-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Την παραμονή που θα πάω, όλα ξεκλείδωτα θα είναι
γιατι ποιος εισαι εσυ ? εισαι κακουλης , γι αυτο ?
εγκάθετος
-
Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι
-
λυσσα με τη ρενω!
βολτα ειναι ρε παιδια η εκθεση! τι αλλο κανεις δηλαδη εκει?βολτα,κοσμος και αμαξια...
-
.
Το θέμα συζητιέται σε δύο νήματα:[list:188yy5ej][:188yy5ej]4 Τροχοί Αρχική σελίδα -> Περί αυτοκίνησης -> Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ][/188yy5ej]
[:188yy5ej]4 Τροχοί Αρχική σελίδα -> Περί αυτοκίνησης -> 6η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Νοεμβρίου, Αθήνα[/188yy5ej][/list:u:188yy5ej]Ας κλειδωθεί ένα από τα δύο (όποιο να'ναι) έτσι ώστε να το παρακολουθήσουμε καλύτερα..
-
Θα υπάρχει φέτος κανένα μονοθέσιο f1 όπως το 2003 με Toyota και Ηοnda;
-
.
Μιας και το 6η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Νοεμβρίου, Αθήνα κλειδώθηκε, μεταφέρω τη συζήτηση στο παρόν.
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Το πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού θα φιλοξενήσει και φέτος τη μεγαλύτερη διοργάνωση στο χώρο του αυτοκινήτου, με χιλιάδες επισκέπτες από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ο χώρος του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού προετοιμάζεται για να υποδεχθεί το μεγάλο αυτό γεγονός στη χώρα μας. Στα 45.000 τ.μ. στεγασμένου χώρου, όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα παρουσιάσουν ό,τι πιο καινούριο και πρωτοποριακό υπάρχει στον κόσμο των τεσσάρων τροχών και ακόμα οτιδήποτε αφορά στον εμπορικό και τον κατασκευαστικό κλάδο του αυτοκινήτου.
Σε αυτή την έκταση ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει όλα τα νέα μοντέλα καθώς και όλα τα συναφή με το αυτοκίνητο προϊόντα και υπηρεσίες. Τα μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων θα παρουσιάσουν τα τελευταία μοντέλα.Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις αγαπημένες τους μάρκες:
BMW, MINI, CADILLAC, CORVETTE, HUMMER CIVIL, CHEVROLET, CHRYSLER, JEEP, CITROEN, FORD, VOLVO, OPEL, AUDI, VOLKSWAGEN, LADA, RENAULT, MERCEDES- BENZ, SMART, MERCEDES G, PORSCHE, SUBARU, LEXUS, TOYOTA, DAIHATSU, KIA MOTORS, SAAB, SKODA, HONDA, MAZDA, MITSUBISHI MOTORS, LAND ROVER, PEUGEOT, NISSAN, SSANGYONG MOTORS, SUZUKI, SFAKIANAKIS, VAN HOOL, HINO MOTORS, ITALJET, BIMOTA, KRAMIT, SEAT, BENTLEY, JAGUAR, LAMBORGHINI, LOTUS, MASERATI, ALFA ROMEO, LANCIA, FIAT, HYUNDAIΠρόγραμμα Test Drives
Παράλληλες Εκδηλώσεις
Η φετεινή διοργάνωση oριστικοποίησε τη συνεργασία με την εταιρεία Promauto για την πραγματοποίηση των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης που θα περιλαμβάνουν τις επιμέρους δοκιμασίες:
ON ROAD TEST DRIVE
Slalom
Black Ice Slalom
30-90-30
Test αλλαγής λωρίδας
Κύκλος μέτρησης πρόσφυσης
Δεξιοτεχνία mini circuitOFF ROAD TEST DRIVE
Test σε ειδικά κατασκευασμέη πίστα off road για SUV και ATVΈκθεση αυτοκινήτων 4Χ412.000 τ.μ. της πίστας του αεροδρομίου θα διατεθούν για την παρουσίαση μοντέλων όλων των εταιριών και για τη δοκιμή τους από τους ενδιαφερόμενους (Test Drive).Ωρες λειτουργείας καθημερινα 10 το πρωί με 10 το βραδυ
Τιμές εισιτηρείων 9 ε ενηλικες , 5ε τα παιδιά εως 12 ετων.Πηγη πληροφοριών... http://www.athensmotorshow.gr
Όχι και άσχημη τιμή τα 9 Ε... Αν σκεφτείς ότι τόσα και παραπάνω δίνουμε για να πάμε στον ζωολογικό κήπο - εεχχμμ, έκθεση καγκουρώ ήθελα να πω...
Ελπιζω φετος καποιες εταιρειες να σταματησαν τις κακομοιριες του στυλ κλειστα αμαξια και ολοι να κολλουν τα μουτρα τους στα τζαμια να δουν.......
Θα ειναι και η Renault φέτος! Γιουπι!
το πρόγραμμα Test Drives ξέρει κανείς περισσότερα να μας πει περι τίνος πρόκειται?
Υπάρχει καμιά λίστα με της Ελληνικές Πρεμιέρες ?
Μπορει καποιος να εντοπισει καποια τρανταχτη απουσια φετος????
Εχω την εντυπωση οτι ολες οι μαρκες θα ειναι εκει....
Μπααα... ελληνικό αμάξι δεν θα υπάρχει, έχει χρόνια να βγει...
Υπαρχει μεσα στο site που εδωσα αναλυτικη παρουσιαση σε pdf... αν μπορει καποιος ας το ανεβασει.
Πέρυσι όλα τα λεφτά ήταν η βόλτα στην πίστα για τα εκτός δρόμου... Από test drives δεν είχε πολλά πράγματα πάντως.
.
-
οκ, πλήρης φόρτιση οι μπαταρίες, ψηφιακή στο χέρι και φύγαμε
κανένας δημοσιογράφος να με πάρει μαζί του?
-
Το 'περίπτερο' της Ford στο 6ο Σαλόνι Αυτοκινήτου είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Παρουσιάζεται το new design concept car 'Iosis', που επιδεικνύει τη νέα 'κινητική σχεδίαση' της Ford, η οποία εκφράζει την ενέργεια στην κίνηση. Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο αυτοκίνητο σπορ δραστηριότητας (Sports Activity Vehicle Concept ή SAV), μια πραγματικά πρωτοποριακή ιδέα της Ford που αναμένεται στη χώρα μας το 2006. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν το νέο Focus ST, το νέο Fiesta καθώς και το αγωνιστικό Focus WTCC.
Aπό http://www.ford.gr/ -
Kάντε και το αντιγριππικό καλού κακού
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Η Audi θα έχει πάλι κλειδωμένα τα αυτοκινητά της;
.
To Q7, μάλλον ναί
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
.
Η Audi θα έχει πάλι κλειδωμένα τα αυτοκινητά της;
.
To Q7, μάλλον ναί
εγώ θα μπω μέσα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
.
Η Audi θα έχει πάλι κλειδωμένα τα αυτοκινητά της;
.
To Q7, μάλλον ναί
εγώ θα μπω μέσα
Θα κάνω τον Ιάπωνα, να τρυπώσω με μια ψηφιακή.
-
Θα παω, στο κατω κατω ειναι κάτω απο το σπίτι μου!!
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Kάντε και το αντιγριππικό καλού κακούtrelo gelio
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θα παω, στο κατω κατω ειναι κάτω απο το σπίτι μου!!Δλδ μετά την έκθεση να περάσουμε όλοι από κει για καφέ?
(αστειεύομαι )
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θα παω, στο κατω κατω ειναι κάτω απο το σπίτι μου!!
Δλδ μετά την έκθεση να περάσουμε όλοι από κει για καφέ?
(αστειεύομαι )
αμα θελετε
-
Και εγώ θα πάω! Funis???
-
το νεο RAV δεν προλαβανε λεει να το φερουν και δυστυχως δεν θα το δουμε
-
για όσους πάνε: ποια μέρα λέτε να είναι η καλύτερη = λιγότερος κόσμος?
-
Δεν θα την χάσω ούτε κι εγώ την έκθεση, αν και προβληματίζομαι λίγο με τον πανικό που θα γίνεται.
Καλύτερες όλες φαντάζομαι είναι οι πρωϊνές αλλά με σοβαρά μειονεκτήματα: Έχουν τελειώσει τα prospect απο την προηγούμενη ημέρα και δέν έχει έρθει καινούργια παρτίδα ακόμα, δέν προλάβαμε να ξεκλειδώσουμε τα αυτοκίνητα, τα events δεν έχουν αρχίσει ακόμα, και φυσικά οι μοντέλες έχουν ακόμα σακκούλες κάτω απο τα μάτια (όσες έχουν έρθει γιατί οι περισσότερες πιάνουν μετά τις 14:00).
Απο την άλλη δεν χρειάζεται να παίξεις ξύλο για να δείς/μπείς σε κάποιο αυτοκίνητο και μπορείς να κάνεις πιο εύκολα socializing (και με τις μοντέλες ).
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]