-
Κι εγώ από Λαϊνόπουλο ξεκίνησα, αλλά για χάρη της σύγκρισης ανέφερα το χρόνο από Μεταμόρφωση. Πρόσθεσε σχεδόν 2 λεπτά και είμαστε Λαϊνόπουλο.
-
νομιζα οτι μιλαμε για λαινοπουλο. Και το βιντεο της Μ3 παντως απο Λαινοπουλο ξεκιναει και γραφει τελικα 5.5 λεπτα περιπου.
Παντως στα 7 λεπτα με Mondeo ειναι οριακα 'ασφαλες'. Ειναι πολυ γρηγορα μεν αλλα δεν λες καπου 'τωρα βγαινει δεν βγαινει'. Πιο κατω απο εκει, πολυ δυσκολα το βλεπω (για μενα) και δεν διατιθεμαι να το δοκιμασω. Αν μπει καμμια ρυθμιζομενη βλεπουμε
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και το βιντεο της Μ3 παντως απο Λαινοπουλο ξεκιναει και γραφει τελικα 5.5 λεπτα περιπου.Nope, δες το καλύτερα. Κατεβαίνει τον παράδρομο πριν τον Λαϊνόπουλο, και πριν βγει στην εθνική σβήνει το πλάνο, ξανανοίγει 200-300 μέτρα πριν την έξοδα για ΑΟ και την ώρα που ξεκινάει γράφει κάτω 'Εθνική Οδός - Μεταμόρφωση'.
Πιο κατω απο εκει, πολυ δυσκολα το βλεπω (για μενα) και δεν διατιθεμαι να το δοκιμασω. Αν μπει καμμια ρυθμιζομενη βλεπουμε
Πιο κάτω; Που πιο κάτω;
-
Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε σωστά το πώς πάει ένα αυτοκίνητο από κάμερα και μάλιστα από μέτριες ερασιτεχνικές λήψεις. Πρέπει να είσαι μέσα, με κάμερες δεν έχεις την σωστή προοπτική ούτε την αίσθηση ταχύτητας ούτε βέβαια αίσθηση των πλευρικών επιταχύνσεων σε στροφές.
Εμένα γενικά η οδήγησή του μου φάνηκε ικανοποιητική και η προσπάθειά του ανάλογη με το να προσπαθείς να ελέγξεις 300+ άλογα σε ελληνικούς δρόμους. Δηλαδή δεν φυλαγότανε ούτε στηριζόταν σε ροπές, συνήθως ήταν μεταξύ 5-7000+ στροφές. Δεν τον ξέρω και δεν ξέρω αν είναι σε θέση να οδηγήσει με γραμμές όπως επίσης και δεν ξέρω ποιος από τους δύο τρόπους θα είναι ο ταχύτερος για κάποια γλυστερά τμήματα των ελληνικών δρόμων με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Και αν και οι γραμμές δεν ήταν κακές σίγουρα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό από ότι αν οδηγούσε εντελώς με γραμμές οπότε θα φαινόταν σαν να σέρνεται.... τουλάχιστον τώρα νιώθαμε ότι το πράμα έχει δύναμη και αυτό πρέπει να περνάει από ένα τέτοιο video. Οπότε τελικά ας το ευχαριστιόμαστε κι ας μην τον υποτιμούμε.... άλλωστε έχουμε κάποιον λόγο? Εννοείται ότι εμείς με τέτοιο αυτοκίνητο θα είμασταν πολύ καλύτεροι.... έχουμε εμπειρία τρομερή με το banjai μας των 100 αλόγων....
Αλήθεια ξέρει κανείς τι σημαίνουν τα φωτάκια που ανάβουν στην περιφέρεια του στροφομέτρου με ανάποδη φορά όταν μπαίνει στον κόφτη? -
Πάντως θεωρώ λάθος που ανεφέρθηκε η/οι προσπάθεια/ες (επιτυχής τελικά) επανάληψης-κατάρριψης του χρόνου (ακόμα κι αν δεν ήταν ο στόχος αυτός) καθώς ίσως να οδηγήσει κι σε άλλες απόπειρες...
-
Πιο κατω απο 7 λεπτα απο λαινοπουλο. Δυσκολο και επικινδυνο γιατι αρχιζεις να γλυστρας με τα 4 σε πολυ μεγαλες ταχυτητες. Μεχρι τα 7 ειναι σχετικα οκ τα πραγματα (μιλαω για μενα με το δικο μου αμαξι παντα).
Getaway in Athens ?!?!