-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
μαλιστα... να κανω μερικες παρατηρησεις. παμε:-αλληλουχια 0. οποιος προσεξε το δεικτη της βενζινης ειναι μια γεματο μια αδειο
-το ημιαυτοματο κανει θαυματα. αν ειχε χειροκινητο θα τα ειχε βρει πολυ πολυ σκουρα σε καποια σημεια
-αν οδηγουσε ενα πιο παλιο μηχανημα και οχι αυτο που ειναι διαμαντακι θα ειχε αγορασει πολλα οικοπεδα... δινει κατι ξεροτιμονιες ασχετες τελειως
-ειναι ετη φωτος μακρυα ο τυπος απο τον Αννιβα που το κανει κυριολεκτικα ο,τι θελει
-γραμμες 0
αποτελεσμα = μαπα το καρπουζι...
ΥΓ πως μπορει καποιος να σηκωσει βιντεακια σε σερβερ? και ποσο μεγαλα μπορουν να ειναι?
Τον ποιο ? Τον Ανιβααα ?? Ας ΓΕΛΑΣΩ! Σιγα τον χερα..
-
Ε λοιπόν το ειδα. Τετοια ατομα θελουν κρεμαλα. Εκτος του οτι ειναι μετριος οδηγος (σε ολα τα ψιλοεπικινδυνα κοματια, στροφες κλπ μονο στροφες ανεβαζει οχι ταχυτητα, τα φρεναρισματα του ειναι σαν ταξι) φαναστειτε να εχετε αρωστο παιδι που πρεπει να παει σε γιατρο και εχετε βγει στις 3 το πρωι στο δρομο και βλεπετε το χαρο να ερχεται απο την αντιθετη...
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Το βίντεο αυτό το έχουν ανεβάσει σε direct link στο φόρουμ: http://www.greek-fun.com
Αν γίνετε μέλη μπορείτε να το κατεβάσετε σπό το παρακάτω link: http://www.greek-fun.com/viewtopic.php?t=8969Αν πάλι δεν θέλετε, αυτή τη στιγμή στο bittorrent (link που έστειλε ο Opterios) κάνω seed με διαθέσιμο upload bandwidth 100Mbps, οπότε δε θα έχετε πρόβλημα...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Κοίτα να δεις που βγήκανε όλοι οι χεράδες ρε...
Για ποιόν μιλάς?
Μιλάω για όλους όσους μπήκαν και έγραψαν για τις οδηγικές ικανότητες του οδηγού του Μ3 και για τις οδηγικές ικανότητες ενός άλλου οδηγού Μ3.
Φίλε που κράζεις τον Κωνσταντίνο (Αννίβα) πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις μια Μ3 και να κάνεις τα μισά από όσα έχει κάνει?Κοίτα να δεις που εδώ γράφουν όλοι οι Βάτανεν της Ελλάδας...
-
Ελα Αλεκο...
ο οδηγος του Getaway, οσο μπορω να καταλαβω απο αυτα που βλεπω στο βιντεο, πρεπει να ειναι πολυυυυυυυυυυυυυ κακος...
για τον Αννιβα δεν θα σχολιασω.
-
.
Ο χρήστης ALEX SSGTi έγραψε:
Κοίτα να δεις που εδώ γράφουν όλοι οι Βάτανεν της Ελλάδας...Σιγά τον οδηγό...
.
-
Δεν είναι κακός ο Βατάνεν, θα τον χαρακτήριζα τουλάχιστον υποφερτό.
-
Μπορειτε να λετε οτι θελετε , αλλα αφηστε με να διατηρω την αποψη μου και να τη διατυπωνω ελευθερα..Απο εκει και περα σχολιαστε διχως σκεψη ΟΣΟ θελετε..Το ιδιο μου κανει..Ελπιζω ομως να μαθετε καποια πραγματα στο μελλον..Btw : Οποιος γλυψει περισσοτερο τον αννιβα θα εχει και βολτα με το Μ3 χχαχαχαχαχαχαχααχχαχχα!
-
Etsi einai opws ta les file...
Aftoi pou me glyfoun tha exoun volta me to m3 pou esy oute ston ypno sou den tha deis...
Kai na mhn thigeis atoma pou den ksereis proswpika (ektos kai an gnwrizomaste...)
Afto den to lew gia ta sxolia sou (anypostata vevaia) gia tis odhgikes mou ikanothtes, kala kaneis kai les o,ti thes. Allwste opoios exei matia kai stoixeiwdeis kritikes ikanothtes mporei na vgalei symperasma...
To lew gia to sxolio pou kaneis gia to 'glypsimo', to opoio fanerwnei ton kompleksismo sou kai thn amatheia sou...Ena mono pragma tha sou pw blablakia...eisai gia gelia!
P.S. Egw milaw epwnyma! Esy?
K.Annnivas -
Και εγω , δεν εχω κανενα λογο να μη μιλησω επωνυμα.Κωσταντινος Μπλαουλης λεγομαι.Απο εκει και περα ,δεν με ενδιαφερει βολτα με το μ3 σου,εχουμε και δικα μας...Και το τι θεωρει καλο και τι οχι καποιος εχει να κανει με τα στανταρ τα οποια θετει βασει αυτων των οποιων εχει δει/κανει/μπορει να κανει..Αρα ισως οι υπολοιποι να μην εχουν χαμηλη κριτικη ικανοτητα , απλα δεν εχουν δει/κανει κατι παραπανω απο εσενα και ετσι σε καμαρωνουν..Τελος απο οτι ειδα το μονο που σε πειραξε ηταν το δικο μου σχολειο και οχι το οτι εισαι κλασεις ανωτερος κλπ..Λοιπον αφου εισαι κλασεις ανωτερος γιατι δεν βγαζεις και εσυ ενα παρομοιο DVD?
-
Έχει κάνει βίντεο μαζί με έναν άλλο φίλο του... Τα Μ3 δεν τα ίσιωναν πουθενά και, ενώ ο τυπάς του 'getaway in Athens' έκανε καγκουριές, εκείνοι χορεύανε με τρόπο και ακρίβεια που θύμιζε κάτι από βίντεο της ομάδας επίδειξης της SAAB.
-
Re filaraki tha sou ksanapw oti den me enoxlei katholou h proswpikh sou apopsh gia tis odhgikes mou ikanothtes!
Afto pou me enoxlhse einai to pikroxolo sxolio sou gia 'glypsimo'... twn allwn pros emena! Les kai exoun kati na kerdisoun...
Alla afou eisai toso magas kai xeras kai eksypnoteros apo tous allous, kai exete kai dika sas M3 opws les, giati den erxeste (oloi mazi omws parte fora) na doume poios einai kalyteros???
Ante geia twra... blablakia!
Annivas
-
Ανίβας εσύ οδήγησες το εν λόγω Μ3...;
-
Οδηγούσε ένα μαύρο στο βίντεο του XL, ενώ άλλο ένα (επίσης μαύρο) στο ίδιο βίντεο, με το οποίο πήγαιναν μαζί, ήταν ενός άλλου φίλου του. Αξίζει να δεις τι έκανε και στο Kartodromo με το Μ3. Παντού με το πλάι, ΠΟΥΘΕΝΑ μούτρα, ο εσωτερικός μπροστινός τροχός πάντα στο εσωτερικό κέρμπ στις στροφές, και τα λάστιχα να καπνίζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
-
Βασικα δεν σου κανω τη χαρη να σε βρισω τελικα..Απλα να σεβεσαι το ονομα μου. Μπλαουλη με λενε.
-
-
Mpa parekshghthikame kiolas?
Dhl mou th les kai apo panw k. Blaoulh???
E, ti na pw pia...
Na sou pw thn alhtheia to perimena oti tha apanthseis kapws etsi sthn prosklhsh/proklhsh mou...
Mhpws telika den exeis oxi M3 alla oute kan piswkinhto? (gia na mhn pw diplwma kai fanw ypervolikos!)
Ase re file tous theatrinismous typou 'den tha sou kanw th xarh na se vrisw' kai an eisai magas opws diatybanizeis vges na mas to apodeikseis... opws kaname kai emeis!
-
Hannibal μονο και μονο που αυτοθεωρεισαι μαγκας μου αρκει..Εχω Μ3 αλλα δεν εχω χρονο για πεταμα..Ελπιζω να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη..
-
Pou to eides oti aftoapokalesthka magas???
Esy mas eprhkses an nomizoume oti eimaste xerades (pote den eipa kati tetoio, alloi to lene opws vlepeis), na vgaloume ena paromoio dvd!
Kai sou lew emeis exoume vgalei, oxi giati eimaste mages kai xerades kai to fwnazoume, alla giati etsi goustarame kai mas to zhthsan an thes na matheis... (apo to XL)
Esy giati den kaneis ena afou to kaneis kalytera?
Tha xarw poly na to dw kai an eisai kalos tha sou pw kai bravo...
Kai an thes na ta poume kai apo konta kai afto ginetai opote thes!
Filika (panta)
K.Annivas -
Μια και διάβασα το τόπικ έστω και καθυστερημένα, να παρέμβω για να πώ στον Κώστα τον Αννίβα ότι το video του ΧL είναι ό,τι καλύτερο ελληνικής προέλευσης ψηφιακό υλικό έχει πέσει στα χέρια μου.
Η ποιότητα της οδήγης δεν χρειάζεται να αναφερθεί περεταίρω, ούτε μπορεί να συγκριθεί με το απαράδεκτο Getaway in Athens, που στραμπουλούσε την Μ3 στις ευθείες, και την πέρναγε άτσαλα από τα λιμανίκια σαν 18χρονος καυλωμένος...
Αυτό που είναι κρίμα είναι ότι διανεμήθη από το καγκουροπεριοδικό XL που κανείς σοβαρός δεν αγοράζει (εκτός αν θέλει να σπάσει πλάκα όπως εγω ), και συνεπώς δεν έφτασε στα χέρια ανθρώπων που θα το εκτιμούσαν...
Αντίθετα και η κουτσή μαρία έχει αποκτήσει το DVD του Power, με το Getaway, το οποίο αποτελεί ενδιαφέρον εγχείρημα που αξίζει να επαναληφθεί μόνο από κάποιον που εκτός από μεγάλα αρχίδια, έχει και αντίστοιχα ικανα χέρια.
Getaway in Athens ?!?!