-
Για να βάλετε απαγορευτική πινακίδα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης πρέπει να πάρετε άδει από τον δήμο της περιοχής σας.
Αυτό έκανα και εγώ πέρσι σαν νόμιμος πολίτης.Φέτος όμως ήρθε ένα χαρτί από την οικονομική υπηρεσία του δήμου που έλεγε πως πρέπει να πληρώσω στο δήμο ένα ποσό για ανανέωση της άδειας για ένα ακόμα χρόνο.
Μένω στο δήμο Ελευθερίου-Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη.Δεν θα σχολιάσω τα παραπάνω αλλά τα παραθέτω, για να τα έχουν υπόψη τους οι επίδοξοι ιδιοκτήτες χώρου στάθμευσης, με νόμιμη άδεια από τον δήμο.
-
kai poso pane ayta pou lete re pedia? dld ta lefta gia na pareis adeia kai na thn ananewseis???
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Παιδια δεν ξερω αν το parking ειναι νομιμο η θεμιτο η οχι αυτο που ξερω ειναι οτι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να κλεινεις καποιον επειδη βαριεσαι να ψαξεις για parking.Τα γραφω αυτα γιατι τα εχω παρει λιγακι και θα σας πω γιατι.Συνέβει σε έναν φίλο μου:
Του έχουν κλείσει το γκαράζ και με τα δύο αυτοκίνητα μέσα. Μέτα από τρεις ώρες εμφανίζεται μία κυρία και του λέει -ούτε λίγο ούτε πολύ- 'Είδατε, και εμένα ξέρετε πόσες φορές με κλείνουν έτσι;' -
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να φεύγεις από το γραφείο στις 7:00 το βράδυ, με τα μάτια τούμπανο και το κεφάλι καζάνι, να θες όσο τίποτε άλλο στον κόσμο να γυρίσεις σπίτι σου να φάς ενα πιάτο φαϊ και να ξεκουραστείς και να ανακαλύπτεις φτάνοντας στο αυτοκίνητο οτι κάποιος Γκιόζης εχει διπλοπαρκάρει, χωρίς να εχει αφήσει ενα σημέιωμα με τηλ.
Να κορνάρεις σαν τον μ@λ@κα για 1 ώρα και να σε κοιτάζουν από τα μπαλκόνια σαν εξωγήινο που διαταράσει την ηρεμία τους και στο τέλος να καταλήγεις να προσπαθείς να ξεπαρκάρεις απο το πεζοδρόμιο (που είναι και μισό μέτρο!) μεταξύ των παρτεριών με την βοήθεια τεσσάρων (4) περαστικών... και τελικά να φτάνεις σπίτι σου στις 10:00 το βράδυ. . . -
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να φεύγεις από το γραφείο στις 7:00 το βράδυ, με τα μάτια τούμπανο και το κεφάλι καζάνι, να θες όσο τίποτε άλλο στον κόσμο να γυρίσεις σπίτι σου να φάς ενα πιάτο φαϊ και να ξεκουραστείς και να ανακαλύπτεις φτάνοντας στο αυτοκίνητο οτι κάποιος Γκιόζης εχει διπλοπαρκάρει, χωρίς να εχει αφήσει ενα σημέιωμα με τηλ.
Να κορνάρεις σαν τον μ@λ@κα για 1 ώρα και να σε κοιτάζουν από τα μπαλκόνια σαν εξωγήινο που διαταράσει την ηρεμία τους και στο τέλος να καταλήγεις να προσπαθείς να ξεπαρκάρεις απο το πεζοδρόμιο (που είναι και μισό μέτρο!) μεταξύ των παρτεριών με την βοήθεια τεσσάρων (4) περαστικών... και τελικά να φτάνεις σπίτι σου στις 10:00 το βράδυ. . .αν σας κλεινουν συχνα το παρκιν η οταν καποιοι πονηροι διπλοπαρκαρουν και δεν αφηνουν τουλαχιστον καποια ειδοποιηση για το που βρισκονται η καποιο τηλεφωνο υπαρχει λυση.
παιρνετε απο αξεσουαρ αυτοκινητου η μακρο- πρακτικερ- καρφουρ [περ. 20 ευρω] ενα μικρο τροχηλατο γρυλο, σαν και αυτους που εχουν τα συνεργεια μονο αρκετα μικροτερο με πτυσσομενο χερουλι, και τον εχετε παντα στο πορτ μπαγκαζ καθοτι δεν πιανει και πολυ χωρο.
οταν λοιπον χρειαστει σηκωνετε και παρατατε μεσα στην μεση του δρομου το αυτοκινητο που σας εμποδιζει.αν ειστε και εκδικητικοι τυποι βρισκετε και κατι να το τακαρετε και αστον να ψαχνει αυτος πλεον πως θα φυγει.
PARKING IDIOTIKO