-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άλλοι όμως που παρακολουθούμε από το 85 και βγάλε, έχουμε δει την ομάδα μας να ρίχνει τόσες φάπες που χάσαμε το μέτρημα. Γι'αυτό έχει να λέει ο Τσουκαλάς 'ΌΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΒΑΖΕΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ .....'.αφού δεν σας παίρνει, τι το σκαλίζετε;; η μόνιμη νικήτρια των... ημιτελικών ευτυχώς που ήταν ο Ντούσαν (χωρίς αυτό το όνομα δεν μπορείτε ) και το πήρατε το 97
μην σκαλίζεις επίσης εποχές 85-92... Παπαστράτειο
-
λιγοι ειμασταν παλι και τη φαγαμε! δε πειραζει...υγεια!
-
Για το μαρουσι λοιπον.
Εχει όντως πολλά στελέχη από τον Παναθηναικό
Να θυμίσω όμως περισυ που εριξαν στους βαζελους 30 πόντους???Λοίπόν θα δω το ματσ με τον Παναθηναικό και πάλι θα σας πω για το πως θασυμπεριφέρονται
Τωρα για το ματσ με τον Ολυμπιακό. Εγω Γαυρος ειμαι αλλα στο ματσ της προηγουμενηςβδομάδας δε μπορω να πω ότι φωναζε λιγοτερο ή περισσότερο Ο Γιαννάκης από το κανονικό. Παντα τόσο ΄φωνάζει και καλά κάνει
Θελω να σας πω για παραδειγμα Ο σολιντ πόυ καθετε στα πουπουλα και ειναι ησυχος, εμένα με νευριάζει. -
30ρού ο Μαυροκεφαλίδης αλλά πήγε χαμένη.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μην σκαλίζεις επίσης εποχές 85-92... Παπαστράτειο
Παπαστράτειο, αλλά πιο ωραίο μπασκετάκι έπαιζαν τότε. Κοκορόγιαννης, Γιατζόγλου, Καμπούρης, χαιρόσουν να τους βλέπεις να παλεύουν στα μαυρισμένα παρκέ.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
30ρού ο Μαυροκεφαλίδης αλλά πήγε χαμένη.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Δεν μπορούσε να βάλει καλάθι σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Με άλλη ομάδα θα είχε χάσει με 20 πόντους διαφορά. Στα θετικά ότι κέρδισε πάλι στο τέλος, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάποια ομάδα όταν τα παιχνίδια κρίνονται στο τέλος, ή τα κερδίζει σχεδόν όλα ή τα χάνει σχεδόν όλα; -
Στο Ισραηλ και στην Σαραγοσα συναντηθηκαμε με τον Παο και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα. Εχετε χασει και αλλη μια φορα μου φαινεται αλλα οχι σε ημιτελικα.
Πηρατε το καλπικο Ευρωπαικο και ηρθατε και φαγατε 35 ποντους.
Και πανω απο 35 ποντους να μας ριχνατε τωρα δεν θα ειχε σημασια γιατι τωρα το μπασκετ δεν το βλεπει κανεις. Τα ειδατε και σημερα τα χαλια σας με τον Πανελληνιο που ησασταν 1000 ατομα.
Τοτε ειχατε Βρανκοβιτς ,Γιαννακη κ.τ.λ και γενικα υπηρχαν και στις 2 ομαδες παικταραδες και τα γηπεδα ηταν γεματα.
Παντως και ο Γκαλης και ο Γιαννακης και ο Βρανκοβιτς οταν ηταν στον Παο πελατες του Ολυμπιακου ηταν. Φασουλας,σιγαλας,ταρπλει,εντι τζονσον,πασπαλιε κ.τ.λ. Ολο 20αρες τρωγατε.
Ακομα και μετα την αυτοκρατορια μας παλι 20αρες τρωγατε απο τον συγχωρεμενο τον αλφονσο φορντ(2001-2002). Δυστυχως τα 2 τελευταια χρονια μας εχετε διαλυσει ,αλλα δεν νομιζω να το θυμαται κανεις αφου κανεις δεν βλεπει μπασκετ πλεον. Να ελπιζετε να ανεβει ο Ολυμπιακος μπας και γυρισει ο κοσμος στα γηπεδα. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
30ρού ο Μαυροκεφαλίδης αλλά πήγε χαμένη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Δεν μπορούσε να βάλει καλάθι σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Με άλλη ομάδα θα είχε χάσει με 20 πόντους διαφορά. Στα θετικά ότι κέρδισε πάλι στο τέλος, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάποια ομάδα όταν τα παιχνίδια κρίνονται στο τέλος, ή τα κερδίζει σχεδόν όλα ή τα χάνει σχεδόν όλα;Kai οι δυο ομάδες έχουν αρκετά καινούρια πρόσωπα και θέλουν χρόνο. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει μονίμως μια αστάθεια τα τελευταία χρόνια. Ενας λόγος παραπάνω φέτος που έχει πολλή πιτσιρικαρία.
Ο ΑΡΗΣ γύρισε από την κόλαση με την ΑΕΚ και το πήρε το ματσάκι. Χθες πήγαινε συνέχεια μπροστά στο σκορ και στο τέλος πήγε να το χάσει.
Ο Ζούρος απ ότι λένε (Asimov) είναι καλός προπονητής. Αν συνεχίσουν και οι δύο ομάδες με διοικητική σταθερότητα και ψύχραιμες κινήσεις στο ροστερ, θα ανέβουν.
Υπομονή χρειάζεταιΣτο Ισραηλ και στην Σαραγοσα συναντηθηκαμε με τον Παο και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα. Εχετε χασει και αλλη μια φορα μου φαινεται αλλα οχι σε ημιτελικα.
Πηρατε το καλπικο Ευρωπαικο και ηρθατε και φαγατε 35 ποντους.
Και πανω απο 35 ποντους να μας ριχνατε τωρα δεν θα ειχε σημασια γιατι τωρα το μπασκετ δεν το βλεπει κανεις. Τα ειδατε και σημερα τα χαλια σας με τον Πανελληνιο που ησασταν 1000 ατομα.
Τοτε ειχατε Βρανκοβιτς ,Γιαννακη κ.τ.λ και γενικα υπηρχαν και στις 2 ομαδες παικταραδες και τα γηπεδα ηταν γεματα.
Παντως και ο Γκαλης και ο Γιαννακης και ο Βρανκοβιτς οταν ηταν στον Παο πελατες του Ολυμπιακου ηταν. Φασουλας,σιγαλας,ταρπλει,εντι τζονσον,πασπαλιε κ.τ.λ. Ολο 20αρες τρωγατε.
Ακομα και μετα την αυτοκρατορια μας παλι 20αρες τρωγατε απο τον συγχωρεμενο τον αλφονσο φορντ(2001-2002). Δυστυχως τα 2 τελευταια χρονια μας εχετε διαλυσει ,αλλα δεν νομιζω να το θυμαται κανεις αφου κανεις δεν βλεπει μπασκετ πλεον. Να ελπιζετε να ανεβει ο Ολυμπιακος μπας και γυρισει ο κοσμος στα γηπεδα.Ο τίτλος του θέματος είναι : 'Καλαθοσφαίριση: Εξομολόγηση εκ βαθέων...' Και ο συμφορουμίτης που το άνοιξε έγραψε είχε γράψει τα εξής :
Με αφορμή τους φανατικούς που βλέπω οτι υπάρχουν,
ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε ...........αναλύσεις,σκέψεις,αναμνήσεις,εμπειρείες,ανταλλαγή απόψεων για τεχνικά θέματα αλλά και στρατηγικής,σχόλια για γεγονότα και ανθρώπους και ότι άλλο αγαπάτε και απο τις δύο πλευρές του ατλαντικού και όχι μόνο....για να σας.............. διαβάσουμε.... [/b]Και βέβαια όταν έγραφε 'φανατικούς' δεν ενοούσε τους συνδεσμίτες κάφρους ουτε και τους επαγγελματίες οπαδούς αλλά αυτούς που τους άρεσει το μπάσκετ.
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω -για ακόμα μια φορά- να μη βγάζεις εδώ τα απωθημένα σου, που απ' ότι βλέπω είναι και πολλά, διότι το θέμα δεν είναι βάζελοι εναντίον γαύρων αλλά είναι θέμα που έχει να κάνει γενικά με το μπάσκετ.
Εδώ γράφουν και άλλοι συμφορουμίτες που δεν έχουν σχέση με αυτές τις ομάδες και στο τέλος τέλος , αν έμαθες τι έχει η μπάλα του μπασκετ μέσα, (πράγμα που πολύ αμφιβάλλω) , δεν το οφείλεις σε καμιά από αυτές τις ομάδες αλλά στις ομάδες της Θεσ/νικης.Ανοιξε λοιπόν ένα άλλο θέμα και ασχολήσου εκεί με το πόσο καλύτερος ήταν ο Ελληνιάδης από τον Σοκ.Εδώ -αν και μιλάω μόνο για μένα-δε νομίζω να τον απασχολεί κανένα.
Για ακόμα μια φορά:Μην το γ*****σεις το thread
-
Δυστυχως η ιστορια γενικα του Ελληνικου αθλητισμου (μπασκετ,ποδοσφαιρο,πολο,βολευ κ.τ.λ) μας εχει δειξει οτι υπαρχει ο Ολυμπιακος και οι αλλοι.
Χθες στο ματς Παο-Πανελληνιος ηταν 1000 ατομα. ΓΙΑΤΙ? Και σημερα ο Ηρακλης θα το γεμισει το γηπεδο γιατι παιζει με τον Ολυμπιακο.
Μπορει να φαινεται οτι ειμαι καφρος,αλλα εγω απλα γραφω αυτα που βλεπω ολα αυτα τα χρονια.Α και κατι αλλο. Ξεχασατε οτι τα χρονια που επαιρνε στο μπασκετ ο Ολυμπιακος τα πρωταθληματα τον κατηγορουσαν και παλι οτι τα επαιρνε με την διατησια και οτι ο Ιωννιδης ειχε ευννοια απο τους διαιτητες κ.τ.λ.
Αν ειναι δυνατον. Η ομαδα που τρομοκρατουσε την Ευρωπη για χρονια με Ταρπλει,τζονσον,φασουλα,σιγαλα,πασπαλιε,ριβερς.
Βεβαια για τα συνεχομενα πρωταθληματα του Παο στο μπασκετ δεν μιλαει κανεις. Τωρα ο παναθηναικος εχει την καλυτερη ομαδα μακραν αλλα οταν αρχισε να τα παιρνει δεν την ειχε. Τοτε επαιρναν ριμπαουντ μεχρι και οι διαιτητες. Αλλα για αυτα δεν μιλαει κανεις.
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
Μπορειτε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση?
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ? -
η κατάσταση δεν γιατρεύεται
-
red_army, γίνεσαι αυξανόμενα προκλητικός και κουραστικός με την γάβρικη εμμονή σου και παραπληροφόρηση σε όλα τα επίπεδα.
Όταν μάθεις να σέβεσαι και να αναγνωρίζεις και τις άλλες ομάδες θα γίνεις πιο ολοκληρωμένος ως φίλαθλος.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
red_army, γίνεσαι αυξανόμενα προκλητικός και κουραστικός με την γάβρικη εμμονή σου και παραπληροφόρηση σε όλα τα επίπεδα.Όταν μάθεις να σέβεσαι και να αναγνωρίζεις και τις άλλες ομάδες θα γίνεις πιο ολοκληρωμένος ως φίλαθλος.
Eγω απλα περιμενω απαντηση στην ερωτηση μου.
Γιατι να σεβαστω τις αλλες ομαδες?
Μεσα απο ενα φορουμ ολοι και καλα γιναμε φιλαθλοι.
Ας παει ρε παιδια καποιος σημερα στο ματς Ηρακλης-Οσφπ να δει τι βρισιδια θα φαει ο Ολυμπιακος και να δουμε αν θα τον σεβαστουν. Ας παει και στο ποδοσφαιρο Ατρομητος-Ολυμπιακος οπου οι οπαδοι του Παο εχουν παρει 300 εισητηρια για να υποστηριξουν τον Ατρομητο.Υ.Γ Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι φιλαθλος . Ειμαι απλα οπαδος του Ολυμπιακου. Φανατικος δεν ειμαι παντως και ουτε επεισοδια δημιουργω. Απλα λεω τις αποψεις μου.
-
Δεν φταίει ο ΠΑΟ για την πτώση του μπάσκετ, φταίνε όλοι. Όπως έγραψα παραπάνω, το 85-90 έβλεπες μπάσκετ με ελληνόπουλα και το χαιρόσουν. Μετά που κάθε ομάδα είχε 5+ ξένους και στην τηλεόραση έβλεπες 5+ παιχνίδα μπάσκετ (ελληνικά και διεθνή) τη βδομάδα, ο κόσμος βαρέθηκε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν φταίει ο ΠΑΟ για την πτώση του μπάσκετ, φταίνε όλοι. Όπως έγραψα παραπάνω, το 85-90 έβλεπες μπάσκετ με ελληνόπουλα και το χαιρόσουν. Μετά που κάθε ομάδα είχε 5+ ξένους και στην τηλεόραση έβλεπες 5+ παιχνίδα μπάσκετ (ελληνικά και διεθνή) τη βδομάδα, ο κόσμος βαρέθηκε.Ok. Περιμενε να ανεβει λιγο ο Ολυμπιακος και θα δουμε αν θα γεμισουν ολα τα γηπεδα.
Παντως ενω εχουμε παιχταραδες εχουμε της πλακας προπονητη. Μακαρι να παιρναμε τον Πεδουλακη. Ο καζλαουσκας ειναι λιγος. Αν δεν εχεις καλη αμυνα δεν πας πουθενα. Τωρα βεβαια αρχιζει και το καταλαβαινει και αυτος . -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Έλα ντε; Γιατί;
-
Μεσα απο ενα φορουμ ολοι και καλα γιναμε φιλαθλοι.Εσύ πώς και έχεις παγιώσει απόψεις ότι π.χ. υπάρχει ο Ολυμπιακός και μετά όλες οι άλλες ομάδες, ή ότι π.χ. εμείς το παίζουμε φίλαθλοι μονάχα στο φόρουμ;
Επικαλείσαι και διαστερβλώνεις συνεχώς την ιστορία, συζητώντας με ανθρώπους που έβλεπαν μπάσκετ (και μπάλα) πολλά χρόνια πριν καν γεννηθείς!!! Ξέρεις, είναι αλλιώς να ζεις την ιστορία κι αλλιώς να τη διαβάζεις και μάλιστα μονόμπαντα και μόνο ότι σε συμφέρει ως οπαδό μιας ομάδας.
Αν θες μια άποψη από κάποιον (κατά πολύ) μεγαλύτερό σου, προσπάθησε να μην δηλητηριάζεις το μυαλό σου με εμμονές και να μην δηλητηριάζεις και τους άλλους. Είναι πολύ πιο όμορφο και υγιές να απολαμβάνεις και να ανγανωρίζεις τόσο την μπάλα όσο και το μπάσκετ από όποια ομάδα και να προέρχεται (αλλάζουν αυτά νομοτελειακά, από εποχή σε εποχή) από το να αρρωσταίνεις και να δηλητηριάζεις το μυαλό σου και το μυαλό των άλλων με κοντόφθαλμες, οπαδικές λογικές κι ερωτήματα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Έλα ντε; Γιατί;
Mην απομομωνεις μια φραση ,γιατι ετσι δημιουργουνται εντυπωσεις. Γραψε ολη την προταση.
Καταλαβες ωρε κουζουλε? -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μεσα απο ενα φορουμ ολοι και καλα γιναμε φιλαθλοι.Εσύ πώς και έχεις παγιώσει απόψεις ότι π.χ. υπάρχει ο Ολυμπιακός και μετά όλες οι άλλες ομάδες, ή ότι π.χ. εμείς το παίζουμε φίλαθλοι μονάχα στο φόρουμ;
Επικαλείσαι και διαστερβλώνεις συνεχώς την ιστορία, συζητώντας με ανθρώπους που έβλεπαν μπάσκετ (και μπάλα) πολλά χρόνια πριν καν γεννηθείς!!! Ξέρεις, είναι αλλιώς να ζεις την ιστορία κι αλλιώς να τη διαβάζεις και μάλιστα μονόμπαντα και μόνο ότι σε συμφέρει ως οπαδό μιας ομάδας.
Αν θες μια άποψη από κάποιον (κατά πολύ) μεγαλύτερό σου, προσπάθησε να μην δηλητηριάζεις το μυαλό σου με εμμονές και να μην δηλητηριάζεις και τους άλλους. Είναι πολύ πιο όμορφο και υγιές να απολαμβάνεις και να ανγανωρίζεις τόσο την μπάλα όσο και το μπάσκετ από όποια ομάδα και να προέρχεται (αλλάζουν αυτά νομοτελειακά, από εποχή σε εποχή) από το να αρρωσταίνεις και να δηλητηριάζεις το μυαλό σου και το μυαλό των άλλων με κοντόφθαλμες, οπαδικές λογικές κι ερωτήματα!
Θες να ψαξω και να βρω τι εχετε γραψει για τον Ολυμπιακο και τι μισος και κακια εχετε βγαλει πολλοι εδω μεσα? Αν και δεν ταιριαζει στον χαρακτηρα μου να ψαχνω τα ποστ των αλλων αν με προκαλεσεις θα το κανω.
Δηλαδη στο φορουμ των 4τροχων ο red_army7 ειναι ο κακος,ο οπαδος ο σατανας κ.τ.λ?
Oλοι ειστε φιλαθλοι και σεβεστε τον Ολυμπιακο και πατε αγκαλιασμενοι στα γηπεδα. -
Παντως ενω εχουμε παιχταραδες εχουμε της πλακας προπονητη. Μακαρι να παιρναμε τον Πεδουλακη. Ο καζλαουσκας ειναι λιγος. Αν δεν εχεις καλη αμυνα δεν πας πουθενα. Τωρα βεβαια αρχιζει και το καταλαβαινει και αυτος .Κάτι έχεις με τους προπονητές εσύ. Ο Σόλιντ και ο Καζλάουσκας φταίνε που οι παίκτες είναι λίγοι (σε ποιότητα και αριθμό) ή μεγάλοι ή κορεσμένοι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παντως ενω εχουμε παιχταραδες εχουμε της πλακας προπονητη. Μακαρι να παιρναμε τον Πεδουλακη. Ο καζλαουσκας ειναι λιγος. Αν δεν εχεις καλη αμυνα δεν πας πουθενα. Τωρα βεβαια αρχιζει και το καταλαβαινει και αυτος .
Κάτι έχεις με τους προπονητές εσύ. Ο Σόλιντ και ο Καζλάουσκας φταίνε που οι παίκτες είναι λίγοι (σε ποιότητα και αριθμό) ή μεγάλοι ή κορεσμένοι;
Λιγοι ειναι οι 2 καλυτεροι νεοι που υπαρχουν στο Ευρωπαικο μπασκετ (βασιλοπουλος,σειμπουτις)? Λιγος ειναι ο εντνει? Μπορει να ειναι 32 ετων αλλα δεν μπορει να ειναι ολοι 20 ετων. Πρεπει να υπαρχει και καποιος για εμπειρια. Λιγος ειναι ο πιτσιρικας Σχορτσιανιτης? Λιγος ειναι ο Χατζης? Ο χαρισης? Ο ζουκαουσκας? Ο ζιζιτς? Ο λιουις? Για μενα εχουμε απο τα καλυτερα υλικα στην Ευρωπη. Απλα δεν εχουμε προπονητη.
Στο ποδοσφαιρο παντως δεν εχουμε και προπονητη αλλα και παικτες
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........