-
Ο χρήστης glf έγραψε:
α δεν ήξερα οτι είχαμε τέτοιες συμμετοχές στα μεγάλα κυβικά. και μόνο που θα έρθει πάλι ο Σωκράτης είναι πολύ καλό. στο σπριντ πήγε πολύ καλά αν κατάλαβα καλά, οπότε γιατί οχι και εδώ.
βέβαια ο Κριαράς τον έχει ξανατρέξει τον αγώνα και είναι και αυτός σε μεγάλη φόρμα φέτος.τι να πω, μακάρι να ρίξει και κάνα ψιλόβροχο να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε για λάστιχα
(φέτος δεν έκανα κανένα βρεγμένο αγώνα..)
ελπίζω να δούμε τις συμμετοχές σύντομα στο site του ΣΟΑΑΒΕ
Δαγκωσε την γλωσσα σου......μακρια απο μας...Εχει και πρωινες εκπομπες την κυριακη
-
τελικα το γραναζι δεν μας εκανε την χαρη αλλιως θα ειχαμε ωραια μαχη στην Α6. τελικα θα ερθουμε με τα ιστορικα μας ολοι η παρεα την κυριακη να δουμε τον αγωνα και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας για τον χρονο.
-
το ΔΤΤ θα ισχυει σε αυτον τον αγωνα για ολους,η θα τρεξουν αμαξια και χωρις ταυτοτητα.παρακαλω μια απαντηση.τις συμμετοχες που μπορουμε να τις βρουμε.
-
Ο χρήστης kaker έγραψε:
το ΔΤΤ θα ισχυει σε αυτον τον αγωνα για ολους,η θα τρεξουν αμαξια και χωρις ταυτοτητα.παρακαλω μια απαντηση.τις συμμετοχες που μπορουμε να τις βρουμε.Για το 2005 τo ΔΤΤ είναι υποχρεωτικό μόνο για αγώνες ράλι-αναβάσεων-ταχύτητας πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Δεν είναι υποχρεωτικό για άλλους αγώνες, πχ. κυπέλλων, επάθλων (πχ. ράλι Αττικό, διάφορα ράλι σπριντ, ανάβαση στους Τοξότες).
Από 1/1/2006 για όλους τους αγώνες.
Αλλά και πάλι 'δεν έχω ΔΤΤ' δε σημαίνει 'δεν τρέχω', σημαίνει 'πληρώνω πρόστιμο 100 ευρώ και κανονίζω να βγάλω κάποια στιγμή '
-
τις ανέβασα για να υπάρχουν τουλάχιστο κάπου...
οι συμμετοχές για το 3ο Ράλλυ Αλεξ/πολης:
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
τις ανέβασα για να υπάρχουν τουλάχιστο κάπου...οι συμμετοχές για το 3ο Ράλλυ Αλεξ/πολης:
2790
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
2790
Τι είναι αυτό Castor, το τηλεφωνικό πρόθεμα της Αλεξανδρούπολης;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
2790
Τι είναι αυτό Castor, το τηλεφωνικό πρόθεμα της Αλεξανδρούπολης;
**ΟΟΟΟοοοοοοχι!!!! **
-
και γω δεν κατάλαβα..!
-
Το αποτέλεσμα κάποιου πολλαπλασιασμού ίσως ? Με το 31 ίσως ?
-
ok, και τι είναι 90€ * 31 ? το.. ποσοστό της ΕΛΠΑ ?
-
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ,ΧΡΕΙΑΖΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑΒΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.
-
Τι έγινε στην Αλεξανδρούπολη ρε παιδιά?
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Τι έγινε στην Αλεξανδρούπολη ρε παιδιά?ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
- 1'30 ΚΡΙΑΡΑΣ
+2'30 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
- 1'30 ΚΡΙΑΡΑΣ
-
Απορώ γιατι δεν υπάρχει ανταπόκριση του rally.gr από αυτόν τον αγώνα.
-
Glf,πώς πήγε η μάχη με τον Παρταλιό;
Ο αγώνας πώς σου φάνηκε;Περιττό να πω ότι στη δεύτερη Κίρκη,έκανες μακράν το πιό θεαματικό πέρασμα.Ήμουν μαζί με τους φίλους σου απ΄ την Κοζάνη (μιλάμε για απίστευτο γέλιο) ,εκεί που κόρναρες και την πήρες με το πλάι.Ίσως να σε έχω και φωτογραφία.
Ήμουν και στην πρώτη Συκοράχη,2-3 στροφές πριν το τέλος και μου έκανε εντύπωση που είχες ελαφρώς διαφορετικές γραμμές απ' τους υπόλοιπους...
Ωραίος και ο Κωνσταντινίδης με το 205.Έδειχνε να κάνει αγώνα και όχι να 'πηγαίνει βόλτα'.
-
- Τσολακίδης
- Κριαράς
- Νικολόπουλος
- Στρατέλης
- Κωνσταντίνου
- Βαλαβάνης (πρέπει να είχε και κάτι με ένα λάστιχο ?)
- Καλούδης (ο τοπικός φέρελπις πήγε φανταστικά, δείτε χρόνο στην Κίρκη ΙΙ)
- Κωνσταντινίδης (πολύ ανεβασμένη επίδοση)
- Βάτσος
- Πάζης
- Παρταλιός
- Γκάλφας
- Τζελέπης
- Αναγνωστάκης
- Χριστακίδης
- Κοσμίδης
- Ιωαννίδης
- Λιθαρής
- Διαμαντόγλου
- Χριστόφορος (ίσα που κατάφερε να τερματίσει)
- Παναγιωτίδης
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο αγώνας πώς σου φάνηκε;Περιττό να πω ότι στη δεύτερη Κίρκη,έκανες μακράν το πιό θεαματικό πέρασμα.Ήμουν μαζί με τους φίλους σου απ΄ την Κοζάνη (μιλάμε για απίστευτο γέλιο) ,εκεί που κόρναρες και την πήρες με το πλάι.Ίσως να σε έχω και φωτογραφία.
Ήμουν και στην πρώτη Συκοράχη,2-3 στροφές πριν το τέλος και μου έκανε εντύπωση που είχες ελαφρώς διαφορετικές γραμμές απ' τους υπόλοιπους...
ε κοίτα, 3 στροφές νωρίτερα έριξα το πρώτο μου τετακε σε αγώνα..
ευτυχώς έκοψε αρκετά και σταμάτησα στα χώματα στην άκρη του δρόμου και ξαναμπήκα μέσα. είχα γυρίσει ανάποδα λέμε... αλλά κάπου εκεί έφυγε μπροστά ο Δημήτρης ο Παρταλιός και ιδίως μετά το service συνέχισε να μου ρίχνει δεύτερα και με πήρε κανονικά και με το νόμοάσε, όπου δω κάποιον απο την παρέα δεν ξέρω γιατί αλλά χάνω χρόνο
δέχομαι και παραγγελιές ξέρεις. πχ στα άλματα στο τέλος στα Πεύκα, ήρθε ένας τύπος που του έλειπε και ένα γρανάζι 5ης και μου είπε να το πηδήξω η να μου ρίξει πέτρα στο τζάμι (προσοχή χιούμορ)καλός αγώνας, καλή οργάνωση και καλός καιρός. τι άλλο να ζητήσουμε ? ξέρεις, όσο δεν σε έχει απασχολήσει καθόλου κάποιο θέμα που θα ήθελες από την οργάνωση, τόσο καλύτερα έχει κάνει (προηγουμένως) τη δουλειά και το σχεδιασμό της.
αμα έχεις φωτογραφία τη στέλνεις οπωσδήποτε !!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ε κοίτα, 3 στροφές νωρίτερα έριξα το πρώτο μου τετακε σε αγώνα..
ευτυχώς έκοψε αρκετά και σταμάτησα στα χώματα στην άκρη του δρόμου και ξαναμπήκα μέσα. είχα γυρίσει ανάποδα λέμε... αλλά κάπου εκεί έφυγε μπροστά ο Δημήτρης ο Παρταλιός και ιδίως μετά το service συνέχισε να μου ρίχνει δεύτερα και με πήρε κανονικά και με το νόμοάσε, όπου δω κάποιον απο την παρέα δεν ξέρω γιατί αλλά χάνω χρόνο
δέχομαι και παραγγελιές ξέρεις. πχ στα άλματα στο τέλος στα Πεύκα, ήρθε ένας τύπος που του έλειπε και ένα γρανάζι 5ης και μου είπε να το πηδήξω η να μου ρίξει πέτρα στο τζάμι (προσοχή χιούμορ)καλός αγώνας, καλή οργάνωση και καλός καιρός. τι άλλο να ζητήσουμε ? ξέρεις, όσο δεν σε έχει απασχολήσει καθόλου κάποιο θέμα που θα ήθελες από την οργάνωση, τόσο καλύτερα έχει κάνει (προηγουμένως) τη δουλειά και το σχεδιασμό της.
αμα έχεις φωτογραφία τη στέλνεις οπωσδήποτε !!
Σιγά-σιγά!Σε έχω σίγουρα στην Συκοράχη,αλλά δεν ξέρω πόσο καλή είναι.
Την άλλη,τη θεαματική,έχω την εντύπωση πως την έχασα ο μ@λ@κ@ς,γιατί ξέχασα να οπλίσω τη φωτογραφική! (παλιά,αναλογική)Όπως και να 'χει,πρέπει να περιμένεις να εμφανισω το φιλμ,να δω,αν έχω βγάλει τίποτα αξιόλογο,να σκανάρω και πάει λέγοντας...Με λίγα λόγια,ζήσε Μάη μου!
-
Υπάρχει άλλος αγώνας Β.Ε. μέχρι τέλος χρονιάς εκτός από Σέρρες ?
Η Αλεξανδρούπολη ήταν τελευταίος?
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ