-
Τι σουβγάζει ο Γούγλης!
Syndrome of Ophthalmoplegia, Ataxia, and tendon Areflexia (SOAA)
πηγή: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/quer ... t=Abstract
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Τι σουβγάζει ο Γούγλης!Syndrome of Ophthalmoplegia, Ataxia, and tendon Areflexia (SOAA)
πηγή: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/quer ... t=Abstract
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για να καταλαβω , αν καποια στιγμη η ΕΘΕΑ υιοθετησει αυτουσια μια προταση του ΣΟΑΑ, θα φταιει η ΕΘΕΑ που το υιοθετησε ή ο ΣΟΑΑ που το προτεινε;Αν την υιοθετήσει αυτούσια δεν υπάρχει ερώτημα, φταίνε και οι δύο. Περισσότερο σαφώς αυτός που το θέσπισε, παρά αυτός που το εμπνεύστηκε.
Το πρόβλημα πάντως μπορεί να προκύψει όχι από την ιδέα, πχ τα ΑΥΣΤΗΡΑ 4 περάσματα κατ εμέ ΘΑ ΗΤΑΝ (υποθετικός χρόνος) καταπληκτικό μέτρο, αν μπορούσε να αστυνομευθεί ΑΡΤΙΑ και ΙΣΑ. Έτσι το πρόβλημα προκύπτει από την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ να εφαρμοστεί η ιδέα αυτή! Σε αυτό σαφώς και μοναδική ευθύνη έχει αυτός που την υιοθέτησε γνωρίζοντας ή μη εκτιμώντας πως ο ΙΔΙΟΣ δεν μπορεί να το εξασφαλίσει (δικό του λάθος λοιπόν), και όχι αυτός που το εμπνεύστηκε (δεν είναι δική μου δουλειά να ξέρω πόσο αποτελεσματικός και πόσο κεφάτος είσαι να κάνεις τη δουλειά σου)Αν πάλι αλλάξει κάτι στην όλη πρόταση (ψείρα στα λόγια, ελέφας συνήθως στην ουσία) σαφώς και την ευθύνη πλέον έχει ΜΟΝΟ αυτός που ΚΑΙ το εμπνεύστηκε ΚΑΙ το θέσπισε.
Να ξεκαθαρίσουμε πάντως πως οι προτάσεις που κάνει κι ο platis κι εγώ κι όποιος άλλος για αναγνωρίσεις ή για όποιον άλλο θέμα είναι προς γνώση και προβληματισμό των υπευθύνων, και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι προτάσεις ΤΟΥ ΣΟΑΑ!
Δε θελω να πολυμπλεξω σε αυτη την κουβεντα ομως θα πω το εξης. Με ενοχλει η λογικη:
Δε με καλει η εξουσια στη ληψη μιας αποφασης -> Φταιει γιατι δεν ακουει τη γνωμη μου
Με καλει η εξουσια στη ληψη μιας αποφασης -> Φταιει γιατι δεν εφαρμοσε τη γνωμη μου
Με καλει η εξουσια στη ληψη μιας αποφασης -> Φταιει γιατι εφαρμοσε τη γνωμη μουΠολυ μονομερης θεωρηση πραγματων, εμεις οι καλοι, οι αλλοι οι κακοι.
Κατα τη γνωμη (ως εξωτερικος παρατηρητης) το λιγοτερο που μπορει να κανει ο ΣΟΑΑ (οπως και καθε αναλογο συλλογικο οργανο) ειναι να εχει αποψη, να διεκδικει την εφαρμογη της αλλα και να εχει το θαρος να παιρνει την ευθυνη μιας ενδεχομενης αποτυχιας. Στο κατω κατω δεν ειναι ντροπη να προσπαθεις, ντροπη ειναι να μην κανεις απολυτως τιποτα και να γκρινιαζεις.
ΦΥΣΙΚΑ και φταίει αν δεν ακούει την γνώμη μου! Δε λέω να την υιοθετήσει, αλλά να την ακούσει, να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ, και (πραγματικά και όχι τύποις) ΜΕΤΑ να αποφασίσει.
ΦΥΣΙΚΑ και φταίει αν δεν υιοθετήσει την άποψή μου και κάνει κάτι άλλο που αποδεικνύεται λάθος! Ποιος φταίει που κάποιος άλλος αποφάσισε κάτι λάθος; Εγώ;
Αν **νομοθετήσει **μια άποψη μου αλλά δεν την **εφαρμόσει **έμπρακτα (λέγε με αστυνόμευση, δικαιοσύνη, ισονομία κλπ κλπ) ΝΑΙ, ΦΤΑΙΕΙ! ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ!
Αν πάλι πράγματι την εφαρμόσει (ΑΚΕΡΑΙΑ, όχι περσοκομμένη, η μετά την προσθήκη παραθύρων) φταίμε κι οι δύο. Κι εγώ που αποδεδειγμένα πρότεινα κάτι λάθος, και αυτός που το υιοθέτησε. 'Οσο ξέρω κάτι τέτοιο με τις προτάσεις του ΣΟΑΑ (ΑΚΕΡΑΙΕΣ και μη αλλοιωμένες) δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ!Δε βλέπω τίποτα το μονομερές, πλην του κλίματος που βλέπω στο φόρουμ πως οι αγωνιζόμενοι είναι βλάκες και όλος ο υπόλοιπος κόσμος τα ξέρει και θα τα έκανε καλύτερα.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ προτάσεις βασισμένες στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ να δούμε τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει και οι βλάκες δεν το κάνουμε...
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Φυσικα αν θελεις να αποφυγεις να κριθεις μπορεις να φροντισεις να μην υπαρχει καταγεγραμμενη η θεση σου ακομη και αν σου εχει ζητηθει.Ακουγεται γνωριμο;
Ειναι ευκολο να μας το κανεις ΄λιανα' αυτο ?
Ναι, πανεύκολο.
Έχω νεύρα και σου ζητώ τη γνώμη σου:
Θες να σε δείρω, ή να σε πλακώσω;Εσύ δε λες τίποτα, σε σπάω στο ξύλο και σου ζητάω και τα ρέστα ευθυνόφοβε που δεν είπες τι ήθελες!
Αντίθετα όταν μου προτείνεις τρόπο να ξεσπάσω χωρίς να σε σπάσω κωφεύω επιλεκτικά και είναι σαν ποτέ να μην πρότεινες τίποτα.
Μάλιστα θα στο πω και σε επίσημη ανακοίνωσή μου! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
'Οσο ξέρω κάτι τέτοιο με τις προτάσεις του ΣΟΑΑ (ΑΚΕΡΑΙΕΣ και μη αλλοιωμένες) δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ!Αληθεια πως το ξερεις σιγουρα αυτο; Προσοχη, δε ζηταω να μου αρχισεις να μου γραφεις για τη μια ή την αλλη αποφαση αλλα σκεψου που και ποτε ειχε καταγραφει η θεση του ο ΣΟΑΑ για να εισαι σιγουρος. Αυτη ειναι και η ουσια της αρχικης παρατηρησης αλλωστε. Αν δεν υπαρχουν στοιχεια για τις αρχικες θεσεις αλλα και το πως εξελιχθηκε μια συζητηση πως μπορεις να πιστεψεις τη μια ή την αλλη πλευρα οταν υπερασπιζεται την αθωοτητα της; Με επιχειρημα το 'μη ξεχνατε ποσο κακοι ειναι οι αλλοι';
Δε βλέπω τίποτα το μονομερές, πλην του κλίματος που βλέπω στο φόρουμ πως οι αγωνιζόμενοι είναι βλάκες και όλος ο υπόλοιπος κόσμος τα ξέρει και θα τα έκανε καλύτερα.
Μονο ενας τρελος θα ελεγε οτι εχει ολες τις απαντησεις. Απο εκει και περα ξαναλεω, δεν ειναι ντροπη να εχεις θεση που θα αποδειχθει λαθος, ντροπη ειναι να μην εχεις αποψη. Γενικα μιλωντας λοιπον ο σημερινος ΣΟΑΑ εχει αποψη (σε αντιθεση με το αμεσο παρελθον ας πουμε) ομως εκανε και απο οτι φαινεται εξακολουθει να κανει το λαθος να μη φροντιζει να τη καταγραφει (με εξαιρεση τις αναβασεις). Εκτος αν παλι θεωρειτε την αρχικη ανακοινωση πληρη θεση, τοτε πασο.
-
Σ αυτο το τελευταιο θα συμφωνησω απολυτα με τον Go for pole. Περα απο τα αναγκαια κλεισιματα στο υπογειο, χρειαζεται επικοινωνιακη δουλεια, καταγραφη, δημοσιοποιηση και κατοχυρωση. Scripta manent, και πρεπει πια να το καταλαβουμε. Το κουβεντιαστο δεν φτανει πια.Και δημιουργει και παρεξηγησεις.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Σ αυτο το τελευταιο θα συμφωνησω απολυτα με τον Go for pole. Περα απο τα αναγκαια κλεισιματα στο υπογειο, χρειαζεται επικοινωνιακη δουλεια, καταγραφη, δημοσιοποιηση και κατοχυρωση. Scripta manent, και πρεπει πια να το καταλαβουμε. Το κουβεντιαστο δεν φτανει πια.Και δημιουργει και παρεξηγησεις.Γιά μισο βρε Χρήστο ,
Κάνουμε 2 συνεδριάσεις την εβδομάδα , έχουμε γράψει πάνω από 16 επιστολές με προτάσεις οι οποίες είναι στο site του ΣΟΑΑ , έχουμε στείλει αντίστοιχα emails , έχουμε κάνει μία ανοικτή συγκέντρωση για αναγνωρίσεις , δύο για τις αναβάσεις , δεν σου βάζω τα περί ενιαίου που είναι επίσης πάρα πολλά , έχουμε παραστεί σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου σαν εκπρόσωποι και πλοηγοί ! Επίσης μην ξεχνάμε τον εκπρόσωπο του ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ.
Έχουμε δώσει ή έχουμε παραστεί σε συνετεύξεις/συζητήσεις τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην TV.
Όλα αυτά επτά άνθρωποι! Σε οκτώ μήνες.
Ότι θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα θα συμφωνήσω , στο ότι απαξιώνεται η δουλειά που έχει γίνει έως τώρα διαφωνώ κάθετα!
@GoforPole
Οι προτάσεις μας για τα ραλύ μέσα από τις αναφορές των παρατηρητών ΣΟΑΑ , οι προτάσεις μας για τους αγώνες ταχύτητος πάλι μέσα από αναφορές , οι προτάσεις μας για τα ΔΤΤ ,για τα τρεϊλερς δεν είναι καταγεγραμμένα και δημοσιοποιημένα?
Τέλος το θέμα του παραβόλου ήταν το πρώτο που τέθηκε στην Συνάντηση αλλά και αυτά έχουν δημοσιοποιηθεί και καταγραφεί!
Έξω από τον χορό , λέει ο λαός , πολλά τραγούδια λέμε...
-
'Οσο ξέρω κάτι τέτοιο με τις προτάσεις του ΣΟΑΑ (ΑΚΕΡΑΙΕΣ και μη αλλοιωμένες) δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ!
Αληθεια πως το ξερεις σιγουρα αυτο; Προσοχη, δε ζηταω να μου αρχισεις να μου γραφεις για τη μια ή την αλλη αποφαση αλλα σκεψου που και ποτε ειχε καταγραφει η θεση του ο ΣΟΑΑ για να εισαι σιγουρος. Αυτη ειναι και η ουσια της αρχικης παρατηρησης αλλωστε. Αν δεν υπαρχουν στοιχεια για τις αρχικες θεσεις αλλα και το πως εξελιχθηκε μια συζητηση πως μπορεις να πιστεψεις τη μια ή την αλλη πλευρα οταν υπερασπιζεται την αθωοτητα της; Με επιχειρημα το 'μη ξεχνατε ποσο κακοι ειναι οι αλλοι';
Πολύ απλό!
Καταρχήν η ΕΘΕΑ κατηγορεί τον ΣΟΑΑ πως σώπευε φέτος όλη τη χρονιά.
Αυτό μετά την ανακοίνωσή της στην απάντηση της ανοιχτής επιστολής το ξέρουν και τα στουρνάρια.
Δεν μπορώ να αποδείξω εγώ προσωπικά πως ο ΣΟΑΑ έστελνε γράμματα στην ΕΘΕΑ, αλλά το λέει το ΔΣ του αφενός, και αφετέρου ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ έχουν κοινοποιηθεί και στη σελίδα του ΣΟΑΑ. Εσύ δηλαδή φαντάζεσαι πως δεν έκαναν τον κόπο να το στείλουν με φαξ, email ή δια ζώσης; Εγώ το βρίσκω βλακώδες να σκξεφτώ καν το ενδεχόμενο...Επίσης ο κ. Μεσημέρης πριν τις εκλογές του ΣΟΑΑ στις αρχές της χρονιάς κατηγορούμενος πως επίσης σώπαινε και ήταν ανενεργός έδειξε ΠΑΚΟ ολόκληρο από τις επιστολές που είχε στείλει στην ΕΘΕΑ, που πάλι γαργάρα έγιναν.
Από τα παραπάνω συμπεραίνεις εσύ πως υπάρχει περίπτωση όχι μόνο η ΕΘΕΑ να έχει δεχτεί το έργο του ΣΟΑΑ ποτέ, αλλά και να το έχει εφαρμόσει ΑΥΤΟΥΣΙΟ;;
Εγώ λέω πως είναι για γέλια να το πιστεύουμε αυτό, αλλά αν σε κάνει χαρούμενο να ρετουσάρω τη φράση που σε ενόχλησε, αφαιρώντας το 'όσο ξέρω', μιας και πλέον μιλάμε για αποδείξεις...: Κάτι τέτοιο με τις προτάσεις του ΣΟΑΑ (ΑΚΕΡΑΙΕΣ και μη αλλοιωμένες) δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ τα τελευταία 10 χρόνια!
Όπου και τα 10 τελευταία χρόνια είναι η ΜΕΓΑΛΗ κατρακύλα των αγώνων!!ΟΚ τώρα;
Δε βλέπω τίποτα το μονομερές, πλην του κλίματος που βλέπω στο φόρουμ πως οι αγωνιζόμενοι είναι βλάκες και όλος ο υπόλοιπος κόσμος τα ξέρει και θα τα έκανε καλύτερα.
Μονο ενας τρελος θα ελεγε οτι εχει ολες τις απαντησεις. Απο εκει και περα ξαναλεω, δεν ειναι ντροπη να εχεις θεση που θα αποδειχθει λαθος, ντροπη ειναι να μην εχεις αποψη. Γενικα μιλωντας λοιπον ο σημερινος ΣΟΑΑ εχει αποψη (σε αντιθεση με το αμεσο παρελθον ας πουμε) ομως εκανε και απο οτι φαινεται εξακολουθει να κανει το λαθος να μη φροντιζει να τη καταγραφει (με εξαιρεση τις αναβασεις). Εκτος αν παλι θεωρειτε την αρχικη ανακοινωση πληρη θεση, τοτε πασο.
ΚΑΙ ο περασμένος ΣΟΑΑ είχε θέση, άποψη και συνέπεια όπως απεδείχθη. Δυστυχώς έπασχε στην επικοινωνία με τα μέλη του, συνεπώς και με τους τρίτους, τους φιλάθλους, οπότε έφτανε να φαίνεται ως μη υπάρχον όργανο. Για αυτό πρώτος και καλύτερος τους είχα κατηγορήσει από εδώ στο φόρουμ.
Άλλο αυτό όμως, και άλλο το ότι δεν είχε θέσεις και δεν πολέμαγε για αυτές στην ΕΘΕΑ!!!Όσο για το παρόν Δ.Σ. δεν καταλαβαίνω τι εννοείς πως ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ τις θέσεις του!!!
Δηλαδή τι σε ενοχλεί;
Που τις στέλνει στην ΕΘΕΑ και αυτή με ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ από το παρελθόν δηλώνει πως δεν έλαβε τίποτα;
Που τις δημοσιοποιεί και στην ιστοσελίδα του;
Που με συνέπεια λαμβάνω ΚΑΘΕ ανακοίνωση του ΣΟΑΑ στο email μου που τους έχω δηλώσει;
Αυτό εννοείς 'μη καταγραφή', ή μήπως το φόρουμ είναι κάποιο θεσμικό όργανο και αν δεν καταγραφεί εδώ είναι σαν να μην έγινε;; Σίγουρα αν καταγραφεί στο φόρουμ λέει ΠΟΛΛΑ, αλλά ΔΕΝ είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ προϋπόθεση!!Σε τελική ανάλυση εγώ πάλι πάω πάσο αν πιστεύεις πως το μοναδικό έργο του ΣΟΑΑ φέτος είναι το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του, δηλαδή η ανοιχτή επιστολή (αυτό φαντάζομαι εννοείς ως 'αρχική ανακοίνωση') η οποία ΠΡΟΗΛΘΕ από το γεγονός πως η ΕΘΕΑ έγραφε (ίσως και να εξακολουθεί, δεν γνωρίζω) τον ΣΟΑΑ, το έργο του, άρα και εμάς τους αγωνιζόμενους, τα μέλη του στα παλαιότερα των υποδημάτων της.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Από τα παραπάνω συμπεραίνεις εσύ πως υπάρχει περίπτωση όχι μόνο η ΕΘΕΑ να έχει δεχτεί το έργο του ΣΟΑΑ ποτέ, αλλά και να το έχει εφαρμόσει ΑΥΤΟΥΣΙΟ;;
Εγώ λέω πως είναι για γέλια να το πιστεύουμε αυτό, αλλά αν σε κάνει χαρούμενο να ρετουσάρω τη φράση που σε ενόχλησε, αφαιρώντας το 'όσο ξέρω', μιας και πλέον μιλάμε για αποδείξεις...: Κάτι τέτοιο με τις προτάσεις του ΣΟΑΑ (ΑΚΕΡΑΙΕΣ και μη αλλοιωμένες) δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ τα τελευταία 10 χρόνια!
Όπου και τα 10 τελευταία χρόνια είναι η ΜΕΓΑΛΗ κατρακύλα των αγώνων!!ΟΚ τώρα;
Οχι γιατι κανεις λαθος αλλα δεσμευομαι και δεν μπορω να πω περισσοτερα.
Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να μπει στη σελιδα του ΣΟΑΑ και να διαπιστωσει κατα ποσο οι ανακοινωσεις ειναι προτασεις ή ας πουμε κριτικη αγωνα (πολυ ευπροσδεκτο και αυτο αλλα οχι προταση-θεση) και τελοσπαντων ποιο ποσοστο του φασματος των υπαρκτων προβληματων καλυπτουν. Σε τελικη αναλυση η ΕΘΕΑ εριξε το γαντι, αλλα απο οτι βλεπω ο ΣΟΑΑ επι της ουσιας φαινεται να μην εχει απαντησει ουτε με λογια ουτε με πραξεις.
-
Για την ακριβεια,Κωστα, η ΕΘΕΑ κανει ο,τι θελει οποτε θελει,οπως θελει και ο ΣΟΑΑ,δηλαδη οι συμμετεχοντες-οδηγοι ακολουθουν παντα(αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο-καλο,απλα γεγονος),αφου ειτε δεν μπορουν να κανουν κατι(μονο ΟΠΟΙΟΣ δυναται να μην συμμετεχει,αλλα προκεται περι ναρκωτικου,οπως ξερεις),ειτε αν προσπαθησουν να κανουν κατι,δεν βλεπουν καμια αλλαγη,εως και το αντιθετο.
Αν οπως λες ξερεις κατι αλλο,πεστο.
Απο ποιον δεσμευεσαι,αν δεν ειναι απο την πλευρα του ΣΟΑΑ,δηλαδη των οδηγων,τοτε ειναι απο την πλευρα της ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ,αρα δεν πρεπει να ειναι τοσο αντικειμενικα αυτα που σου ειπανε,αν θες μοιρασου τα με τους οδηγους(εδω) ,να σου πουμε τη γνωμη μας. -
Οχι γιατι κανεις λαθος αλλα δεσμευομαι και δεν μπορω να πω περισσοτερα.
Γιατι δεν μπαινει αυτος που σε δεσμευει να μας τα γραψει ?????????????
Επιζητουμε την καλοπροαιρετη κριτικη!!!
-
αλλα απο οτι βλεπω ο ΣΟΑΑ επι της ουσιας φαινεται να μην εχει απαντησει ουτε με λογια ουτε με πραξεις.....Σορρυ που δεν σε ενημερωσα προσωπικα....... αλλα δεν ειναι αυτη η τακτικη μου, ξερεις δεν ειμαστε πολιτικο κομμα που ζηταμε την ψηφο του λαου.
Επιθυμια μου ειναι να μεινει κατι στους αγωνες ,απο την θητεια μου στον συνδεσμο, και οχι να κανω δημοσιες σχεσεις του κωλου......
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
....Σορρυ που δεν σε ενημερωσα προσωπικα....... αλλα δεν ειναι αυτη η τακτικη μου, ξερεις δεν ειμαστε πολιτικο κομμα που ζηταμε την ψηφο του λαου.Επιθυμια μου ειναι να μεινει κατι στους αγωνες ,απο την θητεια μου στον συνδεσμο, και οχι να κανω δημοσιες σχεσεις του κωλου......
Κανε οτι θες Αγγελε, προσωπικα δεν με ενδιαφερει το πως πορευεστε περα φυσικα απο την επιθυμια μου να δω κατι να βελτιωνεται στους αγωνες. Αν και δεν το πολυ καταλαβαινω γιατι το λες αυτο απο τη στιγμη που ο ΣΟΑΑ ξεκινησε τις ανακοινωσεις. Κατα τα αλλα το ποσο ενδιαφερει η καλοπιστη κριτικη ειναι φανερο, αρα μην περιμενεις να σου πω για ποια αποφαση αναφερομαι. Στο κατω κατω δεν εχει νοημα, σιγουρα ξερεις ποια ειναι.
-
Απ'όλες τις επιστολές που έχω στείλει στην ΕΘΕΑ σαν Γραμματέας του ΣΟΑΑ έχω λάβει μόνο **ΜΙΑ **απάντηση !
Ξέρετε σε ποιά?
Στην Αναφορά για το Αττικό Ράλυ!
Και ξέρετε τι έλεγε η απάντηση?
Αμφισβητούσε την υπογραφή μου , το προσωπικό μου φάξ που έχει λάβει σε **ΟΛΕΣ **τις προηγούμενες επιστολές που **ΔΕΝ **απαντήσανε , την σφραγίδα του Συνδέσμου που τα μέλη μου έχουν εμπιστευθεί!!!!! Ρωτούσε δε αν η αναφορά 'τυγχάνει' της έγκρισης του Δ.Σ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΕΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ!!!!
Α.Γ.Ιγγλέσης
Ελληνας Αγωνιζόμενος - τρομάρα μου!!!! -
...
Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να μπει στη σελιδα του ΣΟΑΑ και να διαπιστωσει κατα ποσο οι ανακοινωσεις ειναι προτασεις ή ας πουμε κριτικη αγωνα (πολυ ευπροσδεκτο και αυτο αλλα οχι προταση-θεση) και τελοσπαντων ποιο ποσοστο του φασματος των υπαρκτων προβληματων καλυπτουν. ...Το να μην γίνονται αγώνες το Σάββατο είναι πρόταση ή όχι?
Έχει απαντηθεί από την ΕΘΕΑ?
Από τότε που καταγράφηκε ξανάγινε?
Ποιά τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής?
Όταν απαντήσεις αυτά θα σου βάλω και άλλα ερωτήματα!
-
Αρη δεν καταλαβες. Δυστυχως ( το ξαναγραφω ΔΥΣΤΥΧΩΣ) υπαρχει δουλεια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και δουλεια ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ. Η ουσιαστικη, (που δεν αμφισβητει κανεις οτι την κανετε και με το παραπανω) λυνει τα προβληματα, η επικοινωνιακη δειχνει τη δυναμη της οταν εχεις απεναντι σου τοιχο (που φοβαμαι οτι αυτη την περιοδο τον εχεις).
Γι αυτο επιμενω. Γραφετε, λετε, φωναχτε οτι κανετε, να το καταλαβει ο κοσμος, ναναι κοντα και ετοιμος.
Δεν υπονοουσα τιποτε παρα πανω.ΤΩΡΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ? Περιμενουμε νεα.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Όταν απαντήσεις αυτά θα σου βάλω και άλλα ερωτήματα!Και ποιος σου ειπε οτι θα καθησω να παιξω στο παιχνιδι τον εντυπωσεων που τοσο σου αρεσει;
-
....Σορρυ που δεν σε ενημερωσα προσωπικα....... αλλα δεν ειναι αυτη η τακτικη μου, ξερεις δεν ειμαστε πολιτικο κομμα που ζηταμε την ψηφο του λαου.
Επιθυμια μου ειναι να μεινει κατι στους αγωνες ,απο την θητεια μου στον συνδεσμο, και οχι να κανω δημοσιες σχεσεις του κωλου......
Κανε οτι θες Αγγελε, προσωπικα δεν με ενδιαφερει το πως πορευεστε περα φυσικα απο την επιθυμια μου να δω κατι να βελτιωνεται στους αγωνες. Αν και δεν το πολυ καταλαβαινω γιατι το λες αυτο απο τη στιγμη που ο ΣΟΑΑ ξεκινησε τις ανακοινωσεις. Κατα τα αλλα το ποσο ενδιαφερει η καλοπιστη κριτικη ειναι φανερο, αρα μην περιμενεις να σου πω για ποια αποφαση αναφερομαι. Στο κατω κατω δεν εχει νοημα, σιγουρα ξερεις ποια ειναι.
Συγγνώμη βρε παιδιά που παρεμβαίνω, αλλά επειδή αισθάνομαι ότι πέρα από τον ΣΟΑΒΕ ο οποίος χωροθετεί το ζήτημα γιά εμένα που είμαι Β/ελλαδίτης, σε γενικώτερο πλαίσιο η δραστηριότητά μου έχει να κάνει και με τον ΣΟΑΑ.
Διατυπώνω λοιπόν το 'παράπονο'.
Ο Go_For_Pole έχει δηλώσει ότι δεν έχει υδρώσει ποτέ σε μπάκετ, άρα έξω από το κομάτι ¨οδηγοί αγώνων'. Ο πρόεδρος του συνολικού οργάνου των οδηγών συνομιλεί μέσα από το φόρουμ με κάποιον που έχει την όποια άλλη σχέση με το χώρο του αγωνιστικού αυτοκινήτου εκτός από αυτή του πληρώματος και κάνουν λόγο γιά κάποι απόφαση που μόνο αυτοί οι δύο ή και άλλοι περιορισμένοι ξέρουν.
Ή κάτι κρύβεται ή αν και καμιά σχέση με το τιμόνι ο φίλος μας, γνωρίζει περισσότερα από εμάς.Κατά τα λοιπά φίλτατε GFP επειδή το πο΄δήλατο δεν το μαθαίνεις με σεμινάριο, μάλλον θα πρέπει να κρατάς στοιχείδω επιφύλαξη γιά την περίπτωση που θα σφάλεις.
Άλλο να τα γράφεις και άλλο να τα ζείς και να έρχεται κάποιος κάφρος και να σου τρίβει την αξιοπρέπεια στη μούρη και να καλύπτεται πίσω από τη θέση του (κριτής, οργανωτής κ.λ.π.) ή το κολλάρο που φοράει (ΕΛΠΑ). Τους έχω αντιμετωπίσει ελάχιστα, έχω ακούσει πάρα πολλά από παλαιότερους και η άποψη που έχω δεν είναι και τόσο κολακευτική. Λίγη διπλωματία λοιπόν δεν βλάπτει μπροστά στην επιστήμη της μπερδεψοδουλιάς, του ψεύδους και της αδιαφανούς διαχείρισης.
Αλήθεια γιατί ζητάς από τους οδηγούς να κάνουν προτάσεις, που έχουν κάνει, όταν η κινητήρια δύναμη της διοργάνωσης των αγώνων που προσφέρουν οι οδηγοί, δηλαδή το χρήμα είναι σε ξένη προς αυτούς διαχείριση και μάλιθστα άδηλη;Είδε εσύ πουθενά εδώ μέσα ή περισσότερο επίσημα να μας ενημερώνει κάποιος -διαβάζουν αρκετοί- πόσα είναι τα έσοδα της ΕΛΠΑ, από ποιούς, πού τα ξοδεύουν και πόσα τους μένουν και τι τά κάνουν;
Αν μου δώσεις τα χρήματα μπορεί να κάνω μιά πρόταση που θα λύνει πολλά προβλήματα π.χ. πληρωμένο ενιαίο λάστιχο και χορηγία, καύσιμο και χορηγία, χορηγία των λεσχών, διαφήμιση πληρωμένη και άλλα που ίσως το μυαλό μου να είναι λίγο γιά τα βγάλει.
Επομένως άσε τους οδηγούς να προσφέρουν όσο μπορούν να προσφέρουν πέρα από το θέαμα, κάντους κριτική γι' αυτό που ΄ υπόσχονται να προσφέρουν και ψάξε το πρόβλημα σε αυτούς που υπόσχονται διοίκηση και δεν την κάνουν.
Διαφορετικά θα πιστέψω ότι είσαι 'στημένος'.
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Διαφορετικά θα πιστέψω ότι είσαι 'στημένος'.Πιστεψε οτι θελεις ανθρωπε μου, δημοκρατια εχουμε
-
Στο κατω κατω δεν εχει νοημα, σιγουρα ξερεις ποια ειναι.Ειλικρινα , δεν γνωριζω σε ποια αναφερεσαι. Εαν θελεις μου εξηγεις.
Ακομα και ο Παπας που εχει το 'αλαθητο' ζητησε συγνωμη...
SOS...ΛΟΥΜΠΑ