-
θα ηθελα να μεταφερω και εδω την αποψη μου οπως την εχω διατυπωση και στο αντιστοιχο φορουμ του yarisclub.
**MAFIA wrote:
«Η ΕΛΠΑ και η ΕΘΕΑ ανακοινώνουν ότι, η επιτροπή αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ μετά από εισήγηση της, που εγκρίθηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIA στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης 27.10.05 στη Ρώμη, αποφάσισε τα ακόλουθα:Κατόπιν των ανωτέρω είμαστε υποχρεωμένοι παρά την επιθυμία μας
rally.gr**
διαβαστε λιγο τις παραπανω 2 προτασεις και πεστε μου τα συμπερασματα σας.
εγω παντως αυτο που καταλαβα ειναι οτι,μετα τον χαμο απο κοσμο που εγινε με την σουπερ ειδικη καποιοι ειδαν οτι ειναι πολλα τα λεφτα αρη και πρεπει να παρουμε και εμεις μεριδιο.
δεν μας ειπαν ομως αν σκεφτηκαν τον πανικο που θα δημιουργηθει στην αθηνα τις ημερες του αγωνα και μιλαω για τρελα μποτιλιαρισματα!για να φευγουν και να ερχονται τα αγωνιστηκα αυτοκινητα στο σερβις και στο παρκινγκ δεν θα μου φανει περιεργο να κλεινουν μια λωριδα κυκλοφοριας αν οχι ολο τον προεπιλεγμενο δρομο.
επισης ξερω,χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιως,οτι δεν μπορουν να αλλαξουν απο μια χρονια στην επομενη πανω απο τα 2/3 των ειδικων διαδρομων.ετσι λοιπον απλα θα καταργησουν τις ειδικες διαδρομες που γινονται κοντα στην λαμια.τι θα γινει ομως με τις ειδικες διαδρομες της ελατειας και του ρεγγινιου?αυτες ειναι κοντα στην αθηνα δηλαδη?
αλλα οπως ειπαμε ειναι πολλα τα λεφτα αρη,γιωργο,κωστα,δημητρη κτλ κτλτα εντονα γραμματα ειναι αποσπασμα απο κειμενο αλλου μελους στο φορουμ
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Μπορεί να κάνουν το σχεδιασμό έτσι ώστε οι ειδικές να είναι σχετικά μακριά από την Αθήνα και να μην έχουμε τα παραπάνω προβλήματα.αρα λοιπον παλι θα κανουν πολλα χιλιομετρα για να φτασουν στις ειδικες.
με το προβλημα ομως του οτι για να φυγουν απο την αθηνα και να φτασουν στις ειδικες θα χρησιμοποιουν δρομους οπου χρησιμοποιει ο καθενας για να παει στην δουλεια του η οπουδηποτε αλλου και ετσι θα υπαρχει και κυκλοφοριακο χαος τι γινεται?χωρια οτι θα βρεθουν πολλοι μεγαλοι οδηγοι κοντρακηδες που θα προσπαθουν στην αττικη οδο (για παραδειγμα) να κινουνται διπλα στα αγωνιστηκα για μια φωτογραφια η για να δουν απο τοσο κοντα τους οδηγους. -
Φίλε trackler, αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί σε αυτό το θέμα, διάβασέ το από την αρχή
Για τους 'κοντράκηδες' που αναφέρεις: για τεχνικούς περισσότερο λόγους (κοντά διαφορικά, φασαρία, κατανάλωση, φθορές σε μηχανικά μέρη και λάστιχα) τα περισσότερα αγωνιστικά στις εθνικές οδούς πηγαίνουν εξαιρετικά σεμνά (με 80-100 χλμ/ώρα) και άρα μάλλον όλοι, και όχι μόνο οι 'κοντράκηδες' θα τα φτάνουν και θα τα προσπερνούν...
-
Ο χρήστης trackler έγραψε:
χωρια οτι θα βρεθουν πολλοι μεγαλοι οδηγοι κοντρακηδες που θα προσπαθουν στην αττικη οδο (για παραδειγμα) να κινουνται διπλα στα αγωνιστηκα για μια φωτογραφια η για να δουν απο τοσο κοντα τους οδηγους.Αν λοιπόν ήμασταν σωστοί, και αν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές όντως το γκαζώνουν μέσα στους δημόσιους δρόμους μας, θα έπρεπε η κατάσταση να είναι τυπική, όπως στη Μ. Βρετανία: Η αστυνομία να τους σταματάει και να τούς δίνει κλήσεις και συστάσεις!!!
Πέρα από το αστείο, μού έκανε πάντοτε περίπτωση πώς στο Ελλάντα, σε περιπτώσεις μάζωξης πολύ κόσμου, ξαφνικά σταματάνε να ισχύουν οι κανόνες του ΚΟΚ και η αστυνομία αρχίζει να κάνει τα στραβά μάτια. Π.χ.: όταν έχει παζάρι στους δρόμους του Πειραιά, οι δρόμοι γύρω από το Καραϊσκάκη όταν έχει αγώνα, στην επιστροφή των εκδρομέων που καταργείται η ΛΕΑ, το κυκλοφοριακό χάος στην Τανάγρα στον 'Αρχάγγελο' και πάει λέγοντας.
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!!Oxι ευχαριστουμε αλλα δεν θελουμε να εχει και το Ακροπολις το ιδιο τελος με το Χαλκιδικης
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!!
Oxι ευχαριστουμε αλλα δεν θελουμε να εχει και το Ακροπολις το ιδιο τελος με το Χαλκιδικης
ΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟ PROMOTION ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΕΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ! (ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΕΛΙΩΝΕ ΕΙΔΙΚΗ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ!) ΤΕΣΠΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!
ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ! ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!!
Oxι ευχαριστουμε αλλα δεν θελουμε να εχει και το Ακροπολις το ιδιο τελος με το Χαλκιδικης
ΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟ PROMOTION ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΕΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ! (ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΕΛΙΩΝΕ ΕΙΔΙΚΗ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ!) ΤΕΣΠΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!
ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ! ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ!
Εδω μιλας πολυ σωστα..Εγω ειχα ερθει το 98 η 99 για διακοπες στη Χαλκιδικη(τριημερο) την εποχη που γινοταν το ραλυ και ημουνα στην Καλλιθεα και δεν υπηρχε αφισα ουτε για δειγμα..Το καταλαβαμε οταν ειδαμε κατι τυπους με φορμες να περιφερονται..
-
παιδες μην περιμενετε απο την ΕΛΠΑ να μαζεψει ολον αυτον τον κοσμο που θα ειναι στις ειδικες.εμεις οι ιδιοι πρεπει να κανουμε και τους κριτες.να βοηθησουμε κι εμεις οσο μπορουμε!
-
Ο χρήστης alkaios έγραψε:
παιδες μην περιμενετε απο την ΕΛΠΑ να μαζεψει ολον αυτον τον κοσμο που θα ειναι στις ειδικες.εμεις οι ιδιοι πρεπει να κανουμε και τους κριτες.να βοηθησουμε κι εμεις οσο μπορουμε!πεστα ρε αλκαιε... θα πρεπει να βοηθαμε εμεις οι ιδιοι την οργανωση...
Ο Δημητρης ειμαι (alfa75)....αν και ειμαι γραμενος αρκετο καιρο πρωτη φορα γραφω....
To Ακρόπολις επιστρέφει στην Αθήνα