-
Αμερικανιδα ειναι? αν και φαινετε να ειναι μεγαλουτσικη κρατιετε καλα.
-
.
Ο χρήστης lkar έγραψε:
don't be so sure!λες να είναι she-male;;;
εκτός αν εννοείς ότι είναι κανένα aerobics/bondage/hardcore freak και δεν προλάβω να πάρω ανάσα... Σε αυτήν την περιπτωση (εκτός του bondage) θα πάρω το ρίσκο (ή θα το έπαιρνα τέλος πάντων)...
.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.don't be so sure!
λες να είναι she-male;;;
εκτός αν εννοείς ότι είναι κανένα aerobics/bondage/hardcore freak και δεν προλάβω να πάρω ανάσα... Σε αυτήν την περιπτωση (εκτός του bondage) θα πάρω το ρίσκο (ή θα το έπαιρνα τέλος πάντων)...
.
όχι, δεν θα έθετε κανόνες τότε
σε νοσοκομείο μην κατέληγες μόνο
-
δεν ξερω τι εχει γινει αλλα εχει πεσει περονοσπορος στα ζευγαρια γυρω μου!! Εχουν χωρισει απο την αρχη του μηνα 4 (!!) φιλικα ζευγαρια!! Τι ειναι?? Λετε να φταιει ο καιρος?? Μιλαμε για σχεσεις απο 1 εως 6 (σικ) χρονια!! Ετσι ξαφνικα, χωρις πολλες αφορμες!!! Με προβληματισε το θεμα καθως αλλαζουν τα δεδομενα γυρω μου! Ειχα 4 φιλες με μακροχρονιο δεσμο και τωρα εχω 4 ελευθερες κι ωραιες που θελουν να χαρουν την ελευθερια τους!! Κι οχι τιποτα αλλο με σερνουν στα ξενυχταδικα... Τα καψουροτραγουδα σε ολο τους το μεγαλειο!!
-
χωρις να θελω να επεμβω στο μονολογο σου, εχεις σκεφτει οτι εσυ μπορει να σαι το μοναδικο κοινο σε ολες τις περιπτωσεις...???
φεεεεεεεεεευγωωωωω μη με παρουν τα σκαγια...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χωρις να θελω να επεμβω στο μονολογο σου, εχεις σκεφτει οτι εσυ μπορει να σαι το μοναδικο κοινο σε ολες τις περιπτωσεις...???φεεεεεεεεεευγωωωωω μη με παρουν τα σκαγια...
καλα θα κανεις...
και δεν ειναι μονολογος, ειναι προβληματισμος!! Πο πο πο, στριμενος ανθρωπος!
-
αν και το παραδειγμα που φερνεις ειναι κομματι ακραιο, οι μακροχρονιοι δεσμοι στα 20 και στα 25 τη πατανε πολυ συχνα απο ελλειψη πλοκης...αν και κατα τη γνωμη μου αυτα ειναι ασοβαρα πραγματα!
-
τη πατανε πολυ συχνα απο ελλειψη πλοκης...σωστο!
-
ναι αλλα υποτιθεται οτι για να σαι τοσα χρονια με τον αλλον και να τη κοπανας κατι δε πηγε καλα και δεν εγινε και τιποτα για να αντιμετωπιστει...
-
εδώ γνωστή μου χώρισε μετά απο 7 χρόνια,είχε μετακομίσει θεσσαλονίκη και μένανε σε σπίτι μαζί ενώ ήταν απο αθήνα, χώρισε και μέσα σε 4 μήνες βρήκε άλλον,παντρευτηκαν και γέννησε σε λιγότερο απο ένα χρόνο απο τότε που χώρισε
Απορρω πόσo μαλ@@@ είναι αυτός που την παντρεύτηκε!!!
-
Σιγά μην τον βρήκε 'μέσα σε 4 μήνες'. Από πριν πρέπει να είχε γίνει νταραβέρι. Τυχερός ήταν ο πρώτος που την ξεφορτώθηκε νομίζω.
-
οι μακροχρονιοι δεσμοι στα 20 και στα 25 τη πατανε πολυ συχνα απο ελλειψη πλοκης...αν και κατα τη γνωμη μου αυτα ειναι ασοβαρα πραγματα!Επίσης την πατάνε πολύ συχνά γιατί τα κριτήρια με τα οποία επιλέγεις αγόρι/κοπέλα στα 18 είναι πολύ διαφορετικά από τα αντίστοιχα κριτήρια στα 25.
εδώ γνωστή μου χώρισε μετά απο 7 χρόνια,είχε μετακομίσει θεσσαλονίκη και μένανε σε σπίτι μαζί ενώ ήταν απο αθήνα, χώρισε και μέσα σε 4 μήνες βρήκε άλλον,παντρευτηκαν και γέννησε σε λιγότερο απο ένα χρόνο απο τότε που χώρισε
Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν βγαίνουν από μακροχρόνιες σχέσεις δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στη μοναχική ζωή, και ψάχνουν αμέσως τον αντικαταστάτη του/της πρώην. Και φυσικά παίζει κι αυτό που λέει ο manosk
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
εδώ γνωστή μου χώρισε μετά απο 7 χρόνια,είχε μετακομίσει θεσσαλονίκη και μένανε σε σπίτι μαζί ενώ ήταν απο αθήνα, χώρισε και μέσα σε 4 μήνες βρήκε άλλον,παντρευτηκαν και γέννησε σε λιγότερο απο ένα χρόνο απο τότε που χώρισεΑπορρω πόσo μαλ@@@ είναι αυτός που την παντρεύτηκε!!!
Γιατι ειναι μαλακας;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι ειναι μαλακας;
γιατί δεν νομίζω οτι μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο σε 4 μήνες για να τον παντρευτείς.Γιατί μια γυναίκα που χώρισε μετα απο 7 χρόνια δεν μπορεί να γνώρισε έναν άλλο και να τον ερωτευτηκε και να αποφάσισε να παντρευτεί μέσα σε 3 μήνες ή τουλάχιστον δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να συμβεί αυτό,πιο πιθανό μου φαίνεται να έψαχνε κάποιον να παντρευτει όποιος και αν είναι αυτός.
Εγώ πάντως μαλλον δεν θα παντρευόμουν μια γυναίκα που την ¨ξέρω¨4 μήνες όσο ωραία και αν ήταν. -
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
Γιατι ειναι μαλακας;
γιατί δεν νομίζω οτι μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο σε 4 μήνες για να τον παντρευτείς.Γιατί μια γυναίκα που χώρισε μετα απο 7 χρόνια δεν μπορεί να γνώρισε έναν άλλο και να τον ερωτευτηκε και να αποφάσισε να παντρευτεί μέσα σε 3 μήνες ή τουλάχιστον δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να συμβεί αυτό,πιο πιθανό μου φαίνεται να έψαχνε κάποιον να παντρευτει όποιος και αν είναι αυτός.
Εγώ πάντως μαλλον δεν θα παντρευόμουν μια γυναίκα που την ¨ξέρω¨4 μήνες όσο ωραία και αν ήταν.Για αυτό και εγώ θα συμφωνήσω με το manosk που είπε οτι το νταραβέρι είχε πιο μεγαλη ιστορία από τους 4 μήνες.
-
και πάλι θα την παντρευόσουν όταν κεράτωνε τον πρώην μαζί σου;;;
παλί μαλ@@kas θα είναι!!!
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
και πάλι θα την παντρευόσουν όταν κεράτωνε τον πρώην μαζί σου;;;παλί μαλ@@kas θα είναι!!!
Αν δεν ξερουμε ολα τα γεγονοτα απο πρωτο χερι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι.Γνωμη μου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και πάλι θα την παντρευόσουν όταν κεράτωνε τον πρώην μαζί σου;;;
παλί μαλ@@kas θα είναι!!!
Αν δεν ξερουμε ολα τα γεγονοτα απο πρωτο χερι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι.Γνωμη μου.
καλά σ αυτό έχεις **απόλυτο **δίκιο.
μπορεί να έμεινε έγκυος και να την φορτώθηκε πλάκα κάνω!!
-
ο Χριστος κι η Παναγια... Που το πηγανε...
Α! Παρακαλουνται οι κυριοι που μου ζητανε τα τηλεφωνα των προσφατοχωρισμενων φιλεναδων μου με πμ να σταματησουν!!
-
ειμαι νεος, ωραιος(?), παμπλουτος(σιγουρα..), μορφωμενος(κατα καποιο τροπο...),γενεοδωρος (λεμε τωρα...) με κορβετ (λεμε τωρα, υποθετικα παντα ) ζητω να δωθουνε τα τηλεφωνα αποκλειστικα σε εμενα.
Διαζύγια