-
Μετα το Γυμναστικο που δυσκολα θα κρατηθει και ο Κολοσσος εκανε μεσα σε 2 μερες 2 κινησεις-ματ για να καπαρωσει τη δευτερη θεση που οδηγει στην Α2. Εχασε εντος απο το Μακεδονικο και πηρε για προπονητη τον Κυριτση Αντε και με τον Πολιτη (εχει και καζίνο η Ροδος)
-
τουλαχιστον να πηγαινε και ο γιος του εκει...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μετα το Γυμναστικο που δυσκολα θα κρατηθει και ο Κολοσσος εκανε μεσα σε 2 μερες 2 κινησεις-ματ για να καπαρωσει τη δευτερη θεση που οδηγει στην Α2. Εχασε εντος απο το Μακεδονικο και πηρε για προπονητη τον ΚυριτσηΚαλά μην ανυσηχεις θα σωθείτε!
Με τον Κολοσσό σε γενικές γραμμές συμφωνώ, την έχει άσχημα αλλά όχι και με τον Γυμναστικό. Γενικά είναι πολύ νωρίς για να καταδικάσεις οποιαδήποτε ομάδα. -
Μεγάλη νίκη χθες του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ για ψυχολογικούς αλλά και για αγωνιστικούς λόγους μέσα στο Βερολίνο επί της ALBA.
Ο ΑΡΗΣ φαίνεται να αναγεννιέται για να επιστρέψει εκεί που είναι η φυσική του θέση, στην elite των Ευρωπαϊκών ομάδων.
Ο Ηρακλής θα σωθεί στο μπάσκετ γιατί θα του δώσουμε το τελευταίο ματσάκι στο ΠΑΛΕ όπως μάς έδωσαν και αυτοί πέρυσι το αντίστοιχο ματς στο ποδόσφαιρο
-
Στ΄αλήθεια μεγάλη νίκη, αλλά δεν ξέρω τι ερεισματα στον κόσμο αλλά και τι συνέχεια θα εχει η συγκεκριμενη ομαδα με 4 Αμερικανους και δύο Ρωσολευκορωσους για πρωταγωνιστες. Οι Ελληνες τελειωμενοι (Σιγαλας) ή άπειροι... Ελπιζω αν πανε καλά φετος του χρόνου να το ξανασκεφτούνε.
Ο Ηρακλής ειναι πολύ χαλια, αλλά ειναι πολύ τυχερος που υπάρχουν αλλοι με αντίστοιχα χάλια. 3-4 ομάδες φετος ειλικρινά δεν βλέπονται... -
Μια χαρά είναι και οι Αμερικανοι και οι Λευκορώσσοι και οι Σκοπιανοί, δηλαδή τι παραπάνω έχει το κακομαθημένο Ελληνόπουλο Σχορτσιανίτης ή Κόμματος ή Χατζηβρέτας από τον STACK που τιμάει την φανέλα του Αυτοκράτορα εδώ και 3 χρόνια????
Εδώ ο Νέστορας προτίμησε να κάθεται παγκίτης στην Ιταλία από το να γυρίσει στον ΑΡΗ, δηλαδή τί να κάνω εγώ σαν οπαδός, να παρακαλάω το κάθε μ@λ@κισμένο να έρθει να παίξει στον ΑΡΗ???ΑΡΗΣ είμαι εξάλλου, ακόμη και με ΡΕΝΦΡΟ και KOYL (τον ΓΕΡΜΑΝΟ, όχι αυτόν που έχουμε τον καλο) πάντα ΑΡΗΣ θα είμαι.
Ήδη με την ΑΕΚ το ΠΑΛΕ γεμισε........ ένα διπλό στο κρατικό της Πυλαίας και με τον παο θα έχουμε απίστευτη κατάσταση.[/list] -
ποιος θα παρει διπλο στην πυλαια?
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
να παρακαλάω το κάθε μ@λ@κισμένο να έρθει να παίξει στον ΑΡΗ???Έχεις και δίκιο και άδικο μαζί. Όταν θα έχω χρόνο θα γράψω σχετικά.
...ΡΕΝΦΡΟ...
ΡΕΝΦΡΟ... ΘΕΟΣ
-
Κερδισε και ο Παοκ την Ταλεβ Καλιν
Απαισιο μπασκετ εντουτοις....
-
Για τον Ηρακλη θα σας πω καλυτερα μετα το ματς με τους μονιμους πελατες στο μπασκετ το Σαββατο.
Με νικη η ομαδα θα ρολλαρει αλλιως. -
E ρε και να' μουνα στο ΟΑΚΑ σήμερα
ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ
Ομπράντοβιτς-Μεσίνα
Μεγάλο παιχνίδι, ματσάρα, ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο.
Φοβερό κοουτσάρισμα (ένα ακόμα) από το Σέρβο.
Σπανούλης, Λάκοβιτς οι κορυφαίοι, πολύ καλός ο Τομάσεβιτς.
Μπράβο που χειροκρότησαν το Θόδωρα (16π-ο καλύτερος)
Η ΑΕΚ πολύ νωρίς έχασε επαφή με το σκορ στη Μπολόνια.
Είναι και χαοτική η διαφορά με την Κλιμάμιο. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
E ρε και να' μουνα στο ΟΑΚΑ σήμεραΤωρα δεν αργησα 11 σελίδες!
Σπουδαίο ματς στ' αλήθεια... Φαινότανε από το 1ο λεπτό. Φοβεροί οι Σπανουλης-Παπαλουκάς, το κάνανε προσωπική μάχη. Οι δύο ομάδες παιζουνε χαλαρα ΝΒΑ με μια-δυο προσθήκες. Αν ο Σπανουλης συνεχισει ετσι θα παίξει εκεί πάντως με ή χωρίς τον βαζελο
Για το κοουτσαρισμα δε θα συμφωνησω. Εχω δει και καλύτερα από τον ιδιο προπονητη. Στο 4ο δεκάλεπτο ισως, αλλά στο 1ο-3ο κοουτσαρε με διαφορά... φάσης. Ο Μεσινα so and so. Εβγαζε τον Παπαλουκα ακόμα κι οταν τα καθισματα του πάγκου δυσφορούσαν
Τετοια αγωνιστικη ασταθεια σαν του Χολντεν μονο ο Βασιλειάδης του ΠΑΟΚ εχει -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στ΄αλήθεια μεγάλη νίκη, αλλά δεν ξέρω τι ερεισματα στον κόσμο αλλά και τι συνέχεια θα εχει η συγκεκριμενη ομαδα με 4 Αμερικανους και δύο Ρωσολευκορωσους για πρωταγωνιστες. Οι Ελληνες τελειωμενοι (Σιγαλας) ή άπειροι... Ελπιζω αν πανε καλά φετος του χρόνου να το ξανασκεφτούνε.Με την κατάντια του Άρη σε όλα τα άλλα αθλήματα, και με γεγονός ότι ο κόσμος της συγκεκριμένης ομάδας είναι έτσι κι αλλιως μπασκετικός, ο κόσμος είναι το μόνο για το οποίο δεν ανυσηχούμε. Αν οι ομάδα συνεχίσει τις επιτυχίες βγαίνει χαλαρά πρώτη στα εισητήρια.
Για τους Έλληνες που λες, το μεγαλύτερο λάθος του καλοκαιριού ήταν ο Κυρίτσης. Πάντως φέτος επένδυσαν σε πολλά ταλαντούχα ελληνόπουλα.
Για τον Σιγάλα διαφωνώ με το τελειωμένος. Όπως πάντα κάνει δουλειά που δεν φαίνεται.
Αν και μετά το καλοκαίρι δεν ήμουν αισιόδοξος, η ομάδα δείχνει να πηγαίνει καλά. Είδωμεν. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για τους Έλληνες που λες, το μεγαλύτερο λάθος του καλοκαιριού ήταν ο Κυρίτσης.Αυτόν, κυρίως, είχα στο μυαλό μου
Πάντως φέτος επένδυσαν σε πολλά ταλαντούχα ελληνόπουλα.
Όχι πολλά και όχι σε ιδιαίτερα ταλαντούχα...
Για τον Σιγάλα διαφωνώ με το τελειωμένος. Όπως πάντα κάνει δουλειά που δεν φαίνεται.
Για τον Σιγάλα (όπως και για τους Αλβερτη, Παπανικολάου) ισχύει αυτο που λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι. You can't teach an old dog new tricks
-
Εγώ πάλι αδελφέ με τον Κυρίτση διαφωνώ , δεν νομίζω ότι έχει δυνατότητες να παίξει σε ομάδα πρωταθλητισμού και να πρωταγωνιστεί.
Δες τον Παντιους που είναι πάνω κάτω στην ίδια ιλικία , σουτάρει, έχει διεισδυση, άλμα απίστευτο και είναι 2 φορές δυνατότερος.
Αν ο Κυρίτσης είχε τις δυνατότητες θα τις είχε δείξει τόσο καιρό που ήταν στον Άρη.Δες τον Wilkinson, είναι 20 χρονον παιδαρέλι και ξέρει 100κιλά μπάσκετ. Κίνηση χωρίς μπάλα, με μπάλα, σουτ, πίβοτ.
Αλήθεια ποιός επέλεξε φέτος τους ξένους του ΑΡΗ??? Ήταν θέμα τύχης οι σωστές επιλογές??? -
Σωστες επιλογες σιγουρα... Ο Ζουρος είναι καλός προπονητης, εμαθε από τα λάθη του
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κερδισε και ο Παοκ την Ταλεβ ΚαλινΑπαισιο μπασκετ εντουτοις....
Πολύ τηλεοπτικό μπασκετάκι μας φορτώνουν πάλι και θα μπουχτίσουμε μέχρι αηδίας πάλι...........Μας αρέσει δεν λέω αλλά το πολύ το τάκα τάκα........ή το κύριε ελέησον........
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πάντως φέτος επένδυσαν σε πολλά ταλαντούχα ελληνόπουλα.
Όχι πολλά και όχι σε ιδιαίτερα ταλαντούχα...
Πηραν ομως τον Νικολαϊδη για βοηθο προπονητη που σκατα πιανει και χρυσαφι γινεται
-
33 ποντους εφαγε χθες η ΑΕΚ απο την Κλιναμιο,οποτε τα σχολια περιττευουν.
Ο φραγκοφονιας Φιλιππου ψαχνει να βρει ξενο καλο(ΝΒΑερ κτλ) με 120.000 Ευρω..... Ελεος κυριε Φιλιππου πια.
Οταν απαξιωνεις επιτηδες το ιδιο σου το προϊον εισαι το λιγοτερο εμπαθης...
-
Ετοιμος να το 'κλέψει' το ματσάκι ο γαύρος
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........