-
EXOYME ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ΗΣ Ε.Δ(ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ!) ΤΟΥ ΜΟΝΤΕ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΒΑΖΩ 9 ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...
-
EXOYME ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ΗΣ Ε.Δ(ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ!) ΤΟΥ ΜΟΝΤΕ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΒΑΖΩ 9 ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...
-
-
Loeb για να σπάσει η μονοτονία!!!
Φέτος είμαι 'διχασμένη προσωπικότητα'!!!Υποστηρίζω Peugeot αλλα με τρελλαίνει η Citroen!!!...Τι να κάνω? -
O burns apo thema tixis ke mono....tha ine 3os ke tha egatalipsun i mprostini....
-
Panizzi γιατί το έχει άχτι!!
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Loeb για να σπάσει η μονοτονία!!!
Φέτος είμαι 'διχασμένη προσωπικότητα'!!!Υποστηρίζω Peugeot αλλα με τρελλαίνει η Citroen!!!...Τι να κάνω?Τι λές ν' αλλάξεις καρέκλα; Πάρε μια που να μη γέρνει
-
...κι εγω μαζί σου Στέλιο, Panizzi....παρόλο που τον πάω πολύ τον πιτσιρικά με τα κόκκινα.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Panizzi γιατί το έχει άχτι!!Loeb για να σπάσει η μονοτονία!!!
Φέτος είμαι 'διχασμένη προσωπικότητα'!!!Υποστηρίζω Peugeot αλλα με τρελλαίνει η Citroen!!!...Τι να κάνω?Τι λές ν' αλλάξεις καρέκλα; Πάρε μια που να μη γέρνει
Θα πάρω δύο και θα σου κάνω δώρο την μία!!! ...Αφου τις δοκιμάσουμε πρώτα σπίτι μου στο PS2-WRC II Extreme!!
-
Πω πω ρε παιδια πολυ στασιμοτητα!Αντε να αρχισει το πρωταθλημα...Λοιπον
τον αγωνα θα τον παρει Σιτροεν.Αν ο καιρος ειναι οπως περυσι ΣΕΜΠ ΛΕΜΠ
αν ειναι πονηρος τοτε Καρλος!Για πολυ πονηρες καταστασεις ας εχουμε κατα νου τον 'βλαχο'.Υ.Γ. Εχει επαθλο η ψηφοφορια για το νικητη της πρωτης ειδικης?Φτουυυυ!Και γω ψηφισα δυο οδηγους...θα υπαρξει προβλημα αν πεσω μεσα?
Alex K.
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Υ.Γ. Εχει επαθλο η ψηφοφορια για το νικητη της πρωτης ειδικης?Φτουυυυ!Και γω ψηφισα δυο οδηγους...θα υπαρξει προβλημα αν πεσω μεσα?Alex K.
ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!
-
ΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ MONTE (OXI ΟΠΩΣ ΤΟ 2002 ΔΗΛΑΔΗ) ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΑΚΙΝΕΝ ΝΙΚΗΤΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 CITROEN ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ SOLBERG!
-
Να σας πω ποιος θα έρθει 2ος;
Ο ΣΑΙΝΘ!Αν δεν έχει κακοκαιρία θα κερδίσουν οι Πανιζίδες, αν έχει, λέω πως θα κερδίσει (χαροποιώντας το δάσκαλο) ο Γκρόνχολμ.
ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ όμως 2ος ο σταθερός Κάρλος!
Πάντως τον Πανιζί ψήφισα, γιατί μου αρέσει το γυαλιστερό του μάτι!!
-
ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΨΗΦΙΣΑ LOEB ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ 1η ΕΙΔΙΚΗΣ, Σ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΜΜΙ ΩΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ.
ΤΟΜΜΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΒΑ.................ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
EXOYME ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ΗΣ Ε.Δ(ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ!) ΤΟΥ ΜΟΝΤΕ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΒΑΖΩ 9 ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...
1oν. Τι επαθλο θα παρει, οποιος βρει το νικητη της 1ης εδ? Συνοδηγηση μαζι του?
2ον. Δεν σε βλεπω να παιρνεις θεση για το νικητη του Μοντε. Ουτε για τον νικητη της 1ης εδ... -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
2ον. Δεν σε βλεπω να παιρνεις θεση για το νικητη του Μοντε. Ουτε για τον νικητη της 1ης εδ...ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ...
ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ (ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ) ΜΑΚΙΝΕΝ! -
Xε χε χε
-
Για σιγά με τις συνοδηγήσεις με τα WRC, σιγά τι το περάσατε, ψωμοτύρι;
Νικητής θα είναι σίγουρα ο Loeb, το χρωστάει από πέρισυ και σίγουρα θα έχει σκυλιάσει για να διώξει την αδικία που του έγινε.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ...
ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ (ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ) ΜΑΚΙΝΕΝ!Σωστος. Αναλογα με τον καιρο θα βγει και ο νικητης.
Μεχρι στιγμης βλεπω μχη αναμεσα σε Makinen-Citroen -
Δεν ξέρω αν τον ψηφίσω και στον διαγωνισμό της PEUGEOT΄, αλλά σ' αυτή την ψηφοφορία, ψήφισα τον CARLOS SAINZ όπως το έκανα και στην ψηφοφορία για τον νικητή της πρώτης SS.Πιστεύω ό,τι είναι ένας αγώνας που ταιριάζει στον SAINZ και στο παρελθόν το έχει αποδείξει αυτό.
Βέβαια μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο καιρός, που αν είναι δύσκολος τόσο το καλύτερο για τον Ισπανό, αφού είναι εξπέρ στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και αποστολών και πάντα σταθερός.
Πιστεύω ό,τι έχει και το απαραίτητο κίνητρο για να προσπαθήσει πολύ, γιατί ''λαχάνιασε'' για να βρεί bucket για το 2003, φαίνεται πολύ ''θυμωμένος'' και από τους λίγους που μπορεί να μετατρέψει το ''θυμό του'' σε έργο.
Θα δούμε! -
Προσθέτω το εξής.
Αυτό που δεν έχουμε δει ακόμα, είναι το πόσο θα παίζει ρόλο στην τελική διαμόρφωση των αγώνων αρχίζοντας από το ΜΟΝΤΕ, το νέο σύστημα βαθμολόγησης.Θα ξαναδούμε ανατροπές την τελευταία στιγμή, το κάτι παραπάνω από τους οδηγούς για την διεκδίκησης θέσης, ή όχι και όποτε το βλέπουμε θα το βλέπουμε μόνο από τους ''πιτσιρικάδες''.
Θα δούμε!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ?