Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Φωτιά τα ασφάλιστρα.... :(
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Φωτιά τα ασφάλιστρα.... :(
    • 1
    • 2
    • 3
    • 2 / 3
    Περί αυτοκίνησης
    23
    44
    97
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • kubiak
      kubiak last edited by

.

Προβλέπω να βγουν στην 'πιάτσα' πλαστογραφημένα δικαιολογητικά ασφάλειας, χαρτιά 'μαϊμού' με άλλα λόγια.

Πολύ σωστό αυτό που είπε ο nidosan:

*Με τις αυξήσεις που προβλέπονται τί θα κάνετε? Θα βάλετε το κεφάλι κάτω (ή το χέρι βαθύτερα στην τσέπη) για να κρατήσετε το ίδιο επίπεδο παροχών? Ή θα πείτε 'εγώ τόσα μπορώ να δίνω το χρόνο για ασφάλεια, τόσα θα δίνω' και θα κοιτάξετε να βρείτε ένα 'πακέτο' που δεν είναι μεν τόσο καλό όσο αυτό που είχατε ως τώρα, αλλά τουλάχιστον ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της τσέπης σας?... *

Και στο κάτω κάτω, αυτό το %^&%$#%# το βασικό μισθό πότε θα τον εξομοιώσουν;

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • C
        cpp last edited by

Θεωρώ ότι το κόστος χρήσης ενός ΙΧ μπορείς να το προβλέψεις.... έτσι και βάζεις τα όρια......
        Εγω στα δυσμένεστερα σενάρια μου υπολογίζω την τιμή της βενζίνης στο 1.5euro/ litro για 15,000 χλμ και τα max ασφάλιστρα που μπορώ να πληρώσω στα 3000Ε τον χρόνο, ένα σετ λάστιχα κάθε δυο χρόνια, ΄τέλη κυκλοφορίας και service....... σε εμένα πχ το όριο μου είναι τα 6500 Euro τον χρόνο.... άρα και το ενδιαφέρον μου είναι αυτοκίνητα που εμπίπτουν εκεί....
        Απο κει και πάνω πωλέιται όπως είναι επιπλωμένο!!!!!!!!!
        ΙΜΟ Μαχ Cost για κάρο το 10% του ετήσιου εισοδήματος σου

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • C
          cpp last edited by

Ο χρήστης kubiak έγραψε:
          .

Προβλέπω να βγουν στην 'πιάτσα' πλαστογραφημένα δικαιολογητικά ασφάλειας, χαρτιά 'μαϊμού' με άλλα λόγια.

Πολύ σωστό αυτό που είπε ο nidosan:

*Με τις αυξήσεις που προβλέπονται τί θα κάνετε? Θα βάλετε το κεφάλι κάτω (ή το χέρι βαθύτερα στην τσέπη) για να κρατήσετε το ίδιο επίπεδο παροχών? Ή θα πείτε 'εγώ τόσα μπορώ να δίνω το χρόνο για ασφάλεια, τόσα θα δίνω' και θα κοιτάξετε να βρείτε ένα 'πακέτο' που δεν είναι μεν τόσο καλό όσο αυτό που είχατε ως τώρα, αλλά τουλάχιστον ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της τσέπης σας?... *

Και στο κάτω κάτω, αυτό το %^&%$#%# το βασικό μισθό πότε θα τον εξομοιώσουν;

Στα νησιά (που και οι αστυνομικοί είναι δικά μας παιδιά) τα scaner κάνουν θραύση!!!!!!!!!!

• M
            michelle last edited by

Ο χρήστης cpp έγραψε:

σε εμένα πχ το όριο μου είναι τα 6500 Euro τον χρόνο.... άρα και το ενδιαφέρον μου είναι αυτοκίνητα που εμπίπτουν εκεί....
            ........
            ΙΜΟ Μαχ Cost για κάρο το **10% του ετήσιου εισοδήματος **σου

Ωραια τα λες, αλλα μακαρι να βγαζαμε ολοι 65 χιλιαρικα το χρονο και να αντεχαμε να ξοδευουμε 18 Ευρω τη μερα, καθε μερα (=καπου 6000 δραχμες!!) για το τουτου μας!!!!!!

Αν και, τωρα που το σκεφτομαι, με 6000 δραχμες τη μερα 'περιθωριο' παω οπου θελω ακομα και με ταξι που ερχεται εξω απο την πορτα μου......

• C
              cpp last edited by

Ο χρήστης Michelle έγραψε:

σε εμένα πχ το όριο μου είναι τα 6500 Euro τον χρόνο.... άρα και το ενδιαφέρον μου είναι αυτοκίνητα που εμπίπτουν εκεί....
              ........
              ΙΜΟ Μαχ Cost για κάρο το **10% του ετήσιου εισοδήματος **σου

Ωραια τα λες, αλλα μακαρι να βγαζαμε ολοι 65 χιλιαρικα το χρονο και να αντεχαμε να ξοδευουμε 18 Ευρω τη μερα, καθε μερα (=καπου 6000 δραχμες!!) για το τουτου μας!!!!!!

Αν και, τωρα που το σκεφτομαι, με 6000 δραχμες τη μερα 'περιθωριο' παω οπου θελω ακομα και με ταξι που ερχεται εξω απο την πορτα μου......

Το θέμα είναι ότι πολλοί συμπολίτες μας την παρούσα στιγμή χρησιμοποιούν το 25 - 30% του ετήσιου εισοδήματος για το αυτοκίνητο το οποίο σημαίνει λάθος επιλογή ΙΜΟ!!! Αυτοί σίγουρα θα έχουν πρόβλημα αν δεν αλλάξουν κάτι!!!!

• G
                gto last edited by

Ο χρήστης technik έγραψε:
                Πάντα τέτοια.....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • ?
                  A Former User last edited by

Σε πενταπλασιασμό των ασφαλίστρων των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σταδιακά μέσα στην επταετία 2006-2012...

Αν είναι από 600τόσο που πληρώνω τώρα να πάω στις 3000, απλά θα πηγαίνω παντού με ταξί.

• M
                    manager_ last edited by

προβλεπω ο αριθμος των ανασφαλιστων αυτοκινητων να ανεβει πολυ πολυ περισσοτερο. υπαρχουν ηδη πολλα αυτοκινητα, κυριως παλιας τεχνολογιας, που δεν εχουν ΚΤΕΟ, ειναι ασυντηρητα και κυκλοφορουν, προβλεπω να γινουν ακομα περισσοτερα, γιατι ο αλλος που το κραταει λεει'παλιο ειναι, δεν αξιζει τιποτε, ε θα το κρατησω οσο αντεξει.' και εαν ανεβουν τοσο πολυ τα ασφαλιστρα ε τοτε ειναι που ο αλλος θα λεει 'σιγα μην πληρωσω τοσα πολλα, σιγα μην το παω στο συνεργειο και στο ΚΤΕΟ, δεν αξιζει'

Στην Αγγλια κανουν το εξης κολπο οι φοιτητες που δεν ειναι απο Αγγλια, αλλα απλα διαμενουν εκει και σπουδαζουν. πανε σε ασφαλιστικες εταιρειες μαϊμου, τους δινουν ενα πολυ μικρο ποσο χρηματων, αυτοι τους κοβουν ενα ασφαλιστρο εικονικο για να ειναι καλυμμενοι απο τον νομο, ετσι ωστε εαν τους σταματησει ενας αστυνομικος να του δειξουν το συμβολαιο και να μην τους κοψει προστιμο. Ομως.........εαν τρακαρουν ή τραυματισουν ή σκοτωσουν καποιον ανθρωπο η εταιρεια δεν δινει τιποτε ως αποζημιωση. και τοτε αυτοι τι νομιζετε οτι κανουν? απλα..........το σκανε απο την Αγγλια και πανε πισω στην χωρα τους. ετσι βλεπεις εναν φοιτητη με ενα πολυ γρηγορο και ακριβο αυτοκινητο, BMW Μ3, ενα σπορ Mitsubishi δεν θυμαμε πως το λενε, skyline κτλ κτλ. και λες......μα στην ηλικια που ειναι αυτος πρωτον οι περισσοτερες ασφαλιστικες δεν του κανουν συμβολαιο για ενα τοσο γρηγορο και ακριβο αυτοκινητο. και δευτερον...εαν βρει καποια να του κανει συμβολαιο θα του ζητησει μια περιουσια.
                    μας βλεπω ολους να επιστρεφουμε στις παλιες μεθοδους, να αγορασουμε ενα γαϊδουρακι, θα βοσκαει τσαμπα χορταρακι(βεβαια θα μου πειτε .... που θα βρει χορταρακι στην Αθηνα..) και ετσι δεν θα μας στοιχιζει τιποτε.

• M
                      michelle last edited by

Τα παγια εξοδα κανεις δεν τα θελει για να μπορει να αυτο-κινειται. Δηλαδη αυτοι που πληρωνουν σημερα 1000 και 1500 ευρω το χρονο για μια καλη ασφαλεια, ποσο θα πρεπει να πληρωνουν 'για να ειναι καλυμενοι' με το ιδιο αυτοκινητο το 2012; 5000 και 7500;!! Mε 7500 αγοραζεις καινουριο αμαξι σημερα - και ουτε κουβεντα για το ποσες διαδρομες μπορεις να κανεις με ταξι (τις οποιες βεβαια πληρωνεις μονο οταν τις χρειαζεσαι)...

Πιστευω οτι αν δε βρουν τροπο οι ασφαλιστικες να κρατησουν τα πραγματα στο επιπεδο που ειναι σημερα
                      (α) τα ανασφαλιστα οχηματα στους ελληνικους δρομους θα αυξηθουν κατα πολυ,
                      (β) αυτοι που κανουν μικτη ασφαλεια η πληρωνουν για προσθετες καλυψεις θα λιγοστεψουν,
                      (γ) οι ασφαλιστικες-μαϊμου θα παρουν μεγαλο κομματι της πιτας και
                      (δ) θα πεσουν οι πωλησεις στα μεγαλα & γρηγορα αυτοκινητα των οποιων η ασφαλιση θα κοστιζει μια περιουσια

Παραλληλα, θα εχουν αυξηθει και οι τιμες των καυσιμων (θυμαται, παρεμπιπτοντως, κανεις ποσο ειχε η βενζινη πριν απο 7 χρονια;!) οποτε θα υπαρχουν κι αλλοι λογοι να ΜΗΝ μπει καποιος στο τριπακι να παρει δικο του αμαξι. Και αν αυτος ειναι ο τροπος να λυθει το κυκλοφοριακο.... ΖΗΤΩ που καηκαμε!

Μπορει σημερα ορισμενοι να ξοδευουν το 1/3 και βαλε του εισοδηματος τους για να τροφοδοτουν την 'αναγκη τους για αυτοκινηση' (σωστο η λαθος δεν το κρινω, ισως να μην εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν με τα χρηματα τους...) αλλα αν δεν αυξηθουν ομοιως και οι μισθοι και τα εισοδηματα τη στιγμη που ολα τ'αλλα ακριβαινουν - τιμες καυσιμων, αντικειμενικες αξιες, ενοικια, τροφιμα, κλπ - τοτε βλεπω το αυτοκινητο να γινεται κατι σαν ειδος πολυτελειας...

• H
                        hunter last edited by

Ακριβώς έτσι τό βλέπω καί εγώ.
                        Τό κόστος τής αυτοκίνησης θα αυξηθεί τόσο,πού αυτοκίνητο θα έχουν λίγοι.

• elteo
                          elteo last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                          Ακριβώς έτσι τό βλέπω καί εγώ.
                          Τό κόστος τής αυτοκίνησης θα αυξηθεί τόσο,πού αυτοκίνητο θα έχουν λίγοι.

...όπως το 1960!

Λίγοι και ....πλούσιοι...

• M
                            manager_ last edited by

το θεμα εχει φτασει στο σημειο να λες οτι ειναι ευκολοτερο να αποκτησεις το αυτοκινητο παρα να το συντηρησεις & να το κινεις.

• elteo
                              elteo last edited by

Ο χρήστης manager_ έγραψε:
                              το θεμα εχει φτασει στο σημειο να λες οτι ειναι ευκολοτερο να αποκτησεις το αυτοκινητο παρα να το συντηρησεις & να το κινεις.

εεεμμμ εάν βάλεις τέλη, ασφάλεια, σέρβις, βενζίνες, πάρκιγκ και λοιπές περιποιήσεις τότε θα κλαις με μαύρο δάκρυ...

• M
                                manager_ last edited by

επιτρεψτε μου να κλαψω

• C
                                  cpp last edited by

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και οι διαχειριστές του ενεργητικού των ασφαλιστικών εταιρειών εκτός από καλοπληρώμενοι είναι ψιλοάχρηστοι στην διαχείρηση των λεφτών που πληρώνουν οι ασφαλιζόμενοι (ή για να το πώ αλλίως τα έχουν χάσει ήδη σε ΧΑΑ και άλλα) το έλλειμα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε λέει στα χαλαρά και χωρίς αυστηρή αποτίμηση 300 εκ Ε ελλείματα!!!!!
                                  Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη προμήθεια που κρατούν οι 'επαγγελματίες' που θέλουν να λέγονται ασφαλιστές (ξέρετε αυτό το ένα ΣΚ σε μεγάλο resort εκπαίδευση και μετά βουρ στην αγορά) σε κάθε ασφάλιστρο που πληρώνει ο ασφαλιζόμενος.... έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχει μείνει τίποτα και τα Ιδια Κεφάλαια σε πολλούς να είναι ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ

Έτσι λοιπόν ας ετοιμαστούμε για νέες αυξήσεις πολύ πάνω από τον πληθωρισμό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μιας και το έφερε η συζήτηση τώρα που πιάστηκε η 17Ν η οποία έγραφε και καμια προκήρυξη γιατί δεν βγάζετε από τους όρους των ασφαλιστηρίων 'της αποζημίωσης από τρομοκρατικη ενέργεια απαιτείται προκήρυξη'

Να πούμε και κανα άλλο ??????

• S
                                    spidey_ts last edited by

Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τους φίλους εδώ μέσα αλλά δεν έχω την ίδια γνώμη...
                                    Συγκεκριμένα θεωρώ πλήρως υποκριτικό εκ μέρους των Νεο-Ελλήνων να κοντράρονται για το πιο ακριβό ρολόι (έχει ανοίξει τόπικ και σε αυτό το φόρουμ),να αγοράζουν πανάκριβα αμάξια για τα εισοδήματα τους γενικώς και από την άλλη να γκρινιάζουν για την ασφάλεια τους γενικώς.
                                    Εμείς φταίμε για τς ασφαλιστικές εταιρείες.Ο Έλληνας είναι ψιλικατζής.Ψάχνει την πιο φτηνή ασφάλεια η οποία ουδέποτε έχει σκοπό να φερθεί κόσμια και να σε αποζημιώσει χωρίς να στα σπάσει.Όταν όμως ο καταναλωτής πάει να αποζημιωθεί φωνάζει , ενώ στην χειρότερη τα παίρνει από το επικουρικό - ότι χειρότερο γιατί είτε επιβαρύνονται οι άλλες έντιμες ασφαλιστικές που το συντηρούν είτε το κράτος συμπληρώνει από την τσέπη του (μας).
                                    Εγώ είχα σχεδόν πάντα πλήρως μικτή ασφάλεια στην δεύτερη πιο ακριβή ασφάλεια της χώρας .Δεν πήγα στην ακριβότερη γιατί απλά έδινε αμάξι αντικατάστασης που δεν το χρειάζομαι καθότι έχω και δεύτερο (δικό μου όχι του μπαμπά,ο κομπλεξικός νεοΈλληνας θεωρεί δικό του το αμάξι μέχρι και σε τρίτο βαθμό συγγένειας).**Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος!!!**Ότι θέλω το έχω και από την ασφαλιστική και χωρίς δεύτερη κουβέντα.Δίνω το χρόνο 1300 euro , τα λιγότερα εως τώρα καθ΄ ότι το ασφαλισμένο κεφάλαιο (19000 euro) και το bonus malus μου είναι πλέον χαμηλά.
                                    Φίλος πρόσφατα αγόρασε αμάξι 32000 euro ,με τρελή οικονομία, και δεν έκανε μικτή...είναι λέει ακριβή...
                                    Όταν δεν είχα μικτή είχα κάνει δυο τράκες (από τα πολλά που έχω κάνει) αξίας 2.000.000 δρχ. έκαστη αλλά είχα και τα φράγκα την άλλη μέρα...απλά αποφάσισα να τα δίνω στην ασφαλιστική με αργότερο ρυθμό!
                                    Αυτά!Έξω από τα δόντια...

• C
                                      cpp last edited by

Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
                                      Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τους φίλους εδώ μέσα αλλά δεν έχω την ίδια γνώμη...
                                      Συγκεκριμένα θεωρώ πλήρως υποκριτικό εκ μέρους των Νεο-Ελλήνων να κοντράρονται για το πιο ακριβό ρολόι (έχει ανοίξει τόπικ και σε αυτό το φόρουμ),να αγοράζουν πανάκριβα αμάξια για τα εισοδήματα τους γενικώς και από την άλλη να γκρινιάζουν για την ασφάλεια τους γενικώς.
                                      Εμείς φταίμε για τς ασφαλιστικές εταιρείες.Ο Έλληνας είναι ψιλικατζής.Ψάχνει την πιο φτηνή ασφάλεια η οποία ουδέποτε έχει σκοπό να φερθεί κόσμια και να σε αποζημιώσει χωρίς να στα σπάσει.Όταν όμως ο καταναλωτής πάει να αποζημιωθεί φωνάζει , ενώ στην χειρότερη τα παίρνει από το επικουρικό - ότι χειρότερο γιατί είτε επιβαρύνονται οι άλλες έντιμες ασφαλιστικές που το συντηρούν είτε το κράτος συμπληρώνει από την τσέπη του (μας).
                                      Εγώ είχα σχεδόν πάντα πλήρως μικτή ασφάλεια στην δεύτερη πιο ακριβή ασφάλεια της χώρας .Δεν πήγα στην ακριβότερη γιατί απλά έδινε αμάξι αντικατάστασης που δεν το χρειάζομαι καθότι έχω και δεύτερο (δικό μου όχι του μπαμπά,ο κομπλεξικός νεοΈλληνας θεωρεί δικό του το αμάξι μέχρι και σε τρίτο βαθμό συγγένειας).**Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος!!!**Ότι θέλω το έχω και από την ασφαλιστική και χωρίς δεύτερη κουβέντα.Δίνω το χρόνο 1300 euro , τα λιγότερα εως τώρα καθ΄ ότι το ασφαλισμένο κεφάλαιο (19000 euro) και το bonus malus μου είναι πλέον χαμηλά.
                                      Φίλος πρόσφατα αγόρασε αμάξι 32000 euro ,με τρελή οικονομία, και δεν έκανε μικτή...είναι λέει ακριβή...
                                      Όταν δεν είχα μικτή είχα κάνει δυο τράκες (από τα πολλά που έχω κάνει) αξίας 2.000.000 δρχ. έκαστη αλλά είχα και τα φράγκα την άλλη μέρα...απλά αποφάσισα να τα δίνω στην ασφαλιστική με αργότερο ρυθμό!
                                      Αυτά!Έξω από τα δόντια...

Φίλε είμαστε same side πληρώνω τα ίδια στην ING για τις ίδιες καλύψεις......
                                      Στραβώνω όμως γιατί δεν είμαι βλάκας και καταλαβαίνω πως λειτουργεί το σύστημα των ασφαλιστικών στην Ελλάδα!!!!!
                                      Όταν θεωρητικά έχω από τις καλύτερες ασφάλειες σε αυτοκίνητο, σπίτι νοσοκομειακή περίθαλψη και πληρώνω ουκ ολίγα κάθε χρόνο δεν δέχομαι έτσι έυκολα εκβιαστικές αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό!!!!! με απάντηση από τις ασφαλιστικές αλλιώς κόψτε το!!!!

Αν οι ασφαλιστικές θεωρούν μπίζνα το να δίνουν παχυλές αμοιβές σε ασφαλιστές (μη πιστοποιημένα στελέχη) για να κάνουν delivery συμβολαίων, το να κάνουν λάθος διαχείριση διαθεσίμων, το να οργανώνουν πολυέξαδα και καλά σεμινάρια επιμόρφωσης στελεχών σε τουριστικά θέρετρα και μετά να θέλουν αυξήσεις 20% με πληθωρισμό στο 3% κάτι πάει πολύ στραβά!!!!

Ποιός θέλει να κυκλοφορούν τόσοι ανασφάλιστοι στην Ελλάδα?????? Μήπως βολεύει και τις ασφαλιστικές γιατί σου λέει αυτοί που δεν ασφαλίζονται είναι χάροι συνήθως οπότε ας τους αφήσουμε έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να μην έχουμε αποζημιώσεις?????
                                      Ποιοί έχουν πλαστές βεβαιώσεις ασφάλισης στο αμάξι τους οεο??????
                                      Γιατί όλι είναι στο χαμηλότερο bonus malus χωρίς να το αξίζουν????
                                      Ποια μελέτη λέει ότι οι αστυνομικοι ή οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ασφαλέστεροι οδηγοί και πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστα από μένα στην ίδια εταιρεία?????
                                      Το δημόσιο γιατί δεν ασφαλίζει τα αυτοκίνητα του, ώστε να έχουν έσοδα οι ασφαλιστικές????

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

• K
                                        kantoniou last edited by

Ο χρήστης cpp έγραψε:
                                        Φίλε είμαστε same side πληρώνω τα ίδια στην ING για τις ίδιες καλύψεις......
                                        Στραβώνω όμως γιατί δεν είμαι βλάκας και καταλαβαίνω πως λειτουργεί το σύστημα των ασφαλιστικών στην Ελλάδα!!!!!
                                        Όταν θεωρητικά έχω από τις καλύτερες ασφάλειες σε αυτοκίνητο, σπίτι νοσοκομειακή περίθαλψη και πληρώνω ουκ ολίγα κάθε χρόνο δεν δέχομαι έτσι έυκολα εκβιαστικές αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό!!!!! με απάντηση από τις ασφαλιστικές αλλιώς κόψτε το!!!!
                                        Αν οι ασφαλιστικές θεωρούν μπίζνα το να δίνουν παχυλές αμοιβές σε ασφαλιστές (μη πιστοποιημένα στελέχη) για να κάνουν delivery συμβολαίων, το να κάνουν λάθος διαχείριση διαθεσίμων, το να οργανώνουν πολυέξαδα και καλά σεμινάρια επιμόρφωσης στελεχών σε τουριστικά θέρετρα και μετά να θέλουν αυξήσεις 20% με πληθωρισμό στο
                                        3% κάτι πάει πολύ στραβά!!!!

Για τη διαχειριση των διαθεσιμων και τις σπαταλες σε γενικα εξοδα, προμηθειες, παροχες στο δικτυο, ολα σωστα. Ο πληθωρισμος ομως δεν ειναι ιδιος για ολους τους τομεις μιας οικονομιας. Αν πχ τα δικαστηρια επιδικαζουν ολο και μεγαλυτερες αποζημιωσεις στις σωματικες βλαβες, ο πληθωρισμος αυτων των αποζημιωσεων ειναι πολυ μεγαλυτερος απο το 3%. Επισης οταν δεκαπλασιαστουν τα υποχρεωτικα ορια, αυτο θα εκτιναξει το κοστος.

Ποιός θέλει να κυκλοφορούν τόσοι ανασφάλιστοι στην Ελλάδα?????? Μήπως βολεύει και τις ασφαλιστικές γιατί σου λέει αυτοί που δεν ασφαλίζονται είναι χάροι συνήθως οπότε ας τους αφήσουμε έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να μην έχουμε αποζημιώσεις?????

Τις ασφαλιστικες δεν νομιζω να τις βολευει. Σημερα οι περισσοτερες εταιριες εχουν καλυψη 'ζημιες απο ανασφαλιστο'. Επιπλεον, ολες οι μικτες πληρωνονται απο την εταιρια του παθοντα, οταν ο αλλος ειναι ανασφαλιστος. Και τελος, ναι μεν οι ανασφαλιστοι πιθανως να ειναι χαροι, αλλα και ο χαμενος τζιρος δεν ειναι λιγος.

Ποιοί έχουν πλαστές βεβαιώσεις ασφάλισης στο αμάξι τους οεο??????

??? Τι εννοεις; οεο;

Γιατί όλι είναι στο χαμηλότερο bonus malus χωρίς να το αξίζουν????

Σωστο! Σκετη κοροϊδια που πρεπει να σταματησει επιτελους.

Ποια μελέτη λέει ότι οι αστυνομικοι ή οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ασφαλέστεροι οδηγοί και πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστα από μένα στην ίδια εταιρεία?????

Σωστο, αλλα το τιμολογιο της καθε εταιριας διαμορφωνεται ελευθερα απο την ιδια. Αν τα κριτηρια ειναι λανθασμενα, αυτο το 'πληρωνει' η εταιρια.

Το δημόσιο γιατί δεν ασφαλίζει τα αυτοκίνητα του, ώστε να έχουν έσοδα οι ασφαλιστικές????

Σωστο!

• C
                                          cpp last edited by

Ποιοι έχουν πλαστές βεβαιώσεις.....
                                          Λοιπόν σκοπός της ασφάλειας για κάποιους είναι να μην έχουν πρόβλημα με την αστυνομία!!!! Σε κάτι νησάκια και κάτι απομακρυσμένες περιοχές αντί της ασφάλισης σκανάρουν παλιό ασφαλιστήριο αλάζουν την ημερομηνία να έχει τρέχουσα και όλα καλά!!!! Εκτυπώνονται και έγχρωμα!!!!!!!

Οι εταιρείες ενοικιάσεων στα νησιά τα ασφαλίζουν όλα τα αμάξια??????
                                          Και αν ναι για ποιά περίοδο????? Τον χειμώνα που είναι Off season τα ασφαλίζουν ή όχι ???? Μήπως καταθέτουν και τις πινακίδες στο Υποργείο???

Ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ με 52 θέσεις για τι πόσο ασφαλίζει σωματικές βλάβες επιβατών??????? Να μας πει κάποιος!!!!!!
                                          Αλλά βάζουμε 500,000Ε για σωματικές βλάβες, σκοτώνονται δεκαπέντε επιβάτες δείτε (Τέμπη ΠΑΟΚτζηδες, μαθητές, Φαρκαδόνα, το ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης στη γέφυρα) και για τα υπόλοιπα έχουμε την απαίτηση να δικάσουν τα θύματα τα ΚΤΕΛ για να πάρουν τα λεφτά τους!!!!!

ΩΡΑΙΑ..... ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ

Όταν κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου σας έχει πει κανείς από τα μπουμπούκια που λέγονται ασφαλιστές με ακρίβεια πόση αποζημιώση θα έχετε... Όταν έρθει η ώρα χτύπα ξύλο θα ακούσετε για παλαιότητες, θα ακούσετε για χαρτόσημα θα σας πούνε ελάτε σε τρείς μήνες, αν κάνετε αρνητική δήλωση επιβαρύνεστε τόσο και άλλα ωραία!!!!!!

Στα νοσοκομειακά οι αυξήσεις πέφτουν βροχή ώστε να τα κόψουν όσο περισσότεροι γίνεται γιατί τις προμήθεις τις τσιμπαμε από τα πρώτα χρόνια!!! ... ενώ όσοι έχετε συνταξιοδοτικό για δείτε τι αξίζει σήμερα και πόσα θα πάρετε όσοι δεν έχετε όρο ελάχιστης εγγύησης!!!!!!

• C
                                            cpp last edited by

Το ενδεχόμενο ανάκλησης λειτουργίας τους αντιμετωπίζουν τρεις ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο αυτοκινήτου, ενώ προβλήματα διαφαίνονται και στα αποθεματικά εταιρειών του κλάδου Ζωής, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου.

Για τις εταιρείες Γαλαξίας ΑΕΓΑ, Αστρα Ασφαλιστική και Αργοναυτική ΑΕΓΑ εκδόθηκαν αποφάσεις δέσμευσης της περιουσίας τους που είναι σε ασφαλιστική τοποθέτηση και αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο ανάκλησης της άδειας λειτουργίας τους επειδή υπάρχει πλήθος καταγγελιών από καταναλωτές για καθυστερήσεις στην καταβολή αποζημιώσεων.

Ο κ. Παπαθανασίου έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του ελέγχου των ασφαλιστικών εταιρειών για τη χορήγηση των πιστοποιητικών για επένδυση των περιουσιακών τους στοιχείων σε ασφαλιστική τοποθέτηση και τη συγκρότηση του αναγκαίου περιθωρίου φερεγγυότητας.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ