-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Βρε Μίλτο της Funisακυρο το αστειακι GTI
-
@ GTI.
Αν κάποιες 'υποδείξεις' (θα προτιμούσα προτάσεις) κάνουν καλύτερο το φόρουμ γιατί όχι. -
Περιμένετε βρε παιδιά να γίνει καλύτερο το φόρουμ αν γράφουμε πιο κόσμια στα threads του γαβρίλη; Για να γράφουμε σοβαρά έχουμε τόσες άλλες θεματικές ενότητες!
Εκτός βέβαια αν - κάτι που το σκέφτηκα τώρα και πιθανώς να μου διέφευγε τόσον καιρό - επιχειρηματολογούμε μόνο και μόνο για εξάσκηση, για να βλέπουμε πόσο καλά τα πάμε, ανεξαρτήτως του τι γράφει ο γαβρίλης.
-
Κάνεις 'μάγκα' κάποιον που δεν είναι τίποτα το καταλαβαίνεις;
Εγώ τερματίζω εδώ, αρκετά.
-
Βρε Μίλτο της Funis
καταρχας αυτο δεν το πιασα...ειρωνευεσαι η μου φαινεται?
ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει όπως θέλει,λάθος κάνω;Όπως εσύ λες αυτά που λες και δεν στην πέφτει κανείς αφήστε τον ανθρωπάκο να γράψει αυτά που θέλει.''Γράψε έτσι,κάνε αυτό,κάνε εκείνο,μην πεις αυτό,μην γελάσεις,μην το ένα μην το άλλο'', θέλετε να βγάλετε έναν κατάλογο με το τί πρέπει να λέμε και πώς;Υπάρχουν μοντς αν ξεπεράσει το όριο να τον βγάλουν εκτός ή να τον καταδώσουν στην αστυνομια.Δεν ειναι καλύτερο ο καθένας να ασχολείται με το πώς γράφει ο ίδιος και να αφήσει τις κρίσεις και τις υποδείξεις;
εγω ξερω οτι πρεπει να σεβεσαι τον τοπο στον οποιο γραφεις και να εισαι ευγενικος και να μην γραφεις αρλουμπες και ειρωνειες του αισχιστου ειδους...ειπα στον scullone και στους υπολοιπους οτι αναλωνονται σε λαθος παιχνιδι...εχουν δυνατοτητες για πολυ παραπανω...ειναι κατανοητο αρχηγε?
ποιες αστυνομιες και ποιες συστασεις... -
The more you feed it, the more it grows (and makes you look worse).
Δεν θέλει και πολύ μυαλό!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
The more you feed it, the more it grows (and makes you look worse).Δεν θέλει και πολύ μυαλό!
Ηow from here mornig-mornig??
(επειδή είμαστε σε 'επικίνδυνο' θέμα, οι φάτσες, είναι αληθινές )
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ηow from here mornig-mornig??I was always here. It's that you just saw me
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Βρε Μίλτο της Funis
ακυρο το αστειακι GTI
Δεν σου άρεσε ούτε αυτό ε;
Συγγνώμη τότε.Παρεπιπτόντως να σου συστηθώ,ΓιάννηςΑδις όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρουμε και τους κανονισμους και να είμαστε ευγενικοί όπου πρέπει.Ελπίζω να μην θεωρείς τον εαυτό σου θεματοφύλακα της ευγένειας και της τάξης στο φόρουμ αυτό.
Υπάρχουν μοντς να μας τα υπενθυμίζουν και να μας κάνουν συστάσεις,εκτός αν είσαι κι εσύ οιωνεί μοντ οπότε να σου ζητήσω συγγνώμη και να κάτσω στη γωνιά μου.Αρχηγός φίλε μου δεν είμαι,ψάξε αλλού Δεν έχω υποδείξει ούτε σε έναν εδώ μέσα πώς να γράφει και τί να λέει.Άλλοι θέλουν να το παίξουν αρχηγοί κι επεμβαινουν κάθε λίγο και λιγάκι λες και βρισκόμαστε στο σαλόνι τους.
Δεν κατάλαβα γιατί την πέφτετε ''οικογενειακώς''στον Σκαλ ουάν;Αν έχει ξεπεράσει τα όρια καλως οι μοντς να τον θέσουν εκτός φόρουμ,το πρόβλημά σας πού έγκειται;Υ.Γ:για ειρωνεία εσύ φίλε μην μιλας καλύτερα
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Βρε Μίλτο της Funis
ακυρο το αστειακι GTI
Συγγνώμη τότε.Παρεπιπτόντως να σου συστηθώ,ΓιάννηςΧαρηκα Γιαννη. Δεν μου άρεσε και δεν καταλαβαινω και το νοημα του.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Βρε Μίλτο της Funis
ακυρο το αστειακι GTI
Συγγνώμη τότε.Παρεπιπτόντως να σου συστηθώ,ΓιάννηςΑδις όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρουμε και τους κανονισμους και να είμαστε ευγενικοί όπου πρέπει.Ελπίζω να μην θεωρείς τον εαυτό σου θεματοφύλακα της ευγένειας και της τάξης στο φόρουμ αυτό.
Υπάρχουν μοντς να μας τα υπενθυμίζουν και να μας κάνουν συστάσεις,εκτός αν είσαι κι εσύ οιωνεί μοντ οπότε να σου ζητήσω συγγνώμη και να κάτσω στη γωνιά μου.Αρχηγός φίλε μου δεν είμαι,ψάξε αλλού Δεν έχω υποδείξει ούτε σε έναν εδώ μέσα πώς να γράφει και τί να λέει.Άλλοι θέλουν να το παίξουν αρχηγοί κι επεμβαινουν κάθε λίγο και λιγάκι λες και βρισκόμαστε στο σαλόνι τους.
Δεν κατάλαβα γιατί την πέφτετε **''οικογενειακώς''**στον Σκαλ ουάν;Αν έχει ξεπεράσει τα όρια καλως οι μοντς να τον θέσουν εκτός φόρουμ,το πρόβλημά σας πού έγκειται;Υ.Γ:για ειρωνεία εσύ φίλε μην μιλας καλύτερα
Παιδια ειλικρινά μιλάω, χωρις να τον ξέρω τον άνθρωπο, ότι ο GTI τα έγραψε αστειευόμενος και μάλιστα με τα δικά μου δεδομένα, έχει και πολύ ωραία αίσθηση του χιούμορ.
Αλλωστε τα 'Ηλέκτρα μου' και 'Μίλτο μου' προσφέρονταν για να σας ...τσιγκλήσει κάποιος
Το ίδιο σκέφθηκα κι εγω, απλώς έκανα 'δεύτερες σκέψεις' και αναθεώρησα.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι κάνει πλάκα
-
Το νόημά του αγαπητή φανις είναι ότι αν ο σκαλ ουαν ήταν φιλαράκι σου,όπως ο Μίλτος δεν θα του μίλαγες όπως του μιλάς.Θα ήσουν πιο χαλαρή με τα λάθη του...ή κάνω λάθος;Αν ο Μίλτος έκανε μια στραβή,θα του τα έχωνες έτσι;Μάλλον όχι..Το βρίσκεις σωστό;
-
Παιδια ειλικρινά μιλάω, χωρις να τον ξέρω τον άνθρωπο, ότι ο GTI τα έγραψε αστειευόμενος και μάλιστα με τα δικά μου δεδομένα, έχει και πολύ ωραία αίσθηση του χιούμορ.Αλλωστε τα 'Ηλέκτρα μου' και 'Μίλτο μου' προσφέρονταν για να σας ...τσιγκλήσει κάποιος
Το οτι εχω μιλησει με 2 3 ανθρωπους απο εδω μεσα προσφερεται για πλάκα?? Εξάλλου το 'μου' δεν ηταν ετσι οπως το διαβασες φιλε Traveller, ηταν στο λογο επάνω, το εγραψα και δεν σκεφτηκα οτι θα προκαλουσε τοσο για πλάκα, ο σκοπος μου ηταν να εξηγησω καποια πραγματα στον skullone. Εκανα λάθος προφανως. Αν αυτη ηταν η πλάκα λοιπον κακως ηταν. Αυριο πχ που θα παμε στα Μεγαρα και θα ειμαστε καποιοι ανθρωποι θα μιλαμε με nicks?? Τι να πω...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το νόημά του αγαπητή φανις είναι ότι αν ο σκαλ ουαν ήταν φιλαράκι σου,όπως ο Μίλτος δεν θα του μίλαγες όπως του μιλάς.Θα ήσουν πιο χαλαρή με τα λάθη του...ή κάνω λάθος;Αν ο Μίλτος έκανε μια στραβή,θα του τα έχωνες έτσι;Μάλλον όχι..Το βρίσκεις σωστό;Το βρισκω λάθος. Σε οποιονδηποτε κάνει κατι που με ενοχλει θα του το έλεγα ειτε ξερω το μικρο του ονομα ειτε οχι Γιαννη. Και η συμπεριφορα του συγκεκριμενου με ενοχλησε. Αν εσυ βρισκεις με αυτο οτι το κανω απλα επειδη δεν ξερω πως τον λένε, κακως υποθετεις. Δεν εχω κακη προθεση για κανεναν, λυπάμαι αν αυτο φάνηκε.
-
Βρε Μίλτο της Funis
ακυρο το αστειακι GTI
Δεν κατάλαβα γιατί την πέφτετε **''οικογενειακώς''**στον Σκαλ ουάν;Αν έχει ξεπεράσει τα όρια καλως οι μοντς να τον θέσουν εκτός φόρουμ,το πρόβλημά σας πού έγκειται;Υ.Γ:για ειρωνεία εσύ φίλε μην μιλας καλύτερα
Παιδια ειλικρινά μιλάω, χωρις να τον ξέρω τον άνθρωπο, ότι ο **GTI **τα έγραψε αστειευόμενος και μάλιστα με τα δικά μου δεδομένα, έχει και πολύ ωραία αίσθηση του χιούμορ.
Αλλωστε τα 'Ηλέκτρα μου' και 'Μίλτο μου' προσφέρονταν για να σας ...τσιγκλήσει κάποιος
είπαμε Γιάννης
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η αποψη funis ειναι και δικια μου αποψη, ετσι και αλλιως τα χω ξαναγραψει πριν μερικες μερες...Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Παιδια ειλικρινά μιλάω, χωρις να τον ξέρω τον άνθρωπο, ότι ο GTI τα έγραψε αστειευόμενος και μάλιστα με τα δικά μου δεδομένα, έχει και πολύ ωραία αίσθηση του χιούμορ.
Το οτι εχω μιλησει με 2 3 ανθρωπους απο εδω μεσα προσφερεται για πλάκα?? Εξάλλου το 'μου' δεν ηταν ετσι οπως το διαβασες φιλε Traveller, ηταν στο λογο επάνω, το εγραψα και δεν σκεφτηκα οτι θα προκαλουσε τοσο για πλάκα, ο σκοπος μου ηταν να εξηγησω καποια πραγματα στον skullone. Εκανα λάθος προφανως. Αν αυτη ηταν η πλάκα λοιπον κακως ηταν. Αυριο πχ που θα παμε στα Μεγαρα και θα ειμαστε καποιοι ανθρωποι θα μιλαμε με nicks?? Τι να πω...
...τίποτα να μην πεις.
Δε θα βγάλουμε άκρη, αλλιώς το έγραψα εγώ άλλα κατάλαβες εσύ και οδηγήθηκες σε λάθος συμπεράσματα.
Τέλος πάντων αν κάτσουμε να 'διυλήσουμε τον κώνωπα' , ζήτω που καήκαμε Funis.Kaλό σου βράδυ
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το νόημά του αγαπητή φανις είναι ότι αν ο σκαλ ουαν ήταν φιλαράκι σου,όπως ο Μίλτος δεν θα του μίλαγες όπως του μιλάς.Θα ήσουν πιο χαλαρή με τα λάθη του...ή κάνω λάθος;Αν ο Μίλτος έκανε μια στραβή,θα του τα έχωνες έτσι;Μάλλον όχι..Το βρίσκεις σωστό;
Το βρισκω λάθος. Σε οποιονδηποτε κάνει κατι που με ενοχλει θα του το έλεγα ειτε ξερω το μικρο του ονομα ειτε οχι Γιαννη. Και η συμπεριφορα του συγκεκριμενου με ενοχλησε. Αν εσυ βρισκεις με αυτο οτι το κανω απλα επειδη δεν ξερω πως τον λένε, κακως υποθετεις. Δεν εχω κακη προθεση για κανεναν, λυπάμαι αν αυτο φάνηκε.
Δεν χρειάζεται να λυπάσαι,δεν έγινε τίποτα. Απλά μερικές φορές νομίζω ότι ''εξωγηπεδικές''συμπάθειες και φιλίες μεταφέρονται στις συζητήσεις και δεν νομίζω ότι είναι σωστό για τους υπόλοιπους.Κι εγώ γνωρίζω αρκετά άτομα εδώ μέσα,αλλά στις συζητησεις τους απευθύνομαι με τα νικς τους,για να μην δημιουργώ εντυπώσεις στους υπόλοιπους χρήστες.
Αν πάλι σε έκρινα λάθος εγώ είμαι αυτός που πρέπει να ζητήσω συγγνώμη..και τώρα ειλικρινά.
Κομμένο το Γιάννης,επιστρέφουμε στο **GTI_ **:D -
Ειρήνη υμίν!
-
δεν νομιζω οτι εχω να σου πω κατι άλλο. Αν νομιζεις οτι κατεκρινα τον skullone επειδη δεν ειναι γνωστος μου κανεις λαθος. Και τον adis δεν τον ξερω τον ανθρωπο, γραφουμε κι οι 2 στην φορμουλα και ετυχε να δω το ονομα του. Απο κει και περα θα κοιταξω να περναω απο λογοκρισια τα ποστ μου οταν ειναι να πω την γνωμη μου.
Επεκτατισμός-Τότε και Τώρα [διάσπαση]