- Για το θέμα των αυξημένων παραβόλων για τα οποία διαμαρτυρηθήκαμε εντονότατα εκ νέου , η ΕΘΕΑ δεν συζητά καθόλου την μείωση τους παρ’ότι παραδέχθηκε ότι η ανταποδοτικότητα δεν πραγματοποιήθηκε. Για άλλη μία φορά μας υποσχεθήκανε ότι θα πιέσουν τις λέσχες για περισσότερη ανταποδοτικότητα. Στην αδιαλλαξία της ΕΘΕΑ στο συγκεκριμένο θέμα , η υπομονή των αγωνιζομένων έχει ήδη εξαντληθεί. Ο ΣΟΑΑ είναι κάθετα αντίθετος στην στείρα φιλοσοφία της ΕΘΕΑ των τελευταίων πενήντα ετών η οποία μας επανελήφθη προφορικώς «Όποιος έχει χρήματα τρέχει».
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Αυτό το 13ο με έκανε να συχαθώ την ώρα και την στιγμή που ασχολήθηκα με τους αγώνες.Δεν το περίμενα οτι θα ακούγα απο ανθρώπους που ζούνε βασιλικά απο την κάυλα την δικιά μου και όλων μας γενικά,μέ τετοιες ρατσιστικές εκφράσεις και να χωρίζουνε τους ανθρώπους ανάλογα με το πορτοφόλι τους.Ήδη οι αγώνες έχουνε καταστρέψει σπίτια και βάλανε λουκέτα σε επιχειρήσεις αρώστων σαν έμένα,και επειδή το δικό μου σπιτι θέλω να το έχω υπεράνω των πάντων δεν θα το διακυνδυνέψω ζορίζοντας το για την ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΘΕΑ.Το πολύ πολύ να πάω και να τρέχω μόνος μου στα μέγαρα και σαν θεατής να βλέπω τους πλούσιους συναθλητές μου μιας και εγώ ανήκω στους νεγρους των αγώνων.
Ήδη φέτος απείχα,γιατί όχι και του χρόνου και για όσο χρειαστεί για να μπούνε κάποιοι σωστοί και σοβαροί να αποφασίζουνε για το αθλημα.