-
Ω, ναι, τελικά κάναμε και εμείς βόλτα!!! Από προχτες το χαμόγελο δεν λέει να ξεκολλήσει και είμαι σίγουρος ότι και ο Kostas20VT έχει και αυτός τα ίδια συμπτώματα 'χαμόγελους χαζοχαρούμενους' !!!
Ήταν λίγο πιο πάνω από το Λουτράκι, σε μια παλιά ακροπολική ειδική όπου φτάσαμε εύκολα, χάρη στις οδηγίες του ΕΛ-ΕΜ... Αγχωθήκαμε λίγο στην αρχή που δεν τους βρήκαμε εκεί, ο κύριος Λώρης μας καθησύχασε: 'είμασταν αναγνωρίσεις, σε 10 φτάνουμε' Και έτσι έγινε... Και βέβαια δεν ήρθαν μόνο αυτοί, Αθανασουλας, Μανιαδάκης, ΤΑΖ και οι αντίστοιχες ομάδες τους, μαζί με το φορτηγό της Ralliart και βεβαίως το ΕΒΟ 'μας' μας έβαλαν στο κλίμα. Η διαδρομή κλείστηκε, τα πάνω-κάτω άρχισαν, ώσπου ήρθε η ώρα για τις βόλτες. Πρώτος ο άλλος Κώστας της παρέας, το ΕΒΟ φεύγει σφαίρα και μετά από λίγο τηλέφωνο... Ωχ... Ανακούφιση όταν μάθαμε ότι ήταν απλά ένα λάστιχο, έσπευσαν οι μηχανικοί, αλλάχτηκε και μετά από λίγο ο κύριος Άρης μετά του πανευτυχούς ευκαιριακού συνοδηγού του ήταν πίσω. Χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ο Κωστάκης και... η σειρά μου...
Μπαίνω μέσα, ο LM φροντίζει να δεθώ καλά, μου δίνει την ενδοσυννενόηση, την τεστάρουμε με τον κύριο Άρη και ξεκινάμε... 1η,2α,3η,4η,5η στο τάκα-τάκα και το ΕΒΟ χορΕΒΕΙ στα χέρια του κύριου Βωβού. 'Σπαστηρι η ειδικη, μου λέει, θα πάμε πολύ φυλαγμένα σε δυο κομμάτια' Εγώ τώρα γιατί δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να το εξηγήσω... Παρεπιπτόντως τα κομμάτια που έλεγε δεν ξέρω αν τα περνάει απλό ΙΧ... Η άνεση του οδηγού μου στις αλλεπάλληλες κλειστές στροφές στην αρχή απίστευτη (συζήταγε μαζί μου λες και πηγαίναμε βόλτα στην παραλία), το θηριάκι με τις πόρτες συνεχώς στις ανηφορικές φουρκέτες (παρόλη την 'γκρίνια' του κύριου Άρη ότι είναι 'παλιόδρομος') και όταν καβατζώσαμε τη ράχη και βρεθήκαμε σε ένα ανοιχτό κομμάτι, άρχισε το πάρτι!!! 4ες, 5ες στο κιβώτιο, στα χασίματα αέρα, κάτι κακοτράχαλα ούτε που τα κατάλαβε, το αμάξι διπλωμένο με... όσα και ο ΑΒ έκανε στα πηδάλια ότι κάνω και εγώ... στο Playstation... Είχαμε πανω από 150 στο Χάλντα (στο οποίο μέχρι να καταλάβω τι πρέπει να προσέξω, πέρασε σχεδόν η μισή διαδρομή ) και το γκάζι φυτεμένο στο πάτωμα, παρότι πλησίαζε 'τάφος' γαρνιρισμένος με φυτευτή... Σφίξιμο εγώ περιμένοντας το κοπάνημα στην πονεμένη εδώ και μέρες μέση μου, ποιος 'τάφος'? Ούτε που κατάλαβα ότι τον περάσαμε. Το ίδιο και το επόμενο νεροφάγωμα και το μεθεπόμενο... Το αμάξι τα καταπίνει όλα και παράλληλα πατάει πολύ καλά... 'έχουμε πετύχει πολύ καλή αναλογία απόσβεσης-κρατήματος' θα μου πει μετά ο LM και δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί του...
Κάποια στιγμή πήραμε το δρόμο του γυρισμού, οπου το πάρτι κορυφώθηκε: κατηφόρα και ξερό ψωμί, με αποκορύφωμα μία δεξιά στην οποία ερχόμασταν με 5η, τσάκισμα, φρένα, κατέβασμα, χειρόφρενο και ότι άλλο θέλετε σε 5 δευτερόλεπτα και αριστερή κατηφορική φουρκέτα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Το πιο απίστευτο ήταν η απάντηση του ΑΒ στην ερώτηση σε τι ρυθμό πηγαίνουμε... '7/10' η απόλυτα φυσική απάντησή του, ξερός ο Ταύρος... Το δεύτερο σοκ η απάντηση του Λώρη στην ερώτησή μου 'πάντα τόσο διπλωμένος πάει ή ήταν για την περίσταση?'
'μα δεν πάει διπλωμένος τώρα...' Πάλι ξερός ο Ταύρος...Τι μου έκανε εντύπωση? Πολλά... Κατ' αρχάς ο τρόπος που αυτός ο άνθρωπος ελέγχει το αυτοκίνητο,λες και παίζει βιντεοπαιχνίδι (παρεπιπτώντος δίπλα του δεν ένιωσα ούτε δευτερόλεπτο φόβο, τόση σιγουριά σου εμπνέει). Κατά δευτερον τι κάνει αυτό το αυτοκίνητο στα κακοτράχαλα κομμάτια και η απίστευτη σταθερότητά του στα πολλά. Και αναρωτιέμαι τώρα... Αν αυτές τις ανωμαλίες με 150 τις αποσβένει τόσο καλά ένα Ν, και αν θεωρήσουμε ότι ένα WRC πιθανότατα θα είναι πιο καλό σε αυτόν τον τομέα, τι δυνάμεις αναπτύχθηκαν στου ταλαίπωρους συνοδηγούς σε εκείνο το Φιλανδίας που έφυγαν όλοι με ενέσεις στην μέση??? Άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι πώς τα καταφέρνει ένας συνοδηγός, σε αυτές τις συνθήκες, με αυτούς τους ρυθμούς, έχοντας να διαβάσει, να ελεγξει το Χάλντα, ακόμα και να... ψήσει καφέ... Εμένα βόλτα με πήγανε και δεν ήξερα τι να πρωτοκοιτάξω, όχι το Χαλντα να παρακολουθήσω ή σημειώσεις να διαβάσω...
Τι άλλο να πω... κάτι μου λέει ότι θα έχω να το λέω στα εγγόνια μου μπροστά από το τζάκι, τις κρύες νύχτες του χειμώνα... ένα **ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ **νομίζω δεν αρκεί προς τον κύριο Άρη και τον κύριο Λώρη, να είναι καλά οι άνθρωποι να πάνε και άλλο κόσμο βόλτα, να καταλάβουν και άλλοι άνθρωποι γιατί λέμε μηχανοκίνητος αθλητισμός...
**ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ **και πάλι!!!
Δεν περιγράφω άλλο...
-
τυχερε ανθρωπε!!!!!!!!!!!!!
μπραβο Αρη και Λωρη γι αυτη την κινηση !
-
Μπράβο Κωστήδες .... ωραία εμπειρία !!!
Μπράβο και στους Αρη - Λώρη που συνεχίζουν αυτό το δώρο
-
να πω οτι απλα ζηλευω μαλλον ειναι λιγο........
-
τελικά βρωμόπαιδα το κάνατε ε;;;;
και δεν πήρατε και κανα τηλέφωνο να έρθω να σας δώ
anyway...next time!!! άντε και με δικό σας bucket!!! (για τον ταύρο πιο πολυ γιατι ο κώστας...το έχει λίγο πολύ το bucket!!!) -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
anyway...next time!!! άντε και με δικό σας bucket!!! (για τον ταύρο πιο πολυ γιατι ο κώστας...το έχει λίγο πολύ το bucket!!!)Εχμμμ, γκουχ-γκουχ... Sorry Ρενούλα...
Όσο για το μπάκετ, από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!
Μόνο μπορεί να είναι το δεξί του Βωβού για κανα-δυο αγώνες? Ε, φανταστικέ Λωράκο?
-
O Kωστας (ο 20 βε τε) πως και δεν εχει μπει ακομα να γραψει??
Νομιζε πως ειχε συνηθισει τα μπακετ και επεσε απο τα συνεφα???
Που εισαι ΚΩΣΤΑΚΗΗΗ??
Τουλαχιστον αυτην τη φορα δεν αλλαξες εσυ το λαστιχο !
-
Μπράβο και πάλι Μπράβο!
Κώστα θα σου πάρει κάνα μήνα να ξεκολλήσει το χαμόγελο!
-
Ο χρήστης Demon έγραψε:
O Kωστας (ο 20 βε τε) πως και δεν εχει μπει ακομα να γραψει??Νομιζε πως ειχε συνηθισει τα μπακετ και επεσε απο τα συνεφα???
Που εισαι ΚΩΣΤΑΚΗΗΗ??
Τουλαχιστον αυτην τη φορα δεν αλλαξες εσυ το λαστιχο !
Aύριο-άυριο, αναμείνατε!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
anyway...next time!!! άντε και με δικό σας bucket!!! (για τον ταύρο πιο πολυ γιατι ο κώστας...το έχει λίγο πολύ το bucket!!!)Εχμμμ, γκουχ-γκουχ... Sorry Ρενούλα...
Όσο για το μπάκετ, από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!
Μόνο μπορεί να είναι το δεξί του Βωβού για κανα-δυο αγώνες? Ε, φανταστικέ Λωράκο?
ΦΙΛΕ taurus
ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙ BUCKET ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ WRC ...ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Το 'πε και το 'κανε... και τώρα που 'ναι η μπάλα... οεο...
Που εισαι ΚΩΣΤΑΚΗΗΗ??
Παρών...
Αναλυτικές λεπτομέρειες για το που και το πότε, έδωσε ο Ταυρούλης, οπότε δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμστε.
Εγώ απλά θα σταθώ στο ΤΕΛΕΙΟ στήσιμο του αυτοκινήτου. Νεροφαγώματα, κοτρώνες, πηδήματα, όλα εξαφανίζονταν. Οδοστρωτήρας κανονικός. Αφού κάποια στιγμή κοίταξα έξω για να βεβειωθώ ότι είμαστε σε χωματόδρομο. Το μυαλό μου δε μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο όριο...
Η διαδρομή είχε χαλάσει από τις βροχές, στο τελείωμά της πολύ πατημένη και αρκετά ανηφορική. Στήθωμα λέει ο Άρης, κοιτάω το όργανο εγώ 150... και κάνω το σταυρό μου... Φτάνουμε στο πλάτωμα, ο Άρης με ρωτάει αν μου άρεσε, προσπαθώ να μαζέψω λίγες λέξεις και να απαντήσω και ήδη το Evo κοιτάει προς την αντίθετη φορά και μου λέει: 'η κατηφόρα θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο...' Σχιζοφρενικός ρυθμός (7/10 πάντα), 155+, ο Άρης λες και πάει για καφέ και ξαφνικά μούτρααααα και κόβει... λάστιχο την γκαντεμιά μου μέσα... Έρχονται οι Ιταλοί, το αλλάζουν και συνεχίζουμε. Απολαμβάνω τα τελευταία χιλιόμετρα και ενώ παρακαλάω να μην τελειώσουν ακόμα, σκέφτομαι το ποσό με το οποίο θα προσπαθήσω να εξαγοράσω την βόλτα του Ταύρου!Πραγματικά έχει γίνει τρελλή δουλειά και το Evo είναι πια παιχνίδι στα χέρια του Άρη. Μπορεί να φλικάρει με 140+ πάνω από το γκρέμι με το ένα (!) χέρι σε ρυθμό 7/10 για να δείξει στους τυχερούς συνοδηγούς (σε εμάς δηλαδή!) πως είναι τα πραγματικά αγωνιστικά, αλλά μπορεί και σε ρυθμό αγώνα να 'κερνάει' λεπτά αβέρτα. Βέβαια ποτέ κανένα αυτοκίνητο δεν πήγε γρήγορα μόνο του. Ο Άρης έχει ΧΕΡΙΑ. Μιλάμε για την έννοια του 'κοντρόλ'. Απόλυτη ηρεμία, καθώς το Evo στρίβει-πηδάει-φρενάρει, λες και βάζει όπισθεν για να παρκάρει...
Τώρα τι σχέση έχει αυτό το Evο με τα αγωνιστικά που έχω τρέξει μέχρι σήμερα, είναι ότι έχει το 106 μου με... (κάντε εσείς το συνυρμό που σας ταιριάζει...). Όχι μία, αλλά πολλές κλάσεις πάνω!
Εγώ το μόνο που θα πω είναι ένα τεράστιο 'ευχαριστώ' στους Κυρίους (με Κ κεφαλαίο) Άρη και Λώρη για την πραγματική εμπειρία ζωής που τόσο απλόχερα μου χάρισαν. Είναι κάτι που πραγματικά θα το θυμάμαι για πάντα... Και βέβαια δεν περιμένω να κάνω εγγόνια για να τους το διηγηθώ μπροστά στο τζάκι, αφού όλοι οι γνωστοί και φίλοι το ξέρουν ήδη!!!
Μετά τη βόλτα κατάλαβα πως έτσι είναι οι πραγματικοί αθλητές... διέπονται με ήθος πάνω απ' όλα... και δεν κοιτούν μόνο πως θα κερδίσουν... περνούν καλά, έχοντας βρει την ουσία αυτού που κάνουν...
Άρη και Λώρη σας (ξανα)ευχαριστώ πολύ!!!
-
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Άρη, Λώρη που συνεχίζουν να δίνουν εμπειρίες εκ των έσω, σε ανθρώπους που αγαπάνε τους αγώνες.
Λώρη, περιμένουμε και την σειρά μας
-
.
Αν γινόταν λίστα θα ήταν ατελείωτη...
Μία τέτοια εμπειρία θα πρέπει να είναι μοναδική...
Να'στε καλά που επιτρέπετε σε κάποιους να τη ζήσουν...
.
-
Είδατε που φωνάζατε;
Μπράβο παίδες,είναι φοβερή εμπειρία!Ε;
Άρη,Λώρη σας ευχαριστούμε(ξανά και ξανά...)που μας έχετε δώσει την ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!Υ.Γ.:Από χαμόγελο πως πάμε;
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Το 'πε και το 'κανε... και τώρα που 'ναι η μπάλα... οεο...
Που εισαι ΚΩΣΤΑΚΗΗΗ??
Παρών...
Αναλυτικές λεπτομέρειες για το που και το πότε, έδωσε ο Ταυρούλης, οπότε δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμστε.
Εγώ απλά θα σταθώ στο ΤΕΛΕΙΟ στήσιμο του αυτοκινήτου. Νεροφαγώματα, κοτρώνες, πηδήματα, όλα εξαφανίζονταν. Οδοστρωτήρας κανονικός. Αφού κάποια στιγμή κοίταξα έξω για να βεβειωθώ ότι είμαστε σε χωματόδρομο. Το μυαλό μου δε μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο όριο...
Η διαδρομή είχε χαλάσει από τις βροχές, στο τελείωμά της πολύ πατημένη και αρκετά ανηφορική. Στήθωμα λέει ο Άρης, κοιτάω το όργανο εγώ 150... και κάνω το σταυρό μου... Φτάνουμε στο πλάτωμα, ο Άρης με ρωτάει αν μου άρεσε, προσπαθώ να μαζέψω λίγες λέξεις και να απαντήσω και ήδη το Evo κοιτάει προς την αντίθετη φορά και μου λέει: 'η κατηφόρα θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο...' Σχιζοφρενικός ρυθμός (7/10 πάντα), 155+, ο Άρης λες και πάει για καφέ και ξαφνικά μούτρααααα και κόβει... λάστιχο την γκαντεμιά μου μέσα... Έρχονται οι Ιταλοί, το αλλάζουν και συνεχίζουμε. Απολαμβάνω τα τελευταία χιλιόμετρα και ενώ παρακαλάω να μην τελειώσουν ακόμα, σκέφτομαι το ποσό με το οποίο θα προσπαθήσω να εξαγοράσω την βόλτα του Ταύρου!Πραγματικά έχει γίνει τρελλή δουλειά και το Evo είναι πια παιχνίδι στα χέρια του Άρη. Μπορεί να φλικάρει με 140+ πάνω από το γκρέμι με το ένα (!) χέρι σε ρυθμό 7/10 για να δείξει στους τυχερούς συνοδηγούς (σε εμάς δηλαδή!) πως είναι τα πραγματικά αγωνιστικά, αλλά μπορεί και σε ρυθμό αγώνα να 'κερνάει' λεπτά αβέρτα. Βέβαια ποτέ κανένα αυτοκίνητο δεν πήγε γρήγορα μόνο του. Ο Άρης έχει ΧΕΡΙΑ. Μιλάμε για την έννοια του 'κοντρόλ'. Απόλυτη ηρεμία, καθώς το Evo στρίβει-πηδάει-φρενάρει, λες και βάζει όπισθεν για να παρκάρει...
Τώρα τι σχέση έχει αυτό το Evο με τα αγωνιστικά που έχω τρέξει μέχρι σήμερα, είναι ότι έχει το 106 μου με... (κάντε εσείς το συνυρμό που σας ταιριάζει...). Όχι μία, αλλά πολλές κλάσεις πάνω!
Εγώ το μόνο που θα πω είναι ένα τεράστιο 'ευχαριστώ' στους Κυρίους (με Κ κεφαλαίο) Άρη και Λώρη για την πραγματική εμπειρία ζωής που τόσο απλόχερα μου χάρισαν. Είναι κάτι που πραγματικά θα το θυμάμαι για πάντα... Και βέβαια δεν περιμένω να κάνω εγγόνια για να τους το διηγηθώ μπροστά στο τζάκι, αφού ήδη όλοι οι γνωστοί και φίλοι το ξέρουν ήδη!!!
Έτσι είναι οι πραγματικοί αθλητές... διέπονται με ήθος πάνω απ' όλα... και δεν κοιτούν μόνο πως θα κερδίσουν... περνούν καλά, έχοντας βρει την ουσία αυτού που κάνουν...
Άρη και Λώρη σας (ξανα)ευχαριστώ πολύ!!!
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ένα ακόμη μπράβο κι από μένα στο κορυφαίο ελληνικό πλήρωμα που κάνει το όνειρο πολλών πραγματικότητα μα τον πιο πειστικό τρόπο....Έτσι δείχνουν ότι πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν χωρίς ίχνος κόμπλεξ και σνομπισμού....Πάντα τέτοια Λώρη!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΕ taurus
ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙ BUCKET ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ WRC ...ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αλίμονο Λώρη, εννοείται ότι δεν είναι εύκολο, ακόμα και μια βόλτα στα 7/10 αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο...
Πάντως ειλικρινά και χωρίς καμια υποκρισία (και το συζητάγαμε και με τον tan το μεσημέρι), αν είναι να μου ξανατύχει η ευκαιρία για βόλτα, θα προτιμήσω να την παραχωρίσω σε κάποιον άλλο που δεν έχει πάει ποτέ, έτσι για να πάρει μια ιδέα τι πάει να πει αγωνιστική οδήγηση...
Όχι τίποτε άλλο, αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να το περιγράψω στους φίλους μου, δεν περιγράφεται η εμπειρία... Και βλέπουν αυτό το ηλίθιο χαμόγελο και απορούν...
-
μπραβο ξανα και ξανα!
Αρη και Λωρη βλεπω οτι συνεχιζετε ακαθεκτοι στο να προσφερετε μια μεγαλη εμπειρια για πολλους που θελουν να παρουν μια γευση το πως ειναι το δεξι bucket!
παντως οσοι τρωγεστε να παρετε μια γευση πως ειναι να τρεχεις σε χωμα με αγωνιστικο ο κουρτεσης στο Παραλληλοδρομιο εχει μερικα αυτοκινητα (micra-octavia-cinquencento) ωστε να παρετε μια γευση.
εγω εκει πηγα γιατι δεν αντεχα αλλο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
TO 2006 EIΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
TO 2006 EIΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,