-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
-18 με καλοκαιρινά λάστιχα σαν ανέκδοτο μου ακούγεται αυτό .Είπαμε άριστα τα Exalto ( και εγώ αυτά φοράω στο δικό μου ) αλλά όχι και έτσι. Εγώ θα πρότεινα μάλλον το B330 της Bridgestone γιατί δεν ξέρω τα Energy ποτέ δεν μου κάτσαν καλά ως λάστιχα ιδίως στο βρεγμένο τα παλιά MXT ήταν απλά απαράδεκτα!Μέχρι -18... Αλλά και με μεγαλύτερες (κάτω του 0 όμως πάντα) θερμοκρασίες το παρατήρησα αυτό. Φυσικά και δεν μου χαλάει την συνολική εικόνα, άσε που στην Ελλάδα σπανιότατα θα βρείς τέτοιες συνθήκες, άσε που έχει και αλυσίδες.
Φυσικά και δεν άλλαξα λάστιχα πριν έρθω, παρόλο που ήξερα τι θα βρω... Τι νόημα έχει να αλλάξω λάστιχα για 1,5 μήνα; Άσε που εδώ έχω και το Χόντα με καινούρια χειμερινά, οπότε το Σέατ σπάνια κινείται πλέον.
-
Είχα τα Β330 στο Υ10. Ποτέ δε συμπεριφέρθηκαν σωστά, παρά μόνο στο βρεγμένο.
-
Είναι καλοκαιρινό λάστιχο και από οτι διάβαζα στο σε ενα γερμανικό site οι κατασκευαστές τους λένε οτι κάτω απο 5 βαθμούς χάνουν αρκετά σε απόδοση και κάτω από τους 0 σκληραίνουν πάρα πολύ.Με τους -2 και τους 3 που οδήγησα τώρα τελευταία παρατήρησα οτι το αυτοκίνητο σπινάριζε πάρα πολύ στις εκινήσεις σε ανηφόρες κάτι που βεβαίως το καλοκαίρι δεν το έκανε.
-
Το Β330 καλοκαιρινό λάστιχο; Εδώ γελάνε. Μα εγώ το καλοκαίρι το είχα και κόντευα παντού να αγοράσω χωράφι. Πιο καλά ήταν τα Semperit Top-Life.
-
Δοκίμασε κανένας τα καινούρια E3B της Michelin; Είναι στην κατηγορία των XT1. Ασύμμετρα, με δύο πλατιά αυλάκια το ένα στο κέντρο και το άλλο εσωτερικά. Τα είδα σε βουλκανιζατέρ και διαπίστωσα ότι έχουν λίγο πιο σκληρά πλαϊνά.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ