-
Zeleznik παλια. Μετα ΚΚ Ατλας και περσι Κιμκι.
-
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ο τελικος του Κυπέλου.
Καιρο εχω να δω τους τεσσερις πρωτους σκορερ του Παναθηναικου να ειναι Έλληνες...
Μπραβο στον Καλαμποκη!! -
με ξενερωσες....γυρολογος ειναι? μακαρι να ναι καλος...
οντως ο καλαμποκης ειναι καλος παιχτης..
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Συγνώμη που ενοχλώ αλλά ο Ντράγκαν Ράτσα είναι προπονητής στον Ηρακλή?Για λεγε γρηγορα τι ξερεις!
Πηραμε και το Μαγλο!!! Αν ειναι δυνατον! Μαζι με Γκλιντιτς θα κανουν ενα διδυμο να γελας και να κλαις μαζι...
Οπως και να εχει ομως Asimov βιαζεσαι. Οσο για τους κοινοτικους που γεμισαμε ειναι τρεις και δυο ξενοι. Εναν περισσοτερο απο περσι (εκτος αν μετρησουμε για ελληνα το Μιλοσεβιτς). Λιγο με νοιαζει αν θα παρουμε κοινοτικο ή κανεναν κοπριτη στυλ Ταπουτου. Ενα και το αυτο.
Οσο για το 'στυλ Κακιουση', παντου υπαρχει ενας μυθος
-
ντερμπι παοκ ηρακλης 32-30!!
ενας μαγλος φετος δε θα μας χαλουσε..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οπως και να εχει ομως Asimov βιαζεσαι. Οσο για τους κοινοτικους που γεμισαμε ειναι τρεις και δυο ξενοι. Εναν περισσοτερο απο περσι (εκτος αν μετρησουμε για ελληνα το Μιλοσεβιτς). Λιγο με νοιαζει αν θα παρουμε κοινοτικο ή κανεναν κοπριτη στυλ Ταπουτου. Ενα και το αυτο.Οσο για το 'στυλ Κακιουση', παντου υπαρχει ενας μυθος
Εχετε κοινοτικους τους Αντζουλοβιτς, Γκλιντιτς, Στεφανοβιτς, συμφωνησατε με καποιον Μπλαζεφσκι και αμερικανους τους Φελτον (μετριος) και Τζενκινς (για γελια). Ολοι μαζί εναν Διαμαντιδη δεν κανουν.
Ο Μιλοσεβιτς εμαθε μπασκετ στην Ελλαδα και παιζει Εθνικη αρα δεν λογιζεται σαν ξενος.
Ο Ταπουτος ηταν κοπριτης αλλα εφυγαν κι ο Ηλιαδης, ο Παυλιδης κι ο Αποστολιδης που ηταν καλοι παικτες. Αυτοι οι -ιτς που ηρθαν, ουτε στο δαχτυλάκι τους...
Ο Κακιουσης συνεδεσε την παρουσια του με μια πολύ αξιολογη ομαδα. Μπορει το μπασκετ που επαιζε να μην ηταν ο,τι συναρπαστικότερο αλλά στον πολεμο πας με οσα οπλα εχεις... Επειδη παρακολουθω την δουλεια του από τον Μακεδονικο, ειμαι μεγαλος θαυμαστης κι εχω την αισθηση, οτι το μεριδιο που του αναλογεί στην επιτυχία της Εθνικης ειναι μεγαλύτερο απ' οσο υποψιαζομαστε. Ο Γιαννακης το φωνάζει συνέχεια και κάτι παραπάνω ξέρει
Πολλες φορες ημουν πανω από τον πάγκο του οταν επαιζε Αθηνα και καθόμουν να τον ακουσω. Ειναι σπουδαίος.
Ο Ρατσα είναι ανέκδοτο. Ανεκδοτο ήταν και στην Κυπρο τοσα χρονια για μας τους μύστες... -
τον αντζουλοβιτς τον ξερω, ο στεφανοβιτς ποιος ειναι?θυμασαι το μικρο του?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Συγνώμη που ενοχλώ αλλά ο Ντράγκαν Ράτσα είναι προπονητής στον Ηρακλή?
Για λεγε γρηγορα τι ξερεις!
Για επιπέδου Κύπρου είναι καλός, αφού είναι από τους ελάχιστους που συμμόρφωσαν παίκτες, ομάδες να παίξουν οργανωμένα κλπ, αλλά φοβάμαι ίσως υπερτιμήθηκε από την 'ευρωπα'ι'κή' πορεία της ΑΕΛ, σε εκείνην την αντίπαλη διοργάνωση της Ευρωλίγκας...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Κακιουσης συνεδεσε την παρουσια του με μια πολύ αξιολογη ομαδα. Μπορει το μπασκετ που επαιζε να μην ηταν ο,τι συναρπαστικότερο αλλά στον πολεμο πας με οσα οπλα εχεις... Επειδη παρακολουθω την δουλεια του από τον Μακεδονικο, ειμαι μεγαλος θαυμαστης κι εχω την αισθηση, οτι το μεριδιο που του αναλογεί στην επιτυχία της Εθνικης ειναι μεγαλύτερο απ' οσο υποψιαζομαστε. Ο Γιαννακης το φωνάζει συνέχεια και κάτι παραπάνω ξέρει
Πολλες φορες ημουν πανω από τον πάγκο του οταν επαιζε Αθηνα και καθόμουν να τον ακουσω. Ειναι σπουδαίος.Κι εγω αυτής της γνώμης είμαι , το 'εχω γραψει πριν μερικά ποστ. Ο greo πάλι είναι κοντά στην ομάδα. Για να δούμε τι θα μας πει.
-
O μυθος περι Κακιουση δεν ειναι η ικανοτητα του οσο το αν η επιλογη για ελληνοπουλα ηταν δικη του ή ηταν επιλογη και οχι αναγκη. Επισης ο Κακιουσης του Ηρακλη ειχε διπλα του και αυτος εναν Κακιουση(της Εθνικης). Για οσους δεν ξερουν το ονομα του ειναι Νικολαϊδης και ειναι φετος στον Αρη. Οι εντος της ομαδας λενε οτι η αναγεννηση του Λαζου ηταν 100% δικο του εργο, οπως και η εξελιξη πολλων ταλεντων.
Περι Μπλαζεφσκι δεν ξερω κατι. Αυτο που ξερω ειναι οτι ο Αντζουλοβιτς εχει χονδροπαθεια (ή κατι τετοιο) ειναι να φυγει και ΑΝ φυγει τη θεση του θα παρει καποιος Καφετζιτς.
Οσο για αυτους που εφυγαν, τον Παυλιδη δεν υπηρχε η διαθεση απο εμας να μεινει. Τα δυο τελευταια χρονια επαιξε 10 παιχνιδια και πηρε απειρα λεφτα (για τα δεδομενα μας). Το Σαββα δεν υπηρχε περιπτωση να τον κρατησουμε. Οι Αποστολιδης-Καλαϊτσιδης κακο του κεφαλιου τους που εφυγαν, δεν τους εφταιξε κανεις, τους θελαμε να μεινουν, απλα δεν ηθελαν να κανουν υπομονη.Αν νομιζουν οτι θα ειναι καλυτερα εκει που πηγαν, ωρα τους καλη. Ουτε και ο Μιλοσεβιτς θελαμε να φυγει αλλα εχει φαγωθει απο περσυ το καλοκαιρι.
-
Τον ξέρω τον Νικολαϊδη. Κι εγω καλά λόγια ακούω. Αλλο ένα παράδειγμα αξιόλογου στελέχους που αφήσατε να φύγει.
Ο Παυλιδης ειναι αλήθεια πως ειχε τραυματισμούς, εγω όμως ξέρω ότι επαιζε για χρόνια παρα το γεγονος ότι τα μισά λεφτα που είχε συμφωνήσει δεν τα επαιρνε ποτε. 60.000 ευρώ σ' αυτό το επίπεδο θα συμφωνήσεις ότι δεν ειναι πολλά λεφτα, ετσι; Ειδικά αν για να πάρεις εστω τα μισα πρέπει να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές...
Ο Καφετζιτς είναι... αστα.... Τον ειχε φερει από τα Σκοπια ο Σουμποτιτς στον Ολυμπιακό και περσι έπαιζε στο Περιστερι (Α2).
Για να φαγωθούν να φύγουν ΟΛΟΙ οι μικροί προφανώς κάποιο προβλημα υπάρχει
Για τον Μιλόσεβιτς ξέρω ότι υπήρχε συγκεκριμένη εντολή... ανωθεν, να μην παίζει πολύ για να μη μας ζητάει τα μαλιοκέφαλά του το καλοκαίρι!
Ελληνικό μπάσκετ (1ο στην Ευρώπη ), έτος 2005... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για τον Μιλόσεβιτς ξέρω ότι υπήρχε συγκεκριμένη εντολή... ανωθεν, να μην παίζει πολύ για να μη μας ζητάει τα μαλιοκέφαλά του το καλοκαίρι!
Ελληνικό μπάσκετ (1ο στην Ευρώπη ), έτος 2005...Αληθεια, οταν λες ανωθεν τι εννοεις; Γιατι εγω ξερω και δεν ειναι αυτο που νομιζεις. Αυτα που ξερω ειναι οτι σχεδον ολοι οσοι επαιζαν περσυ στην ομαδα ειχαν συγκεκριμενο μανατζερ, ο οποιος δεν ηταν ο μανατζερ του Μιλοσεβιτς.
-
Εννοώ την διοίκηση. Προφανως το ότι δεν ηταν του μανατζερ που συνεργαζόταν με την ομάδα κολλάει στο προηγούμενο. Δεν έπαιζε όχι γιατί δεν άξιζε αλλά γιατί δεν έπρεπε. Δεν είναι λόγος αυτός. Κι έπρεπε (κι αυτός αλλά και οι άλλοι) να κάτσουν και να δέχονται τέτοια αντιμετώπιση;
Φετος από ποιον μάνατζερ ψωνίζουν και ποιος παίρνει τις μίζες; -
Μπρε εσείς είσαστε χωμένοι στα βαθιά....
Καλά κάνετε και τα συζητάτε για να μαθαίνουμε....
Εγώ πάλι προτιμώ 'αθερίνα' και 'μαριδάκι' που είναι αμόλυντο,διασκεδαστικό και εποικοδομιτικό......τι βρίσκω μαζί τους και απολαμβάνω τον τρόπο που με κοιτούν, όταν μαθαίνουν καινούργια πράγματα και κινήσεις ......ομορφιές....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εννοώ την διοίκηση. Προφανως το ότι δεν ηταν του μανατζερ που συνεργαζόταν με την ομάδα κολλάει στο προηγούμενο. Δεν έπαιζε όχι γιατί δεν άξιζε αλλά γιατί δεν έπρεπε. Δεν είναι λόγος αυτός. Κι έπρεπε (κι αυτός αλλά και οι άλλοι) να κάτσουν και να δέχονται τέτοια αντιμετώπιση;
Φετος από ποιον μάνατζερ ψωνίζουν και ποιος παίρνει τις μίζες;Την 'στενη' συνεργασια με τον μανατζερ δεν την ειχε η διοικηση. Το κοβω εδω και ο νοων νοειτω
-
Κατάλαβα τι εννοείς. Ακούω κι εγώ διάφορα... Πάντως να ξέρεις ότι η κάθε πηγη τα 'λέει' διαφορετικά, αναλογα με το που δίνει αναφορά...
Όπως και να 'χει δεν είναι δείγμα καλής υγείας ενός συλλόγου αυτά τα πράγματα. Και είναι απόμεινάρια συμπεριφορών που οδήγησαν το άθλημα στην ανυποληψία.ΥΓ Σε ρώτησα πριν ποιος παίρνει φέτος τις μίζες,γιατί εχω χασει επεισόδια
ΥΓ2 Ο Αντζουλοβιτς μετα την 1η αγωνιστικη σας κουναει το μαντιλι οπως κι εμας ο Καζλαουσκας. Πεδουλάκης is on the way -
Θεωρητικα ο Ρατσα εχει εν λευκω την ομαδα, οπως περσυ ο ΛεΚα, οποτε μαλλον εχεις την απαντηση σου.
Οσο τα περι 'πηγης', εγω ειμαι η πηγη!!! Καλως ή κακως ειμαστε τοσοι που αν θες να μαθεις καποια πραματα τα μαθαινεις αμεσα
-
-
Βρέθηκε ο νέος playmaker του Ηρακλή: Marko Antonijevič λέγεται το παλικάρι και είναι Σλοβένος. 24 χρονών, πέρσι βασικός στην Πιβοβάρνα και πρόπερσι βασικός στην Κρκα.
Είχε γύρω στους 6-7 πόντους Μ.Ο., 1 ριμπάουντ, 5-6 ασίστ και 2 κλεψίματα. Δεν ακούγεται κακή περίπτωση. Άντε να τον δούμε.Το καλο ειναι οτι προτιμηθηκε αντι του Μιλισαβλιεβιτς (γνωστο μοσχαρι).
-
Μπραβο στην ΑΕΚΑΡΑ για την αγωνιστικοτητα που επεδειξε χθες το βραδυ στο αδειο Γαλατσι απεναντι στην καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος(call me ΠΑΟ)
84-85
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........