εχουν εξασφαλισει τεχνικη υποστηριξη και πιθανα λαστιχα και αυτο ειν ολο. Αν τωρα βρεθει χορηγος, βλεπουν και πιο πανω. Αλλιως ως εκει. Εναν ΑΓΩΝΑ με κεφαλαια το χρονο κι υστερα παιχνιδακια.
Βρες μου τωρα τον τροπο να κανεις αντιστοιχη εμπλοκη και ευχαριστηση με λιγοτερα , καιο θ ακυρωσω την παραγγελια!
Αυτα λοιπον δεν σημαινουν οτι αφου ξοδεψα για εναν σκοπο, πρεπει να μου τα παιρνουν απο παντου.Αν η αρχη φροντιζε να εχουμε πιο φθηνους
αγωνες, με μεγαλυτερη προβολη και καποια επαθλα, δεν θα εχανε 1 (2,3,10?) συμμετοχες απο τα πρωταθληματα της. Η φθηνεια τρωει τον παρα Λαμπηηηη
Ετσι λοιπον μη βιαζεσαι (στε) να βγαλετε συμπερασματα. Τρεχω 28 χρονια και δεν μου βγαζει κανεις απο το μυαλο οτι μια καλη βαση στοιχιζει πολυ λιγοτερο απο τσιτωμενα 1300αρια που σπανε, χαλανε δεν ικανοποιουν και καθε μερα τους ζηταμε το κατι παραπανω. Ξερεις καλα οτι ταχω χρυσοπληρωσει αυτα και συμβουλευω πια καθε νεο να τραβαει ψηλα κι εστω οχι εξελιγμενα (για ναχει αποθεματα) κι οχι σε αρχικα φθηνες λυσεις που στην πορεια γινονται ακριβες γλαστρες.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ , ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ , ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΡΙΝΤ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΕΙ .
ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΕ , Η ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ?
ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ , ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΖΜΑΝ , ΨΑΛΙΔΙΑ ΗΜΙΑΞΩΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΑ Σ.Π. Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ (ΕΚΤΩΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ) ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΓΡΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ?
ΝΤΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ ΣΥΝΕΛΘΕ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ , ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 11 ΜΗΝΕΣ . ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΩΝ 30ΑΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ , ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ .
ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ , ΚΟΝΤΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΑ , ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ , ΠΟΥ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ . -
Ουφ,τα ...ειπε και ξαλαφρωσα!!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λαμπη καθ οσον με αφορα (κι ενδεχομενα οχι μονο εμενα) δεν εχεις δικηο. Θα σου δωσω τα προσωπικα μου στοιχεια και θα καταλαβεις:
Βρισκονται 2 ανθρωποι που στα ονειρα τους εχουν τους αγωνες. Βαζουν μισα-μισα κι αγοραζουν ενα FULL REbuilded Impreza N8 αντι 45000 Ε. Σκοπος τους η συμμετοχη παση θυσια στο Ακροπολις 2006 (τα χρονια περνανε, βιτσιο ειναι αυτο ) κι απο κει και περα η σποραδικη συμμετοχη σε μερικα χωματινα σπριντ . Εχουν εξασφαλισει τεχνικη υποστηριξη και πιθανα λαστιχα και αυτο ειν ολο. Αν τωρα βρεθει χορηγος, βλεπουν και πιο πανω. Αλλιως ως εκει. Εναν ΑΓΩΝΑ με κεφαλαια το χρονο κι υστερα παιχνιδακια.
Βρες μου τωρα τον τροπο να κανεις αντιστοιχη εμπλοκη και ευχαριστηση με λιγοτερα , καιο θ ακυρωσω την παραγγελια!
Αυτα λοιπον δεν σημαινουν οτι αφου ξοδεψα για εναν σκοπο, πρεπει να μου τα παιρνουν απο παντου.Αν η αρχη φροντιζε να εχουμε πιο φθηνους
αγωνες, με μεγαλυτερη προβολη και καποια επαθλα, δεν θα εχανε 1 (2,3,10?) συμμετοχες απο τα πρωταθληματα της. Η φθηνεια τρωει τον παρα Λαμπηηηη
Ετσι λοιπον μη βιαζεσαι (στε) να βγαλετε συμπερασματα. Τρεχω 28 χρονια και δεν μου βγαζει κανεις απο το μυαλο οτι μια καλη βαση στοιχιζει πολυ λιγοτερο απο τσιτωμενα 1300αρια που σπανε, χαλανε δεν ικανοποιουν και καθε μερα τους ζηταμε το κατι παραπανω. Ξερεις καλα οτι ταχω χρυσοπληρωσει αυτα και συμβουλευω πια καθε νεο να τραβαει ψηλα κι εστω οχι εξελιγμενα (για ναχει αποθεματα) κι οχι σε αρχικα φθηνες λυσεις που στην πορεια γινονται ακριβες γλαστρες.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ , ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ , ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΡΙΝΤ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΕΙ .
ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΕ , Η ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ?
ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ , ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΖΜΑΝ , ΨΑΛΙΔΙΑ ΗΜΙΑΞΩΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΑ Σ.Π. Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ (ΕΚΤΩΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ) ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΓΡΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ?
ΝΤΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ ΣΥΝΕΛΘΕ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ , ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 11 ΜΗΝΕΣ . ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΩΝ 30ΑΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ , ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ .
ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ , ΚΟΝΤΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΑ , ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ , ΠΟΥ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ .ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΦΤΕΡΟΥΓΑ , ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ , ΤΗ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΑΚΙ Η ΟΧΙ ? ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Κ.Τ.Λ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ 15-20 Ν4 ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ Δ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΜΕ ΦΤΕΡΟΥΓΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΕ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ
-
Θα σας πω του χρονου!!!
Γεροξεκουτη,ξεχασες να διαβαζεις. Εχω ξαναγραψει: Παρτε ενα καλο, δυνατο, μεγαλο Ε, ειναι πιο καλο σχολειο, δεν ζοριζεται, δεν σπαει, στοιχιζει φθηνα και βλεπεις ασπρη μερα σε σχεση με τα τσιτωμενα χιλιοτρακοσαρια.
Καπου εκει μεσα ενεταξα και την φτερουγα για ερασιτεχνες, ειπα , ειμαστε αρκετοι απο δαυτους, δεν πρεπει ναχουμε και τυψεις. Δεν αναφερθηκα στα νεα παιδια που θελουν να κανουν πρωταθλητισμο. Στους νεους ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ αναφερομαι ρε...Μαστορακη!!! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Θα σας πω του χρονου!!!
Γεροξεκουτη,ξεχασες να διαβαζεις. Εχω ξαναγραψει: Παρτε ενα καλο, δυνατο, μεγαλο Ε, ειναι πιο καλο σχολειο, δεν ζοριζεται, δεν σπαει, στοιχιζει φθηνα και βλεπεις ασπρη μερα σε σχεση με τα τσιτωμενα χιλιοτρακοσαρια.
Καπου εκει μεσα ενεταξα και την φτερουγα για ερασιτεχνες, ειπα , ειμαστε αρκετοι απο δαυτους, δεν πρεπει ναχουμε και τυψεις. Δεν αναφερθηκα στα νεα παιδια που θελουν να κανουν πρωταθλητισμο. Στους νεους ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ αναφερομαι ρε...Μαστορακη!!!ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ!
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ 'νεους ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ' ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΑΥΤΟ...
-
Δεν βάζουν και το Ακρόπολις με συντελεστή 4 να δέσει το γλυκό!
Καλά ντε μην βαράτε! Λέμε και καμιά μαμακία να περνά η ώρα!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Τι σας-μας κανει να πιστευουμε οτι καλως μπηκε αυτο το προγραμμα και οτι θα τα σκεφτουν ετσι σωστα τα πραγματα?
Τι σε κανει να πιστευεις Γιωργο, οτι δεν θα γινει περιπου αυτα που εγραψες στη δευτερη παραγραφο?
Απο που αντλουμε την ελπιδα??
Επειδη αλλαζει το ετος και ηρθαν τα Χριστουγεννα??
Πες μου εστω και μια καλη αφορμη ,ωστε να πιστεψω οτι ναι,ειμαστε τελικα σε καλο δρομο.......
Μας αιφνιδιασαν, ετσι??Ολα και τίποτα.
Σαν ιδέα, σαν προκύρηξη δεν έχει τίποτα το αρνητικό, αντιθέτως μου αρέσει!
Σαν εφαρμογή αν δω πως τα κάνουν ΞΑΝΑ ΣΚΑΤΑ, πάλι θα τα χώνω όπως τα έχω χώσει στο παρελθόν, επώνυμα κι ωραία, κι ας με λένε εμπαθή και λοιπά χαρωπά.
Η Ιστορία λέει πως θα τα κάνουν σκατά. Όμως δεν έχω κανένα λόγο να τους τα χώνω από τώρα. ΘΕΛΩ να πιστεύω πως θέλουν, και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ΑΝ θέλουν ΜΠΟΡΟΥΝ!
Αρκεί να με επιβεβαιώσουν. Στην αντίθετη περίπτωση τα φάσκελα (σε αντίθεση με τα λεφτά μου) είναι ανεξάντλητα.Μέχρι τότε (το τότε που ελπίζω να μην έρθει!!) η προκύρηξη μου αρέσει και το δηλώνω.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σωστα αυτος ο ΕΝΑΣ ειναι, πως το ειχες πει να δεις, ο περιεργος με τα φουστανια;Πιστεύω πως οι περισσότεροι θεατές (ιδίως αυτοί οι ρομαντικοί που 'ξέμειναν') είναι με φουστανέλες, όχι φουστάνια!
-
Σωστα Δρομεα, οταν εχεις μαθει να λειτουργεις με καποιο τροπο, νομιζεις οτι ολοι σκεφτονται σαν εσενα.
Ναι. Τα εγραφα για να πουλησω την μπεμπα. Τωρα τα γραφω για να πουλησω τη φτερουγα , πριν καν την παρω.
Καλη η πλακα, κι οταν δεν εχει Μ---κισμενες μπηχτες μεταξυ σοβαρου κι αστειου, ειμαι κι εγω μεσα. Ρε αει σιχτηρι...
Στα σοβαρα τωρα. Η μπεμπα ειχε στοιχισει περιπου 4 εκατομυρια και για 3 χρονια ζητησε μονο βενζινη, λαδια ,φιλτρα και 1 ρελε μιζας. Πουληθηκε 10000 ευρω με 16 ζαντολαστιχα καλα, ενα σωρο ανταλλακτικα, καινουργια καθισματα, πυροσβεση, ζωνες κ.λ.π. Εσυ που τα ξερεις ολα, ξερεις πολλα αυτοκινητα με 10 χιλιαρικα να παιζουν σταθερα 10αδα, 5αδα καμια φορα και να τελειωνεις τον αγωνα και να λες 'ευχαριστηθηκα, δεν θελω αλλο',πλυσιμο και παμε γι αλλα?
Πριν λοιπον γραψεις το πικροχολο να σκεφτεσαι, γιατι εξυπνος εισαι αλλα ωρες ωρες σε πιανει το μαραζι (ξερεις εσυ...) -
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ , ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ** ΕΣΥ **ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΕΣ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΤΕΡΟΥΓΑ , Ο ΤΣΙΛΑΚΟΣ π.χ. ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ (ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ , Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ , ΑΠΟ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ . Η ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΠΑΤΣΟΥΡΕΑΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΟΔΗΓΑΓΕ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.
ΟΙ ΔΕ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ Η ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΥΤΗ , ΑΠΛΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ , ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΕ. -
1.ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ
2.ΚΥΡΚΟΣ
3.ΝΙΩΡΑΣ
4.ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ
5.ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
6.ΣΠΑΝΟΣ
7.ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ
8.ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ
9.ΓΑΖΕΤΑΣ
10.ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ
11.ΠΑΖΗΣΑΝΤΕ ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΟ 2005, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 8 ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ, ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ !!!
ΑΕΡΑ ΠΑΜΕ...
-
Μια ερωτηση?ενας κανονικος 2ημερος πρωταθληματικος αγώνας δεν ειναι φτηνοτερος απο 2 μονοημερους πρωταθληματικους αγωνες????εχω την εντυπωση πως γλιτωνεις το 1/5 των εξοδων σου απ το να εκανες 2 μονοημερους σε διαφορετικες ημερομηνιες!σωστα?αυτος πιστευω και ειναι ο σκοπος των 2ημερων.......αλλα............
-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
1.ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ
2.ΚΥΡΚΟΣ
3.ΝΙΩΡΑΣ
4.ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ
5.ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
6.ΣΠΑΝΟΣ
7.ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ
8.ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ
9.ΓΑΖΕΤΑΣ
10.ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ
11.ΠΑΖΗΣΑΝΤΕ ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΟ 2005, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 8 ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ, ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ !!!
ΑΕΡΑ ΠΑΜΕ...
Λευτέρη νομίζω υπερβάλεις. Υπήρχαν ακόμα 5-6, οπότε είχαμε πλήρη ομάδα και με αλλαγές..........(ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ!!!)
-
Τρεχουμε 2-3 αγωνες μονοημερους γιατι αντεχουμε...τσεπικος,τρεχουμε ενα ΕΛΠΑ γιατι αντεχουμε εναν διημερο(τριημερο χρονικα)χρονικος και υπερβαλλουμε τσεπικος,τρεχουμε και τα εντος εδρας γιατι απλα ειναι τα πιο οικονομικα απο καθε αποψη.
Ο δευτερος διημερος αυξανει κατακορυφα το κοστος,αλλα και τον χρονο απασχολησης απο τους αγωνες.Κατι σαν playboy!Δεν εχουμε τι να κανουμε και τρεχουμε σε αγωνες αυτοκινητου,τα αλλα ΣΚ τρεχουμε με τα ιστιοπλοικα μας,κλπ!!!Η παιρνουμε ολη την 'αδεια' απο την δουλεια μας τις μερες των ΕΛΠΑ και ΔΕΘ,αφου οι διημεροι αρχιζουν περιπου απο την Τεταρτη....συν κουραση ,συν συσσωρευμενα εξοδα.
Το σχετικα ανωμαλο και υποπτο-περιεργο της υποθεσης ειναι οτι βαλανε συντελεστη στο ΕΛΠΑ και 1+1 το ΔΕΘ.Αυτο δεν το καταλαβαινω!!!(εκει καπου κολαει το εκβιαστικο του πραγματος για αυτον που περιπου θελει να ακολουθησει κυπελλο η πρωταθλημα,αλλα ηθελε και να αφησει εναν αγωνα εξω,αν βλεπει οτι δεν βγαινει χρηματοχρονικα)Παντως ειναι πολυ χαρακτηριστικο αυτο που λεει ο Μανιαδακης(χρονια σου πολλα!):ΠΟΣΟΙ ΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,MIA NTOYZINA MONO!Και φανταζομαι καποιοι με δυσκολια.
-
Αυτό που είπε ο UBALUBA είναι πως, ΑΝ ακολουθείς όλο το πρωτάθλημα, τότε το διήμερο ΔΕΘ είναι φτηνότερο από το άθροισμα μονοήμερο ΔΕΘ + μονοήμερο Κένταυρος.
Αν δεν ακολουθείς όλο το πρωτάθλημα, τότε τι νόημα έχει η συζήτηση ?
Αυτό που όντως αναμένεται να είναι ακριβό είναι το μικτό Παλάδιο (που βέβαια υπάρχει καιρός μέχρι τότε, για το πως θα είναι σαν αγώνας). Τουλάχιστον θα είναι μάλλον κοντά στην Αθήνα (οι 'εντός έδρας' που έλεγες) και θα μπορεί κάποιος να τρέξει είτε στο ασφάλτινο είτε στο χωμάτινο σκέλος (σαν αγώνες Κυπέλλου).
Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι πως δεν είναι ανάγκη να τρέχουν όλοι κατευθείαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι. Υπάρχουν φτηνοί αγώνες να πάει κανείς για το κέφι του (ράλι σπριντ) και η αναγέννησή τους είναι καλή διότι δίνει ανάσα σε επαρχιακές λέσχες (Αμφίκλεια, Καρδίτσα, Πύργος κτλ.) και διότι προσφέρει μια περιοχική κλιμάκωση των αγώνων, δηλ. από φτηνούς απλούς εύκολους τοπικούς αγώνες χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις μέχρι ακριβούς αγώνες σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Το ΔΕΘ είναι 1+1 διότι έχει 200 χλμ. ειδικών ενώ το ΕΛΠΑ 300...
Από την άλλη, οι αναβάσεις και οι ταχύτητες φτήνυναν, που δεν είδα κανέναν να το αναφέρει
-
(Αν) ακολουθησα(ουσα) ολο το κυπελλο και το κενταυρος ηταν φτηνοτερο απο το δεθ,αφου επελεξα δεθ να μην τρεξω!
Φετος ποια ειναι η επιλογη μου ?Να τρεξω υποχρεωτικα ΕΛΠΑ,ΔΕΘ('4' αγωνες) και να μην τρεξω Κενταυρος η Αχαιος?
Αυτο εννοω 'εκβιασμο' για το ΔΕΘ(αφου το ΕΛΠΑ ειναι ευρωπαικος,αρα ειναι αυτο που ειναι!διημερος,κλπ)
Συν, οπως ειπα (ελπιζω να καταλαβες το 'ερασιτεχνικο' μου πνευμα)ο διημερος αγωνες περιλαμβανει αλλη χρονικη απασχοληση,αλλα συσσωρευμενα εξοδα,και αλλες λεπτομερειες,που τελικα το 'κοστος' ενος διημερου δεν ειναι απαραιτητα πιο 'φτηνο' απο δυο μονοημερους σε διαφορετικες ημερομηνιες.(Ειδικα αν στην περιπτωση των μονοημερων ειχες και το επιπλεον option να μην κανεις τον εναν αγωνα και παλι να κυνηγας πρωταθλημα η κυπελλο,οπως κανουν αρκετοι)Υπερτραβηγμενο,(εως και μ..α αυτο που θα πω)κανουμε και το πρωταθλημα σε δυο 3ημερους αγωνες και τελειωνει υποθεση απο θεμα κοστους η σε τρεις διημερους και παλι τελειωνει η υποθεση,δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα.
Αυτο που εγραψες οτι το ΕΛΠΑ εχει 300 ενω το ΔΕΘ 200 ,δεν αλλαζει τιποτα για τον τροπο βαθμολογιας....2 και 1+1...Αλλος πρεπει να ειναι ο λογος που το κανανε ετσι.
(Νασο,δωσε λινκ που φαινονται τα νεα κοστοι που λες για αναβασει,ταχυτητα και ραλλυ,καθως και αν φαινεται καπου ποσα χλμ θα ειναι τα ραλλυ φετος)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΑΝ ακολουθείς όλο το πρωτάθλημα, τότε το διήμερο ΔΕΘ είναι φτηνότερο από το άθροισμα μονοήμερο ΔΕΘ + μονοήμερο Κένταυρος.Αν δεν ακολουθείς όλο το πρωτάθλημα, τότε τι νόημα έχει η συζήτηση ?
Δηλαδη θελεις να πεις οτι το πρωταθλημα φθυνηνε..??
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2006