-
αγόρασα ένα bluetooth car kit της motorola, φορητό, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.Ούτε εγκατάσταση ούτε καλώδια, πολύ εύχρηστο και καλή ποιότητα επικοινωνίας....συνεργάζεται με sony ericsson που έχω και με nokia (δοκιμασμένο)
-
Ο χρήστης nikthanos έγραψε:
αγόρασα ένα bluetooth car kit της motorola, φορητό, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.Ούτε εγκατάσταση ούτε καλώδια, πολύ εύχρηστο και καλή ποιότητα επικοινωνίας....συνεργάζεται με sony ericsson που έχω και με nokia (δοκιμασμένο)Όταν λες φορητό, εννοείς με δικό του ηχείο-μικρόφωνο έτσι? Υποδοχή ρεύματος έχει? Αν ναι, είναι 12V? Πόσο πήγε η αγορά?
-
Οι υποδοχές ρεύματος μπορούν να συνδεθούν με την παροχή του αυτοκινήτου και 'εσωτερικά' ή κυκλοφορείς μόνιμα με έναν μετασχηματιστή στον αναπτήρα; Επίσης υπάρχει δυνατότητα audio out για σύνδεση με την υποδοχή τηλεφώνου του ηχοσυστήματος;
Ρωτάω μιας και σκέφτομαι να πάρω ένα bluetooth car kit.
Αυτό της Motorola που ξέρω κάνει 99 -
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Tελευταία βγήκαν και στερεοφωνικά αυτοκινήτου ( Pioneer) που έχουν ενσωματωμένο bluetooth και τοποθετούνται μαζί με ένα μικρόφωνο που με καλώδιο τοποθετείται μέσα στο αυτοκίνητο ενώ ο ήχος μεταδίδεται απο τα ηχεία...Ετσι γλυτώνει κανείς την ξεχωριστή εγκατάσταση car kit κι έχει 2 σε ένα....Η πιο 'τακτικη' λυση κατα τη γνωμη μου, αν και οχι και τοσο οικονομικη - αν ειναι ν'αλλαξει κανεις στερεο καλο ειναι να το σκεφτει (σε λιγο θα υπαρχουν υλοποιησεις απο τους περισσοτερους μεγαλους κατασκευαστες) αλλιως ισως ειναι προτιμοτερο να βολευτει με καποιο plug&play kit για τον αναπτηρα του...
Το σκιαδιο του οδιγου, ειναι μια πολυ καλη θεση για το μικροφωνο. Βρησκεται ακρηβως μπροστα στον οδιγο, και δεν ενωχλει.
Wagner, συγνωμη που το γραφω εδω αλλα κανε κατι με την ορθογραφια σου ρε φιλε!! Ωραια τα πανω-κατω στην Κατεχακη μετα τις 3πμ, ωραια και η τεραστια 'υπογραφη' αλλα κοντευουμε να ξεχασουμε τα Ελληνικα μας... Χωρις παρεξηγηση και με απολυτο σεβασμο για το περιεχομενο των οσων γραφεις - που σιγουρα ειναι και το σημαντικοτερο.
Θα μου πεις μιλαω εγω που δε βαζω τονους!...
ΟΚ, σηγνομι (κε γυα τω ωφ τοπεικ). -
Αναμένω το bluetooth car kit της Ford για το Mondeo για να σας πώ λεπτομέρειες και εντυπώσεις.
Car kit ανοιχτής συνομιλίας κινητού τηλεφώνου.