-
Πριν εικοσι χρονια πως θα λεγοταν κατι τετοιο??
Μινι ραλλυ ακροπολις,ενοψει του κανονικου???
η ραλλυ-σπριντ??
Εβαλα απο τωρα υποψηφιοτητα για το συστημα εξτρα-συμμετοχες της υπερειδκης,οπως περσι! (μαλιστα φετος εχει και επιλογη με τετραγωνακι :εκκινηση η τερματισμος?)
Σημεια των καιρων η καπως ετσι.....Μπροστα μας ειναι ,θα το δουμε.....
Συμφωνω παντως με το Στελιο. -
.
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ή να αναφερθώ σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν τα αγωνιστικά, θυμίζοντας σκηνικά παραλιακής από Ανάβυσσο-Αθήνα?Αν κρίνουμε από το καγκουρο-νήμα υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί υποψήφιοι...
.
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Πείτε με μαζόχα αλλά, Ακρόπολις που θα κοιμάμαι σπίτι μου .... θα ξυπνάω το πρωί ... θα απηγαίνω σε όποιες ειδικές προλαβαίνω (και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν πρόκειτε να είναι πάνω απο δύο) και μετά θα επιστρέφω στο σπιτάκι μου .... με χαλάει. Το ακρόπολις δεν είναι μόνο τα περάσματα, είναι όλη η ατμόσφαιρα όλα τα παρελκώμενα και πολύ φοβάμαι ότι ερχόμενο στην Αθήνα πολλά απο αυτά θα χαθούν.
Θέλω τρεχάλα, βουνά και λαγκάδια ΜΑΚΡΥΑ απο την Αθήνα. Θέλω .... αλλά δεν θα έχω. Καταραμένα φράγκα !!!! Γιατί μη μου πείτε ότι υπάρχει άλλος λόγος. Είναι καθαρά οικονομικός ο λόγος.
Αλλιώς αν θέλανε απλά αλλαγή απο τις 'κουρασμένες' ειδικές τις ορεινής Φθιώτιδας θα μπορούσαν κάλλιστα να πάνε Βόρεια ..... κατα Χαλκιδική μεριά.
Τέλος πάντων.Πέραν τούτου, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τη λύπη μου για την εξέλιξη αυτή, γιατί εμφανώς αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του αγώνα. Τόσο για την ιστορία, όσο για τα μέρη και τη φύση, τις ειδικές, την εκδρομή, τη λαχτάρα της αναμονής και της προετοιμασίας. Κρίμα
Συμφωνώ 100%. Ακρόπολις δεν είναι μόνο τα περάσματα. Είναι και όλη η διαδικασία της προετοιμασίας, το πρωινό ξύπνημα, οι μυρωδιές της φύσης, τα ταβερνάκια (νομίζετε ότι δεν θα το ανέφερα ), η πολύ καλή παρέα κτλ. Για το 2006 προβλέπω ότι μόνο η παρέα θα μας μείνει
Κρίμα, και είχαμε βρει και ένα ξενοδοχείο στην Παύλιανη -
Ο χρήστης piko έγραψε:
Για το 2006 προβλέπω ότι μόνο η παρέα θα μας μείνει.
Ναι Πάνο, θα πίνουμε κάθε απόγευμα espresso στη Φιλοθέη. -
Αυτα ειναι.....τα καλυτερα του.....Ακροπολις!!
Να εχεις να ...θυμασαι! -
Προτεινόμενες ε.δ.
Συγγρού παράλληλη κόντρα.
Πανεπιστημίου με διαδήλωση.
Πλατείες του Ψυχικού (με τα σαμαράκια)
Ειδική παρκάρισμα στην Κυψέλη
ΜΩΤ 60 στην Κηφισίας
Άντε μπάς και διακριθεί κανένας Έλληνας!
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Πείτε με μαζόχα αλλά, Ακρόπολις που θα κοιμάμαι σπίτι μου .... θα ξυπνάω το πρωί ... θα απηγαίνω σε όποιες ειδικές προλαβαίνω (και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν πρόκειτε να είναι πάνω απο δύο) και μετά θα επιστρέφω στο σπιτάκι μου .... με χαλάει.Εσύ βρες τρόπο να τρέξεις και άστα τα 'όσες ειδικές προλαβαίνω'
-
Προσωπικά πιστεύω πως ο τέλειος αγώνας του 2005 δεν έπρεπε να αλλάξει σε αυτή τη φάση, απλά να συντηρηθεί σε αυτό το επίπεδο για 2-3 χρόνια και μετά επιβάλλονταν κάποιες αλλαγές, όπως η μετακόμιση.
Αλλά η Αθήνα είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Διότι αν καταφέρει να διατηρήσει τα καλά του φετινού αγώνα (SSS, εξαιρετικό service park θα είναι στο ΟΑΚΑ, είμαι σίγουρος, και έχει και ειδικές στην περιοχή, μέχρι και για μια 40άρα πήρε το αυτί μου ), θα έχει λύσει την αχίλειο πτέρνα του αγώνα μας μέχρι τώρα, που ήταν η ξενοδοχειακή υποδομή.
Εν ολίγοις, ή θα σπάσουμε τα μούτρα μας με τον έλεγχο του κόσμου (ο μοναδικός κίνδυνος ΙΜΗΟ, η κίνηση στην Αττική Οδό και την Εθνική δεν είναι πρόβλημα) ή θα φτιάξουμε το καλύτερο ράλι του πρωταθλήματος για πολλά χρόνια.
Ή ταν ή επί τας δηλαδή.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
, μέχρι και για μια 40άρα πήρε το αυτί μου ),Αντε πάλι να ψάχνουμε ...
Ή ταν ή επί τας δηλαδή.
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Η γνωστή όμως μυρωδιά του Ακρόπολις πάει να χαθεί , καλές οι αλλαγές προκειμένου να γίνει πιο σύγχρονο και να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι αλλά θα ξεφύγει πολύ από τη αρχική μορφή του. -
Ας μην ξεχναμε οτι υπαρχει και πολυς κοσμος,και ειδικα νεα παιδια που
αγαπουν το Ακροπολις αλλα δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στα εξοδα ενος τριημερου,δεδομενου οτι ολοι αυτοι που ενοικιαζαν δωματια στην ευρυτερη περιοχη του ραλλυ τσεκουρωναν το τριημερο αυτο. -
Το χειροτερο απο ολα ειναι τα αισχρα ψεμματα που ανεφερε η ανακοινωση περι 'πιεσης' της ΦΙΑ για τη μετακινηση Λαμια-Αθηνα.
Μαλλον μας περναν για γιδια που δεν ξερουμε οτι η μοναδικη χωρα που διοργανωνει το ραλι στην πρωτευουσα της ειναι το Μονακο. Και η δευτερη ειναι η υδροκεφαλη μπανανια. Απο την αλλη τι να πουν εκει στην οργανωτικη επιτροπη; Μυρισαμε λεφτα και πεφτουμε με τα μουτρα;Ερωτηση για το quiz: Ειναι πρωτοφανης η τελεση του Ακροπολις το πρωτο 5ημερο του Ιουνιου; Τις αλλες φορες που εγινε, τι ακριβως συνεβη απο αποψη καιρου; Χιονισε;
Καλοφαγωτα κυριοι, αλλα μη μας υποτιματε τοσο πολυ. Λιγη ντροπη δε βλαπτει. Καλυτερα πειτε οτι εμεις και κατι συνταξιουχοι φιλοι μας που παριστανουν τους αγωνιζομενους (και φανταζομαι πως ειδικα για του χρονου θα βγουν απο τη ναφθαλινη) βαρεθηκαμε τα βουνα, εχουμε ψησει και κανα-δυο κορόιδα (χορηγους σα να λεμε) να μας μπογιατισουν το αγωνιστικο, τους ταξαμε και 160.000 θεατες και ετοιμαζομαστε να πεσουμε με τα μουτρα στο φαϊ. Η πλακα ειναι πως με ποστ εδω μεσα απο την επομενη μερα του Ακροπολις ειχαν ανοιξει ψηφοφορια, οπου με μαζικη συμμετοχη των 'ειδικων' υπερ Αθηνας, θελανε να εχουν και κατι χειροπιαστο. Αν σκεφτεις οτι οι συγγενεις και φιλοι ψηφισαν και επιχειρηματολογησαν υπερ Αθηνας, αλλα παρ'ολα αυτα το φορουμ τους εβγαλε κοκκινη, καταλαβαινει κανεις οτι ο κοσμος που ακροπολιαζεται καθε χρονο στα βουνα απορριπτει την ιδεα μαζικα. Αλλα απο εκεινη την Πεμπτη στο ΟΑΚΑ καποια ματια θολωσαν απο τα ευρω.
Συμφωνω nass οτι ειναι ενα στοιχημα. Μονο που ειναι σε κακιστη αποδοση και κανεις δε μας λεει, αμα το χασουμε ποιος πληρωνει. Γιατι απο το 2007 δεν ειναι και λιγοι αυτοι που θα ηθελαν τον τελευταιο αγωνα για παρτη τους.
-
Αίσχος κύριοι αίσχος , κρίμα που λέγαμε ότι ανακάμψαμε με το τελευταίο ακρόπολις νιώθω πολύ αηδία με της τελευταίες εξελίξεις δεν ξέρω τι να πω !!!
-
egrapsa stous ellinikous agones kati gia to akropolis kai amesos to kleidosan.kala toso megalo einai to kukloma tous;toso polu tous pirazei na mathei o kosmos tin alitheia;
-
Γεια σου μεγαλε πρεσβευτη της αληθειας, γραψτα ολα, μη σταματας...
-
Ο χρήστης x19 έγραψε:
egrapsa stous ellinikous agones kati gia to akropolis kai amesos to kleidosan.kala toso megalo einai to kukloma tous;toso polu tous pirazei na mathei o kosmos tin alitheia;Eίναι μεγάλο το κύκλωμα: Techlink, EΛΠA, FIA, EE, CIA, FBI.
(Ή μήπως έγραψες σε λάθος χώρο και EΠPEΠE να το κλειδώσουν;) -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δεν αμφιβάλλω ότι η οργάνωση θα κάνει ένα από τα καλύτερα Ακρόπολις που έχουν γίνει ποτέ. Και ίσως καταφέρουμε επιτέλους να κάνουμε τους αγώνες ράλι πιο γνωστούς στο ευρύτερο κοινό. Μακάρι, όλα να πάνε καλά.Πέραν τούτου, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τη λύπη μου για την εξέλιξη αυτή, γιατί εμφανώς αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του αγώνα. Τόσο για την ιστορία, όσο για τα μέρη και τη φύση, τις ειδικές, την εκδρομή, τη λαχτάρα της αναμονής και της προετοιμασίας. Κρίμα
Συμφωνώ και εκφράζω και εγώ τη λύπη μου επειδή οι αγαπημένες μου ειδικές της Φθιώτιδας θα είναι φέτος άδειες.
Όμως, τα τελευταία 30 χρόνια, 4 στα 5 Aκρόπολις είχαν κέντρο την Aττική. Eκτιμώ ότι κάθε ένα από αυτά δεν έχασε σε τίποτα από ιστορία, φύση, ειδικές, εκδρομή, λαχτάρα της αναμονής και της προετοιμασίας.Mήπως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να δούμε που πάει και πώς είναι ο αγώνας για να τον κρίνουμε από κάθε οπτική γωνία;
Mήπως θα πρέπει να εκφράσουμε πρώτα την οργή μας για τις τριτοκοσμικές συνθήκες και τις Eλβετικές τιμές που μας πρόσφεραν οι 'επιχειρηματίες' της περιοχής σε αγωνιζομένους και θεατές; -
Δεν κρύβω ότι και η δική μου πρώτη αντίδραση ήταν σαφέστατα αρνητική. Ωστόσο, ας περιμένουμε πρώτα να δούμε τι σχέδια υπάρχουν. ΑΝ με κάποιο τρόπο μπορεί το ενδιάμεσο σέρβις κάθε μέρας να γίνεται στο βουνό, σίγουρα είναι εφικτό να 'απλωθεί' ο αγώνας, και εμείς να βγάλουμε τα γνωστά μας τριημεράκια στα βουνά μας!
Το θέμα είναι να συνδυάσουμε τα δυνατά σημεία κάθε λύσης. Το μόνο στο οποίο υστερούσε η Λαμία είναι τα ξενοδοχεία και η υπόλοιπη υποδομή. Είναι προφανές ότι η Αθήνα έχει και ξενοδοχεία πολυτελείας που θα εκτιμήσουν οι οδηγοί, μάνατζερ κλπ αλλά και αποδεκτότατα ξενοδοχεία 3-4 αστέρων για μηχανικούς, δημοσιογράφους, κλπ.
Πάντως προτού βγάλω κρίση θέλω να περιμένω κάτι πιο συγκεκριμένο.
-
2 SSS !!!! LAMARI-NA THA GINOYNE APO THN KONOMA!!!
-
Οχι πως μας ενδιαφερει,αλλα νομιζω οτι δυσκολα θα κοψουν 130000 εισιτηρια.Πολλα απο τα οποια θα ειναι του ιδιου και για εκκινηση και για τερματισμο.
Δεν ξερω κατα ποσο θα βρεθουν 90-100000 διαφορετικοι θαυμαστες των WRC για να πανε......
Μακαρι(οχι τοσο για μας βεβαια) ισως βεβαια κανω και μεγαλο λαθος,αλλα το νουμερο εστω και για τα 5 εκατομυρια κατοικους του λεκανοπεδιου μου φαινεται μεγαλο ......
Ισως παλι εχω συνηθισει τους Ελληνικους αγωνες...... -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Συμφωνώ και εκφράζω και εγώ τη λύπη μου επειδή οι αγαπημένες μου ειδικές της Φθιώτιδας θα είναι φέτος άδειες.
Όμως, τα τελευταία 30 χρόνια, 4 στα 5 Aκρόπολις είχαν κέντρο την Aττική. Eκτιμώ ότι κάθε ένα από αυτά δεν έχασε σε τίποτα από ιστορία, φύση, ειδικές, εκδρομή, λαχτάρα της αναμονής και της προετοιμασίας.Mήπως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να δούμε που πάει και πώς είναι ο αγώνας για να τον κρίνουμε από κάθε οπτική γωνία;
Mήπως θα πρέπει να εκφράσουμε πρώτα την οργή μας για τις τριτοκοσμικές συνθήκες και τις Eλβετικές τιμές που μας πρόσφεραν οι 'επιχειρηματίες' της περιοχής σε αγωνιζομένους και θεατές;Μα δε διαφωνώ μ' αυτά που λες. Πιστέυω ακράδαντα και ο Αγώνας θα είναι εξαιρετικός (βέβαια, ο έλεγχος του κόσμου είναι μεγάλο στοίχημα όπως είπε και ο Nass).
Όμως, εκτός κι αν τα χιλιομέτρα των απλών διπλασιαστούν, εκδρομή τέλος. Μάλλον σε καμιά Κινέτα μας βλέπω να μένουμεΑπό την άλλη, φυσικά και θα περιμένουμε για να κρίνουμε. Εγώ απλώς εξέθεσα το πως αισθάνομαι στο άκουσμα της είδησης, χωρίς να αναθεματίζω για την απόφαση.
To Ακρόπολις επιστρέφει στην Αθήνα