-
Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το τέλος του πρωταθλήματος ράλι για το 2005 και μέσα από το βήμα που μου δίνει το Forum θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς που χωρίς την βοήθεια και την συμβολή τους δεν θα ήταν καν δυνατή η συμμετοχή μου.
Κατ’αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, την BRIDGESTONE και τη FERODO, αλλά και προσωπικά τον κύριο Κωνσταντίνο Παραδείση για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια μου αυτή.
Στη συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω τον αγωνιστικό μου μέντορα, τον ‘manager’ και κυρίως πραγματικό μου φίλο Δημήτρη Ψύλλο που σ’όλη τη διάρκεια της μικρής αγωνιστικής μου πορείας είναι στο πλάι μου για να μου ‘τα χώνει’ όταν πρέπει αλλά και να μου μεταδίδει μέρος της πολύ μεγάλης εμπειρίας του,(πάντα δίπλα του αλλά και δίπλα μου ο συνοδηγός του Κώστας Κόντος, αλλά και η ομάδα του).
Τρίτος στη σειρά αλλά όχι και σε σημασία ο Βαγγέλης Ακράτος, που εδώ και ενάμιση χρόνο κάθεται στο δεξί κάθισμα του αυτοκινήτου που οδηγώ. Έχει τεράστια υπομονή αφού με αντέχει, και του αξίζουν χίλια μπράβο για τις ώρες και τα στυλό που έχει σπαταλήσει σε αγώνες και δοκιμές, άλλωστε μαζί μοιραζόμαστε όλες τις στιγμές μέσα στους αγώνες, χαρές, λύπες, αγωνίες και μακάρι να συνεχίσουμε και του χρόνου παρέα.
Για το τέλος άφησα, τον άνθρωπο ο οποίος είναι η αρχή, η μέση και το τέλος της προσπάθειας μου, τον πατέρα μου και μηχανικό μου Νίκο που μαζί με τον αδελφό μου Δημήτρη (βρίσκεται συνεχώς κάπου μεταξύ Σερρών, Αθήνας και αγώνων), εκτός από ατελείωτες ώρες πάνω και κάτω από το Yaris, με στηρίζει με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο.
Σάββας Λευκαδίτης
-
Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το τέλος του πρωταθλήματος ράλι για το 2005 και μέσα από το βήμα που μου δίνει το Forum θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς που χωρίς την βοήθεια και την συμβολή τους δεν θα ήταν καν δυνατή η συμμετοχή μου.
Κατ’αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, την BRIDGESTONE και τη FERODO, αλλά και προσωπικά τον κύριο Κωνσταντίνο Παραδείση για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια μου αυτή.
Στη συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω τον αγωνιστικό μου μέντορα, τον ‘manager’ και κυρίως πραγματικό μου φίλο Δημήτρη Ψύλλο που σ’όλη τη διάρκεια της μικρής αγωνιστικής μου πορείας είναι στο πλάι μου για να μου ‘τα χώνει’ όταν πρέπει αλλά και να μου μεταδίδει μέρος της πολύ μεγάλης εμπειρίας του,(πάντα δίπλα του αλλά και δίπλα μου ο συνοδηγός του Κώστας Κόντος, αλλά και η ομάδα του).
Τρίτος στη σειρά αλλά όχι και σε σημασία ο Βαγγέλης Ακράτος, που εδώ και ενάμιση χρόνο κάθεται στο δεξί κάθισμα του αυτοκινήτου που οδηγώ. Έχει τεράστια υπομονή αφού με αντέχει, και του αξίζουν χίλια μπράβο για τις ώρες και τα στυλό που έχει σπαταλήσει σε αγώνες και δοκιμές, άλλωστε μαζί μοιραζόμαστε όλες τις στιγμές μέσα στους αγώνες, χαρές, λύπες, αγωνίες και μακάρι να συνεχίσουμε και του χρόνου παρέα.
Για το τέλος άφησα, τον άνθρωπο ο οποίος είναι η αρχή, η μέση και το τέλος της προσπάθειας μου, τον πατέρα μου και μηχανικό μου Νίκο που μαζί με τον αδελφό μου Δημήτρη (βρίσκεται συνεχώς κάπου μεταξύ Σερρών, Αθήνας και αγώνων), εκτός από ατελείωτες ώρες πάνω και κάτω από το Yaris, με στηρίζει με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο.
Σάββας Λευκαδίτης
-
Σάββας Λευκαδίτης
-
Σαββακο κατ αρχην χρονια πολλα για την εορτη σου!Συνεχεισε με το υφος και το ηθος που σε διακρινει και θα πας καλα σε ολους τους τομεις.Ευχομαι του χρονου πρωταθλημα στην Α5!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στον μπαμπα λευκαδιτη για τα τοσα που τραβηξε φετος.(ΗΡΩΑΣ)Οσο για τον δασκαλο σου(ΨΥΛΛΟΣ)ας προσεχες!(με οποιο δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις).να εισαι παντα καλα.
-
Μπράβο Σάββα! Αυτή η 'δημόσια' κήνησή σου σε τιμά αφάνταστα και δίνει τουλάχιστον σε αυτούς που σε βοήθησαν τουλάχιστον ένα κίνητρο για να συνεχίσουν να σε βοηθούν! Όσον αφορά εμάς τους υπόλοιπους βλέπουμε το ήθος σου! Και πάλι μπράβο και ότι καλίτερο για την συνέχεια!
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ. (DADDY ROADRUNNER , MUMMY ROADRUNNER)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ. (ACME INC)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΥ. (ACME MAGAZINE)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. (ΝΕΤ ACME)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ.
ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ME ΔΙΑΒΑΣΑTE ( ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ' ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!
-
ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΠΟΥΛΟ!(ΠΡΟΣ ROADRUNNER)
-
Πολύ καλή κίνηση και μπράβο σε εσένα και τους χορηγούς σου!!!!
Με την ευκαιρία να ευχαριστησω κι εγώ την αριστερή μου τσέπη για την συντήρηση/εξέλιξη αυτοκινήτου και την δεξιά για τα υπόλοιπα έξοδα, όπως επίσης και το μυαλό/χέρια μου που δουλεύουν συνέχεια για να μπορώ να κάνω το χόμπι μου...
(χωρίς παρεξήγηση εε;; )
-
**LSD **ΚΟΦΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ! ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
-
ROADRUNNER αν ειχες εστω και λιγο σχεση με το αυτοκινητο θα ηξερες τι ειναι το LSD.αντε σε κανενα πτηνοτροφειο να κανεις κανενα αυγουλακι και ασε το forum ησυχο.αρκετες βλακειες διαβασαμε!
-
Ο χρήστης lsd έγραψε:
ROADRUNNER αν ειχες εστω και λιγο σχεση με το αυτοκινητο θα ηξερες τι ειναι το LSD.αντε σε κανενα πτηνοτροφειο να κανεις κανενα αυγουλακι και ασε το forum ησυχο.αρκετες βλακειες διαβασαμε!ΑΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 11 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΕΞΕΝΕΥΡΙΣΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ........ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!
MΑΛΑΚΑ!!
ΤΟΝΙΖOYME ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Α!edit [kouk]
-
TΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ!
-
roadrunner πηγαινε γραψου στο forum του μιμικου,σου παει καλυτερα.αν καποια στιγμη μαθουμε ποιος εισαι θα μεινεις χωρις πουπουλα.αντε στο γεροδιαολο τρομπα.υστερογραφο(εχω κανει πολλα πουλακια σαν εσενα να περπατανε με γοβες)ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ edit [kouk]
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ. (DADDY ROADRUNNER , MUMMY ROADRUNNER)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ. (ACME INC)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΥ. (ACME MAGAZINE)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. (ΝΕΤ ACME)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ.
ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ME ΔΙΑΒΑΣΑTE ( ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ' ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!
Βρε αχάριστε τους αδερφούς Warner τους ξέχασες;
Μιας και πιάσαμε τα αδέλφια μην ξεχάσουμε και τις αδελφές Τατά (από το Λαγκαδά που ήταν δύο μοναχά!!)
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
**LSD **ΚΟΦΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ! ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!Στρωμένο γκόλ χάνεται;;
-
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πολύ καλή κίνηση και μπράβο σε εσένα και τους χορηγούς σου!!!!Με την ευκαιρία να ευχαριστησω κι εγώ την αριστερή μου τσέπη για την συντήρηση/εξέλιξη αυτοκινήτου και την δεξιά για τα υπόλοιπα έξοδα, όπως επίσης και το μυαλό/χέρια μου που δουλεύουν συνέχεια για να μπορώ να κάνω το χόμπι μου...
(χωρίς παρεξήγηση εε;; )
Να κι άλλος αχάριστος!!!!
Ρε τις κωλότσεπες που τις πας;;;
Άσε που σε προφυλάσσουν να μην στον πιάνουν εύκολα (παραβόλια, λισάνια κουτουλούπια!!) -
Ο χρήστης lsd έγραψε:
roadrunner πηγαινε γραψου στο forum του μιμικου,σου παει καλυτερα.αν καποια στιγμη μαθουμε ποιος εισαι θα μεινεις χωρις πουπουλα.αντε στο γεροδιαολο τρομπα.υστερογραφο(εχω κανει πολλα πουλακια σαν εσενα να περπατανε με γοβες edit [kouk]Κουλάρισε!!!
Γράφτηκες στο φόρουμ πριν 11 μέρες, και δεν βλέπεις τη στιγμή να μάθεις ποιος είναι ποιός;Α, και μην ξεχνάς πως ούτε κι εσύ έχεις γράψει ποιος είσαι!!! (αν μη τι άλλο με ΑΥΤΟ το username!!!!)
Στις 5 δημοσιεύσεις σου έχουμε και λέμε:
1)> ο κυριος el-em μου θυμιζει την γνωστη παροιμια(εκανε και η μυγα κολο και εχεσε τον κοσμο ολο)
(το κύριος σε μάρανε, γουστάρω παρθενική δημοσίευση!! )
- (απευθυνόμενος στον el-em για τη ζωή του) >κοιτα μην γινει η δικια σου μιζερη,γιατι και κουνελι να βαλεις στο δεξι μπακετ για συνοδηγο ο αρης παλι πυροτεχνηματα θα κανει!(μπραβο αρη).μου θυμιζεις με αυτα που γραφεις κατι κατινες σε πρωιναδικα!και μην συνεχειζεις να ριχνεις το επιπεδο σου γιατι βλεπω να τριζει το μπακετ σου!
Από μύγα προαγωγή σε κουνέλι, και 2... 'φιλικές προειδοποιήσεις'
-
ΑΝ Η edit [kouk] ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΠΟΥΛΟ!(ΠΡΟΣ ROADRUNNER)
(χωρίς να του πει τίποτα ο roadrunner_gr είτε αυτού, είτε σε άλλον!!!)
4)(απευθυνόμενος στον roadrunner_gr)>αντε σε κανενα πτηνοτροφειο να κανεις κανενα αυγουλακι και ασε το forum ησυχο.αρκετες βλακειες διαβασαμε!
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ η πλέον κόσμια από τις δημοσιεύσεις!!!
- (απευθυνόμενος στον roadrunner_gr πάλι)>γραψου στο forum του μιμικου,σου παει καλυτερα.αν καποια στιγμη μαθουμε ποιος εισαι θα μεινεις χωρις πουπουλα.αντε στο γεροδιαολο edit [kouk].υστερογραφο(εχω κανει πολλα πουλακια σαν εσενα να περπατανε με γοβες)ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ edit [kouk]
Τρόμπες, παλιομαλάκες, διαολοσταλσίματα,
Πάω στοίχημα πως πλέον μπήκα στο στόχαστρο και είμαι ο επόμενος.
Ενδιαφέρον θα έχει αν θα μου τα χώσει μέσω αυτού του username του, ή αν μπερδευτεί και βρεθεί κι άλλος (τάχα μου) user στα καλά καθούμενα να με βρίσει...Υ.Γ. moderators, τι παραπάνω πρέπει να κάνει κάποιος για να διαγραφεί από το φόρουμ;
-
Ο χρήστης RIZONAKIS MAN έγραψε:
Σαββακο κατ αρχην χρονια πολλα για την εορτη σου!Συνεχεισε με το υφος και το ηθος που σε διακρινει και θα πας καλα σε ολους τους τομεις.Ευχομαι του χρονου πρωταθλημα στην Α5!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στον μπαμπα λευκαδιτη για τα τοσα που τραβηξε φετος.(ΗΡΩΑΣ)Οσο για τον δασκαλο σου(ΨΥΛΛΟΣ)ας προσεχες!(με οποιο δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις).να εισαι παντα καλα.Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εύχομαι του χρόνου να σε βλέπω στην είσοδο κάθε service με όλη την ομάδα του Βασιλιά, και να έχεις να λές καλές ατάκες!!!
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Μπράβο Σάββα! Αυτή η 'δημόσια' κήνησή σου σε τιμά αφάνταστα και δίνει τουλάχιστον σε αυτούς που σε βοήθησαν τουλάχιστον ένα κίνητρο για να συνεχίσουν να σε βοηθούν! Όσον αφορά εμάς τους υπόλοιπους βλέπουμε το ήθος σου! Και πάλι μπράβο και ότι καλίτερο για την συνέχεια!Ευχαριστώ και εσένα malsot. Όπως λέει άλλωστε και ο ''αρχηγός'' το παιχνίδι είναι ομαδικό, εσύ που τρέχεις γνωρίζεις ότι από μονάδες δεν γίνεται τίποτα.
Ένα ευχαριστώ