Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι η καμηλα πρεπει να κοιταει την δικη της καμπουρα και οχι τις καμπουρες των αλλων.
Και ο Παο στην Δ εθνικη επρεπε να πεσει(λογω της υποθεσης λουλουδιων. Ο προεδρος του Oλυμπιακου Ανδριανοπουλος ψηφισε να μην πεσει). Παντως αν επεφτε στην Δ' εθνικη τα πλεονεκτηματα θα ηταν τα εξης :
1)To ελληνικο ποδοσφαιρο θα ειχε σωθει απο μια αρρωστεια που το ταλαιπωρουσε και ετσι θα υπηρχε ισονομια και αξιοκρατια.
2)Δεν θα μας επρηζαν τα συκωτια διαφοροι GTI,TRAVELLER,funis και λοιποι.
Κάτσε κουμπάρε γιατί μου τα χαλάς τώρα.Ακόμα κι αν ο πρόεδρος Ανδριανόπουλος(ο θεός να σχωράει τα πεθαμένα του γι'αυτό που έκανε)ψήφιζε τελικά να πέσουμε,πόσο θα διαρκούσε αυτό το πέσιμο;Κι από το έβερεστ να πέσεις κάποια στιγμή θα βρεις πάτο,συμφωνείς;Εκτός αν υπήρχε κανένας νόμος ότι αν υποβιβαστεί ο βάζελος,να φάει ισόβια στη β'εθνική και μας έσωσε η προεδράρα σου.Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο για μια χρονιά θα σωζόταν και μετά,πάλι τα ίδια σκατά:οι βάζελοι στην Α'Εθνική,πρωταθλητές.Μ'αρέσει πάντως ρε μπαγάσα που χρησιμοποιείς επιχειρήματα και γεγονότα τα οποία τα βιωσες κι έχεις και άποψη για το τί όντως εγινε τότε.Μιλάς για δεκαετία '50-'60 ,όπου τότε οι πρόεδροι ήταν πολιτικοί αρχηγοί ή δήμαρχοι ή υπουργοί ή όλα μαζί τα προηγούμενα,οπότε άσε το ποιος εσωσε ποιον και γιατί
Ο Τράβελερ δεν σου έχει πρήξει κανένα συκώτι,τον αδικείς τον άνθρωπο,ο οποίος δεν είναι διάφορος,μάλλον για αδιάφορο τον κόβω για την πάρτη σου(τουλάχιστον όσον αφορά τις απόψεις σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο) και θα συμφωνήσω με αυτή την τελευταία μου διαπίστωση.Όσο για την Funis ετοιμάζεσαι να την υποδεχτείς στο αυτοκίνητό σου,να της δείξεις τα κατατόπια στο Σαντιάγκο Καραισκακη και της μιλάς με αυτόν τον τρόπο;Απαράδεκτος.
Πάντως μεταξύ μας Red army7 καλό θα της έκανε της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινούπολης να περάσει μια βολτούλα από την Δ'εθνική.Δεν είπα άλλωστε να μείνει στα χωράφια για πάντα.Ρώτα και τους αρειανούς που σουλατσάρουν στην Βου Εθνική,δεν κακοπερνάνε καθόλου.Την πρώτη φορά τους έτσουξε λίγο που ζούσαν με το όνειρο της κατάκτησης του Champions league,τώρα το πήραν πρέφα τί μπορούν να κάνουν και περνάνε μια χαρά.Μάλιστα άκουσα ότι απέσπασαν ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική.
Επειδή όμως είδα ότι σου λείπει η ΑΕΚ,και στην Δ' να έπεφτε,υπάρχει και ο θεσμός του κυπέλου,οπότε αν σε έβρισκε,μια χαρά ''αγάπη'' θα σου προσέφερε...
Υ.Γ:Πέρνα και λίγο από το τόπικ σου,την ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ,να πεις καμία σοφία,γιατί μόνος μου μαλακίζομαι.
Y.Γ2:'Εχω την εντύπωση ότι η καμήλα και να θέλει να κοιτάξει την καμπούρα της δεν μπορεί,θα σπάσει το λαιμό της.