-
Συνέχεια του Επάθλου στην Ανάβαση Μοσχοκαριάς, αυτή την φορά με λίγες για την κατηγορία συμμετοχές! Σημαντική απουσία αυτή του Γιάννη Χεκιμιάν λόγω σημαντικών και σεβαστών επαγγελματικών υποχρεώσεων!αλλά και του Θανάση Δακορώνια και του Χάρη Ροβάκη ! Το οδόστρωμα θεωρείται ιδανικό και το μέρος επίσης!
Από μεριάς βαθμολογικού ενδιαφέροντος , κρίμα για τον Χεκ που δεν θα κυνηγήσει την πρώτη θέση στην βαθμολογία που κρατεί πλέον ο Αναστασόπουλος μετά τα Μέγαρα! -
Εγώ να σας ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους.
Φυσικά πιστεύω ότι η νίκη θα έρθει αυτή τη φορά στα χέρια του Σωτήρη (Μαλακτάρη) γιατί η μοσχοκαρυά θέλει ψυχή!!!
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.
-
kali epitixia ston mixali kai elpizw na tou pane ola kala fetos kai na parei to epathlo
MAkria apo tis persines kakotopoies
Kai paidi mou na min trexeis sto dromo........ -
Μιχάλη πολλά πολλά συγχαρητήρια.
Επίσης και στην Ελένη.
Ο γιος του ανέμου (Σωτήρης) τι έπαθε;
-
Συγχαρητήρια και απο εμένα στον Μιχάλη για την νίκη, αλλά και στην Ελενίτσα για την δεύτερη θέση (που αν δεν κάνω λάθος γίνονται ακόμα ευκολότερα τα πράγματα για το πρωτάθλημα).
Τώρα, όσο για τον Σωτήρη.... τι να πώ!
Μην το βάζεις κάτω, και το Παλάδιο να είναι η καλή αρχή για του χρόνου..... -
Ευχαριστώ Νίκο και Ξένια. Στο δεύτερο σκέλος ένας κύλινδρος βαριόταν να δουλέψει....
-
Sigxaritiria ston Mixali kai sta ipoloipa paidia gia tin tromeri prospathia kai tin parea tous.
-
Ο χρήστης xristos2002 έγραψε:
Sigxaritiria ston Mixali kai sta ipoloipa paidia gia tin tromeri prospathia kai tin parea tous.Και εμείς ευχαριστούμε για την κερκίδα που μας κάνατε!!!!!
-
Αναστασόπουλος Μιχάλης
Μαλακτάρη Ελένη
Χεκιμιάν Γιάννης
Μαλακτάρης Σωτήρης
Δακορώνιας Θανάσης
Λασκαρίδης Θόδωρος
Παπαγεωργίου Ξένια
Ιορδανόγλου Κλεισθένης
Πανουργιάς Παναγιώτηςσυμμετοχες της Ριτσώνας
καλή επιτυχία σε όλους -
Αναστασόπουλος Μιχάλης άσπρες & μάυρες ζάντες
Μαλακτάρη Ελένη
Χεκιμιάν Γιάννης
Μαλακτάρης Σωτήρης άνεμος
Δακορώνιας Θανάσης
Λασκαρίδης Θόδωρος
Παπαγεωργίου Ξένια αυτούν τι κάμει εδώ;
Ιορδανόγλου Κλεισθένης
Πανουργιάς Παναγιώτης -
ΝΑΤΟΣ!ΝΑΤΟΣ! Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ!ΕΤΣΙ!ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ!!!
-
Θα ήθελα να πω ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Χρυσάφη για όλα όσα έχει κάνει για μένα και την κλάση που τρέχω και να του πω ότι ένα τραγούδι!!!
Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ
Ούτε να ανεβώ το βουνό!
Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ
Θέση εγώ στο έπαθλό να δω !!!Επίσης θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια στον κουμπάρο μου και να του πω ότι
You are the one
Στον φίλο μου Γιάννη Χεκιμιαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την γκαντεμιά του που χάρη σε αυτή του πήρα μέσα από τα χέρια την δεύτερη θέση στο έπαθλο!!!!!Η κλάση μας ήταν όλα τα λεφτά…. Μια μεγάλη παρέα!!!
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΑΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Giggi Migali
ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ Dacorini
ΜΑΛΑΚΤΑΡΗΣ Gantemosavrus
XEKIMIAN Heki
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΕΝΙΑ Aspri thiela
ΑΛΕΞΙΟΥ jan alexi
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ boudioux
και πολλοί άλλοι.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥΛΑ (Seicento) ΑΡΤΙΜΕΛΕΣΤΑΤΗ & ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!
-
Για αρχή να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κ. Νίκο Χρυσάφη που μου ετοίμασε την Άσπρη Θύελλα και είδα και την Ριτσώνα αγωνιστικά....
Κατά δεύτερον να δώσω πολλά πολλά συγχαρητήρια στον Giggi Migali για την νίκη του, διπλά συγχαρητήρια στον Gantemosavrus που μάλλον έσπασε η γκαντεμιά (ευτυχώς γιατί το σκεφτόμουν αν θα σου ξαναέδεινα την θύελλα να τρέξεις..... χιχιχιχιχι), και βέβαια πολλά πολλά πολλά συγχαρητήρια στην Ελένη για την τρίτη θέση στον αγώνα και την δεύτερη στο έπαθλο (είναι α π ί σ τ ε υ τ ο πόσος κόσμος περίμενε να την χειροκροτήσει και να την συγχαρεί όταν κατεβαίναμε το βουνό). Να συγχαρώ επίσης και όλους τους υπόλοιπους για τον αγώνα τους και τον Παναγιώτη και τον Κλεισθένη για τις επιδόσεις τους στον πρώτο τους αγώνα!
Πραγματικά πάρα πολλά τα συναισθήματα σε αυτόν τον αγώνα.... εύχομαι του χρόνου να συνεχίσουν έτσι και ακόμα καλύτερα γιατί πραγματικά το αξίζουν!
Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που ένοιωσα....
-
Παιδιά και από μένα συγχαρητήρια σε όλους!
Πραγματικά σας αξίζουν όλα τα μπράβο του κόσμου για το ήθος, το ύφος και τον χαρακτήρα της παρέας σας!Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Μαλακτάρη για όλα όσα έχει κάνει για μένα!
Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Χεκιμιάν ο οποίος μου έμαθε να συνοδηγώ στα πρώτα βήματά μου!
Ένα ευχαριστώ στον Θοδωρή Λασκαρίδη για την πολυτιμότατη βοήθειά του σε τεχνικά ζητήματα (μα και εσύ στη Νάξο βρε παιδί μου βρήκες να πας???? )
Ένα ευχαριστώ στον Κο. Νίκο Χρυσάφη (και τα χρόνια μου πολλά για την ονομαστική του εορτή) ο οποίος με βοήθησε όποτε χρειάστηκα βοήθεια.
Ένα τεράστιο μπράβο στην Ξένια Παπαγεωργίου η οποία δείχνει κάθε φορά την αγάπη της για το άθλημα
Και τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά της Κλάσης τα οποία αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αγαπάνε και στηρίζουν το άθλημα!Άντε και του χρόνου ακόμα περισσότεροι/ρες!!!!!!
-
Mixali bravo bravisimo to aksises me to parapanw kai sinexise etsi!!!!!!!!!
Eisai odigara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ksereis poso xarika kai tou xronou oti epithimeis.
Kai gia na min ksexasw sigxaritiria se oli thn A0 gia oli tin xronia me ta omorfa fiatakia kai telos sigxaritiria stin xenia pou to agapaei poli(O xristos o filos tou kwsta eimai)
Kai tou xronou pio polloi kai me ipostiriksi fiati... -
Κλείσημο της αυλαίας λοιπόν και για την Α0 στο Παλλάδιο ,άτυπα πλέον μιας και δεν προσμετρά, η οποία για τις περιστάσεις παίρνει προαγωγή σε Α5 ! Οι συνδιασμοί που λαμβάνουν μέρος πιστέψτε είναι δυνατοί και αυτή η προαγωγή ίσως να θεωρείται και πρόκληση για μας για να φανεί και το επίπεδο της τριβής μας μέσα από τους εως τώρα αγώνες που έχουμε λάβει μέρος! Εγώ , ο πιο άτυχος της παρέας καθώς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στον συγκ. αγώνα τον αντιμετωπίζουμε ως κερασάκι στην τούρτα μιας και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε κατ'εξοχήν ραλλάκιδες !
Σαν κλείσιμο της καταχώρησης θα 'ηθελα να αναφερθώ στην ανάβαση της Ριτσώνας η οποία μου έκανε την χάρη να τελειώσει χωρ'ις κανένα πρόβλημα !!!!!! Ο κόσμος στο συγκ. βουνό σε παρασήρει πραγματικά και εντέλει ο ενθουσιασμός σε παρασέρνει σε πράξεις μη ώριμες! Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στον κόσμο αυτό,σε εσάς τους συνφορουμάδες και στους δικούς μου ανθρώπους ! Αναστασόπόυλος και Χεκιμιάν αλλά και Δακορώνιας είναι συνώνυμοι της αεροπορίας !
Κι ένα τελευταίο συμπέρασμα : μετά από ένα κύπελλο ασφάλτου το '02 και μετά από κάποιους επιλεγμένους αγώνες εως το '05 ένα έχω να πω: ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η Α0 !!! -
Kleisj που είσαι;;;; Γράψε εμπειρίες ....
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Kleisj που είσαι;;;; Γράψε εμπειρίες ....Σωτηρη δεν θα κουρασω με λεπτομερειες γιατι πραγματικα μπορω να γραψω πολλες σελιδες.
Με 2 λεξεις ΤΕΛΕΙΑ εμπειρια.Τρελο αγχος, αγνωστο το τι να περιμενω.
Ότι κ να σου πουν οσο κ να προετοιμαστεις τα συναισθηματα που περασαν όταν καθισα για 1η φορα μπροστα στην αφετηρια με την σημαια πανω στο καπο ηταν το κατι άλλο.
Φανταζομουν ότι θα ηταν δυσκολα, αλλα τελικα ηταν πολυ δυσκολοτερα.
Το κάθε ανεβασμα ξεχωριστα ειχε την μαγεια του, αποκομιζοντας ότι θελει πολύ δουλεια κ εμπειρια μαζι. Από λαθη προς διορθωση να φαν κ οι κοτες! Όμως το κυριοτερο κ η ουσια ολη είναι ότι ηταν από τα πιο ωραια πραγματα που εχω κανει κ ευχομαι να μπορεσω να το ξανακανω συντομα. Τα συναισθηματα που ενοιωσα ολο το ΣουΚου, όπως κ αυτά που μου εμειναν εως τωρα, απλα μ εχουν κανει να εχω ακομα ένα χαμογελο σαν να εχω φαει κρεμαστρα.Συγχαρητηρια σ ολη την ζεστη παρεα της Α0! Ευχομαι να ναι παντα ετσι κ να μπορεσω ν ακολουθησω οσους αγωνες περισσοτερους μπορω από την επομενη χρονια.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Kleisj που είσαι;;;; Γράψε εμπειρίες ....
Σωτηρη δεν θα κουρασω με λεπτομερειες γιατι πραγματικα μπορω να γραψω πολλες σελιδες.
Με 2 λεξεις ΤΕΛΕΙΑ εμπειρια.Τρελο αγχος, αγνωστο το τι να περιμενω.
Ότι κ να σου πουν οσο κ να προετοιμαστεις τα συναισθηματα που περασαν όταν καθισα για 1η φορα μπροστα στην αφετηρια με την σημαια πανω στο καπο ηταν το κατι άλλο.
Φανταζομουν ότι θα ηταν δυσκολα, αλλα τελικα ηταν πολυ δυσκολοτερα.
Το κάθε ανεβασμα ξεχωριστα ειχε την μαγεια του, αποκομιζοντας ότι θελει πολύ δουλεια κ εμπειρια μαζι. Από λαθη προς διορθωση να φαν κ οι κοτες! Όμως το κυριοτερο κ η ουσια ολη είναι ότι ηταν από τα πιο ωραια πραγματα που εχω κανει κ ευχομαι να μπορεσω να το ξανακανω συντομα. Τα συναισθηματα που ενοιωσα ολο το ΣουΚου, όπως κ αυτά που μου εμειναν εως τωρα, απλα μ εχουν κανει να εχω ακομα ένα χαμογελο σαν να εχω φαει κρεμαστρα.Συγχαρητηρια σ ολη την ζεστη παρεα της Α0! Ευχομαι να ναι παντα ετσι κ να μπορεσω ν ακολουθησω οσους αγωνες περισσοτερους μπορω από την επομενη χρονια.
Κλεισθένη, μπράβο ρε, πολύ χαίρομαι!
ΕΠΑΘΛΟ ΑΟ