Ο χρήστης glf έγραψε:
το θέμα των παραβόλων μου έκατσε λίγο βαρύ.ναι ρε παιδιά, το ξέρουμε οτι φέτος ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ, οτί ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΟΙ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ) ΛΕΣΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ, αλλά τι να κάνουμε τώρα, να τα πάρουμε πίσω? μη σκάτε όμως.. οοοχι. για του χρόνου θα τους ζορίσουμε παραπάνω τους λεσχιάρχες. θα δείτε που θα στρώσουνε, είναι καλά παιδιά κατα βάθος και θα κάνουν καλούς αγώνες γιατί μπορούνε. δηλαδή και φέτος μπορούσανε, αλλά βαριόντουσαν λίγο. αλλά του χρόνου θα κάνουν καλύτερους αγώνες, μη φοβάστε καθόλου. και τα παράβολα θα πιάσουν τόπο.
λοιπόν κατάλαβα τι φταίει και οι ΕΥΧΕΣ μας (οτι τα παράβολα θα έπιαναν τόπο) δεν εισακούσθησαν. φταίει το ότι δεν πάμε στην Εκκλησία τις Κυριακές.
εγώ λέω οχι αυτό φταίει και οι ΕΥΧΕΣ μας δεν πιάνουν τόπο. γιατί ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ για να γίνονται σωστοί αγώνες ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Φίλε Νίκο μαλον δεν κατάλαβες αν αναφέρεσε στα λεγόμενά μου.Αναφέρομε για τον διαχωρισμό και όχι για τις λέσχες.Το ψάρι βρομάει απο το κεφάλι και το κεφάλι είναι η ΕΘΕΑ.Ολοι οι αγώνες δεν δικαιολογούσανε την αυξηση των παραβόλων γιατί προσεφέρανε τις ίδιες υπηρεσίες με περισι πριν την τρελή αυτή αυξηση.Μόνο μια σταρτλαιν προσφέρει κάτι παραπάνω που για όλους μας μετράει.Αλλα το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η τελευτέα φράση της 13ης απάντησης.
Αν εσένα σε εκφράζει τιμησέ τους με την συμμετοχή σου.Εγώ θα σε καμαρώνω σαν θεατής.Το εγραψα και πιο πάνω....ανήκω στην κατώτερη ταξη ανθρώπων.