-
greo και κάθε τσάμπιον μαρινόπουλος έχει την χοτγουίλς Φερράρι σειρά στα 13.5 ευρώ.. λέω να πάρω την 550 την κλειστή, έχω την ανοιχτή. Τζάμπα ρε σεις...
D-jet κυκλοφόρησε η 911 supercarrera από minichamps? και μήπως ξέρεις ποιάς χρονιάς είναι (π.χ. 3λιτρη ή 3.2?... όχι ότι διαφέρουν αλλά τέλος πάντων)
8.5 νοεμβρίου είχα γενέθλια και μπάμπης μου έκανε δώρο την CLS της Μερσεντέ. Κούλ. Τώρα έχω και εγώ πρόβλημα χώρου...
-
Το σκεφτεσαι; Μολις 4,5 ευρω ακριβοτερα απο τα ΝτεΛαγκοστινα τα 1:43!!! Αν εχεις χωρο τα παιρνεις οπως ειναι! Μολις περισεψουν 40 ευρω στην τσεπη μου θα παρω αλλα 3
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
D-jet κυκλοφόρησε η 911 supercarrera από minichamps? και μήπως ξέρεις ποιάς χρονιάς είναι (π.χ. 3λιτρη ή 3.2?... όχι ότι διαφέρουν αλλά τέλος πάντων)
Την είδα πρόσφατα στη Γερμανία σε περιοδικό για μοντέλα αυτοκίνητων... νομίζω μέσα Νοεμβρίου βγαίνει και επίσημα. Σε ασημί η κλειστή και σε κόκκινη η ανοικτή ενώ από εμπειρία μου σχετικά με τη Minichamps μέχρι στιγμής είναι πολύ αξιόλογα μοντέλα για τα χρήματά τους.
BTW το SC δεν σημαίνει απαραίτητα supercarrera, για την ακρίβεια προέρχεται από την 356 SC που δεν γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα από που το κόλλησε και αυτό, ο καθένας έχει τη θεωρία του. Τρίλιτρες είναι με 180 ίππους (77-79) ή 204 ίππους (80-83). Καμπριολέ βγήκαν μόνο το 1983 (ενώ targa υπήρχαν από την αρχή). Εξωτερικά έχει ελάχιστες διαφορές από τις Carrera 3.2, κυρίως η απουσία πλαινών φλας (μπήκαν το 1981) και το γυμνό σποίλερ (χωρίς προβλείς) μπροστά. Κανονικά δεν είχαν ουρά όπως η έκδοση sport της 3.2 και είναι πανέμορφες...
Εγώ πάντως θα τις πάρω μάλλον και τις δύο (τα μοντελάκια) οπότε προβλέπεται να τη βγάλω με νερόβραστο ρύζι μέχρι τα Χριστούγεννα! -
d-jet θα σε μαλώσω, δε διαβάζεις καλά την ιστορία βρε . Το 1980 η SC έβγαινε με 188 άλογα πριν πηδήξει από τα 180 στα 204. Όσο για το SC το διάβασα στο σάιτ της Πόρσε.
Όσο για το νερόβραστο ρύζι, εγώ το βιώνω ήδη Οπουδήποτε πηγαίνω με το αυτοκίνητο, ρωτάω αν πηγαίνει κανείς άλλος στο ίδιο μέρος για να γλιτώσω κάποια φράγκα.
Και το μέλλον είναι δυσοίωνο. Κοίτα σε αυτή τη σελίδα τι ετοιμάζει η AutoArt μόνο για μοντέλα Πόρσε...
http://www.sportcraftcars.com/autoart_s ... orsche.htm
Τα παρακάτω τα θέλω όλα...
Porsche 911 Carrera RS 1992 Series 964 Green
Porsche 928 Coupe Blue
Porsche 928 S Coupe Red
Porsche 911 1968 Coupe Silver
Porsche 911 Carrera RS 2.7 Light Yellow
Porsche 914/6 Orange
Porsche 944 S2 Silver
Porsche 944 Turbo Red
Porsche 911 3.0 Turbo Color to be advised
Porsche 911 3.3 Turbo Color to be advised
Porsche 911 Carrera 3.2 Coupe RedΈχω πρόβλημα...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
d-jet θα σε μαλώσω, δε διαβάζεις καλά την ιστορία βρε . Το 1980 η SC έβγαινε με 188 άλογα πριν πηδήξει από τα 180 στα 204. Όσο για το SC το διάβασα στο σάιτ της Πόρσε.Πολύ σωστά, 188 ίππους είχαν το 1980, για κάποιους μήνες μόνο (μηχανές 930/09 με 8.6 αντι 8.5:1 συμπίεση) και μόνο στα RoW μοντέλα. Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της 911 (έχω γράψει τρια άρθρα σχετικά σε περιοδικά και έχω πολύ μεγάλη βιβλιογραφία, η οποία είναι φυσικά διαθέσιμη σε όποιν ενδιαφέρεται ) απλά δε θεώρησα οτι έπρεπε να αναφερθώ σε τόσο πολλές λεπτομέριες κάνοντας μια σύντομη αναφορά από μνήμης. Αν θέλεις και την πλήρη αλήθεια, πάντως, και οι 180 ίπποι των Αμερικανικών SC δεν ήταν και τόσο 180 ;).
Σαν καλα reference προτείνω
'Porsche 911 story' του Paul Frere
'Original Porsche 911' του Perer Morgan
Πολύ καλό βιβλίο είναι και του Bruce Anderson απο το PCNA 'Porsche 911 Performance handbook' ενώ εξαιρετικές πληροφορίες δίνονται και στα συγκεντρωτικά άρθρα του περιδοδικου Excellence.Για το SC θα μου επιτρέψεις να εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες. (οπωσδήποτε η 356 SC δεν ήταν 'super' σε σχέση με την αντίστοιχη Carrera. ).
Και το μέλλον είναι δυσοίωνο. Κοίτα σε αυτή τη σελίδα τι ετοιμάζει η AutoArt μόνο για μοντέλα Πόρσε...
http://www.sportcraftcars.com/autoart_s ... orsche.htm
Τα παρακάτω τα θέλω όλα...
Porsche 911 Carrera RS 1992 Series 964 Green
Porsche 928 Coupe Blue
Porsche 928 S Coupe Red
Porsche 911 1968 Coupe Silver
Porsche 911 Carrera RS 2.7 Light Yellow
Porsche 914/6 Orange
Porsche 944 S2 Silver
Porsche 944 Turbo Red
Porsche 911 3.0 Turbo Color to be advised
Porsche 911 3.3 Turbo Color to be advised
Porsche 911 Carrera 3.2 Coupe RedΈχω πρόβλημα...
Αν τα βγάλει αυτά, φίλτατε....Πάει το σπίτι....
-
[quote='JimClark']... 8.5 νοεμβρίου είχα γενέθλια ...quote]
9 ηταν τα δικα μου!
Το καλυτερο δωρο το πηρα απο την κοπελα μου: Μια μπορντω 993 Τurbo!
Δεν 3ερω ακομη που να 'επενδυσω' τα υπολοιπα $$$...
Τωρα που τα εχω δε 8ελω να μου φυγουν ετσι. Αν κ καλυτερα να κρατησω μερικα για τις Porsche που ερχονται..Η μια βιτρινα γεμισε (χωραει αλλα 2) κ πλεον σκεφτομαι να κανω μερος της βιβλιο8ηκης μου βιτρινα.
-
και εμένα η ταυτότητα λέει 9 αλλά η μάδερ επιμένει για 8 του μηνός.
Ωραία η φίλη σου!!! Είναι αυτή με τα δισκόφρενα; εννοώ με τα calipers μαζί; -
-
Πες και μια τιμούλα γι' αυτό...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πες και μια τιμούλα γι' αυτό...30€!
-
Τί μάρκα είναι; Εγώ βρήκα hotwheels F430 62 ευρώ σε μαγαζί και 45 από Ιταλία... Για πες μήπως και μας ανοίξεις τα μάτια...
-
Ειπαμε ρε παιδια!!!! HotWheels Ferrari εχουν τα Καρφουρ και (οπως λεει ο jimclark) και τα Champion Μαρινοπουλος με** 13,69**. Αν εξακολουθησουν θα παρω αλλα 3 μου φαινεται
Αυτο που πηρε ο pad παντως το τσιμπησα με την τιμη αυτη!!! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειπαμε ρε παιδια!!!! HotWheels Ferrari εχουν τα Καρφουρ και (οπως λεει ο jimclark) και τα Champion Μαρινοπουλος με** 13,69**. Αν εξακολουθησουν θα παρω αλλα 3 μου φαινεται
Αυτο που πηρε ο pad παντως το τσιμπησα με την τιμη αυτη!!!Πηρες σιγουρα το ιδιο?
Πες μου σε παρακαλω αν ειναι το ιδιο ακριβως(f 430)....υπαρχει λογος..
Υπαρχει και κωδικος πανω στο κουτι..πες και τον κωδικο.
Ευχαριστω! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Αυτο που πηρε ο pad παντως το τσιμπησα με την τιμη αυτη!!!Πηρες σιγουρα το ιδιο?
Πες μου σε παρακαλω αν ειναι το ιδιο ακριβως(f 430)....υπαρχει λογος..
Υπαρχει και κωδικος πανω στο κουτι..πες και τον κωδικο.
Ευχαριστω!F430 HotWheels ειναι σιγουρα, για το κουτι πρεπει να παω εκει που στελνει ο δημος την ανακυκλωση Θα δω αν λεει τον κωδικο στο πλαστικο σασί.
Αν βρεθω ομως σε Καρφουρ θα κοιταξω. Επειδη εχω δει γκριζα και κοκκινα κουτιά HW, αυτο που πηρα εγω ηταν γκριζο παντως. -
ναι όντως με 13.5 ευρώ τα δίνουν τώρα και ψιλοχτυπιέμαι, αφού το παρήγγειλα από Γερμανία με 35. Νομίζω είναι διαφορετικό το κουτί. Κάποτε και η Μαίστο είχε βγάλει μια σειρά προσφορών. Είχε με 15 ευρώ κάποια μοντέλα (ΒΜW e36 325 cabrio, Porsche Speedster, μερικές Κορβέτ). Το ίδιο κάνει και η χοτγουίλς.
Στο δικό μας μαρινόπουλο έφεραν μόνο την 550 την κλειστή, και 2 360, μια ανοιχτή και μια κλειστή. 430 δεν είδα πάντως. Σε άλλους μαρινόπουλους θα έχει περισσότερο πράμα.. -
Στο Καρφουρ της Γιαννιτσων στη Θεσσαλονικη ειχε: F430 (την πηρα), 360Spider (την πηρα), 250 california (την πηρα), F50 κλειστη, 550 κλειστη, Dino 246, 365 Daytona, GTO και καποια 355, για τα 2 τελευταια δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος. Παντως ειχε σιγουρα 9 διαφορετικες Ferrari HW στην τιμη που προανεφερα.
-
Mαλιστα..ευχαριστω πολυ greo!!!
Τα hot wheels εχουν κοστος συν Φ.Π.Α 16,41......
Αρα η carefour-Mαρινοπουλος....δημιουργησε πολυ καλο 'κραχτη' με τα hotwheels... -
Το γέλιο ποιο ειναι;
Οτι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ειχα παει νωριτερα στα Καρφουρ του Φοινικα (στην αλλη ακρη της πολης για οσους δεν ξερουν) και ειχαν εκει την ιδια F430 με 27 ευρω και το σκεφτομουνα. Τελικα πηρα το 307WRC Solido με 20 (και τωρα εχω μοντελο Solido με διαφημιση Maisto ). Αν την ειχα παρει την F430 με 27 ευρω τωρα θα ειχα αυτοκτονησειEdit: Τις Φερραρι HW τις κατασκευαζει η Mattel; Αν θυμαμαι καλα καπου στο μοντελο εγραφε Ματτελ. Οταν γυρισω σπιτι θα δω και επανερχομαι αυριο.
-
Για πρώτη μου φορά και γω πήγα σε μαγαζί που πουλάνε μοντέλα. Πήγα στο 'Χόμπιλαντ' της Σαλονίκης στην Βασιλίσσης Όλγας, το άλλο Αγ. Δημητρίου έχει κλείσει.
Οι άνθρωποι: Φόλες, ημι-βαρεμένοι, αλλά εξυπηρετικοί. Μπήκα μέσα και με κοίταζαν με μισό μάτι. Έτσι όπως χάζευα τα 1:18 νόμιζαν ότι θα τους τα κλέψω. Τους είπα ότι παραγγέλνω από εξωτερικό και τα βρίσκω μέχρι και μισοτιμής και δε το πίστευαν.
'-Πήρα την 934 RSR της Πόρσε με περίπου 100 ευρώ από Αμερική'
-Αποκλείεται...! 'Τιμές: Χάλια. Τα νέα ΑυτοΑρτ μοντέλα από 65 μέχρι και 95 ευρώ. Τα μοντέλα στη σειρά Millenium edition όλα πάνω από 85 ευρώ. Προσφορές δεν υπάρχουν. Τι να συγκρίνεις με Μοντελίσσιμο;
Το μόνο που μου γέμισε το μάτι ήταν μια 911 996 GT3, με το face lift στα 67 ευρώ.. και το μίνι κούπερ Σ στα 65.Παλιά/σπάνια μοντέλα: Είδα μόνο 6-7 UT μοντέλα στα 60 ευρώ αλλά )δυστυχώς μόνο αγωνιστικά μοντέλα). Ρώτησα και για αγωνιστική και δρόμου Σουμπαρού Ιμπρέζα δεκαετίας 90 (R22B κτλ) αλλά τίποτα.
Ηθικόν δίδαγμα. Μοντελίσιμο και πάλι μοντελίσιμο.
-
Σε συγκριση με το Πλανετ μοντελς, η Χομπιλαντ υπερεχει μονο στα 1:43. Συνηθως στα 1:18 βρισκω καλυτερα και φτηνοτερα ατο Πλανετ. Στις τιμες (εκτός προσφορων) δεν βλεπω παντως καποια ιδιαιτερη διαφορα με το Μοντελισσιμο.
HotWheels συνεχεια. Πηγα χθες μια βολτα περαστικος απο Καρφουρ και ειχε στην ιδια χαμηλη τιμη την Daytona και την Dino. Δεν ειχα μαζι μου λεφτα και δεν πηρα κατι, αλλα η συνεχεια ειναι που εχει το ενδιαφερον. Αν τα 13,5 σας φαινονται λιγα για τις Φερραρι, τοτε να σας πω οτι ειχε το Viper και το Ζ δυο ευρω φτηνοτερα! 11,5 δηλαδη.
Pad δεν καταλαβα που ειναι το νουμερο που λες. Παντως ολα εγραφαν οτι κατασκευαζονται απο και για την Ματτελ.
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές